Sayfa 797 / 896 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847 ... SonSon
23,881 ile 23,910 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla çoğu maçını izlediğim için konuşuyorum. adam sırf "ulan o kadar aldık, oynatalım da ziyan olmasın bari." dercesine oynatılıyor. kendisinden geriye sadece "klas"ı kalmış. kaka gibi aynı.

anelka zımba gibiydi bize geldiğinde. beşiktaş maçındaki deparını ve çalımlarını hepimiz hatırlayıp iç geçiririz herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Torres'e ihtiyacı yok bence, Sow Torres'den çok daha iyi. Torres'in de Fenerbahçe'ye gelme niyeti yoktur zaten. Asılsız iddaalar bunlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Güiza dediğiniz adam bizim Gökhan Ünal, Okan Yılmaz, Zafer Biryol tarzında kariyerinin bir noktasında patlama yapıp aşağıya doğru inen oyunculardan biriydi. Torres ise Atletico Madrid'ten Liverpool'daki ağır sakatlık dönemine kadar belli bir standardı olan üst düzey bir golcü. Sakatlıktan sonra toparlanması için bir geçiş süreci gerekiyordu ama o daha üst düzey mücadelenin içinde yer alarak Chelsea'ye gitti.

Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bir Güiza değil Anelka olacaktır. Anelka'da gelmeden önce yararsız deniliyordu ama aynı adam geçiş noktasını iyi kullandı tekrar yükseldi. Hoş Torres'i getirmek kolay değil ama...
    Anelka"da olan psikolojik baskı,Aynı şekilde Fernando Torres içinde olacaktır.Nasıl Drogba rakip savunmayı korkutuyorsa,aynı şekilde bu etkiyi Fernando Torres de gösterebilir.Torres için konuşmak yersiz olur,ama ilgilendiğimizi söyleyebilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    valla çoğu maçını izlediğim için konuşuyorum. adam sırf "ulan o kadar aldık, oynatalım da ziyan olmasın bari." dercesine oynatılıyor. kendisinden geriye sadece "klas"ı kalmış. kaka gibi aynı.

anelka zımba gibiydi bize geldiğinde. beşiktaş maçındaki deparını ve çalımlarını hepimiz hatırlayıp iç geçiririz herhalde.
    Kaka ile Torres'i kıyaslayamazsın.

Kaka'ya şans verilmiyor verildiğinde hep birşey yapıyor, Torres ise her maç kadroda olmasına rağmen değerlendiremiyor ikisi çok farklı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007

Torres bence gereksiz macera olur. Adam 29 yaşında Anelka gibi tekrar parlattıktan sonra satılmaz. Şu anki performansı belli. Türkiye'ye emeklilik parasını çıkarmak için de gelebilir ya da gelip efsane olabilir. Ancak bana ilki daha olası gibi geliyor. Bir şey katacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaka kim ya gereksiz bir transfer olur, kariyeri boş beleş bir adam
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bize süratli ve ayağında top tutacak adam lazım. Sow şuan Torres'den daha iyi bir forvet. Torres'in son 2 yılda ofansif anlamda hiçbir katkısı yok takıma, sadece ilerde pres yapıp savunmayı zorluyor. Ve artık genç adam almanın zamanı geldi takım huzur evi gibi oldu. 30'undan genç adam yok neredeyse, ben Torres haberinin doğu olmadığını düşünüyorum. Ve adamın yıllık parası da inanılmaz yüksek. Bizim maksimum 3 milyon politikası anında yalan olur, aslında yalan olsa daha iyi ama en azında ne yapacağı belli olmayan Torres olmasın. Bonservisi de en kötü 10-15 arası olur, yine parayı çöpe atarız.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

torres e ne gerek var emenike yi alsinlar iste... illa yildiz oyuncu alacaksa belhandayi getirsin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    torres e ne gerek var emenike yi alsinlar iste... illa yildiz oyuncu alacaksa belhandayi getirsin
    Emenike"nin sakatlığının ciddiyetini biliyormusun ? Şubat sonundan beri sakat,dönüşü temmuz ortası gibi olacak.Kronik sakatlık olabilir bu.Araştırılıyor yani.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Emenike"nin sakatlığının ciddiyetini biliyormusun ? Şubat sonundan beri sakat,dönüşü temmuz ortası gibi olacak.Kronik sakatlık olabilir bu.Araştırılıyor yani.
    ona bakarsak torres te ciddi sakatlilar yasadi.. torres gelirse yedek kulübesine yatirim olur en fazla.. adam tamamen bitmis

