Sayfa 788 / 1204 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
23,611 ile 23,640 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnşallah olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fürth bundesligaya çıkmadımı 2.ligmi kaldı artık

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ben bulamadım NTVSporda öyle bir haber. link verirsen iyi olur
    Gece programında söylediler.

Sercan ve Gökhan Töre takımlarında kalacaklarını açıklamışlardı. Kalitelerini tartışmam ama bu kadar erken yaşlarda Türkiye'ye gelen oyuncularda Colin Kazım gibi olma potansiyeli var, gelmesinler, yazık ederler kendilerine.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sercan işini bende duymadım. NTVSpor açıktıda demek ki kaçırmışım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Irmak Kazuk bağlanıp söyledi.Sercan dedi Nene falan dedi (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sercan ve Gökhan Töre takımlarında kalacaklarını açıklamışlardı. Kalitelerini tartışmam ama bu kadar erken yaşlarda Türkiye'ye gelen oyuncularda Colin Kazım gibi olma potansiyeli var, gelmesinler, yazık ederler kendilerine.
    Hocam , ona bakarsanız Umut'da kalacağını açıklamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O avrupa işine girecek olursak Topal'ında ne kadar avrupa hevesi olduğu biliniyordu.
    Ben artık çözdüm işi parayı bastırırsan ne avrupa kalır nede oyuncunun hedefiParayı veren düdüğü öttürüyor.

Keşke Töre yada Sercan'dan birini alabilsek.

Hamit'in de kalmasını Mourinho istiyordu ona kalırsa da, bunlarınki biraz farklı daha net açıklamalardı. Tabi kesin gelmezler diye birşey yok, şartlar uyar, ikili ilişkiler kullanılır gelirler belkide ama ben istemem gelmelerini, ha illa geleceklerse bize gelsinler
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan Töre'yi istemem. Sercan olabilir, gelmesinde sakınca yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hamit'in Menajeri Reza Fazeli : "Fenerbahçe 3.5 Milyon €, Galatasaray ise 3.2 Milyon € teklif etti. Ama Hamit Galatasaray'ı seçti. İki taraf içinde hayırlı olsun."
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hamit'in Menajeri Reza Fazeli : "Fenerbahçe 3.5 Milyon €, Galatasaray ise 3.2 Milyon € teklif etti. Ama Hamit Galatasaray'ı seçti. İki taraf içinde hayırlı olsun."
    Kaynağı nedir ? Eğer doğruysa daha da fena

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kaynağı nedir ? Eğer doğruysa daha da fena
    Neden fena? Rakammı yüksek?
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yani bi gs tercihi söz konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Neden fena? Rakammı yüksek?
    Yani herkes parayı daha çok verenin aldığını düşünüyor ya abi.Fenerbahçe'nin belli bir üst sınırı olduğundan falan.Sanmıyorum Fenerbahçe'nin 3,5 vereceğini.Ama verip de alamadıysa fena yani

Bence Hamit'i 300 bin euro zengin etmez. Hala tercih meselesi diyebiliriz. Ama fena konusunda ısrarcı olursanız, FB'li arkadaşlar buraya gelmeden mesajları silebilirim.
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Zamanında Metin Oktay'a Fener 20 Bin Galatasaray 8 Bin vermiş sanırım.Renk Aşkı buna deniyor
    Bana sorsalar aradaki farkı pek önemsemem Beşiktaş derim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

uzaktan izliyorlar su an hamit"in bize gelmesinin en buyuk nedeni fatih terimdir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Hamit'i 300 bin euro zengin etmez. Hala tercih meselesi diyebiliriz. Ama fena konusunda ısrarcı olursanız, FB'li arkadaşlar buraya gelmeden mesajları silebilirim.
    O fena lafı Ali Yıldırım yüzünden söylendi bana kalırsa. Gerçekten isteyip 3,5M€ verilmiş ama Hamit parayı seçmemiş. Aslında yine paraya geldi, vergileri kessen 3 kalır elinde o da şimdiki kurla 6,9 milyon lira yapar, muhteşem para
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Fatih Terimin ona sonuna kadar guvendigini biliyor ve ilk 11deki yerinin de garanti oldugunu biliyor Hamit GSde. Ben sahsen Hamit transferinde FBnin neden devreye girdigini pek anlayamadim, belli ki menajer alacaklari ucreti arttirmak istedi ve iki klubu kizistirdi. BJKnin mali durumu iyi olsaydi bu hikayede emin olun onlar da olurdu. Hamit iyi bir profesyonel, caliskanligiyla bu takimin bankosu olacaktir. Yillardir Turkiyeyi reddetti, sonunda biz ona o da bize kavustu. Zaman zaman Halil ile yer degistirebilirler, dikkatli olmak lazim. Artik cok yakinlar :]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Zaman zaman Halil ile yer degistirebilirler, dikkatli olmak lazim. Artik cok yakinlar :]

