Ruyada gordugum ufak seylerin gercekte de oldugu oluyor bana da cok nadir de olsa. Asil gecen gun arkadasla Fifa oynarken inanilmaz birsey oldu. Ben atak yapiyordum ve atak sonunda sanki o maci daha once oynamisim gibi geldi. Top kalecisindeydi ve birden zihnimde canlandi "sag bekten top kanada gelicek yerden sert ortayla gol aticaksin" dedim. O da benle bir guzel "dalga" gectiTop dondu dolasti bekten kanada inip yerden sert ortayla gol oldu. Sonraki geyikler zaten...
![]()
Aynı olay bende oldu. Hayatımda yaşadığım en uzun Dejavu'ydu. Abimle PS oynarken oldu. Ben atak yapıyordum ve atağın başından beri bu anı daha önce yaşamış gibi geliyordu. Tam gol olmak üzereyken yüksek bi sesle bağırdım "Bu anı daha önceden yaşamıştım, hatta bu atağın sonunda gol oluyorduuu" "oluyorduuu" diye bağırırken şut çektim ve top dışarı çıktı. Büyüsü kaçtı yani
Ama konu bana göre ve bilim adamlarına göre beyin yorgunluğuyla alakalı birşey.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ohoo millet ona bakarsanız benim kız arkadaşımın her rüyası çıkıyor senin eski sevgilin sana pişmanlık mesajı atıyordu doğruyu söyle var mı böyle bir şey falan dedi yok dedim hatta içimden güldüm o kızın ben peşinden 5-6 ay koşturdum sallamadı beni, bana neden mesaj atsın ki dedim. 2 gün sonra çok şaşırdığım bir mesaj geldi mesela. Aynı şekilde diyordu ki rüyamda görüyorum sınava geç kalacağımı falan diyordu YGS için. Geç kalıyordu son anda yetişti falan. Bence tesadüf![]()
Tesaduflere inanmamEvrendeki herseyin bir sebebi oldugunu dusunuyorum. Cihan benim dedigim dejavu da beyin yorgunluguysa benim beynim kevgire donmus
![]()
Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar, gerçek hayatlarında vuku bulmasını istedikleri bazı şeyleri rüyalarında görünce motoru yakıyorlar; olay bundan ibaret.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bu sabah ilk defa lucid oldum. Rüyamda Tatil de bir oteldeydim bahçesinde, havuzun oralarda gezinirken bir anda bu bir rüya dedim ve ondan sonra rüyayı kontrol ettim.
Rüya olduğunu nasıl anladın ? Anladıktan sonra neler yaptın ? Anlatsana![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burada da okumuştum galiba, 2.uykuda gelebilirmiş bende saat 11 de kalktım bir yarım saat TV falan izledim sonra uyudum rüyamda zaten başlarda rüya olduğunun farkında gibiydim ama kontrol edemiyordum işte dediğim gibi havuzun orada bu bir rüya olabilir gibi bir şey dedim sonra kontrol edebildim onun dışında Rüyada ne yaptığım hakkında pek detaya girmek istemiyorum![]()
Ben lucid kelimesini ilk defa duyuyorum fakat artık rüya görürken rüyada olduğumu anlıyabiliyorum bi ara kafamdaki düşünceyi rüyamda uygulamıştım aslında kafamda o düşüncenin geçtiğini anlıyabiliyordum ve bazen rüyalarım film gibi olabiliyor fakat filmin sonunu göremiyorum görebilmek için bidaha uyuyorum bu olayda 3d den daha güzel bişey bi ara olayın rüya olduğunu anlamama rağmen kontrol etmek galiba hiç aklımdan geçmedi ben kontrol edemiyorum ama bi ara gözümü kapadığım zaman düşündüğüm şeyi görebiliyordum.biri beni uyandırdığı zaman uyanıyorum sonra yav bi git diyip gözümü kapatıp tekrar rüyaya girebiliyorum![]()
Tek sen kaldın Cihan ben olsam kıskançlığımdan kilitlenmesini isterdim konunun.![]()
Bugün istemdışı olarak yaptım. Denizin içinde nefes alıyordum. Sonra mantık hatası lan bu dedim ve rüya olduğunu anladım. İlk girişimim adaya çıkıp uçmak oldu ama 1 metre yükseldikten sonra kafa üstü çakılıp uyandım![]()
3 kişi oldu yapan
Edit : Şimdi farkettim. 1 metre yükselip nasıl kafa üstü çakılabildin![]()
Last edited by Nedvedmania : 09.Ağustos.2011 at 16:57
Bence zorlama.![]()
Başlığımızı da değiştirttik. Daha çok ilgi çeksin![]()
Ee abi kontrol etmekse bende o doğuştan varDesenize , ben yapıyorum onları
![]()
Rüyayı kontrol etmek benede var. Ben girişi seçiyorum. Ardından rüyayı kafamdan yazarak görüyorum.
10 gün kaybolduk millet Lucid'i aşmış. İlk günlerde denedim sonra denemedim yine zorlıyım ben zihnimi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Başlık kariyer hikayeleri başlıkları gibi olmuş 3.sezonda ŞLdeyiz!!11bir bir![]()
Ben neyim semizotumu![]()
Sen hayal ürünüsün
Sen zaten yapıyordun(Gerçi seninki lucid değil ama olsun). Yenileri ön plana çıkarmak lazım
![]()
Arkadaşlar bu nasıl yapılıyor şöyle anlanılacak dilden anlatsanız![]()