Sayfa 798 / 1204 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
23,911 ile 23,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Gökhan gitmemişmiydi yahu ?

Nuriye geçen sezon R Madrid'in Fiziksel çalıştırdığı bu sezonda kullanacağını biliyorum.

İmza mı atmıştım ne
    gökhan gitmedi, kamptaki iyilerden nuri hiç oynamadı istedikleri kadar fizik çalışsın oynamadan fayda etmez, pek tabi mou'da biliyordur bunu.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    haber haber nerde kaynak twitter dimi güzel onlar sizle dalga geçiyor haberiniz yok
    Abi kusura bakma ama bana hiç ciddi gelmiyorsun.Fenerliler Galatasaraylılarla, Galatasaraylılarda Fenerlilerle hep dalga geçerler zaten bu hep böyleydi. Ve Nuri kiralık olarak çok rahat oynar bizde Selçuk - Nuri arkada Melo alın size dinamo

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Savunmada kanatlar hala çok zayıf. Orta sahada bir oyuncu eksik olsa yerini dolduracak adam yok. Melo ile anlaşıldı mı bilmiyorum ama şu an için Burak, Umut, Hamit ve diğerlerinden daha önemlisi Melo bana göre. Hem defansif hem ofansif olarak çok iyi. İyi paslar atıyor, adam eksiltiyor ve futbol zekası çok iyi. Böyle bir oyuncu daha bulamayız. O yüzden mutlaka anlaşılmalıdır. Bek pozisyonunda oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Onun dışında Forvette de Elmander, Burak ŞL için yetersiz kalabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Savunmada kanatlar hala çok zayıf. Orta sahada bir oyuncu eksik olsa yerini dolduracak adam yok. Melo ile anlaşıldı mı bilmiyorum ama şu an için Burak, Umut, Hamit ve diğerlerinden daha önemlisi Melo bana göre. Hem defansif hem ofansif olarak çok iyi. İyi paslar atıyor, adam eksiltiyor ve futbol zekası çok iyi. Böyle bir oyuncu daha bulamayız. O yüzden mutlaka anlaşılmalıdır. Bek pozisyonunda oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Onun dışında Forvette de Elmander, Burak ŞL için yetersiz kalabilir.
    FV Hocam , Elmander ile Burak'ın ŞL'de yetersiz kalacağını düşünmüyorum ben.

Melo konusunda ise katılıyorum alınmalı zaten alınacaktır Juve'nin kamp kadrosuna alınmadı çünkü.

Bek olaraksa sol bekten bahsediyorsun sanırım Eboue , Sabri , Hamit , Dany , Ujfa zaten sağ bek oynayabilen oyuncularımız sol bek konusunda katılıyorum Atila Turan olsa harika olur geçen Osman Tanburacı'da yazmış zaten bi Hasan Ali vardı birde Atila zaten Hasan Ali'de Fenere gitti.