İkiz akrabalarım var , birbirlerinin yerine işe gidiyorlardı 18-19 yaşlarındayken

Konu dışı olmasın diye bir yorum ; Hamit Türk statüsünde alınabilecek en iyi oyunculardan biri çok yönlü olması itibariyle , çok beğendiğim bir oyuncu değil yani o kariyeri nasıl oldu anlamadım ( Bayern , Real falan ) ama sonuçta çok deneyimli bir oyuncu , hayırlı olsun diyelim tekrar.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ü.davala herşey çok güzel olacak yazmış. Kendisinin transfer görüşmelerinde olduğu söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu AMK'da, Nene ile ilgili haber olacak deniyordu. Alan oldu mu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray'dan Teklif aldığını doğrulayan Brezilyalı yıldız oyuncu Nene, "Taffarel ile konuşuyorum. Galatasaray’a gitmek istiyorum ve iki kulübün anlaşmasını bekliyorum" dedi, topu sarı-kırmızılı yönetime gönderdi.

Paristen Nene'm geliyor!

Türkiye 3 gündür Nene’yi konuşuyor. AMK gazetesinde yer alan habere göre Nene artık Galatasaray'a çok yakın. Haberin devamı şu şekilde;

Dün Galatasaray’ın kamp yaptığı Wörgl bölgesinden sabahın ilk saatlerinde ayrılan muhabirlerimiz, 480 kilometre uzaklıktaki Stegersbach’a ulaştı ve Fransız devi Paris Saint Germain’in kamp yaptığı oteli buldu. Avusturya içindeki bu yorucu yolculuğun ödülü ise Nene transferini A’dan Z’ye aydınlatmak oldu. Önce şaşırdı, sonra konuştu

Antrenman yapmak için takım otobüsüne yönelen Brezilyalı yıldız, karşısında bizi görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Nene ilk başta konuşmak istemedi ancak ısrarlı sorularımıza daha fazla direnemedi ve taraftarlara müjdeli haberi verdi.

Nene: G.Saray’ın istediği doğru

PSG'nin 31 yaşındaki hücum oyuncusu, "Galatasaray’dan teklif aldığım doğru" diyerek söze başladı. Maddi konularda problem olmadığını dile getiren Nene, "Tabii ki Galatasaray’a gitmek isterim ancak burada kulüplerin anlaşması önemli. PSG ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Benim için sorun yok. Bu yüzden sadece beni değil kulübümü de ikna etmeliler" mesajını iletti.

TAFFAREL İLE KONUŞUYORUM

Sarı kırmızılı takımda kaleci antrenörlüğü yapan vatandaşı Taffarel ile iletişim halinde olan 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Taffarel’le sürekli konuşuyoruz. Bana Galatasaray ve İstanbul’dan bahsetti. Anlattıklarından etkilenmemek mümkün değil" dedi ve Fatih Terim’i şu sözlerle yorumladı: "Galatasaray’ın dünya çapında çok önemli bir hocası var."
    http://www.webaslan.com/futbol/nened...iSXHBQ51644SXQ
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haber biraz uydurma gibi geldi bana açıkçası.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adı öyle olan gazeteden ne beklersin ki zaten Resim varmış bir tane de. O resim içinde inandırıcı değil diyorlar.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Nedved bu saatte hayırdır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Nedved bu saatte hayırdır
    Anlamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

genelde akşamları geliyosun ya ondan dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim başkanda Burak'ı almıştık ama demiş Allah'tan sonunu hoca istemedi diye getirmedi. Moskova daha fazla vermiş diyor.

Mesaj Yetkileri