Sayfa 793 / 896 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
23,761 ile 23,790 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası bir ara beğenmiyordum Alper'i ancak bu sezon çok arttı sevgim.

Çok sevindim alınmasına tebrik ederim yönetimi, güzel başladık transfere umarım böyle devam ederiz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Alper artık kesinleşti hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun bakalım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alper'in imza attığını duyan Cristian yırtınmaya başladı . Hepimize hayırlı olsun ben çok sevindim, GS'a gitse çok üzülürdüm. Ama rekabetten değil(onun da payı var ama) Alper gibi bir oyuncuyu kaybettiğimiz için. Umarım uzun yıllar bize hizmet eder veya kendini çok iyi bir şekilde geliştirip Avrupa'ya gider.

Kupa maçından sonra açıklanır alper

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hayirli olsun Alper iyi transfer kaliteli oyuncu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlı olsun Fenerbahçe'nin bizden çok ihtiyacı vardı Alper'e doğru bir transfer yaptılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayırlı olsun.tepe tepe kullanın bakalım senelik balonlar gibi sönecek mi yoksa rakiplere mi patlayacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hayırlı olsun.tepe tepe kullanın bakalım senelik balonlar gibi sönecek mi yoksa rakiplere mi patlayacak...
    İki senedir üstüne katarak giden bir oyuncu milli takımada yükseldi ben söneceğini pek sanmıyorum eğer hedefi Avrupa'da oynamak isterse mutlaka üstüne koyar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

5 yıllık sözleşme harika,doğru takıma geldin hoşgeldin ALPER

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hayırlısı olsun. İyi bir transfer yaptık.

Alper çubukluyu giymiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yerli piyasada alınabilecek en iyi orta saha , hayırlı olsun takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Forma yakışmış

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu Alper' i en son kaça bıraktı Halil Bey ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım Alper'in gelişi Mehmet Topuz'un gidişi olmaz malum sözleşmesi bitiyor. Şu Roma haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olur alın şu Cristian'ı bakın aramızda para toplayıp üstüne para da veririz : ) Yoksa bu adam kadrodayken Alper'e de Salih'e de yazık olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Alper Potuk: Eskişehir'in menfaatleri doğrultusunda, benim de isteğim doğrultusunda transfer gerçekleşti.
    Last edited by Kaka Leite : 22.Mayıs.2013 at 23:49 Reason: Sakin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray lı arkadaşların coğunun yorumları bu şekilde.

fenerin nur topu gibi bir mehmet topuzu daha oldu.

Fenerbahce bır futbolcuyu mundar etmek üzere transfer etti. Hayırlı ugurlu olsun..

Baroni'den on kere daha yararlı olacağı kesin.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Albayrağın açıklamaları komik zaten Necatiyi küme düşecez bize verin demiş eskişehirliler ondan vermişler

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Santos bu twiti atıp silmiş daha sonra. Gelirse 10 numara olur

http://twitpic.com/csh6eb

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı. Ben bu transferden sonra Meireles'in satılacağını düşünüyordum ama sanırım bu isim Baroni olacak. Alper,Topal,Salih,Meireles çok iyi orta saha oyuncuları. Her bir oyuncu oyunun iki yönünü rahatça oynayabilen orta sahalar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Solbek ya Tosic ya Santos beyler hadi hayırlısı

Stopere de taş gibi bir adam şart.

Volkan(Mert)

Gökhan(Veysel) Yobo(Egemen) X Tosic(Santos)

Mero (Topal)

Alper(Mero) Emre(Salih)

Kuyt Emenike(Webo) Sow(Emenike)

belki kanata bir transfer daha olabilir hucum hattına ki bence olmalı Kuyt Sow u aratmayacak iyi bir hucüm gücü şart...

Bir ofansif ortasaha iddası da var ama Emre bu sezonu götürür bence gerek yok.Yabancı sınırı da var. Kanata gelsin o transfer gol atacak asist yapacak bir adam daha şart. Kuyt bazen üretkenlik anlamında kısır kalabiliyor. Sow da zaten yaratıcı bir oyuncu diyemeyiz. Adam geçen içeriye giren bir kenar oyuncusu lazım solda ve sağda oynayabilecek..
    Bastos deniyor onun içinde o da leziz olur Aykut Kocaman da Payet'i istiyormuş. Hangisi olursa olsun mevcut sistem için gelecek yıl bu yıldan çok daha güçlü bir kadro kurulacak gibi.

