Gazetecilerle buluşan Fatih Terim'e Hamit'in durumu ne olacak demişler. O da aşağıdaki gülüşüyle bekleyip görelim demiş.
Kaynak: Ertem Şener - Spor Toplantısı
Gazetecilerle buluşan Fatih Terim'e Hamit'in durumu ne olacak demişler. O da aşağıdaki gülüşüyle bekleyip görelim demiş.
Kaynak: Ertem Şener - Spor Toplantısı
kevin gameiro diyorum başka bi şey demiyorum.![]()
bence bendtner gelecek yakışıklı,uzun boylu,sarışın hem siteden herhangi bi yalanlamada gelmedi artık bugün biri gelsin yav bitsin artık bu çile![]()
Marouane Chamakh diyorum biraz kavruk ama olsun.![]()
Yönetim bombayı patlatmış![]()
![]()
![]()
yapmayin yahu ne chamak"i adam kac maca cikmis arsenal ile ?
Defansa mı almışlar Ronaldo'yu beş numara verdiklerine göre![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sabri hayranı olduğu içinmiş![]()
G.Saray'da son aday Fred!
Cimbom, Brezilya’da Fluminense forması giyen golcü Fred’in transferi için çalışıyor. Bu sezon 9 maçta 4 gol, 1 asistle oynayan sambacının her an G.Saray’a imza atabileceği belirtildi
10:38 | 10 Temmuz 2012
Cimbom’da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında kritik haftaya girilirken yönetim, golcü oyuncu transferinde rotasını Brezilya’ya çevirdi.
Geçen sezonda da Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine gelen Fluminenseli yıldız oyuncu Fred (Frederico Chaves Guedes) için yeniden temaslara başlandı. Brezilya Milli Takımı’nda da zaman zaman forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli yıldızın bonservisinin 6.5 milyon Euro seviyesinde olmasına karşın, Galatasaray’ın 4-5 milyon Euro’luk bir rakama transferi bitirebileceği öğrenildi. Bu sezon oynadığı 9 maçta 4 gol atıp 1 de asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Fred, her iki ayağınıda iyi kullanabiliyor.
“ARTIK HER ŞEY OLABİLİR”
Galatasararay’ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim ise, Sarı-Kırmızılı takımın Avusturya kampında medya mensuplarına, transferle ilgili ilginç sözler sarfetti. Terim, kampın bitimine 1 hafta kala “Evet, son derece önemli bir haftaya giriyoruz. Artık her şey olabilir” diyerek, istediği transferlerin her an bitebileceği mesajını verdi. Sabah yapılan antrenmanda yine neşeli tavırları ile dikkat çeken ve kampı takip eden gazetecilerle kısa bir sohbet yapan Terim, “Bugün bir transfer açıklanır mı?” sorusuna da “Bakalım. Bu hafta önemli bir hafta. Birlikte göreceğiz” yanıtını verdi.
Türk medyasının anlayışı : " Yeryüzünde ne kadar futbolcu varsa,süper lig takımları ilgileniyor diyelim.Hangisi gelirse gelsin,biz demiştik deriz."
Savaş Çorlu @savascorlu
Kamptan bildiriyor arkadaşlar ,
''Albayrak ve Ümit Davala kayıp mutlaka birşeyler olacak. Bu ikili iş yapar bence.. Hadi hayırlısı bakalım her zaman olduğu gibi gizli dönüyor.''
Hadi Hayırlısı ...
Arouna Kone'de 2 numarayı giyiyor![]()
Transfer olmayınca millet neler konuşur hale geldi![]()
tüm Türkiye kilitlendi bizden transfer bekliyo valla![]()
Kone tam aradığımız bi oyuncu, umarım biter :P
şu 20 sayfayı toplasak adam akıllı transfer haberi yoktur.
Artık beklemekten hepimizin beyni sulandı hep farklı şeyler konuşuyoruz bu bölümde![]()
bence kapansın bu sayfa![]()
Hamit Borsaya bildirilmistir![]()
Obaa. Hamitle görüşmelere resmen başlanmış. Hadi inşallah.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Ahanda yalanlandı transfer, tüh ya üzüldüm bakFenerbahçe camiasına hayırlı olsun Hamit.
Screw you guys, I'm goin' home
Hobaa Hamit geliyor![]()
hayırlı olsun diyeyim şimdiden. ulusoy'un parmağı var diyolar![]()
(/s)
ulusoy"un parmagi yok hamit soz verdiydi fatih terime sozunude tutacak insallah.
InsAllah diger borsa bildirimlerine benzemezbekliyoruz Hamit