Ziegler de gitmiş . Baroni nin gidişi de kesinleşirse şuana kadar kusursuz ilerliyoruz denebilir
Ziegler de gitmiş . Baroni nin gidişi de kesinleşirse şuana kadar kusursuz ilerliyoruz denebilir
Büyük ihtimal Alper ile de anlaşıldı.
Edit:
http://amkspor.com/2013/05/22/alperd...k-saatler.html
Menajerler Eskişehir'e gitmiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Menajerler büyük ihtimal ile Alper' i ikna etmek üzere gittiler. Son maçta Alper' in yediği küfürler, daha önce bir yönetici tarafından kovulmuş olması Alper' i kırmış olabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
Alper Afyon'da diyorlar ama nereden çıkacağı belli değil,bugün de 7 ye kadar bir ses seda çıkacağını sanmam.
Alper Fenerbahçe için sadece hırs transferi olamaz. Zaten daha önce son anda bozulmuştu transfer. Kalkıp da soru işareti bir isim için bu şekilde bir süreç olsa mantıklı gelebilirdi ama oyuncu zaten iyi, genç, Türk ve orta saha. Almak için çok neden var. Resmi siteden yapılan yalanlama da klasik Fenerbahçe taktiği, zaten çok kötü bir resmi siteleri var genel olarak, bence artık kendi taraftarları bile yaptıkları yalanlamalara şüphe ile bakıyordur. Bu transferi de bir süre önce yalanlama sebepleri, fiyatın artmaması, son anlarda devreye girerek iş bitirici bir hava verme, çalım saçmalığına inanan taraftarlarına güzel bir hediye vermekti bence. Yani sadece Galatasaray'ın işine çomak sokmak olamaz amaç, böyle olsa listemizdeki her oyuncuya teklif vermeleri lazım.
Alper Fenerbahçe için iyi transfer, Cristian da gidiyorsa gerçekten fazlaca forma şansı bulur. Hayırlı olsun tekrardan.
Baroni eğer gitti ise bu akşamki maçtan sonra netleşir. Birde Ziegler'de gittiyse baya güzel oldu.
Alper'i kesin aldıysak(ben o gözle bakıyorum) Türkiye liginden yapmamız gereken 2 transfer kaldı Tosic ve Veysel.
Veysel için şartları çok zorlamaya gerek yok. Alınırsa derinlik katar kadromuza ama onun yaptığı işleri yapabilen Mehmet Topuz'a da sahibiz. Sağ beki,sağ kanadı ve orta sahayı yedekleyebilme özelliğinden bahsediyorum.Çok büyük paralar istenirse Veysel alınmamalı Mehmet'le devam edilmeli.
Tosic için ise benim yorumum kesin alınmalı yönünde. Zira Hasan Ali hem henüz yeterli değil hem de Tosic'i ne zaman izlesem hayran bıraktı kendisine. 3-4 sene sol kanadımızı hasan ile birlikte götürebilirler. Sonrasında Tosic zaten yaşlanır vs.
Bunun dışında olursa bir ekstra olarak Fernandes olur. Başka oyunculara bakmaya gerek yok içerden. Türk stoper alınacaksa dışardaki Türklerden tercih edilmeli.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Halil Ünal konuştu Ligtv'de, biz 3 + 3 (1 sene vadeli) + Culio vermişiz, Fenerbahçe 6.250 + Orhan + Bienvenu. Ben de Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederdim, bariz olarak daha iyi.
Alper anlaşır Fenerbahçe ile bu sefer, Aziz Yıldırım'ı hepimiz biliyoruz zaten ters bir şey olursa taraftar deliye döner.
Bu arada siz seviniyorsunuz Orhan ve Bienvenu gidiyor diye, Halil Ünal da seviniyor, Bienvenu gibi bir oyuncuya ihtiyaçları varmış.![]()
Bienvenu küçük takımların büyük oyuncusu. Bana göre Bienvenu emekliliğine kadar bu ülkede kalacakmış gibi.
Bu arada Veysel geleceğine Selçuk kalsın benim için aynı karakterde oyuncular.
Orhan için bir şey demiyorum zaten, düzenli forma şansı bulsa o kadar kötü bir oyuncu değil ama Bienvenu hakikaten bitik durumda.
Bienvenu ilk transfer olunca videolardan felan çok iyi bir oyuncuya benziyordu. Hala da emin değiliz ne tür bir oyuncu olduğu hakkında. Ancak oynadığı maçlarda saç baş yolduran bir adamdı. Belkide 1 sezon oynasa daha farklı olurdu ama o oyuncu arayıpta bulunamayacak bir oyuncu değil bence. O tarzda bir çok adam bulabilirsiniz... E.Şehir'in yerinde olsam Bienvenu yerine başka bir oyuncuyu isterdim.
