Durduk,durduk sonunda bombaları patlattıkSadece Melo kaldı geriye
![]()
Durduk,durduk sonunda bombaları patlattıkSadece Melo kaldı geriye
![]()
Hoşuma gitmedi Amrabat transferi, umarım takım için oynar. Hayırlı olsun.![]()
7-7.5 gibi bir rakam vermemişizdir umarım.
Çıldırt bizi Ünal Başgan![]()
Galatasaray geçen seneden itibaren harika bir yapılanmaya girdi. Taktire şayan bir durum gerçekten.
FM Gazetesi
Bide şöyle bi durum var böyle bi toplu imza törenine kimse gelmezÇilek şart
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kapa bildirilmiş
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Borsaya da bildirdik.
Burak ve Hamit transferleri ile Fenerbahceyle durumlari esitlemisti Galatasaray. Su Cilek'i alirsalar one gecerler benim icin, tabi Fenerbahceninde yabancilarini beklemek lazim
Bizim başkan için dün tatilde diyorlardı divan kurulu toplantısına katılmamıştı.Ama şimdi Amrabat için anlaşmış3 günde 3 oyuncu açıklandı.Bir iki güne bu 3 oyuncu ve Melo topluca açıklanırsa harika olur.
O değilde Amrabat rahatlamıştır heralde artık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yok artık babamla benim içimize transfer şeyi kaçmış dün konuşuyorduk amrabat gelse diye aramızda babam gelir diyordu ben de bırakmazlar diyordum olacak iş değil ya valla bu takım gruptan çıkmalı veya uefada en kötü yarı final görmeli
9 10'a almisiz heralde öyleyse kötü olmus.
bence 5,5 milyon euro ödedik.İçime doğdu.
![]()
Biz vazgeçmiştik Amrabat'tan.Kayseri yönetimi araya aracı sokarak tekrardan gelmişler bize önermişler.
Para sacmamisizdir insallah.amrabata cok vermeyiz zaten.bakalim kayseri'ye ne kadar verdik?
Bu sezon tepede yer alacak takımlar belli artık, Fenerbahçe-Galatasaray yarışı izlenecek gibi duruyor. İki takımda oldukça isabetli ve kaliteli oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Hayranlıkla takip ediyoruz![]()
Ünal Başgan @UnalBasgan
Arkadaşlar, transfer et tuşu basılı kalmış kusura bakmayın.
![]()
edit: paylaşılmış...
anlaştığmz kesin mi? Bu arada çıldırdı bizimkiler ya.
Ünal Başgan @UnalBasgan Arkadaşlar, transfer et tuşu basılı kalmış kusura bakmayın.
Beyler bugün 25 haziran mı bu arada![]()
Önceki KAP bildiriminde Noureddine Ambarat yazmıyor muydu buna Nordin yazmışlar![]()
8 deyollaa
eto'o bitmiş.
Eğer biz değilde Kayseri anlaşmak için çağırmışsa 7 milyon eurodan daha düşük bir teklif vermişizdir.Sanırım anladılar Amrabat'ın onlara faysa sağlamayacağını.Aslında bu Hurma ile hiç pazarlığa bile girmeyeceksin.Yine muhtaç oldular bize.
Yılan hikayesine dönüp Amrabat işi sıksada Fatih Terim'in çok istediği ortada.Bizede Amrabat'ı sahiplenmek gerek.Zaten Galatasaray'a küçüklüğümden beri seviyorum diyordu.Röportajlarında bizi ne kadar istediği belli.İnşallah hırsını sahaya yansıtır.Becerileri üst düzey bir oyuncu.Takım oyunu oynadığı sürece Fatih Terim'în göz bebeği olur.