Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 22. You may not vote on this poll
-
Türkiye kazanır
-
Berabere biter
-
Kazakistan kazanır
-
03.Eylül.2011, 15:33
Burak teknik bir isim değil evet.Hatta penatı kullanacağı anda Facebbok'a yazdım eyvah burak Penaltı kullanacak diye.
Yalnız şçyle bir durum var geçen sezon Burak bizim penaltılarımızı kullanan isimdi.(Gerçi ligin 2.yarısı penaltımız yok denecek kadardı).Bunun yanında serbest vuruşların uzaktan kaleye vurulabilecek olanlarıda o kullandı.Hatta 1,2 tane de güzel golü vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Burak toplara sert vurabilen bir isim,maçtan sonra Arda'da 'Burak takımda ki en iyi şut atan isimlerden ve o yüzden onun kullanmasını istedik'dedi.Penaltıdan önce konuşmuşlar hatta.
Uzaktan olan firikleri kullanmasınında nedeni bu topa sert ve hızlı vuruyor.Bunun başka bir açıklması olamaz zaten.
-
03.Eylül.2011, 15:48
Dün akşam yolda olduğum için maçı seyredemedim.Geldim baktım bir sürü yorum yapılmış,hepsi gereksiz kadro tartışmaları.Bu yorumlarda maçla alakalı tek bir yazı yok.İnanın okurken acayip sıkıldım.Eğer görevim olmasa hiç okumazdım.Spor forumlarımızda yorum yaparken fanatiklik yasak,burası taraftar forumu değil.Lütfen yorum yaparken bu kurala uyun ve saçma sapan tartışmalara girip seviyeyi de düşürmeyin!
Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Eylül.2011 at 16:04
Reason: yazım yanlışı
Mesaj Yetkileri