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cenk Tosun gelirse 2. Zafer Biryol olur bana göre... Torres'e gerek yok bencede. Madem yabancı bir forvet alacaksın. Daha genç, daha formda bir isim almalısın. Torres formsuz, yaşlı ve etkisiz bir oyuncu konumuna geldi... Sol beke Tosic getirilmeli. Emenike'de bana göre sağlam adım atılıyor. Çünkü ciddi bir yerden sakatlık geçirdi. Apar topar bir imza milyon euro zarar demek. Bazı kaynaklarda 13 milyon euro istiyorlarmış biz ise 11 vermişiz. Eğer öyleyse cidden kazık yeriz ve bu yönetimi sonuna kadar eleştiririm. Böylesine ciddi sakatlık geçirmiş adamın pazarlığını bile yapmasını bilmemek ayıptır. 11 milyon euroya diz sakatlığı geçiren adamı kimse almaz...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ona bakarsak torres te ciddi sakatlilar yasadi.. torres gelirse yedek kulübesine yatirim olur en fazla.. adam tamamen bitmis
    Torres uzun süredir sakatlanmıyor,sakatlanmayacak anlamına da gelmiyor.Ama Emenike"de çok ciddi sakatlık var,Menisküs ve İç yan bağları olması lazım,ikisinden de ameliyat olmuş.Ama olacağı söylüyorum sana.3 Alternatif den ikisi bunlar,Cardozo da var listede.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Torres'i çok küçümsüyorsunuz.2 yıl önce ki Torres yok artık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun istifa etti,Nedeni Cenk Tosun"un Fenerbahçe ile anlaşması olabilirmiş.Bekleyip göreceğiz...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Torres'i çok küçümsüyorsunuz.2 yıl önce ki Torres yok artık.
    Küçümsemek değil de son yıllarında sürekli istikrarsız olan bir adam. Yaşı geçmiş bir oyuncu ve maliyeti de çok yüksek. Geldiğinde çok iyi işler yapabilir ama inanılmaz risk taşıyan bir transfer. Sen olsan şu hali ile GS'a istermiydin. Açıkçası ben istemem, ilerideki adamlar zaten 32-33 yaşında bir tane de 30 yaşında adama gerek yok ve Sow'dan daha iyi de performans göstereceğini zannetmiyorum. Sakatlık riskinden bahsetmiyorum bile.

Ben Emenike transferine de karşıyım, ne kadar sağlık raporlarında iyileşmiş görünse de 4-5 ay top oynamdan alınmamalı. Adam dizinden sakatlık geçirmiş ve birkaç aydır top oynamıyor, 11-13 milyon ciddi para.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Küçümsemek değil de son yıllarında sürekli istikrarsız olan bir adam. Yaşı geçmiş bir oyuncu ve maliyeti de çok yüksek. Geldiğinde çok iyi işler yapabilir ama inanılmaz risk taşıyan bir transfer. Sen olsan şu hali ile GS'a istermiydin. Açıkçası ben istemem, ilerideki adamlar zaten 32-33 yaşında bir tane de 30 yaşında adama gerek yok ve Sow'dan daha iyi de performans göstereceğini zannetmiyorum. Sakatlık riskinden bahsetmiyorum bile.

