Emenike deniyor. nedir şuanda durumu ? dizinden sakatlandı deniyordu.
Efsane olur
Yedekler :
Mert(Ertuğrul)
Erten
Hasan Ali
Bekir
Yobo
XX
Mehmet Topuz
Emre
Salih
Alper
XX
Caner
Beykan
Webo
Muhammet Demir
Emenike deniyor. nedir şuanda durumu ? dizinden sakatlandı deniyordu.
Efsane olur
Yedekler :
Mert(Ertuğrul)
Erten
Hasan Ali
Bekir
Yobo
XX
Mehmet Topuz
Emre
Salih
Alper
XX
Caner
Beykan
Webo
Muhammet Demir
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O kadro ne öyle, kandırmayın FenerbahçelileriYönetim nokta atışı 4 transfer yapacak he? Rüyamda görsem inanmam.
4 değil 10
Kolarov
Ömer Toprak
Terry
XX (Orta saha)
İnler
Emenike
XX(Stoper)
XX(Orta saha)
Alper
Muhammet Demir
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
10 transfer zor.. 2 tane kilit transfer olursa öpüp basinizin üstüne koyun![]()
ne inleri yahu yapmayın topal varken gereksiz bence
Topal - emre - honda
Honda hem bedava hemde japonya kore pazarı çok deli pazarlama fırsatı gelir .
Her Japon'unda Kagawa etkisi yapacağını düşünmemek lazım. İnamato örneği varken.
2 sene öncesine kadar çok begeniyordum ancak şuan neler yaptıgını pek bilmiyorum. Krasic'e çok benzetiyorum kariyerini.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Honda harika bir oyuncu. Cuk oturur kadroya. VVV Venlo'dan beri takip ediyorum. Keşke gelse ama Premier League'e gidecek bence.
Bedava değil. Sözleşmesi 2013 sonu bitiyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu takıma en fazla 2 bilemedin 3 adam alınacak gibi geliyor ama hayırlısı bakalım. Yanılmama lazım yoksa yeni sezonda yandık demektir..
sow - emenike - kuyt olacak galiba.
stoch ve krasic gönderilir. en az 10 milyon kar yapılsa kafi.
(/s)
Ben Ağustos ayına kadar gene transfer beklemiyorum. Yönetim gene başaramayacak bu işi...
Beyler bu sene temmuza kadar bitecek raad olun![]()
İbrahimoviç hocasıyla tartışmış, yoksa...![]()
10 milyon kar derken, gelir demek istedin galiba. Ben de Stoch 7-8 milyon Krasic 3-4 milyona satılırsa mükemmel olur diyorum. 1 yıl boyunca oynamayan adamlar için fiyatlar gayet iyi bence.
Bu arada ben konuşulan oyunculardan çok alakasız adamların alınacağını düşünüyorum. Bu sene 4-5 tane oyuncu alırız 2 tanesi faydalı olursa iyidir, onlar da şampiyonlar ligi elemesinden elendikten sonra alınır.
Hele bi Şampiyonlar Ligi elemelerine gidelim elenirsek bizleri susturmak için acilen yıldız transferi yapılır. Geleneklerinize saygı duyunuz lütfen. Koltuk koruma politikasıyla yönetilen bir yerde aksini beklemek ?
...
Emenike'yi filan unuttun artık o eski formunda değil kaldı ki sakat bir oyuncu.
Emenike icin ing.premier ligde 4-5 takim tetikteymis. Yeni sezonda ingiltere de görebiliriz onu. Keþke alabilsek, yalnýz yücel ildizin dediðine göre sorunlu biriymiþ. Problem olabilir.
Çok ağır bir sakatlık değilse cabuk toparlar o. Sağlam bir bünyeye sahip.
emenike ameliyat oldu zaten 3 hafta sonra sakatlığı tamamen geçiyor adamın
Emenike kosa kosa gelir yeterki teklif götürsünler..
pepe haberleri var hazır pepe gelirse luganoyuda geri alalaım arklarında volkan önlerinde emre meireles![]()
Pepe efsane olur. Keşke gelse .
...
Karşımızda rakip duramaz![]()
amkspor yarın açıklayacakmış birini kesin gibi girmişler ama bakalım
edit : http://amkspor.com/2013/05/15/f-bahc...transferi.html
Muhtemelen John Terry'dir ama gelmez diye düşünüyorum ben.Gelse bile takım içinde kavga çıkması olası.(GS'a gelse de aynı şey farketmez.)Zaten şu halimizle ülkemiz iyice rezil oldu bir de Terry gelince rezil olmayalım.
![]()
valla fenerbahçe icin pepe diyorlar.