Adam gibi oynarsak elemesekte kazanarak dönebiliriz.
Ancak önce takımın başını adam etmek gerek![]()
Adam gibi oynarsak elemesekte kazanarak dönebiliriz.
Ancak önce takımın başını adam etmek gerek![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sabri cezalı olmasaydı elerdik.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ayıp edicek birşey yok ortada. Sabri sağa sola bolca koşuyor,mücadele ediyor diye takımın göbeğinde oynatılıyor. Öyle bir takım haline geldi ki Milli takım, 10 tane daha Sabri olsa kaleye bile geçirecekler adamı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu sene Gökhan'ı hiç Fenerbahçe'de izledin mi?
Yada Euro 2008'e gitmemizi sağlayan Norveç maçındaki Gökhan Gönül'ü??
Hangi oyuncu milli takımda oynamamak ister.Adam futbol hayatında elinde olsa geçmişte değiştirmek istediğin olaylar neler olurdu sorusuna Chelsea maçında son dakikalarda Chelsea savunmasının çizgiden çıkarttığı şutun gol olmasını ve Euro 2008 kadrosunda olabilmeyi isterdim diye cevap verdi.
Eğer Gökhan'ın milli takımda hep böyle performans sergilemesinden şikayetçiyseniz önce yanında ve önünde oynayan Sabri Servet gibi değil milli takım Galatasaray gibi büyük bir kulübün kapısından içeri girecek kapasitede olmayan oyuncuları oynatmak yerine adam gibi yetenekli futbolcular koysun milli takım teknik ekibi sonra Gökhan'ı eleştiririz...
valla sabriyide gokhani goruyoruz milli takimlarda gokhan begendigim oyuncu ama benim gorusum bu arkadasim kendi takiminda cok iyi oynuyor milli takimda o istenilen gokhani oynuyamiyor sabride galatasarayda cok iyi oynamiyor ama milli takimdadada iyi oynuyor bana gore. herkes kendi yorumunu yapmakda ozgur taraftarciliga kacmadan.
Şu Sabri konusunu da anlamış değilim.Maçtan önce bir arkadaşımla Sabri konusunu tartıştığımız için oturdum dikkatle ne yaptığının istatistiğini tuttum ve sonuç 13 dakikada 8 hatalı pas 4 diğer oyuncumuzun çabasıyla ayağına alabildiği pas 3 top kaybı ve sadece 4 başarılı pastı.Daha sonra arkadaşım tamam bırak dedi saymadım.İyi oynayan Sabri buysa ve bu Sabri Türkiye'nin en çok oyuncu çıkardığı alternatifin en bol olduğu orta sahada oynatılıyorsa vay haline.
Gökhan zaten çoğu milli maç döneminde sakat oluyor ne yazık ki 5 sezondur sadece 27 milli maça çıkabildi bunların ortalama 10 u hazırlık maçı olsa yaklaşık olarak 15 resmi maç oynamış demektir.Bu 15 maçta da taş çatlasın 5-6 maçında kötü oynamıştır.Bunlardan biride dün akşamki maçtı.Yani Gökhan'ı milli takımda oynamıyor diye eleştirmek için fazla bir argüman yok.
Görüşünüze de saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum farklı görüşteki iki futbol düşkünü insan medeni bir şekilde seviyeyi düşürmeden futbol tartışıyor diye bakıyorum olaya![]()
Açıkcası bende Gökhan'ı iyi buluyorum.
Ama şöyle bişey var rakibi presi ile yıpratıyor ve ben herşeyi geçtim o hırsı armaya olan saygısı ayrı bir güzel.
Bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum baksak Gökhan özellik olarak daha iyi olabilir ancak o hırsı bile yeter Sabri'nin.
En azından saygı duyulması gerekir dalgaya vurulmak yerine![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sabri'nin oynadığı yer yanlış ama kimse Sabri için Milli Takım düzeyinde değil diyemez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yok arkadaş Sabri felan hikaye. Yenisi geliyor mu alt yapıdan? Gelmiyor. Bizim Türkiye'nin darphanenin para bastığı gibi oyuncu çıkarması lazım. Alt yapıda kafalarına futbolun gerekli elementlerinin işlenmesi lazım. Yoksa bir arpa boyu yol katedemeyiz.
