İnşallah olur.
İnşallah olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fürth bundesligaya çıkmadımı 2.ligmi kaldı artık
Sercan ve Gökhan Töre takımlarında kalacaklarını açıklamışlardı. Kalitelerini tartışmam ama bu kadar erken yaşlarda Türkiye'ye gelen oyuncularda Colin Kazım gibi olma potansiyeli var, gelmesinler, yazık ederler kendilerine.
Burak
Sercan işini bende duymadım. NTVSpor açıktıda demek ki kaçırmışım.
eto'o bitmiş.
Irmak Kazuk bağlanıp söyledi.Sercan dedi Nene falan dedi (:
O avrupa işine girecek olursak Topal'ında ne kadar avrupa hevesi olduğu biliniyordu.
Ben artık çözdüm işi parayı bastırırsan ne avrupa kalır nede oyuncunun hedefiParayı veren düdüğü öttürüyor.
Keşke Töre yada Sercan'dan birini alabilsek.
Hamit'in de kalmasını Mourinho istiyordu ona kalırsa da, bunlarınki biraz farklı daha net açıklamalardı. Tabi kesin gelmezler diye birşey yok, şartlar uyar, ikili ilişkiler kullanılır gelirler belkide ama ben istemem gelmelerini, ha illa geleceklerse bize gelsinler![]()
Burak
Gökhan Töre'yi istemem. Sercan olabilir, gelmesinde sakınca yok.![]()
Hamit'in Menajeri Reza Fazeli : "Fenerbahçe 3.5 Milyon €, Galatasaray ise 3.2 Milyon € teklif etti. Ama Hamit Galatasaray'ı seçti. İki taraf içinde hayırlı olsun."
Football is simple,but Football Manager is not
yani bi gs tercihi söz konusu.
Bence Hamit'i 300 bin euro zengin etmez. Hala tercih meselesi diyebiliriz. Ama fena konusunda ısrarcı olursanız, FB'li arkadaşlar buraya gelmeden mesajları silebilirim.
Burak
Zamanında Metin Oktay'a Fener 20 Bin Galatasaray 8 Bin vermiş sanırım.Renk Aşkı buna deniyor
Bana sorsalar aradaki farkı pek önemsemem Beşiktaş derim.
uzaktan izliyorlar su an![]()
hamit"in bize gelmesinin en buyuk nedeni fatih terimdir
Fatih Terimin ona sonuna kadar guvendigini biliyor ve ilk 11deki yerinin de garanti oldugunu biliyor Hamit GSde. Ben sahsen Hamit transferinde FBnin neden devreye girdigini pek anlayamadim, belli ki menajer alacaklari ucreti arttirmak istedi ve iki klubu kizistirdi. BJKnin mali durumu iyi olsaydi bu hikayede emin olun onlar da olurdu. Hamit iyi bir profesyonel, caliskanligiyla bu takimin bankosu olacaktir. Yillardir Turkiyeyi reddetti, sonunda biz ona o da bize kavustu. Zaman zaman Halil ile yer degistirebilirler, dikkatli olmak lazim. Artik cok yakinlar :]
![]()
İkiz akrabalarım var , birbirlerinin yerine işe gidiyorlardı 18-19 yaşlarındayken
Konu dışı olmasın diye bir yorum ; Hamit Türk statüsünde alınabilecek en iyi oyunculardan biri çok yönlü olması itibariyle , çok beğendiğim bir oyuncu değil yani o kariyeri nasıl oldu anlamadım ( Bayern , Real falan ) ama sonuçta çok deneyimli bir oyuncu , hayırlı olsun diyelim tekrar.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ü.davala herşey çok güzel olacak yazmış. Kendisinin transfer görüşmelerinde olduğu söyleniyor.
Bu AMK'da, Nene ile ilgili haber olacak deniyordu. Alan oldu mu ?
http://www.webaslan.com/futbol/nened...iSXHBQ51644SXQGalatasaray'dan Teklif aldığını doğrulayan Brezilyalı yıldız oyuncu Nene, "Taffarel ile konuşuyorum. Galatasaray’a gitmek istiyorum ve iki kulübün anlaşmasını bekliyorum" dedi, topu sarı-kırmızılı yönetime gönderdi.
Paristen Nene'm geliyor!
Türkiye 3 gündür Nene’yi konuşuyor. AMK gazetesinde yer alan habere göre Nene artık Galatasaray'a çok yakın. Haberin devamı şu şekilde;
Dün Galatasaray’ın kamp yaptığı Wörgl bölgesinden sabahın ilk saatlerinde ayrılan muhabirlerimiz, 480 kilometre uzaklıktaki Stegersbach’a ulaştı ve Fransız devi Paris Saint Germain’in kamp yaptığı oteli buldu. Avusturya içindeki bu yorucu yolculuğun ödülü ise Nene transferini A’dan Z’ye aydınlatmak oldu. Önce şaşırdı, sonra konuştu
Antrenman yapmak için takım otobüsüne yönelen Brezilyalı yıldız, karşısında bizi görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Nene ilk başta konuşmak istemedi ancak ısrarlı sorularımıza daha fazla direnemedi ve taraftarlara müjdeli haberi verdi.
Nene: G.Saray’ın istediği doğru
PSG'nin 31 yaşındaki hücum oyuncusu, "Galatasaray’dan teklif aldığım doğru" diyerek söze başladı. Maddi konularda problem olmadığını dile getiren Nene, "Tabii ki Galatasaray’a gitmek isterim ancak burada kulüplerin anlaşması önemli. PSG ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Benim için sorun yok. Bu yüzden sadece beni değil kulübümü de ikna etmeliler" mesajını iletti.
TAFFAREL İLE KONUŞUYORUM
Sarı kırmızılı takımda kaleci antrenörlüğü yapan vatandaşı Taffarel ile iletişim halinde olan 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Taffarel’le sürekli konuşuyoruz. Bana Galatasaray ve İstanbul’dan bahsetti. Anlattıklarından etkilenmemek mümkün değil" dedi ve Fatih Terim’i şu sözlerle yorumladı: "Galatasaray’ın dünya çapında çok önemli bir hocası var."
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Haber biraz uydurma gibi geldi bana açıkçası.
Adı öyle olan gazeteden ne beklersin ki zatenResim varmış bir tane de. O resim içinde inandırıcı değil diyorlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nedved bu saatte hayırdır![]()
genelde akşamları geliyosun ya ondan dedim.
Bizim başkanda Burak'ı almıştık ama demiş Allah'tan sonunu hoca istemedi diye getirmedi. Moskova daha fazla vermiş diyor.