Ligtv'de Bahri Havadır'ın haberine göre Meira yarın sözleşmeye imza atıcakmış 10 dk önce uçağa binmiş yarın medya önünde büyük ihtimal imzalar atılıcak diye konuştu..
Ligtv'de Bahri Havadır'ın haberine göre Meira yarın sözleşmeye imza atıcakmış 10 dk önce uçağa binmiş yarın medya önünde büyük ihtimal imzalar atılıcak diye konuştu..
bahri havadır şimdi telefonla bağlandı bir saat sonra mı ne meira'nın uçağı kalkıyomuş istanbula inş.doğrudur.gerçi bahri havadır kolay kolay soylemez bunu
Meira G.Saray'da!..
Galatasaray'ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV'den Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
Meira'nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul'a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. (Ligtv.com.tr)
Haber doğruysa süperrrmeira çok yararlı olur
![]()
İnşAllah doğrudur. Heyecanlandım bak
Yalnız Bahri falan tanımam da bu kadar net konuşmuş; haber kolpa cıkarsa bıraksın bu işi![]()
Meira 10 dakika sonra İstanbula geliyormuş.Bahri havadır aynen böyle söyledi.20:45 Haberleri kaçırmayalım..Belki açıklanırMeira G.Saray’da!..
Galatasaray’ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV’den Bahri Havadır’ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
Meira’nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul’a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Michael Skibbe’nin ısrarla istediği oyunculardan biri olan ve stoper mevkiinde oynayan Fernando Meira 30 yaşında...
(Ligtv.com.tr)
Meira transferi çok iyi olacak..Topu oyuna sokmasıda iyi..Güzel haberleri bekliyoruz![]()
Last edited by Emurafu : 20.Temmuz.2008 at 22:04
Haber kolpa olabilir bahri daha önceden alışkınmış milleti istanbula yollamaya
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=296195 gecen sene de koneyi yollamış
Madem öyle birsey var kulüp neden acıklamasın ki ? Neyse bekleyelim ama kolpalık degeri yüksek bi haber...
ben bahri havadır'ı geçen sene söylerken hatırlıyorum.çok sağlam kaynağım olmasa soylemem kone galatasaray'da demişti.zaten yöneticiler de kone'nin son anda caydığını türkiye'de oynamak istemediğini söylemişlerdi.
ama resmi sitenin doğrulamaması düşündürüyor beni de..kesinleşse gs tv de meira'nın görüntüleri dönmeye başlamıştı bile![]()
Gelen Giden varmı?bi internete bakmak lazım
bence kolpa ilk başta inandım fakat hiç bi hareketlilik yok şu saate kadar ayrıca önceden haber verirdi yönetim karşılayalım diye
![]()
Yönetim oyuncuyla anlaşsa söyler herkes karşılasın diye ama şöyle bir durumda var tesislerimizi görsün gezsin yapılacakları görsün diyede çagrılabilir. Bekleyelim bakalım çünkü İtandje de böyle olmuştu kesin anlaşma sağlamadan İstanbula çagrılmış tesisleri gezmişti.
Meira haberi doğruysa hayırlı olsun güzel transfer
İnşallah doğrudur.Meira yararlı olacak çünkü.
Sonntag, 20. Juli 2008
Option in Istanbul
Fernando Meira darf gehen
Fußball-Profi Fernando Meira ist aus dem Trainingslager des VfB Stuttgart in Österreich abgereist. Sein Berater Roger Wittmann holte den portugiesischen Nationalspieler in Going ab. Der 30 Jahre alte Innenverteidiger steht vor einem Wechsel ins Ausland. Als wahrscheinlicher neuer Club gilt der türkische Erstligist Galatasaray Istanbul, der in der kommenden Saison vom früheren Leverkusener Coach Michael Skibbe trainiert wird.
Wie der schwäbische Bundesligist mitteilte, wird sich Meiras Zukunft in den nächsten Tagen entscheiden. VfB-Sportdirektor Horst Heldt sagte: "Wir haben Fernando Meira vorerst vom Training freigestellt. Ihm liegen mehrere Angebote vor, die er nun prüfen kann." Nachdem der VfB seinem damaligen Abwehrchef im Vorjahr die Freigabe für einen Wechsel zu Juventus Turin verweigert habe, habe er Meira Gesprächsbereitschaft für den Fall zugesagt, dass diesem im Sommer erneut ein Angebot vorliegen sollte. "Das ist nun passiert. Und Fernando hat sich dazu entschieden, etwas Neues zu machen", sagte Heldt.
Meira spielte sechseinhalb Jahre für Stuttgart und holte mit dem Club 2006/2007 den deutschen Meistertitel. VfB-Trainer Armin Veh hatte den Portugiesen vor einer Woche als Kapitän abgesetzt, weil ihn das ständige Hick-Hack um einen möglichen Wechsel genervt hatte.