2002 sonrası bizde büyük turnuvalara katılmak değil oralarda 2002'deki gibi kaydadeğer başarılar yakalamak önemli hale gelir olmuştu. Ardından kaçırılan 2 büyük organizasyonla bu çıta aşağı düştü ve Sadece büyük turnuvalara katılmak bizi tatmin eder oldu. 2008 ile bu çıta yükselir gibi olsada şuan gelinen noktada play-offlara bile kalmak artık başarı sayılı hale geldi. Takımlarımız hem kulüp hem milli takım bazında eskiden olduğu gibi şerefli mağlubiyet dönemine giriyor gibi geliyo artık bana. Milli takım en uyduruk takımlara karşı bile zorlanıp maç kazanımıyor. Milletin 7-8 attığı takımlara biz son dakika golleriyle yeniyoruz. Bu iş böyle gitmez. Daha bunlar bence iyi günlerimiz. Şu şike soruşturması sonucunda Türk futbolu son yıllarda hiç inmediği kadar yerlere inecek hatta bence yerlerde sürünecek. Takımlar maddi anlamda gerileyip kaliteli oyuncular getiremeyecek. Bu durumdan çıkmanın tek yolu Alt yapıdan kendi oyuncunu çıkarıp başarılı olmak ve prestijini yeniden kazanmak olacak. Başka yol yok.
nurisahin05 Nuri Şahin
Bugün benim agzimdan yazilan Haberin tamami yalandir! Hocamla hicbir sorunum yok, olmazda! Milli forma benim icin gururdur!
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nurinin hocasi ile sorunu yok ama sole birsey var mourinho ozel istek uzerine nurinin milli takima gitmesini istemedi
Bugün Sinan , Ömer ve İsmail'in iyi oyunlarından sonra aklıma şu olay geldi ;
--------------Sinan Bolat----------------
GG---S.Kesimal----Ö.Toprak---Köybaşı
----------Topal------Necip---------
--------------Nuri Şahin------------
--G.Töre-------------------A.Turan--
---------------Mevlüt------------
İlerde böyle bir kadroyu oturtabilirsek nasıl olur ?
Daha bunun yedeğinde Ersan Gülümler , Serdar Azizler , Furkan Özçallar , Hasan Aliler , Orhan Gülleler , Cenk Tosunlar ve nicelerinin olacağını düşünürsek..?
Benim kafamdaki ideal 11 şu şekilde,kalede ve forvet bölgesinde kim formdaysa o oynar.
![]()
So what?
Saike
Ben Hamit'in bu saatten sonra toparlayabileceğini düşünmüyorum şahsen. Ya da aklımda illa gençlere yönelmek olduğundan görmezden geliyorum kendisini. Ama bir yerde bunu denemek lazım artık. Miyadını doldurmuş oyuncularla olmuyor bunu anladık yani. Euro 2008'de Allah'a emanet birşeyler yaptık ve o da sondu. Devir değişti. Gençleri hazırlamamız lazım.
Simdi biz kimi desteklememiz lazim kupada![]()
Ben İrlandayı DesteklicemBizi İçimizdeki İrlandalılar Mahvetti, Bari İrlandayı Destekleyelim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Onur(Sinan)
GG(Sabri)_Ö.Toprak_X(Egemen,Serdar Aziz , Kesimal , Böyle Devamederse S.Kaya)_Hasan Ali (Ö.Çek)
G.Töre(X)_Nuri_X(Hamit , S.İnan , Topal , Necip )_Arda(X)
___Burak___X(?)
Ben Hollandaya devam diyorum![]()
Volkan bu takımın birinci kalecisi. Adamı bir kaç maçla böyle silmek acimasizca.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arkadaşlar şöyle bir durum var Volkan ve Emre Belezoğlu bu takımın gediklileri haline geldi ama yaşları 30 ve 31 oldu bu oyuncular büyük bir ihtimalle euro 2016 fransa elemelerinde olmayacaklar bunları düşünerek hazırlık maçlarından başlayarak bu milli formayı hakkıyla taşıyacak oyuncular bulmamız gerekir ezbere iş yapıyoruz her defasında ve sonucunu euro 2012 yi kaybederek alıyoruz
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.