Songun zaten kalp adalesinde ödem varmış futbol hayatı tehlikede diyolar iyiki elimizden çıkardık umarım meira gelir kendisi çok iyi bi futbolcu![]()
Song'un da kalitesi tartışılmaz cok iyi stoper; fakat Meira'nın da ondan iyi oldugunu kabul etmek gerekir. Bu arada transfer bitmiş deniliyor ama resmi acıklama yapılmadan inanmamak lazım. Umarım bu transfer gerceklesir.
inşallah yönetim biran önce meira galatasarayda demesini bekliyoruz.umarim gelir defansimiz super olur.
Bu Song 4 senedir Gs'de oynarken kalbinde falan bir sorun yoktu takır takır her sene bütün maçlara çıkıyordu da şimdi transfer olunca mı futbol hayatı tehlikeye girmiş ?
Valla Song kötü defans diyen carpılır arkadaslar. Adam cıkıyor, takır takır oynuyor. Galatasaray'a da cok büyük katkısı oldu taraftarın da sevgilisi ve güzel ayrıldı. StrONGest![]()
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu
Song'da bütün zencilerde görülen kalp ritim fazlalığı bulunuyor. Bu yüzdede günde çok küçük dozajda ilacı kullanıyor. Tabi biz de Song’la ilgili olarak bu tür söylentileri duyunca gerekli kontrolleri kulüp doktorlarımızca yaptırdık. Kendisinde böyle bir sorunun olmadığını tespit ettik. Ve sözleşme imzaladık. Song'un herhangi bir kalp rahatsızlığı bulunmuyor.
Yani öyle bişey olsa bunu bile bile sözleşme imzalanır mı ..
aynen katılıyorum song gıtti diye boyle soylememek lazım cok iyi yüregiyle oynayan taraftarın sevgilisi bir oyuncuydu. Onu katkılarından dolayı unutmayacaz. Bir an önce resmi sitede yayınlasalar umarım Meirayı kaçırmayız aklım hala Meirada hiç birine yanmamda Meirayı kaçırırsak ona yanarımşimdi basınada sızdı haber umarım sorun yaşamayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skibbe'den Meira açıklaması!
Skibbe, Lokomotif Sofya maçı sonrası yaptığı açıklamada, ''İlk onbiri henüz oluşturmadım. Maçları genel anlamda değerlendirirsek genelde etkili oluyoruz. Defansta bazen boşluklar bırakıyoruz. Her futbolcuya bakıyorum. Gelecek maçlarda kadromuz şekillenecek'' dedi.
Yönetime, gidecek ya da kalacak futbolcularla ilgili bir rapor vermediğini ifade eden Skibbe, son günlerde yönetimle yoğun bir fikir alışverişinde olduğunu özellikle Nonda hakkında konuştuklarını söyledi.
Skibbe , ''Kewell ile Arda arasında ayrım yapmıyorum. Arda bugün sağda oynadı ama solda da oynayacak. Ardanın sağ ya da solda oynayacağını söyleyemem. Kewell ilerde birçok şeyler yaptı. Zaman zaman nasıl bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi''diye konuştu.
Skibbe, Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira'in transferi hakkında da , ''Yönetime bu konuda ben bir rapor vermedim ama sıcak bir temas olduğunu biliyorum'' diye konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KAYNAK AJANSSPOR19 Temmuz 2008 , 21:30
Last edited by klasgs : 20.Temmuz.2008 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Meira kesinlikle songdan daha kaliteli bir oyuncu avrupada başarı istenyorsa alınmalı
Bence Song bize fazla katkı sağlamadı..İyi oyuncuydu ama fazla katkı sağladığına inanmıyorum.Büyük maçların(derbilerin) çoğunda oynamadı zaten.Son Sivas maçında onun yüzünden şampiyonluğu veriyorduk.Bence gitmesi iyi oldu.İyi oyuncu ama bize katkı sağladığına inanmıyorum.İnşallah Meira gelir.
Song Galatasaray'a gelmiş en iyi 2-3 yabancı stoperden biri. Song katkı sağlamadı demek haksızlık olur Song'a. Galatasaray'a çok katkı sağlamıştır Song. Gerek Avrupa'da gerek Türkiye'de...
I'm back...
Bunlar benim görüşlerim Alican katılmamakta özgürsün. Ama Song hiçbirşey yapmadı demekde olmaz herhalde.
I'm back...
meira da gelirse gs yi kimse tutamaaz
Alican abartma istersen ? Ne yalanı yahu ? Bana Gs ye gelmiş iyi yabancı stoperleri say deseler: Popescu, Filipescu, Tomas, Song bu 4 ünü hatırlarım ve sayarım. Hem Avrupa da biz takım olarak iyi miydik de Song yalandı diyorsun![]()
meira bence iyi transfer . hayrlısı olsun.
