Arsenalli Oguzhan Turk Milli Takimi'ni secmis..
Arsenalli Oguzhan Turk Milli Takimi'ni secmis..
O'nun şanssızlığı oynadığı pozisyonun Arsenal'in en alternatifli yeri olması. Chamberlain yetenek olarak fersah fersah üstündür belki ama Gervinho Afrika'ya gittikten ve Arshavin form düşüklüğü yaşadıktan sonra direk Chamberlain oturdu oraya. Oğuzhan bildiğim kadarıyla ortasahanın ortasında oynuyor ve orada normal olarak Song-Arteta-Wilshere üçlüsü var.Bunlardan biri olmadığında Rosicky-Denilson-Diaby-Ramsey ve hatta Frimpong bile geliyor. Bu yüzden şimdilik şans bulamaması bence normal.
nasıl bir 11 yapacak acaba abdullah hoca çok merak ediyorum.Benim tahminim:
volkan-gökhan-serdar-egemen-hasan ali-selçuk inan-mehmet topal-emre(nuri)-mehmet topuz(hamit)-arda-burak yapacağı şeklinde.
Aslında Hamit ve Nuri banko oyunculardır ama neredeyse hiç oynamadıkları için ben karşıyım milli takımda oynamalarına.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Abdullah Hoca çok iyi işler yapıyor , çok akılcı gerçekten.
bir de uzun zamandır olmayan bir bütünlük sağladı bence. Mesela bundan 5 ay önce kaleci seçimi Volkan olmasaydı ben kızardım ama şimdi Abdullah Hoca'da bu hava yok,o ne yaparsa haklıdır gibi geliyor. Çok güven veren bir isim. Umarım eski milli takım bütünlüğünü tüm ülkeye kazandırabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aynen Anıl çok akıllıca müdahaleler yapıyor Atila Turan gelirse defans ona emanet olur.
Bence bu tamamiyle takım adına birşeyler yapıyor olmasının verdiği güven. Yani insan "bir bildiği vardır" gözüyle bakıyor olayaHiddink sağolsun aklına estikçe ve maç oldukça (aklına da hiç esmiyordu ya) ülkemize gelip Milli Takım adına birşeyler yaptığı için şimdi böyle gecesini gündüzüne katıp bu takıma önem veren içimizden bir TDmiz gerçekten sevindirici.
Aynen öyle kardeşim. İsmaille ikisi yıllarca götürürler solu.
ismail hmm ? hasan ali varken ismaili dusunmem o kadroda.
abdullah hoca 4-3-3 oynatcaktir diye dusunuyorum
abdullah avcı farkı...
fatih terim futbolcularla erman toroğlu aracılığıyla görüşürdü. avcı kendisi görüşüyor. helal olsun.
(/s)
Emre Aşık genç milli takıma antrenör olmuş hayirli olsun
http://spor.mynet.com/haber/emre-asi...sfedecek/47027
yeni formalar boyle olcak galiba
![]()
Şu formanın farklı modeli gibi olmuş
...
Çok hoş bir kırmızı fakat formaları tasarlayanlar biraz kolaya kaçıyor sanki.
Fena değil bence.
So what?
Saike
Eski formalar daha iyiydi.
Rüştü Reçber, A Milli Takımın kamp kadrosuna dahil edildi. Tecrübeli oyuncu hazırlık maçında Ay-Yıldızlı formaya veda edecek
EURO 2008'den sonra zaten bırakmamışmıydı milli takımı? Futbolu bırakacak diyenler de var.
So what?
Saike
Ümit Milli Takıma Gs'den Sercan Yıldırım,Serkan Kurtuluş,Emre Çolak, Fb'den Özgür Çek,Gökay İravul, Bjk'den ise Burak Kaplan çağırıldı..
EURO 2020'de rakibimiz üçlü düzenlemek isteyen İskoçya-Galler-İrlanda oldu.
Şahsen 16 takımın 3ünü turnuvaya direkt almak zor olabilir. Bu durumda güçlü olduğumuzu düşünüyorum.
Avsuturya kampında, Volkan Demirel ile Habertürk foto muhabiri birbirine girmiş.
2014 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın, bu sabah yapılması planlanan antrenmanın iptal olması nedeniyle futbolcular ve teknik ekip şehir turuna çıktı. Tur sırasında tatsız bir olay yaşandı.
Futbolcular ve teknik ekibin şehir turunu görüntülemek isteyen HaberTürk Gazetesi foto muhabiri Vedat Danacı ile milli takım kalecisi Volkan Demirel arasında tartışma yaşandı.
Vedat Danacı'nın görüntü almasına sinirlenen milli kaleci, "Ben seni yazdım oğlum, seni evden aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim" diyerek foto muhabirinin üzerine yürüyünce araya takım arkadaşları ve yardımcı antrenör Tayfun Korkut girerek olayın büyümesini engelledi.
---
Biri çıkıp, Volkan'a sen kimsin diyememişse, yazıklar olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Biri çıkıp "Biri çıkıp, Volkan'a sen kimsin diyememişse, yazıklar olsun." demezse yazıklar olsun.