Sayfa 797 / 1204 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
23,881 ile 23,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

oyuncu stili bakımından burak tam aradığımız adam ama doğru adam mı orasını beklicez görecez. Ben çok umutluyum açıkcası. Sol kanat ve melo ile bu iş biter. Başka bi forvete gerek yok FT de farkındadır bunun. Çilek sol kanat olsun işte

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hocam bari sen yapma nası olsa yarın fotomaç fanatik yapıcak aynını
    Yok benimki onlarinki gibi sallama degildi o sayfada bi yazim daha var, hatta baska bi abi sordu duyum felanmi diye yazmistim. Bi ara umitlendim bu L.Moscow isinden ama napacaksin Galatasaray sexy kulup cazibesine dayanilmiyor.

3. Default

Ben bu transfer döneminde Galatasaray Egemen'e nasıl talip olmadı ona şaşırmış durumdayım Son 2-3 sezonda Trabzonspor'da oynamış ne kadar oyuncu var geri toplandı Galatasaray'da

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ben bu transfer döneminde Galatasaray Egemen'e nasıl talip olmadı ona şaşırmış durumdayım Son 2-3 sezonda Trabzonspor'da oynamış ne kadar oyuncu var geri toplandı Galatasaray'da
    Semih - Ujfa- Dany - Gökhan daha kimi alacaklar ? Semih' i yedek bırakmak istemiyor hiç kimse.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bunu da alıntı olarak yapıştırıp gündemi değiştirelim

aldığım duyuma göre bu adamı hocası disiplinsiz diye gelecek sezon düşünmüyormuş. galatasaray'ın ihtiyacı ve ilgisi olduğu gerçeği de varken bu adama karşı, gelecek sezonda galatasaray forması giymesi imkansız görünmüyor.micheal bastos.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bastos,Cris birde bir oyuncu daha vardı Lyon tarafından satış listesine koyulmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bastos,Cris birde bir oyuncu daha vardı Lyon tarafından satış listesine koyulmuş.
    Kallstörm yoksa ? fotomaç fanatik iş başına

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun' Culio ve Sercan su hazirlik macinda cok iyi oynamislar. Ozellikle Culio caliskanligi ile takdir toplamis. Ceyhun"da benim cok begendigim bir oyuncu. Mehmet Topal kadar iyi bence. Onun gibi gelisme gosterecegine inaniyorum.. Bence sol kanata transfere hic gerek yok. Emre Colak, Culio orayi rahatca goturur. Sag kanatta da Eboue oynar. Sabri, Aydin yedegi olur. Hamit bekte oynar.
    Forvette Elmander Burak as tercihimiz olur. Umut ve Necati'de sik sik forma sansi bulur. Eger Burak gelmezse ilk 11"deki isim onun yerine Umut olacaktir. Kosan isimlere ihtiyaci var cunku takimin. Sercan kendini gosterdiginden yine sans bulur gibi. Baros buyuk ihtimalle gonderilir..

Muslera
    Hakan Balta (Caglar)
    Semih (Dany)
    Ujfa (Gokhan Zan)
    Hamit (Sabri)

Eboue (Aydin)
    Selcuk (Yekta)
    Melo (Ceyhun)
    Emre Colak (Culio)

Elmander (Necati)
    Burak (Umut)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Burak yılmaz geçen sene birazda rekorun etkisiyle çok bencildi. Ayrıca geçen sezon daha önceki sezona göre daha az koştu daha az çalıştı bunu defansif anlamda söylüyorum. 2 sezon önce mücadeleci ve bencil olmaya Burak yılmaz vardı. Yanı demek istediğim Burak bizde o kadar bencil olmayacaktır ve mücadele edecektir ama üzerinde de büyük baskı olacaktır bunu nasıl kaldıracak, umarım kaldırır. Hele ilk 3-4 maç hiç gol atamaz ve birçok gol kaçırırsa o zaman Allah korusun 2. Guiza vakası olabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Fatih Terim Servet'i neden oynatmadiysa, Egemen'i de o nedenle istemeyecektir bence. Pas yaparak savunmadan cikacak bir takim icin Egemen (ve Giray) zayif kalan oyuncular bence. Ceza sahasi icinde kapanirken ikisi de cok ozverili, cengaver oyuncular ama topu pek iyi kullanabilen oyuncular degiller.

Egemen'i de Servet gibi banko 11 oynatmayacaksan zaten o kadar degerli (ve maliyetli) bir oyuncunun yedek beklemesi ziyan olur. Gokhan Zan'in kalmasi da ayak ayarinin Servet'e oranla daha iyi olmasi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sebep o değil,bonservisini eline almak için verilen 500 bin euroyu Fenerbahçe temin etti,öncesinde anlaşılmıştı Egemenle.

Ayrıca Servetle Egemenin tek benzer yönü sert olmaları,teknik açısından Servetle kıyaslaman doğru değil geçen sene izledik gerek Beşiktaşta gerek milli takımda topu oyuna sokmasında bir sıkıntısı yok.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sebep o değil,bonservisini eline almak için verilen 500 bin euroyu Fenerbahçe temin etti,öncesinde anlaşılmıştı Egemenle.

Ayrıca Servetle Egemenin tek benzer yönü sert olmaları,teknik açısından Servetle kıyaslaman doğru değil geçen sene izledik gerek Beşiktaşta gerek milli takımda topu oyuna sokmasında bir sıkıntısı yok.
    Egemen transferi gecen sezon da yapilabilirdi, bonservisi elinde oldugu donemde.

Egemen'in topu oyuna sokma konusundaki eksikligini zamanla daha iyi gozlemlersiniz bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

şimdi de nuri konuşuluyo. Alınırsa şaşırmam.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    şimdi de nuri konuşuluyo. Alınırsa şaşırmam.
    İnşallah Nuri , Sercan Sararer , Gökhan Töre konuşuluyor bu üçlü alınıp transfer bitirilirse karşımızda duracak takım tanımıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nuri mi güldürmeyin adamı yada güldürün

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hocam bunun neresi komik , Nuri şuan Real'de forma şansı bulamıyor kiralanabilir en kötü ihtimalle kıskanmayınız :P

nolur gülme nolur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri belki bize gelmez ancak bu sezon Mourinho'nun onu kiralık göndericeğini düşünüyorum.Eğer Fatih hoca istiyorsa Mou ile ilişkilerinide düşünürsek zor bir olay değil.1 yıl kiralık gelebilir.Ancak bu transfer Melo'nun önüne geçicekse istemem.Melo'yu almamız lazım.Onun defanstaki hırçınlığı Nuri'de yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haberleri takip etmenizi öneririm jose nuriyi bu sene kullanacağını açıkladı
    nuri gelsin kıskanma işini o zaman konuşuruz gelirse neden kıskanmıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Nuri bu sezon Mourinho'nun planları içerisinde daha fazla yer alacak diye biliyorum. Pek ihtimal vermiyorum kiralama opsiyonuna dahi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kiralama olur demiyoruz kesin birşey yok OLABİLİR diyoruz.

Melo defansif anlamda daha hırçın Melo transferini önünü kapatmayacaksa olabilir.

İyi alternatif olur Selçuk ile birlikte takılırlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Michael Bastos haberleri dolanıyor etrafta...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

eğer nuri bi takıma kiralanacaksa 1. Sınıf takımlar kiralamazlar ve bu durumda en uygun takımlardan biri galatasaray. Direk CL Fatih Terım, iyi bi Türk kadro vs. vs.. @_yoLcu_ nickli arkadaşın buraya gelip paylaştığmz haberlerle dalga geçmesinıde anlamyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haber haber nerde kaynak twitter dimi güzel onlar sizle dalga geçiyor haberiniz yok

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    eğer nuri bi takıma kiralanacaksa 1. Sınıf takımlar kiralamazlar ve bu durumda en uygun takımlardan biri galatasaray. Direk CL Fatih Terım, iyi bi Türk kadro vs. vs.. @_yoLcu_ nickli arkadaşın buraya gelip paylaştığmz haberlerle dalga geçmesinıde anlamyorum açıkcası.
    Katılıyorum + Luka Modric transferinden sonra , Nuri'nin forma şansı baya azaldı alternatiflere bak.

Khedira , Xabi Alonso , Lassana Diarra , Granero var + Luka Modric + Nuri zor yani.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

haber haber nerde kaynak twitter dimi güzel onlar sizle dalga geçiyor haberiniz yok
    fernandes diyince kaka diyince yok van persie diyince tevez diyince sizin için dalga geçme olmuyo dimi hocam modric ne ara transfer oldu ya ? daha belli bi teklif bile var mı yok mu belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hepsine de o iş olmaz geçiniz diye yorum yaptım inceleyebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Sen bir uzaklaş istersen dostum. Bi arkana yaslan rahatla. Buraya girip milleti provoke etme. Git desteklediğin takımın haber sayfalarında birşeyler yaz yada farklı konuları takip et ama bu yaptığını yapma.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dalga geçip şuan zekamızla alay eden sensin. Twitter da dalga geçtikleri yok bizim orayı kaynak gösterdğmzde. Kaynak bugün ve takvim gazeteleri.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Semih - Ujfa- Dany - Gökhan daha kimi alacaklar ? Semih' i yedek bırakmak istemiyor hiç kimse.
    Gökhan gitmemişmiydi yahu ?
    Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam bunun neresi komik , Nuri şuan Real'de forma şansı bulamıyor kiralanabilir en kötü ihtimalle kıskanmayınız :P
    Nuriye geçen sezon R Madrid'in Fiziksel çalıştırdığı bu sezonda kullanacağını biliyorum.
    Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Burak Galatasaray'da imzamı basarım.
    İmza mı atmıştım ne

Mesaj Yetkileri