Savunmada kanatlar hala çok zayıf. Orta sahada bir oyuncu eksik olsa yerini dolduracak adam yok. Melo ile anlaşıldı mı bilmiyorum ama şu an için Burak, Umut, Hamit ve diğerlerinden daha önemlisi Melo bana göre. Hem defansif hem ofansif olarak çok iyi. İyi paslar atıyor, adam eksiltiyor ve futbol zekası çok iyi. Böyle bir oyuncu daha bulamayız. O yüzden mutlaka anlaşılmalıdır. Bek pozisyonunda oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Onun dışında Forvette de Elmander, Burak ŞL için yetersiz kalabilir.
FV Hocam , Elmander ile Burak'ın ŞL'de yetersiz kalacağını düşünmüyorum ben.
Melo konusunda ise katılıyorum alınmalı zaten alınacaktır Juve'nin kamp kadrosuna alınmadı çünkü.
Bek olaraksa sol bekten bahsediyorsun sanırım Eboue , Sabri , Hamit , Dany , Ujfa zaten sağ bek oynayabilen oyuncularımız sol bek konusunda katılıyorum Atila Turan olsa harika olur geçen Osman Tanburacı'da yazmış zaten bi Hasan Ali vardı birde Atila zaten Hasan Ali'de Fenere gitti.
Sercan Sararer , Gökhan Töre , Nuri Şahin 'in isimleri geçiyor bu üçünü ve Melo'yu alıp transferi bitirsek mükemmel olur gerçekten.
Şöyle bi düşünülduğü zaman haklı olabilirsin ama yerlerine daha üst düzey kim alınabilir bu var. Sonucta FM oynamıyorum. Elmander'den üst düzey bi forvet bizi aşar gibi, keza Burak'ta gol kralı olmuş oyuncu, güvenmek zorundayız. melo konusumda tamamen haklısın ben avrupa'da öyle oynaya ön libero nadir gördüm. Her şeyi yaptı adam.
Şampiyonlar liginde Forvet hattının ne kadar etkili olacağı orta sahadaki adamların performasına göre belirlenecektir. Selçuk Burak uyumu biliyoruz zaten Elmanderde çok deneyimli bir topçu bunlara Meloda katılır ve birde Baltanın yerine etkili bir bek alabilirsek çok güzel olacak.
Modric i Real Madrid alırsa bu sezon Mourinho Nuriyi rahatlıkla kiralamayı düşünebilir gibime geliyor ve bence melo transferi++nuriyi kiralama+sol bek için atilla turan transferi olursa bence kapatabiliriz tabi transfer sezonunu bence sol kanata adama ihtiyaç yok gibi emre ve culio var fakat fatih hoca düşünüyorsa da çok pahalı bir oyuncu kesinlikle alınmamalı
Valla ben Sercan Sararer , Gökhan Töre ikilisinden en az birini bekliyorum İnşallah ikiside alınır.
Culio iyi oyuncu fakat bir yerde sınırlı tamam alternatif olarak işimize yarayacak sol açıkda , orta sahanın ortasında vs. oynayabiliyor ama düşünsenize takımdaki rekabeti Emre Çolak , Gökhan Töre , Sercan Sararer müthiş rekabet olur ve hepsi kendini geliştirir bununda Galatasaray'a yararı olur zaten sonrada önümüzdeki sezon Culio , Engin vs. gönderilebilir.
Melo,Juventus tarafından kamp kadrosuna alınmamış.Böylece artık gelir heralde bize.
sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
(/s)
Real Modric'i alırsa öncelikli gönderecekleri adam Kaka olacaktır. Yine de Nuri'nin bölgesinde de oynayabileceği için Nuri'yi de kiralama yoluyla elden çıkarabilirler. Ama bana kalırsa Modric gelirse Kaka gider.
Screw you guys, I'm goin' home
Nuri İnşallah Milan'a(Bize) Gider(Gelir)bizim(GS) şuan çok bi ihtiyacımız yok nuriye milanın(bizim) daha çok ihtiyacı(mız) var
![]()
Atilla Turan'ın bize ( Elazığspor) a geliyor.Hatta ön sözleşme imzalamışız diye duydum.
http://www.stargazete.com/futbol/ati...i/haber-627908
Haber biraz eski ama dünde AMK'de gördüm.
Dayının tipi daha ilgi çekici![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kimdi o ya ? Tanıdık biri ama çıkaramadım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hadi be açıklansın artık şunlar resmi olarak. Başlığa | Hamit, Burak, Melo yazmak için sabırsızlanıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Amrabat'ta gelmiş.
FM Gazetesi
Hoba Amrabat gelmiş.
Amrabat Galatasaray'da.
İç transferde alınabilicek en iyi oyuncuları aldık sanırım. Ambarat'ta geldiyse harika.
Sürpriz yumurta Amrabat'mış.Fatih hocanın uykularını kaçırdı heralde bu adam.Gelsin bitsin artık.Assaidi yerine Amrabat'ı tercih ederim.
Umarım 7 milyon euro gibi yüksek ücret vermemişizdir.4 milyon euro felan kafidir.
Unal Reyiz CILDIRDI![]()
Ne Amrabatmış beUmarım 7,5 milyon euro falan vermeyiz yoksa yazık olur.