Adam daha imza atmadan kampa katılmış helal olsunDaha geçen seneden belliymiş geliceği
![]()
Antreman kıyafetlerinden belli oluyor zaten![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hayırlı olsun o zaman![]()
Leonardo:Galatasaray hangi kese kağıdına ne yazıp önermiş![]()
![]()
Beyler onu bunu bırakın Hamit bitti kesin de ,
Burak 48 saattir niye imza atmıyor Lokomotiv Moskova'ya ?
İbrahim Reis ' de yazmış.
@UnalBasgan
Baktım Trabzonspor'dan almak isteyeceğimiz futbolcu kalmadı ben de akrabalarına yöneldim.
Ünal başgan fenomen zaten![]()
Assaidi transferinden vazgeçilmiş. Kim alınacak acaba sol kanat için ?
Melih sabanoglu dediyse iyice rahatladim diyebilirim.
son dakika. abdürrahim albayrak'ın hamit altıntop'la sözleşme imzalarken fotosu var. yani kimse korkmasın kap bildiriminden.
melih sabanoglu @melihsabanoglu 5. son dakika. abdürrahim albayrak'ın hamit altıntop'la sözleşme imzalarken fotosu var. yani kimse korkmasın kap bildiriminden.
2 dkmelih sabanoglu @melihsabanoglu
4. şimdi 2 tane transferi kaldı galatasaray'ın: sol kanat oyuncusu ve santrfor. sol kanatta anlaşılmasına karşın assaidi defteri kapandı.
</div> 4 dkmelih sabanoglu @melihsabanoglu
3. şimdi aykut kocaman istemedi yalanı çıkarılıyor. sadece şu kadarını söyleyeyim. eğer fatih terim olmasaydı hamit şu an fenerbahçe'deydi.
</div> 6 dkmelih sabanoglu @melihsabanoglu
2. böylece hem sağ kanat (bek ve forvet), hem de orta sahaya önemli bir rotasyon oyuncusu eklendi takıma. hem de yerli statüsünde.
</div> 6 dkmelih sabanoglu @melihsabanoglu
1. dany ve umut bulut transferlerine şimdi hamit ekleniyor. hamit üç bölgede de oynayabilen bir oyuncu.
</div> 7 dkmelih sabanoglu @melihsabanoglu
0. takım ve transfer - galatasaray'ın acil ihtiyacı olan bölgeler belliydi. defans, sağ kanat, sol kanat ve forvet hattı.
</div>
Screw you guys, I'm goin' home
Herkes Burak'ı çok istiyor, bence inşallah gelmez.. Böyle bencil adamların büyük takımlarda işi yok, takımın uyumunu böyle bir transferle bozmaya hiç gerek yok bence..
Yalnız Nene gelirse Eskişehirsporlu Dede'den dolayı espri konusu olur![]()
melih sabanoglu @melihsabanoglu 6. iki transfer kaldı derken melo hariç elbette. abdürrahim albayrak'ın da dediği gibi orada bir sorun çıkmaz
Screw you guys, I'm goin' home
assaidi'den neden vazgeçılmişki yanene'yi f.terim forvet için ister, sol kanat oynayamaz bizde.
Bu arada eboue-hamit sağ kanadı ortalığı kasıp kavurur.
Sol kanat+forvet ve Melo ile transfer kapanır.Türkiye için kadromuz gayet yeterli ve derin hale geldi.
Bir tek Balta'nın alternatifi yok.Keşke sol beke adam kovalasak.
Atilla Turan der giderim
Bugün Osman Tanburacı'da yazmış mesela.
Birde ben Burak transferini çok istiyorum ek olarak Assaidi alınmayacaksa çok daha iyisi alınmalı.
Çünkü fiyatı ve yeteneği bakımından çok iyi
Keşke Gökhan Töre - Sercan Sararer ikilisini getirebilsek ortalık karışır.
Burak da olursa kimse şaşırmasın Olmaz degil transferde müthiş bir hareketlilik yaşanıyo Almanya dan @alpermertt in söylediği gibi surpiz ola
Savaş Çorlu @savascorlu
Bülent Timurlenk: Galatasaray 11'i bu olmaya yakın: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Melo, Selçuk, Hamit, Nene, Elmander, Umut...
Eğer Nene gibi bir adam alınacaksa forvetin Türk olması şart.Başka bir yabancı oyuncu da rotasyonda kullanılamaz.Burak'ın gelmesini pek sıcak bakmıyorum ama bu yabancı sınırından dolayı en iyi çözüm Burak'ın gelmesi ve sağlam bir kanat alınması.
Bence G.Saray Burak Yılmaz'ı da alacak. Demedi demeyin.
Nene gelirse çocuklar kesilir bende burak'ın geliceğini düşünüyorum umut elmander ikilisi gol falan atmaz![]()