Tabi hucüm hattına bu isimler gelmez daha alt kalibredeki adamlar gelirse hüsran olur, ayrı. Yönetime hala ön yargım var.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Solbek ya Tosic ya Santos beyler hadi hayırlısı

Stopere de taş gibi bir adam şart.

Volkan(Mert)

Gökhan(Veysel) Yobo(Egemen) X Tosic(Santos)

Mero (Topal)

Alper(Mero) Emre(Salih)

Kuyt Emenike(Webo) Sow(Emenike)

belki kanata bir transfer daha olabilir hucum hattına ki bence olmalı Kuyt Sow u aratmayacak iyi bir hucüm gücü şart...

Bir ofansif ortasaha iddası da var ama Emre bu sezonu götürür bence gerek yok.Yabancı sınırı da var. Kanata gelsin o transfer gol atacak asist yapacak bir adam daha şart. Kuyt bazen üretkenlik anlamında kısır kalabiliyor. Sow da zaten yaratıcı bir oyuncu diyemeyiz. Adam geçen içeriye giren bir kenar oyuncusu lazım solda ve sağda oynayabilecek..
    Bastos deniyor onun içinde o da leziz olur Aykut Kocaman da Payet'i istiyormuş. Hangisi olursa olsun mevcut sistem için gelecek yıl bu yıldan çok daha güçlü bir kadro kurulacak gibi.

Tabi hucüm hattına bu isimler gelmez daha alt kalibredeki adamlar gelirse hüsran olur, ayrı. Yönetime hala ön yargım var.
    Driest Mertens ya da Bastos olacak gibi .Tosic ile ilgileniyoruz,Santos ile ilgili birşey duymadım.Olursa da fena olmaz yanii

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir profil alalım beyler adettendir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yobo gitsin de kim gelirse gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Alper hayırlı olsun arkadaşlar.Aziz yıldırım bu işleri hakikaten çok iyi biliyor tebrik etmek lazım Bütün forum sitelerinde yada facebook ta yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız şampiyon olmuş gibi sevinmiş durumda bu transfer sayesinde Aynı şey bizim takıma olsa aynı tepkiler olacaktı maalesef bizim ülkemiz böyle.İyi oyuncu aldık diye sevinen sayısı,Galatasaray'ın elinden alındı diye sevinen sayısından az.Hakikaten yararlı olacak bir transfer bize gelmesini çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Alper hayırlı olsun arkadaşlar.Aziz yıldırım bu işleri hakikaten çok iyi biliyor tebrik etmek lazım Bütün forum sitelerinde yada facebook ta yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız şampiyon olmuş gibi sevinmiş durumda bu transfer sayesinde Aynı şey bizim takıma olsa aynı tepkiler olacaktı maalesef bizim ülkemiz böyle.İyi oyuncu aldık diye sevinen sayısı,Galatasaray'ın elinden alındı diye sevinen sayısından az.Hakikaten yararlı olacak bir transfer bize gelmesini çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım.
    Abi o şekilde yapılan yorumların neredeyse tamamı rakip takım taraftarına sataşmak için. Gerçekte o şekilde düşünen insan sayısı fazla değil bence. Tabiki az da değil ama tam aksine kaliteli oyuncu alındığı için sevinen taraftar sayısı daha fazladır ama işin içine rekabet ve kap olayı girince geyikler başlıyor.

Örnek vermek gerekirse hiç önemi olmayan Süper Kupa maçından sonra tüm GS, FB veya BJK taraftarının ligi kazanmış gibi sevinmesidir. Aslında tek amaç rakibe laf atıp sataşmak, yoksa kupa kimsenin umrunda değil. Ama ben bunların tamamen normal olduğunu düşünüyorum, geyik olmadıktan sonra rekabetin anlamı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Serdar Gürler ismi geçiyor,Sağ kanada iyi bir alternatif olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Profesyonel Futbol Takımımızda kiralık statüsünde görev yapan İsviçreli futbolcumuz Reto Ziegler, gelecek sezonun kadro planlaması içinde yer almayacaktır.

Kendisine, kulübümüze yaptığı eşsiz katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Ailesi seni unutmayacak Reto Ziegler.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

Mesaj Yetkileri