Ben Emenike transferine de karşıyım, ne kadar sağlık raporlarında iyileşmiş görünse de 4-5 ay top oynamdan alınmamalı. Adam dizinden sakatlık geçirmiş ve birkaç aydır top oynamıyor, 11-13 milyon ciddi para.
    Valla Torres benim en sevdiğim oyuncudur Galatasaray'a gelmesini çok isterim,yıllardır izlerim belli bir çizgisi vardır ancak geçirdiği sakatlıklar formunu baya düşürdü,gel gelelim ki 2012 Mart ayından beridir formu yükselişte,bu sırada 3 tane büyük kupa kazandı ve bu kupalarda takımına katkı sağlayan 3-5 oyuncudan biriydi.Evet maliyetli olur ancak Fernando Torres Süper Lig'in üstünde bir forvet.Sow ile karşılaştırmak doğru olmaz,Sow'u o kadar üst düzey seviyelerde pek izleyemedik.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Valla Torres benim en sevdiğim oyuncudur Galatasaray'a gelmesini çok isterim,yıllardır izlerim belli bir çizgisi vardır ancak geçirdiği sakatlıklar formunu baya düşürdü,gel gelelim ki 2012 Mart ayından beridir formu yükselişte,bu sırada 3 tane büyük kupa kazandı ve bu kupalarda takımına katkı sağlayan 3-5 oyuncudan biriydi.Evet maliyetli olur ancak Fernando Torres Süper Lig'in üstünde bir forvet.Sow ile karşılaştırmak doğru olmaz,Sow'u o kadar üst düzey seviyelerde pek izleyemedik.
    Sen bu takımda 25 gol atmış adamı üst seviyede izliyemedinmi ? Bu takıma Messiyi getirsen bir senede 25 gol atamaz! Sistem düzeldikce Sow iyice açılacaktır.Sow bu sezon Galatasaray"da oynasaydı ligde en az 30 u görürdü.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Torres çok kaliteli ama yaş-maliyet-sakatlık riski ve performans olarak ele aldığında değmez diyorum. Sow'un senede 15 gol civarı her türlü atıyor, Torres de daha fazlasını atmaz bence. Ve Chelsea'da oynadığı gibi hırslı oynamaz bizde.Genç adam lazım genç, ona yıllık 4-5 milyon + en kötü 10 milyon bonservis verene kadar. Gidersin genç kaliteli bir adama 15-20 bonservis yıllık 2,5 verirsin zaten kafa kafaya gelir. Derdin de olmaz kaç sene oynar diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Sen bu takımda 25 gol atmış adamı üst seviyede izliyemedinmi ? Bu takıma Messiyi getirsen bir senede 25 gol atamaz! Sistem düzeldikce Sow iyice açılacaktır.Sow bu sezon Galatasaray"da oynasaydı ligde en az 30 u görürdü.
    Torres ile Sow'un futbolculuğunu tartışmıyorum,üst seviyede oynadıkları maç sayılarını karşılaştırıyorum.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Torres çok kaliteli ama yaş-maliyet-sakatlık riski ve performans olarak ele aldığında değmez diyorum. Sow'un senede 15 gol civarı her türlü atıyor, Torres de daha fazlasını atmaz bence. Ve Chelsea'da oynadığı gibi hırslı oynamaz bizde.Genç adam lazım genç, ona yıllık 4-5 milyon + en kötü 10 milyon bonservis verene kadar. Gidersin genç kaliteli bir adama 15-20 bonservis yıllık 2,5 verirsin zaten kafa kafaya gelir. Derdin de olmaz kaç sene oynar diye.
    Zaten Torres gelmesin Fener'e,istemiyorum gelmesini

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Tam Torres için geçerli değil ama benzer olayı Krasiç'le yaşadığımız için yoğurdu üfleyerek yememiz gerek bir süre. Özellikle Cska döneminde Beşiktaşa karşı oynadığı maçlar olsun, diğer maçları olsun rakiplerin içinden geçen, harika işler yapan Krasiç nerde bizdeki paf takım oyuncusu fizikli Krasiç nerde. O yüzden ciddi sakatlık geçirmiş oyuncuların zaten sert olan ligimizde iş yapmaları zor olabilir. Aynı olaya Kaka'yı da dahil edebilirim.