Kaynak : n-tv.de
Stuttgart'ın Avusturya'daki kampindan ayrıldıgını yurtdışında yeni bir klüble yani Galatasarayla anlastıgını, Galatasaray'ın teknik drektörünün eski leverkusen teknik drektörü oldunu yaziyor..Alman basınıda Meira istanbula uçtu diye haberler yazmaya başlamışlar
![]()
Ligtv'de Gece Bülteninde;; Can İpecki Havaalanından baglandı meirayi bekliyormus atatürk havaalanında:
Alla Alla cidden geliyor galiba..![]()
daha çok beklerimzalamış olsaydı klü açıklardı zaten eğer imzalamamışsa sonu itanje gibi olabilir
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerçi şu sıralarda uçağının inmesi bekleniyor dedi yani kesin iniyor demedi ama orada basının bekliyor olması açıkçası haberin doğruluk yüzdesini arttırıyor... Yarın kontrolden geçip,Sözlesme imzalayacak dedi..
Gelmedimi hala![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gelir Gelir Ne Acelesi Var![]()
Çok beğendiğim bir isim tecrübesi de oldukça fazla gelirse ve uyum sorunu yaşamazsa faydalı olabilir.
Yok arkadas kimsenin indiği çıktığı ya kolpa haberAlman basını da Londra'ya Tottenham ile görüşmeye gittiğini yazıyormuş. Bahri Havadır yine attı kaba etlerinden
![]()
beyler şu an galatasaray.org'un bir giriş sayfası yok yani düzenleniyo yani oldu bilin![]()
yooo giriş sayfası var antremanlarla ilgili hatta
Yok transfer felan![]()
:S bana çıkmadı :S:S:S:S
Gelmedimi![]()
Mutlaka yazışırken ciddi şeylerde belirtileceği gibi gırgır şamatada olacaktır. Ancak abartıya kaçmazsanız sevinirim arkadaşlar. Zira hepinizin forumdaki mesaj kirliliğinden şikayetçi olduğunu biliyorum.
Nedir bu ya?Bir transfer yapacaklar o da uçaktan inemiyor.Var mı böyle birşey?
![]()
hostesleri çok sevmiştirinenemiştir uçaktan.
..SON DAKİKA.. VE MEİRA GELİYOR. İŞTE FERNANDO MEİRA İLE İLGİLİ ADIM ADIM TÜM GELİŞMELER.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...
Yaptığı istihbaratlarda yanılma payı hemen hemen hiç olmayan TURKSPOR.NET'ten son dakika haberi.. Ve beklenen sona yaklaşıldı. MEİRA GELİYOR.. Dün lig tv nin verdiği ve bir çok internet sitesinin duyurduğu Pazar akşamı İstanbul'da haberi sırasında Portekiz de bulunan ve ailesini almaya giden Meira, ailesi ile birlikte geliyor.. G.SARAY STUTTGART'A NE KADAR ÖDEDİ.. STUTTGART İLE GÖRÜŞMELERİN TIKANMASI İHTİMALİNE KARŞI G.SARAY HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜ.. BU FUTBOLCU İLE MEİRA ARASINDAKİ FARK NE KADARDI? G.SARAY BAŞKA TRANSFER YAPACAK MI... İŞTE HEPSİ HABERİ GERÇEK KAYNAĞINDAN ALAN TURKSPOR.NET TE...
Galatasaray Stuttgart ile 4 milyon euro ya anlaştı.. Stuttgart kulübü ile pazarlık sürerken, pazarlıkların tıkanması ihtimaline karşı sarı kırmızılı yönetim HERTA BERLİN in yine defans oyuncusu Avusturya doğumlu Hırvat olan 1.95 boyunda 1978 dogumlu SİMUNİC ile görüşmelerini yoğunlaştırdı.. Bu transfer için de Herta Berlin aynı parayı istiyordu 4 milyon euro.. Ancak SİMUNİC in istediği rakam Meira dan yıllık 500 bin euro daha fazlaydı.. Görüşmeler iki yönden devam ederken STUTTGART TAMAM dedi ve Meira ailesini almak için Portekiz'e gitti.. VE G.SARAY TARAFTARININ BEKLEDİĞİ MÜJDE GELDİ.. FERNANDO MEİRA AİLESİ İLE BİRLİKTE GELİYOR..
TURKSPOR.NET haber kaynakları G.Saray'ın bunan sonra sadece bir santrafor transfer edeceği bu transfer içinde yoğun çaba sarfedildiğini açıkladı. G.Saray da futbolun patronları haber kaynagımıza kaleci konusunda ise "Kaleci konusu kulağımızın arkasında.. Eğer her cephede savaşıp başarılı olmak istiyorsak bir kaleci de almamız gerekli" diye konuştular..
TURKSPOR.NET... BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.