oyuncu stili bakımından burak tam aradığımız adam ama doğru adam mı orasını beklicez görecez. Ben çok umutluyum açıkcası. Sol kanat ve melo ile bu iş biter. Başka bi forvete gerek yok FT de farkındadır bunun. Çilek sol kanat olsun işte![]()
oyuncu stili bakımından burak tam aradığımız adam ama doğru adam mı orasını beklicez görecez. Ben çok umutluyum açıkcası. Sol kanat ve melo ile bu iş biter. Başka bi forvete gerek yok FT de farkındadır bunun. Çilek sol kanat olsun işte![]()
Ben bu transfer döneminde Galatasaray Egemen'e nasıl talip olmadı ona şaşırmış durumdayımSon 2-3 sezonda Trabzonspor'da oynamış ne kadar oyuncu var geri toplandı Galatasaray'da
![]()
bunu da alıntı olarak yapıştırıp gündemi değiştirelim
aldığım duyuma göre bu adamı hocası disiplinsiz diye gelecek sezon düşünmüyormuş. galatasaray'ın ihtiyacı ve ilgisi olduğu gerçeği de varken bu adama karşı, gelecek sezonda galatasaray forması giymesi imkansız görünmüyor.micheal bastos.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bastos,Cris birde bir oyuncu daha vardı Lyon tarafından satış listesine koyulmuş.
Ceyhun' Culio ve Sercan su hazirlik macinda cok iyi oynamislar. Ozellikle Culio caliskanligi ile takdir toplamis. Ceyhun"da benim cok begendigim bir oyuncu. Mehmet Topal kadar iyi bence. Onun gibi gelisme gosterecegine inaniyorum.. Bence sol kanata transfere hic gerek yok. Emre Colak, Culio orayi rahatca goturur. Sag kanatta da Eboue oynar. Sabri, Aydin yedegi olur. Hamit bekte oynar.
Forvette Elmander Burak as tercihimiz olur. Umut ve Necati'de sik sik forma sansi bulur. Eger Burak gelmezse ilk 11"deki isim onun yerine Umut olacaktir. Kosan isimlere ihtiyaci var cunku takimin. Sercan kendini gosterdiginden yine sans bulur gibi. Baros buyuk ihtimalle gonderilir..
Muslera
Hakan Balta (Caglar)
Semih (Dany)
Ujfa (Gokhan Zan)
Hamit (Sabri)
Eboue (Aydin)
Selcuk (Yekta)
Melo (Ceyhun)
Emre Colak (Culio)
Elmander (Necati)
Burak (Umut)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burak yılmaz geçen sene birazda rekorun etkisiyle çok bencildi. Ayrıca geçen sezon daha önceki sezona göre daha az koştu daha az çalıştı bunu defansif anlamda söylüyorum. 2 sezon önce mücadeleci ve bencil olmaya Burak yılmaz vardı. Yanı demek istediğim Burak bizde o kadar bencil olmayacaktır ve mücadele edecektir ama üzerinde de büyük baskı olacaktır bunu nasıl kaldıracak, umarım kaldırır. Hele ilk 3-4 maç hiç gol atamaz ve birçok gol kaçırırsa o zaman Allah korusun 2. Guiza vakası olabilir.
Fatih Terim Servet'i neden oynatmadiysa, Egemen'i de o nedenle istemeyecektir bence. Pas yaparak savunmadan cikacak bir takim icin Egemen (ve Giray) zayif kalan oyuncular bence. Ceza sahasi icinde kapanirken ikisi de cok ozverili, cengaver oyuncular ama topu pek iyi kullanabilen oyuncular degiller.
Egemen'i de Servet gibi banko 11 oynatmayacaksan zaten o kadar degerli (ve maliyetli) bir oyuncunun yedek beklemesi ziyan olur. Gokhan Zan'in kalmasi da ayak ayarinin Servet'e oranla daha iyi olmasi bence.
Sebep o değil,bonservisini eline almak için verilen 500 bin euroyu Fenerbahçe temin etti,öncesinde anlaşılmıştı Egemenle.
Ayrıca Servetle Egemenin tek benzer yönü sert olmaları,teknik açısından Servetle kıyaslaman doğru değil geçen sene izledik gerek Beşiktaşta gerek milli takımda topu oyuna sokmasında bir sıkıntısı yok.
şimdi de nuri konuşuluyo. Alınırsa şaşırmam.
Nuri belki bize gelmez ancak bu sezon Mourinho'nun onu kiralık göndericeğini düşünüyorum.Eğer Fatih hoca istiyorsa Mou ile ilişkilerinide düşünürsek zor bir olay değil.1 yıl kiralık gelebilir.Ancak bu transfer Melo'nun önüne geçicekse istemem.Melo'yu almamız lazım.Onun defanstaki hırçınlığı Nuri'de yok.
haberleri takip etmenizi öneririm jose nuriyi bu sene kullanacağını açıkladı
nuri gelsin kıskanma işini o zaman konuşuruz gelirse neden kıskanmıyım![]()
Ben de Nuri bu sezon Mourinho'nun planları içerisinde daha fazla yer alacak diye biliyorum. Pek ihtimal vermiyorum kiralama opsiyonuna dahi.
Kiralama olur demiyoruz kesin birşey yok OLABİLİR diyoruz.
Melo defansif anlamda daha hırçın Melo transferini önünü kapatmayacaksa olabilir.
İyi alternatif olur Selçuk ile birlikte takılırlar![]()
Michael Bastos haberleri dolanıyor etrafta...
eğer nuri bi takıma kiralanacaksa 1. Sınıf takımlar kiralamazlar ve bu durumda en uygun takımlardan biri galatasaray. Direk CL Fatih Terım, iyi bi Türk kadro vs. vs.. @_yoLcu_ nickli arkadaşın buraya gelip paylaştığmz haberlerle dalga geçmesinıde anlamyorum açıkcası.