İngiltere'den gelen oyuncular ligimizde her zaman iyi iş yapmışlardır oranın fiziksel antrenmanını yediklerinden dolayı. Ancak buradan gelecek oyuncuların kariyerinin sonuna gelen yıldızlar olması yerine, beklenilen büyük patlamayı yapamamış ancak halen 25-26 yaşlarında olan oyuncular olmasını tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Emenike alınmamalı. Ligimizdeyken de sürekli sakatlanıyordu Rusya'da da bu durum devam ediyor. Diz sakatlığı diğer sakatlıklara benzemez, geçmez diz sakatlıkları. Sürekli sakatlanıp duracaktır,bu risk alınmamalı. İstenilen ücret çok fazla zira.

Torres alınabiliyorsa da hiç düşünülmesin. Aslında çok sert bir oyuncu olmadığı için ligimize uygun olmadığını düşünüyorum ben ama kendisi koskoca Fernando Torres beyler. Baros bile geldi neler yaptı ilk senelerinde bu ligde. Kaldı ki Torres düzelmeye de başladı son zamanlarda.

Torres ve Kaka kıyasına gelirsek aslında hiç gelmeyelim ama lig farkı büyük etken. İngiltere çok zorlayıcı,İspanya'da ise futbol yumuşak. Kaka Chelsea'de 18'e girerse tek sebebi ismidir. Torres İspanya'da olsaydı ama 30'a yakın gol atardı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Avrupa'dan oyuncu alınacaksa fiziksel özellikleri olan liglerden alınmalı. Mesela İngiltere ve Almanya, belki İtalya , İskandinavya, Çek Cum., Polonya, Hırvatistan ve Sırbistan

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Avrupa'dan oyuncu alınacaksa fiziksel özellikleri olan liglerden alınmalı. Mesela İngiltere ve Almanya, belki İtalya , İskandinavya, Çek Cum., Polonya, Hırvatistan ve Sırbistan
    ispanya haric deseydin de olurdu aslinda

bize bir sol bek ve onunde oynayacak iyi bir sol acik yeter. stoch gelisimini tamamlamis olsaydi ona da luzum kalmazdi. yerli kalitesini de yukseltmek lazim. bu acidan alperi almamiz cok iyi oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kaka kim ya gereksiz bir transfer olur, kariyeri boş beleş bir adam
    Keşke her birimizin kariyeri öyle olsa

Torres oynar bence bizde. En azından ligimizde çok rahat oynayacak bir oyuncu Torres. Ayrıca kendisi bizde yedek oturacak kadar ölmedi daha ya da şöyle diyim kendisi bizim klübede yedek oturacak kadar Fenerbahçe büyümedi maalesef.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Torresi alamayız ve bence gelmez de ülkemize

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

torres kontratı bitmeden chelsea den ayrılmaz ayrılsa bile ya at madride gider yada çok para vericek monaco rus kulüpleri vs. chelsea de 10 m € civarı maaş alıyo bizim ligde ne yapar bilmem de şahsen artık torres in düzelmiceğini düşünüyorum en son euro 2012 de artık geri döndü dedim sonra sene içinde aynı tas aynı hamam

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Fernando Torres'e burun kıvırmak tam anlamıyla futbol fakirliğidir.Şayet gelirse 25 ve üstü gol atacağından eminim.Poacher'ın kralıdır kendileri.Umarım gelir ve Süper Ligi'mizin kalitesine kalite katar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güney Yilmaz ‏@Gnyyilmaz
    Hasan Cetinkaya'nin Madrid'de oldugu soyleniyor.

Coentrao ve Kaka'yı bekleyin.

hadi bakalım

Nesil
    2006

Kaka mı? Ya bırakın bu işleri R.C3 geldi çeyrek final oynarken en önemli maçlarımızda yoktu, ligde bir iki maç dışında bir katkısını göremedik. Sadece reklam olsun diye oyuncu almak çok saçma. Akıllanın artık bu oyuncular 27-28de senin telefonunu bile açmazlar şimdi sana gelmek istiyorlar ezdirmeyin kendinizi bu kadar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Birisi alsın Kaka'yı yahu bu adam bize çok yarar.

Yemin ediyorum yarar, görün şu adamı artık. Bu adam ölmedi sadece oynamıyor...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri