Hadi be arsenal at bi tane daha dök bizi sokaklara. Milan ın solbekinide düğünümde oynatmam çok kötü.
Hadi be arsenal at bi tane daha dök bizi sokaklara. Milan ın solbekinide düğünümde oynatmam çok kötü.
Alex Song'a hayran kaldım yahu bu nasıl bir dinamizm anlamadım gitti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
eyvah frikikten atacak ibrahimovic galiba :S
edit: atamadı![]()
Kaleci vurusu verdiHakemin durdugu yere bakiyorumda Sagnaya topun carptigini nasil gormedi
Bizim hakemlerimiz yine iyi bunun yaninda
Climbarlain'in çıkmasıyla hücumdaki etkinliği baya düştü Arsenal'ın.Chamakh girdi yerine.Bişey olmaz ondan zaten, anca saçlarını diksin.Arsenal çok yoruldu bu arada maç başından beri pres pres.Maç böyle bitecek gibi gözüküyor.
Efsane bir maç oldu ya böyle biticek yazık oldu arsenal e
Helal olsun Arsenal'e harikaydılar...Turu geçtik neyseki az daha gidiyordu yalnız![]()
Yazık oldu maalesef.O ilk yarıya bu ikinci yarı yakışmadı.Keşke Van Persie'nin şutu gol olsaydı ama![]()
Şimdi bi bakıyorum 2 takımda pas hatasını bol yaptı,Milanın sağ bekine uyuz oldum öldüresim geldi.Arsenale yazık oldu Van Persie atsaydı onu tur gelebilirdi ama neden aşırttı ki aban gol olsun![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Wenger'in Nefesi Yetmemiş AnlaşılanAma Milan'ı Elinden Kaçırdıkları İçin Dövünüyorlardır
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
6 Mart 2012 23:36 | NTVSpor.net
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, 4-0 kaybettiği maçın rövanşında Milan'ı 3-0 mağlup etmesine rağmen, bir mucizeyi gerçekleştiremedi ve turu geçen takım Milan oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, 4-0 kaybettiği maçın rövanşında Milan'ı 3-0 mağlup etmesine rağmen, bir mucizeyi gerçekleştiremedi ve turu geçen takım Milan oldu.
İtalya'da oynanan ilk maçı 4-0 kazanan ve turu geçmeyi büyük ölçüde garantilediğini düşünen Milan, Emirates'te hiç beklemediği bir atmosferin ortasında buldu kendini.
Milano'da alınan farkı sonuca rağmen maça coşkulu başlayan Arsenal, harika bir korner organizasyonu sonrasında, Koscielny'nin kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.
İstediği golü erken bulan ev sahibi Arsenal'in coşkusu, bir kat daha arttı. 26'ıncı dakikada ise sağ kanattan Theo Walcott'un başlattığı atakta, top Rosicky'nin önünde kaldı. Çek futbolcunun şık vuruşunda ise maçın skoru 2-0 oldu.
İlk yarının sonuna doğru baskısına devam eden Arsenal, Chamberlain'in yerde kalmasının ardından 43'te penaltı kazandı. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Van Persie, net bir vuruşla ilk yarının skorunu belirledi. İlk maçı 4-0 kaybeden Arsenal, rövanşın ilk yarısını ise 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya ise konuk takım Milan, daha kontrollü başladı. Atacağı tek golün ardından turu büyük ölçüde garantileyecek olan İtalyan temsilcisi, zaman zaman Arsenal kalesinde etkili olmayı da başardı. Ancak kalesinde iyi bir akşam çıkaran Szczesny, Arsenal'in tur umutlarını sürdürmesini sağladı.
Mücadelenin kırılma anı ise 58'inci dakikada yaşandı. Rosicky'nin pasıyla sağ taraftan ceza sahasına giren Gervinho'nun vuruşu, kaleci Abbiati'den döndü. Dönen topu önüne bulan isim, bu sezon Arsenal'i sırtlayan adam Robin Van Persie oldu. Abbiati yerdeyken, kalenin 1 metre önünde vuruşunu yapan Hollandalı golcü, Milan'ın kalecisi Abbiati'yi geçemedi ve çok kritik bir pozisyonu harcadı.
Maçın sonuna kadar baskısına devam eden Arsenal, karşılaşmayı uzatmaya götürecek 4. golü bulamadı ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuca rağmen, Milan'ın İtalya'da aldığı 4-0'lık skor, İtalyan ekibini Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşıdı.
BENFICA DA TURLADI
Deplasmandaki 2. tur ilk maçında Rusya'dan Zenit Saint Petersburg'a 3-2 yenilen Benfica, sahasındaki rövanş maçında, 45 1'de Maxi Pereira'nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 2. yarıda uzatma dakikalarına kadar iki takımın da gol çabası sonuç vermedi. Portekiz ekibini çeyrek finale taşıyan golü 90 3'te Nelson Oliveira attı. Maçtan 2-0 galip ayrılan Benfica, çeyrek finale yükseldi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arsenal hak etmedi elenmeyi ...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benfica'ya bak 45+ ve 90+'da bulduğu gollerle geçmiş turu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Apoel attı.Daha maç başı ama yemezse uzar artık. Biraz bayık bi maç ama yine de izletir kendini
Haftalardır bu kadar düşük tempolu bir maç izlememiştim![]()
Last edited by kalemci : 08.Mart.2012 at 00:14
eto'o bitmiş.
Aman diyim Barcelona daha fazla atma.
7-0 nedir arkadaş.Messi 5 tane attı.
Messi Messii Messi bu adam neyin nessi![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Apoel maçı hala 1-01 gol daha atsınlar da elensin şu Lyon...
Evinde gol yemeyerek bence tura çok yaklaştılar.Ama Platini'ye zerre güvenmiyorum, illa müdahale eder.
Lyon Madrid'i eleyecek daha.
Bu arada Ömer'e üzüldüm.
İzlion mu Kaan maçı ? Böyle sıkıcı bir maç olamaz, uyuttular herkesi![]()
eto'o bitmiş.
Barça maçını 2-0 da kapattım. Hey Allah' ım ya![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ahmet Apoel hep böyle evinde 1 tane atıyor yatıyor buralara kadar geldiler büyük iş çıkarttılar bu turu da geçerlerse helal olsun valla![]()
Bugünkü maç için söyleyecek söz yok zaten Messi yendi yine..
Ama dünkü Arsenal - Milan maçında Arsenal haketti yazık oldu dersek ilk maçı 4-0 kazanan Milana haksızlık etmiş oluruz bence..
Aga Zenit ve Porto maçlarını izlemiştim. Bu kadar kötü değildi. Hatta Porto maçı baya baya zevkliydi. Ama bu öyle böyle değil![]()
eto'o bitmiş.
Apoel Nicosia ceyrek finalde! Saka gibi. 4-3 penaltilar. Lacazette-Bastos penaltiyi kaciranlar.