Açıkcası bir ara beğenmiyordum Alper'i ancak bu sezon çok arttı sevgim.
Çok sevindim alınmasına tebrik ederim yönetimi, güzel başladık transfere umarım böyle devam ederiz.
Açıkcası bir ara beğenmiyordum Alper'i ancak bu sezon çok arttı sevgim.
Çok sevindim alınmasına tebrik ederim yönetimi, güzel başladık transfere umarım böyle devam ederiz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Alper artık kesinleşti hayırlı olsun.![]()
Hayırlı olsun bakalım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Alper'in imza attığını duyan Cristian yırtınmaya başladı. Hepimize hayırlı olsun ben çok sevindim, GS'a gitse çok üzülürdüm. Ama rekabetten değil(onun da payı var ama) Alper gibi bir oyuncuyu kaybettiğimiz için. Umarım uzun yıllar bize hizmet eder veya kendini çok iyi bir şekilde geliştirip Avrupa'ya gider.
Kupa maçından sonra açıklanır alper
Hayirli olsun Alper iyi transfer kaliteli oyuncu
Hayırlı olsun Fenerbahçe'nin bizden çok ihtiyacı vardı Alper'e doğru bir transfer yaptılar.
hayırlı olsun.tepe tepe kullanınbakalım senelik balonlar gibi sönecek mi yoksa rakiplere mi patlayacak...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
5 yıllık sözleşme harika,doğru takıma geldin hoşgeldin ALPER
Hayırlısı olsun. İyi bir transfer yaptık.
yerli piyasada alınabilecek en iyi orta saha , hayırlı olsun takımımıza.
Forma yakışmış![]()
Bu Alper' i en son kaça bıraktı Halil Bey ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Umarım Alper'in gelişi Mehmet Topuz'un gidişi olmaz malum sözleşmesi bitiyor. Şu Roma haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olur alın şu Cristian'ı bakın aramızda para toplayıp üstüne para da veririz : ) Yoksa bu adam kadrodayken Alper'e de Salih'e de yazık olur.
...
Alper Potuk: Eskişehir'in menfaatleri doğrultusunda, benim de isteğim doğrultusunda transfer gerçekleşti.
Last edited by Kaka Leite : 22.Mayıs.2013 at 23:49 Reason: Sakin
Galatasaray lı arkadaşların coğunun yorumları bu şekilde.
fenerin nur topu gibi bir mehmet topuzu daha oldu.
Fenerbahce bır futbolcuyu mundar etmek üzere transfer etti. Hayırlı ugurlu olsun..
Baroni'den on kere daha yararlı olacağı kesin.
Albayrağın açıklamaları komik zaten Necatiyi küme düşecez bize verin demiş eskişehirliler ondan vermişler![]()
Santos bu twiti atıp silmiş daha sonra. Gelirse 10 numara olur
http://twitpic.com/csh6eb
Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı. Ben bu transferden sonra Meireles'in satılacağını düşünüyordum ama sanırım bu isim Baroni olacak. Alper,Topal,Salih,Meireles çok iyi orta saha oyuncuları. Her bir oyuncu oyunun iki yönünü rahatça oynayabilen orta sahalar.
Solbek ya Tosic ya Santos beyler hadi hayırlısı
Stopere de taş gibi bir adam şart.
Volkan(Mert)
Gökhan(Veysel) Yobo(Egemen) X Tosic(Santos)
Mero (Topal)
Alper(Mero) Emre(Salih)
Kuyt Emenike(Webo) Sow(Emenike)
belki kanata bir transfer daha olabilir hucum hattına ki bence olmalı Kuyt Sow u aratmayacak iyi bir hucüm gücü şart...
Bir ofansif ortasaha iddası da var ama Emre bu sezonu götürür bence gerek yok.Yabancı sınırı da var. Kanata gelsin o transfer gol atacak asist yapacak bir adam daha şart. Kuyt bazen üretkenlik anlamında kısır kalabiliyor. Sow da zaten yaratıcı bir oyuncu diyemeyiz. Adam geçen içeriye giren bir kenar oyuncusu lazım solda ve sağda oynayabilecek..
Bastos deniyor onun içinde o da leziz olurAykut Kocaman da Payet'i istiyormuş. Hangisi olursa olsun mevcut sistem için gelecek yıl bu yıldan çok daha güçlü bir kadro kurulacak gibi.
Tabi hucüm hattına bu isimler gelmez daha alt kalibredeki adamlar gelirse hüsran olur, ayrı. Yönetime hala ön yargım var.
bir profil alalım beyler adettendir
yobo gitsin de kim gelirse gelsin.
Alper hayırlı olsun arkadaşlar.Aziz yıldırım bu işleri hakikaten çok iyi biliyor tebrik etmek lazımBütün forum sitelerinde yada facebook ta yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız şampiyon olmuş gibi sevinmiş durumda bu transfer sayesinde
Aynı şey bizim takıma olsa aynı tepkiler olacaktı maalesef bizim ülkemiz böyle.İyi oyuncu aldık diye sevinen sayısı,Galatasaray'ın elinden alındı diye sevinen sayısından az.Hakikaten yararlı olacak bir transfer bize gelmesini çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım.
Abi o şekilde yapılan yorumların neredeyse tamamı rakip takım taraftarına sataşmak için. Gerçekte o şekilde düşünen insan sayısı fazla değil bence. Tabiki az da değil ama tam aksine kaliteli oyuncu alındığı için sevinen taraftar sayısı daha fazladır ama işin içine rekabet ve kap olayı girince geyikler başlıyor.
Örnek vermek gerekirse hiç önemi olmayan Süper Kupa maçından sonra tüm GS, FB veya BJK taraftarının ligi kazanmış gibi sevinmesidir. Aslında tek amaç rakibe laf atıp sataşmak, yoksa kupa kimsenin umrunda değil. Ama ben bunların tamamen normal olduğunu düşünüyorum, geyik olmadıktan sonra rekabetin anlamı yok.
Serdar Gürler ismi geçiyor,Sağ kanada iyi bir alternatif olur
Profesyonel Futbol Takımımızda kiralık statüsünde görev yapan İsviçreli futbolcumuz Reto Ziegler, gelecek sezonun kadro planlaması içinde yer almayacaktır.
Kendisine, kulübümüze yaptığı eşsiz katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.
Fenerbahçe Ailesi seni unutmayacak Reto Ziegler.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."