Önce imzalatıp hatta tören yapıp sonra kap'a bildimek lazımdı. Fener alır abi.![]()
Geçmiş olsun bu bildirim olmadı![]()
Bu sefer boşuna bildirmez Galatasaray. Hamit hayırlı olsun Galatasaray'a![]()
Hikmet Albayrak ve Buse Terim'den gülücükler geliyor, galiba bitti bu sefer.
Ulan daha sabah gazetelerde Hamit'in bugün Fenerle görüşeceği yazıyordu![]()
Transfer bitmemiş olsa borsaya bildirilmezdi, böyle bir riski göze alamazdi Galatasaray. Kaça geldigini merak ediyorum. Hayırlı olsun bu arada.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hamit Fener'e hayirli olsun![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
VAY VAY VAY!: Hamit Altıntop'un istediği para 4 milyon Euro garanti, maç başına 20 bin Euro.. 5 yıllık da mukavele talep ediyor..
Buse Terim @buseterim
Babama sordum "merak etme kizim az kaldi" dedi..
40 dk önce Buse Terim bunu yazmış![]()
Melih Şabanoğlu: transfer. dün de demiştik. bitmeden konuşmamak gerek. hamit imzayı attı.
Hani terk ettiğiniz bir kızı başkasıyla gördüğünüzde içiniz hafif burkulur ya tam da o histeyim hamit konusunda şu an. Bize gelmesi konusunda aşırı bir isteğe sahip değildim ama ezeli rakibe gittiğinde üzülüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hamit gelirse Melo'yu almayacağız heralde. Hem sevindim hem üzüldüm.
Hamit sağ kanatta oynar sola da bir kanat alırız diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu sefer KAP'a iyice anlaşmadan bildirmezler,o yüzden hayırlı olsun Gs camiasına![]()
Ben hala kıllanıyorum yalnız, Dany transferindeki gibi bildirim gelebilirdi. Fenerbahçe cidden istekliyse öyle kolay bitmez bu iş, bizim yönetim transfer konusunda pek parlak bir geçmişe sahip değil çünkü, iş bitirici değiller.
Hamit gelir ve Melo gelmezse göbek Selçuk-Hamit kanatlar yabancı olabilir çok zor ama![]()
Fenerbahçe bugün son teklifini iletecekti Hamit'e o da 2,8 Milyon garanti + maç başı ve bonuslar içeren + sanırım 2 milyon imza parası idi.. Hamit kabul etmemiş olacak ki GS'ye evet dedi..
Yani artık Fenerbahçe çekilmiştir. Hamit GS'ye hayırlı olsun..
Savaş Çorlu @savascorlu
Bence bu defa bosa çıkmaz Hamit transferi hayırlı olur inşallah. Borsaya bildiri yapılıp yine olmaz ise vay vay derim. Bence İslem tamam...
Hamit inşallah gelir.Yönetim inşallah kapa bildirip almamazlık yapmaz.
Umarım biter, 4 yıllık anlaşma teklif edilmiş. Albayrak görüşmüş. Bitmiş gibi.
Albayrak - Davala ikilisi görüşmüş diyorlar.
Her taraf biz demiştik diyenlerle doldu.
Ah be yönetim, bildirim yapıp alamadığımız çok oyuncu olunca, hala oh be diyemiyoruz. Pff..
Hamit Bitti Beyler Hayirli Olsun Demek Duser Bize.
Hocam yalnız transfere hızlı girdik çok sevindim ya.
16:45 Hamit ile ilgili açıklama
16:50 Basketbol - Ersin Dağlı ile ilgili açıklama