Pananin Teknik Direktörü Portekiz. Adam Meiraya gelmesi halinde direk Kaptanlik teklif ediyor. Bence Wittmanin Menajeri olmasi bizim icin avantaj, Lincoln olayindan dogru.F. Meira bugün itibariyle Menajeri Wittmann ile Stuttgartin kampindan ayrildi. Teklifleri degerlendirip kulüplerle görüsmek icin. Su an icin Meira icin teklif yapan iki takim var bunlarin birisi biziz biride Panathinaikos.
Kaynak: Stuttgart Menajeri H. Heldt
NOT: Wittmann ayni zamanda Lincolnün Menajeri..Meira'nın istanbula geldigi iddaa ediliyor..
Kısaca özetlersek, diyor ki Meira 2-3 gün önce kamptan apar topar ayrılmış ve idmanlara katılmıyormuş... Artık başka bir takımla anlaşmışMeira ist abgereist
Am heutigen Sonntagnachmittag ist Fernando Meira aus dem VfB-Trainingslager abgereist. Der Portugiese wurde von seinem Berater abgeholt. In den kommenden Tagen wird sich die Zukunft Meiras entscheiden, der sich nach sechseinhalb Jahren in Stuttgart zu einer Veränderung entschlossen hat.
VfB-Sportdirektor Horst Heldt: "Wir haben Fernando Meira vorerst vom Training frei gestellt. Ihm liegen mehrere Angebote vor, die er nun prüfen kann. Ich habe letztes Jahr mit ihm gesprochen, nachdem wir ihm die Freigabe für einen Wechsel zu Juventus Turin verweigert hatten. Dabei habe ich ihm gesagt, dass wir gesprächsbereit sein werden, für den Fall, dass ihm in diesem Sommer wieder ein Angebot vorliegen sollte. Das ist nun pas s iert. Und Fernando hat sich dazu entschieden, etwas Neues zu machen. Für uns ist seine Entscheidung, den VfB verlassen zu wollen, nicht einfach."
Kaynak:Stutgart Resmi sitesi
Skibbe TRT 2'ye verdiği demeçte "1 hafta içinde Galatasaray’a çok faydalı olacak kusursuz bir oyuncuyu kadromuza katacağız" dedi. Resmi sitede röportajı izleyebilirsiniz![]()
Meria iyi bir oyuncudur tecrübeli falan.İyi transfer olur
Şu Meira'yı çabuk alsınlar.Bu da yılan hikayesine dönmesin![]()
bahri havadır şimdi telefonla bağlandı bir saat sonra mı ne meira'nın uçağı kalkıyomuş istanbula inş.doğrudur.gerçi bahri havadır kolay kolay soylemez bunu
Ligtv'de Bahri Havadır'ın haberine göre Meira yarın sözleşmeye imza atıcakmış 10 dk önce uçağa binmiş yarın medya önünde büyük ihtimal imzalar atılıcak diye konuştu..
Meira G.Saray'da!..
Galatasaray'ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV'den Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
Meira'nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul'a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. (Ligtv.com.tr)
Haber doğruysa süperrrmeira çok yararlı olur
![]()
İnşAllah doğrudur. Heyecanlandım bak
Yalnız Bahri falan tanımam da bu kadar net konuşmuş; haber kolpa cıkarsa bıraksın bu işi![]()
Meira 10 dakika sonra İstanbula geliyormuş.Bahri havadır aynen böyle söyledi.20:45 Haberleri kaçırmayalım..Belki açıklanırMeira G.Saray’da!..
Galatasaray’ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV’den Bahri Havadır’ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı.
Meira’nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul’a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Michael Skibbe’nin ısrarla istediği oyunculardan biri olan ve stoper mevkiinde oynayan Fernando Meira 30 yaşında...
(Ligtv.com.tr)
Meira transferi çok iyi olacak..Topu oyuna sokmasıda iyi..Güzel haberleri bekliyoruz![]()
Last edited by Emurafu : 20.Temmuz.2008 at 22:04
Haber kolpa olabilir bahri daha önceden alışkınmış milleti istanbula yollamaya
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=296195 gecen sene de koneyi yollamış
Madem öyle birsey var kulüp neden acıklamasın ki ? Neyse bekleyelim ama kolpalık degeri yüksek bi haber...
Gelen Giden varmı?bi internete bakmak lazım
bence kolpa ilk başta inandım fakat hiç bi hareketlilik yok şu saate kadar ayrıca önceden haber verirdi yönetim karşılayalım diye
![]()