Henüz anlaşamadık ama olursa transfere iyi bir başlangıç yapmış oluruz. Ama 1 tane iyi yerli ile olmaz 2 tane kaliteli stoper kesinlikle alınmalı, ben sol bekten hiç şüphe duymuyorum ve umarım Tosic olur. Defansa gerekli takviyeler yapılmazsa hiçbir anlamı yok. Bir forvet bir de kaliteli orta saha alınmalı. Tabiki bunlar için oyuncu göndermek gerekli, Stoch, Krasic, Sezer ve Cristian gönderilerek kadroda yer açılmalı yoksaa ileriye transfer yapamayız. Bir de şu Meireles'i Napoli'ye verip Gökhan İnler'i alabilseydik o zaman tadından yenmezdi.
Transferi gerçekten iyi bir şekilde yapmak istiyorsak buralara oyuncular kesinlikle alınmalı. Açıkçası Fotomaç'ın transfer listesi çok hoşuma gitti. Savunmaya Serdar Taşçı, Pepe orta sahaya Gökhan İnler ve ileriye Kiesling mükemmel olurdu. Ama bir tanesini bile alacağımıza inanmıyorum. Almamız gereken oyuncular bu tarz oyuncular olmalı ve Haziran ayında herşey bitirilmeli yoksa hiçbir transferin anlamı yok, yine aynı şeyleri yaşarız.
Serdar Taşçı ile Gökhan İnler gelirse zaten mükemmel olur, yerli statüsünde alabileceğimiz en iyisimler hemde uzun süre bizde forma giyebilecek kapasitedeler. Bu yıl 3e 5e bakmadan transfer yapmalıyız şampiyonlar ligine girmek istiyorsak.
Ben Aykut Demir e de razıyım. Bekir ne kadar az oynarsa o kadar iyi. Bi adamın arkasına atılan her top kalede gol pozisyonu gol olur mu ? Bekir de oluyor.
Yobo da düşüş içinde bence de savunmaya iki takviye şart ama en fazla bir tane yapacaklar gibi.
Yabancı gelse Yobo oynamaz sanırım yabancı sınırından ötürü. Egemen formsuz sakat olduğunda yine Bekir'e kalırız ki büyük risk. En kötü Aykut Demir alınmalı
Tosic nedir yahu yapmayın
Hasan Ali olmayacaksa avrupadan yabancı gelsin .
Tosic'i izledin mi hiç ? Adam ''sol bek'' nedir bize gösterdi bu sezon.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, adı Fenerbahçe ile anılan Sırp sol bek Dusko Tosic'in transferi hakkında konuştu. Cavcav, teklif gelmesi halinde Tosic'i satabileceklerini söyledi.
İlhan Cavcav, Tosic için Fenerbahçe'den resmi bir teklif almadık. Ancak biz her teklife açığız. Sonuçta futbolcu alıp satan bir kulübüz. Fenerbahçe futbolcumuzu almak istiyorsa oturup konuşuruz. Ona göre bir değerlendirmede bulunuruz" dedi.
Tosic'in, İngiltere'den 3 milyon euro'luk teklif aldığını dile getiren Cavcav, "Kendisine de söyledim. 5 milyon euro getirsinler o zaman seni gönderirim. Ancak Fenerbahçe, gerçekten Tosic'i istiyorsa, İngiltere'ye göndermem. Çünkü Fenerbahçe ile ikili ilişkilerimiz çok iyi. Yurtdışına gideceğine Fenerbahçe'ye gönderirim daha iyi" ifadelerini kullandı.
Tosic Bu![]()
Sol beke bir isim gelecekse en az Andre Santos kadar yetenekli olmak zorunda.
İlhan Cavcav yapı malzemeleri satan birisi gibi açıklamalarda bulunmuş. Komik buldum![]()
2.5 milyona dünyada tosic dolu. 5 milyon falan verilirse yazık
Tosic'e 5 verilmez rahat olunİlhan Başkan yakalamışken biraz vuruyum diye düşünmüş ama en fazla 3'e kadar çıkar bizim takım. 5-6 versen zaten daha isimli bir oyuncu alırsın. Kolarov falan pek istenmiyor takımında benim bildiğim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cidden Tosic'i beğenmeyenler kendi takımlarıyla maçları dışında kaç kere izledi ?
eto'o bitmiş.
https://twitter.com/Amkspor/status/337268292915953664
Hayırlı olsun.
Alper 5 yıllık hayırlı olsun
Football is simple,but Football Manager is not
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Alper Potuk ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
5 yıl iyiymiş![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.