Sercan Sararer , Gökhan Töre , Nuri Şahin 'in isimleri geçiyor bu üçünü ve Melo'yu alıp transferi bitirsek mükemmel olur gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Şöyle bi düşünülduğü zaman haklı olabilirsin ama yerlerine daha üst düzey kim alınabilir bu var. Sonucta FM oynamıyorum. Elmander'den üst düzey bi forvet bizi aşar gibi, keza Burak'ta gol kralı olmuş oyuncu, güvenmek zorundayız. melo konusumda tamamen haklısın ben avrupa'da öyle oynaya ön libero nadir gördüm. Her şeyi yaptı adam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Şampiyonlar liginde Forvet hattının ne kadar etkili olacağı orta sahadaki adamların performasına göre belirlenecektir. Selçuk Burak uyumu biliyoruz zaten Elmanderde çok deneyimli bir topçu bunlara Meloda katılır ve birde Baltanın yerine etkili bir bek alabilirsek çok güzel olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Modric i Real Madrid alırsa bu sezon Mourinho Nuriyi rahatlıkla kiralamayı düşünebilir gibime geliyor ve bence melo transferi++nuriyi kiralama+sol bek için atilla turan transferi olursa bence kapatabiliriz tabi transfer sezonunu bence sol kanata adama ihtiyaç yok gibi emre ve culio var fakat fatih hoca düşünüyorsa da çok pahalı bir oyuncu kesinlikle alınmamalı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Şampiyonlar liginde Forvet hattının ne kadar etkili olacağı orta sahadaki adamların performasına göre belirlenecektir. Selçuk Burak uyumu biliyoruz zaten Elmanderde çok deneyimli bir topçu bunlara Meloda katılır ve birde Baltanın yerine etkili bir bek alabilirsek çok güzel olacak.
    Alternatif yok hocam yabancı oyuncu alamayız oraya ...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Modric i Real Madrid alırsa bu sezon Mourinho Nuriyi rahatlıkla kiralamayı düşünebilir gibime geliyor ve bence melo transferi++nuriyi kiralama+sol bek için atilla turan transferi olursa bence kapatabiliriz tabi transfer sezonunu bence sol kanata adama ihtiyaç yok gibi emre ve culio var fakat fatih hoca düşünüyorsa da çok pahalı bir oyuncu kesinlikle alınmamalı
    Valla ben Sercan Sararer , Gökhan Töre ikilisinden en az birini bekliyorum İnşallah ikiside alınır.

Culio iyi oyuncu fakat bir yerde sınırlı tamam alternatif olarak işimize yarayacak sol açıkda , orta sahanın ortasında vs. oynayabiliyor ama düşünsenize takımdaki rekabeti Emre Çolak , Gökhan Töre , Sercan Sararer müthiş rekabet olur ve hepsi kendini geliştirir bununda Galatasaray'a yararı olur zaten sonrada önümüzdeki sezon Culio , Engin vs. gönderilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo,Juventus tarafından kamp kadrosuna alınmamış.Böylece artık gelir heralde bize.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Modric'i alırsa öncelikli gönderecekleri adam Kaka olacaktır. Yine de Nuri'nin bölgesinde de oynayabileceği için Nuri'yi de kiralama yoluyla elden çıkarabilirler. Ama bana kalırsa Modric gelirse Kaka gider.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nuri İnşallah Milan'a(Bize) Gider(Gelir) bizim(GS) şuan çok bi ihtiyacımız yok nuriye milanın(bizim) daha çok ihtiyacı(mız) var

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
    İzleyelim görelim hocam

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Atilla Turan'ın bize ( Elazığspor) a geliyor.Hatta ön sözleşme imzalamışız diye duydum.

http://www.stargazete.com/futbol/ati...i/haber-627908

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Haber biraz eski ama dünde AMK'de gördüm.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dayının tipi daha ilgi çekici
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kimdi o ya ? Tanıdık biri ama çıkaramadım

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fernandes diyince kaka diyince yok van persie diyince tevez diyince sizin için dalga geçme olmuyo dimi hocam modric ne ara transfer oldu ya ? daha belli bi teklif bile var mı yok mu belli değil
    Yok dostum daha kesin değil. Arkadaş transfer etmiş sadece
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hadi be açıklansın artık şunlar resmi olarak. Başlığa | Hamit, Burak, Melo yazmak için sabırsızlanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hadi be açıklansın artık şunlar resmi olarak. Başlığa | Hamit, Burak, Melo yazmak için sabırsızlanıyorum
    http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ287144SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat'ta gelmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hoba Amrabat gelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Amrabat Galatasaray'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İç transferde alınabilicek en iyi oyuncuları aldık sanırım. Ambarat'ta geldiyse harika.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sürpriz yumurta Amrabat'mış.Fatih hocanın uykularını kaçırdı heralde bu adam.Gelsin bitsin artık.Assaidi yerine Amrabat'ı tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım 7 milyon euro gibi yüksek ücret vermemişizdir.4 milyon euro felan kafidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Unal Reyiz CILDIRDI

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne Amrabatmış be Umarım 7,5 milyon euro falan vermeyiz yoksa yazık olur.

Mesaj Yetkileri