Sayfa 79 / 896 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Juventus'tan aldığımız ikinci orta saha oyuncusu olacak Poulsen. Appiah çok başarılı olmuştu, umarım Poulsen de çok başarılı olur.

Sert İtalyan futbolundan gelen birisi ve tam aradığımız tipte savaşçı bir oyuncu bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Appiah ile mukayese bile edemem,
    Appiah egosu yüzünden tutunamadı İtalya'da
    Poulsen'de hem psikopat olduğu için hem de ofansif yönü çok zayıf tutunamıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Danimarkalı yahu bu adam sogukkanlı ve sakin olması lazım hayret çürük çıkmış bu ama iyi oyuncu bence Sevilla ve Juventus gibi üst düzey takımlarda oynamış ötesi varmı (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Poulsen'in alındığına bir Galatasaraylı olarak çok üzüldüm. Gerçekten çok başarılı bir transfer. Kesinlikle Fener doğru işler yapıyor.. İnşallah yalan haberdir..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Üzüleceksin Raşit ama Poulsen'in Fenerbahçe'ye transferi kesinleşti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman imzaladı!

Fenerbahçemizin 'Kral' lakaplı efsane futbolcularından Aykut Kocaman, kulüp binasında bugün düzenlenen imza töreniyle, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi Sportif Direktörlüğü'ne getirildi. İmza töreninde konuşan Başkanımız Aziz Yıldırım, sportif direktörlük sisteminin Türkiye'de ilk kez denendiğini belirtip herkesin Aykut Kocaman'a yardımcı olmasını isterken, Aykut Kocaman da şimdiye kadar üstlendiği görevlerden farklı bir kulvarda koşmaya başlayacağını ifade etti.
    İmzaların atılmasından sonra ilk olarak konuşan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Sayın Aykut Kocaman'ı, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi'nin sportif direktörü olarak atamış bulunduk. Kendisiyle 3 yıllık mukavele yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Sportif direktörlük geniş bir kapsam. Aykut'la beraber düşüncelerimizi ve koymuş olduğumuz hedefleri, önümüzdeki 3 yıl içinde inşallah yerine getireceğiz. Ondan sonraki yıllarda da bu sportif direktörlüğün esas amacı olan tüm bu şubeyi idare etme pozisyonuna inşallah Aykut Kocaman bu kulüpte gelecektir. Burada medyaya ve tüm Fenerbahçe camiasına görev düşmektedir. Hemen yarından olayı yetki karmaşasına sürükleyip, onu yapar bunu yapamaz konusuna getirmemek lazımdır. Aykut Kocaman, bu camianın çocuğudur. Bu camia içerisinde büyümüştür, bu camia içerisinde isim olmuştur ve bu isminin karşılığında da Fenerbahçe'ye hizmet etmiştir. Her şeye biraz hoşgörüyle yaklaşalım. Yanlış da, doğru da olacaktır. Ama sonunda hedef; 3 yıllık dönemin ardından bu sportif direktörlüğü yapması gereken ki; Avrupai anlamda söylüyorum bunları, yapması gereken konuları, Aykut Kocaman bu kulüpte yapacaktır. Onun için tekrar tekrar herkesin yardımcı olması lazımdır. Yeni bir sistemdir. Türkiye'de belki de ilk defa biz uygulayacağız bunu. Ama bu konuda da yardımcı olmamız şart. Yoksa harcamak çok kolay. Yarın onunla kavga, bununla kavga, bunu yapmadı etmedi diyerek olayların dışına çıkartırsak yanlış yapmış oluruz. Biz sonuna kadar destekleyeceğiz. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu kararı alırken, samimi ve ciddi bir biçimde aldık. Yeni dönemde Aykut'un hem takımımıza hem de kulübümüze büyük katkıları olacağına düşündüğümüz için bu karırı aldık. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 3 yılın sonunda, buraya uzun yıllar hizmet edecek şekilde yeni bir mukavele yapar tekrar. Aykut'a da camiaya da hayırlı olsun" dedi.

Aykut Kocaman ise, "Önce Başkan'a ve şahsında Fenerbahçe'ye çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye döndüğüm ve Fenerbahçe'ye transfer olduğum için mutluyum. Çok uzun bir aradan sonra dönmüş oldum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi çok farklı bir kulvar olacağını biliyorum. 25 yıldır futbolun içindeyim ancak bugüne kadar futbolcu ve teknik direktör olarak bu işlerin içindeydim, nonstop bugüne kadar geldim. Bugün itibariyle Fenerbahçe camiası içinde biraz daha farklı bir kulvarda koşacağız. Ama her zaman olduğu gibi paydası futbol. Dolayısıyla yeni işimde de adaptasyon süresi mutlaka olacaktır. Bu süreyi en kısa sürede atlatıp, hizmet ve görev anlayışı içinde devam etmeye çalışacağım. Umarım mahcup olmam ve mahcup etmem. Teşekkür ederim" dedi.

Yuvana hoşgeldin Kral İnşallah daha uzun yıllar bu kulübe sportif direktörlük olsun,teknik direktörlük olsun hizmetleri olacak Aykut Kocaman'ın

Hosgeldin Aykut Kocaman...Ilerde cok seyler bekliyorum ondan...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bazen o kadar ilginç yorumlar görüyorum ki zannedersiniz ükemiz kulüpleri dünyanın en iyi takımları, ilgilendiğimiz oyuncularda 2., 3. lig takım oyuncuları... Poulsen'e burun kıvırılır mı yaa milli takımında banko oynayan, Sevilla, Juventus gibi kulüplerde oynamış olan bir oyuncu...ayıp erdili çok ayıp
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Appiah ile mukayese bile edemem,
    Appiah egosu yüzünden tutunamadı İtalya'da
    Poulsen'de hem psikopat olduğu için hem de ofansif yönü çok zayıf tutunamıyor..
    adam falan mı kesiyormuş sahada ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    adam falan mı kesiyormuş sahada ?

Hırçın ve baya bi saldırgan oyuncu olduğu biliniyor.Arkadaş kısaca psikopat demiş (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama çok iyi topçu, tam Fenerbahçe'nin aradığı, defansif yönü kuvvetli, savaşçı.. Aurelio'nun bir üst versiyonu diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

poulsen defansif yönden kesinlikle aureliodan iyi,ofans olarak çok az farkla aurelio iyi.ama maldonado ve josicoyla kıyaslayınca sanki zidaneyi almış gibi oldu fener ayrıca avrupa tecrübesi olan yaşı 32-33 olmamış bir oyuncu çok iyi transferler yapıyor fener

beyler poulseni beğenmeyenler var da, şaşırıyorum. maldonado josico selçuk deniz hangisi poulsen kadar savaşçı ve iyi marke eder? lütfen elimizdekilere bakalım da ondan sonra atıp tutalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

poulsen transferi çok iyi olacak bir boşuk doldurdu artık orta saha biraz daha düzenleşti ve fener artık kötü giden(2 sezondur)transfer politikasını bitirip iyi bir rota çizmektedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu Poulsen gelecekse açıklansa da başka mevkiler için düşünceler çoğalmaya başlasa.

Aykut Kocaman transferi tekrar hayırlı olsun. Nasıl yetkilendirildiğini Aziz Yıldırım açıklamış, 3 sene boyunca bir nevi deneme yapacaklar, 3. seneden sonra da eğer başarılı olabilirse futbol konusunda tüm yetki Aykut Kocaman'a verilecek.

Emre'nin ceza sahasına gittiğinde Aragones'ten küfür yediği şeklinde haberler çıkmıştı kimse yerinden ayrılmayacak diye. Zaten Emre'yi de oynadığı maçlarda da ileriye çok destek verirken görmedik ama bu sene Daum ile birlikte daha farklı olacaktır diye düşünüyorum.

Menajerlere çok para vermemekle doğru olanı yapıyor Fenerbahçe. Bayram Tutumlu'ya da para vermemek için Aurelio'dan vazgeçilmişti. Figer de çok para istiyorsa Lugano'ya güle güle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Poulsen tam istediğimiz ve aradığımız oyuncuydu...Almamıza cok sevindim sadece ofansif olarak biraz eksikleri var...Sol kanat,forvet,defansın ortası buraya kaliteli 3 yabancı sart

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala neden forvet arıyorsunuz ki? Bir de sol kanat aranıyorsa Özer Hurmacı yine çürüyecek mi Fenerbahçe'de? Herkesin kaderi bu mu Fener'e giden?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Lugano takımda kalırsa eğer iyice kırmızı kart rekoruna gideriz .Lugano kadrolu kırmızılı .Poulsende ona benzer bir oyuncu.Ancak tam aradığımız defansif ortasaha poulsen.O kadarda yaşlı bir oyuncu değil .Sol kanada devamlı bir oyuncu almalıyız.Uğur gibi 1-2 maçın adamı değil.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Hala neden forvet arıyorsunuz ki? Bir de sol kanat aranıyorsa Özer Hurmacı yine çürüyecek mi Fenerbahçe'de? Herkesin kaderi bu mu Fener'e giden?
    Ben mi arıyorum sanki öyle bi konustun ki kendimi asbaskan falan sandım
    Özer orta saha oynar,kesinlikle forvet sart...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özer gerekirse Alex'in yerine gerekirse de sağ kanatta bile oynayabilir. Kadronun derin olmamasının sıkıntısını bu sene çok çektik, o nedenle bu sene yedekler de kaliteli olmalı.

Özer iyi oyuncu mutlaka değerlendirilir ama Fenerbahçe kendisine büyük hedefler koyuyorsa sol kanada da kaliteli bir yabancı almalı. Hatta sağ kanada da. Forvete ise yabancıya gerek yok, 2 tane gol kralı var kadromuzda, yerli oyuncu kadro genişliği için alınırsa iyi olur sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hleb adı geçiyor bazı yerlerde. Hayırlısı bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hele İlhan Parlak gittikten sonra nokta santrafor olan 2 oyuncu kaldı elimizde...Burak Yılmaz'ın akıbeti noldu bilgisi olan var mı?
    Kadrodaki oyuncu sayısı da 29du en son 25-26 olmalı cok da genıs olması kötü oluyor bence...
    Luca Toni ya Tottenham'a ya da Fenerbahçe'ye transfer olacağım demis...BBC de gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Özer gerekirse Alex'in yerine gerekirse de sağ kanatta bile oynayabilir. Kadronun derin olmamasının sıkıntısını bu sene çok çektik, o nedenle bu sene yedekler de kaliteli olmalı.

Özer iyi oyuncu mutlaka değerlendirilir ama Fenerbahçe kendisine büyük hedefler koyuyorsa sol kanada da kaliteli bir yabancı almalı. Hatta sağ kanada da. Forvete ise yabancıya gerek yok, 2 tane gol kralı var kadromuzda, yerli oyuncu kadro genişliği için alınırsa iyi olur sadece.
    Serkan abi aklındaki sistemi bir açıklarmısın? İnan aklım allak bullak oldu.. Benim düşünceme göre,
    ----------------------Volkan-------------------------
    GGönül---------Bilica----------Transfer(bekir)---Carlos
    ------------------Poulsen---transfer------------------
    ---------Topuz--------Alex-----------Özer-----------
    ----------------------Semih(güiza)-------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Poulsen'in yanında Emre oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru diyorsun, unutmuşum.
    Ee tamam o zaman daha ne, herşeyden önce bi stoper şart.. Sol kanata fazla para harcanmamalı bence.. Ama Vukcevic tarzı bir adam alınırsa Offofoff.. Fenerbahçeli bile olurum

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

------------------------------------volkan------------------------------------
    -----gökhan------lugano-------bilica--------carlos--------------
    -----------------------poulsen------emre----------------------------------
    ----------m.topuz--------alex-------------sercan Yıldırım--------
    -------------------------------------semih-------------------------------------

göbeğe başka transfer yapılmaz çünkü yeter o kadar birde genç abdulkadir var onu da düşünmek lazım... forvet hiç kalmadı ancak kazım ve burak'ı acaba forvet mi düşünüyorlar? yoksa gerçekten semih ve güiza'dan geri olmayacak bir forvet gerekli...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

--------------------------------------------volkan-------------------------------------------
    --------gökhan-------------önder--------bilica--------------r.carlos-------------------
    ----------------------------------m.topuz---------emre------------------------------------
    --------------özer------------------------------------------------sercan yıldırım---------
    ---------------------------semih--------------------eto'o---------------------------------

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    --------------------------------------------volkan-------------------------------------------
    --------gökhan-------------önder--------bilica--------------r.carlos-------------------
    ----------------------------------m.topuz---------emre------------------------------------
    --------------özer------------------------------------------------sercan yıldırım---------
    ---------------------------semih--------------------eto'o---------------------------------
    takım böyle çıkarsa sahaya kalbura döner...

Mesaj Yetkileri