Sayfa 8 / 41 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adam gibi oynarsak elemesekte kazanarak dönebiliriz.
    Ancak önce takımın başını adam etmek gerek

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sabri cezalı olmasaydı elerdik.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bunu dalga mayetinde söylediysen gerçekten ayıp edersin

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayıp edicek birşey yok ortada. Sabri sağa sola bolca koşuyor,mücadele ediyor diye takımın göbeğinde oynatılıyor. Öyle bir takım haline geldi ki Milli takım, 10 tane daha Sabri olsa kaleye bile geçirecekler adamı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ayıp edicek birşey yok ortada. Sabri sağa sola bolca koşuyor,mücadele ediyor diye takımın göbeğinde oynatılıyor. Öyle bir takım haline geldi ki Milli takım, 10 tane daha Sabri olsa kaleye bile geçirecekler adamı.
    Açıkcası yapılan doğru sende diyosun koşuyor
    Bu yüzden orada oynuyor hızı ile rakibe hata yaptırıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.gonul gibi kendi takiminda oynayip milli takiminda oynamazlik yapmiyor sabri hic yoktansa Forma ve arma aski

Quote Originally Posted by byariff View Post
    G.gonul gibi kendi takiminda oynayip milli takiminda oynamazlik yapmiyor sabri hic yoktansa Forma ve arma aski
    Bu sene Gökhan'ı hiç Fenerbahçe'de izledin mi?

Yada Euro 2008'e gitmemizi sağlayan Norveç maçındaki Gökhan Gönül'ü??

Hangi oyuncu milli takımda oynamamak ister.Adam futbol hayatında elinde olsa geçmişte değiştirmek istediğin olaylar neler olurdu sorusuna Chelsea maçında son dakikalarda Chelsea savunmasının çizgiden çıkarttığı şutun gol olmasını ve Euro 2008 kadrosunda olabilmeyi isterdim diye cevap verdi.

Eğer Gökhan'ın milli takımda hep böyle performans sergilemesinden şikayetçiyseniz önce yanında ve önünde oynayan Sabri Servet gibi değil milli takım Galatasaray gibi büyük bir kulübün kapısından içeri girecek kapasitede olmayan oyuncuları oynatmak yerine adam gibi yetenekli futbolcular koysun milli takım teknik ekibi sonra Gökhan'ı eleştiririz...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

valla sabriyide gokhani goruyoruz milli takimlarda gokhan begendigim oyuncu ama benim gorusum bu arkadasim kendi takiminda cok iyi oynuyor milli takimda o istenilen gokhani oynuyamiyor sabride galatasarayda cok iyi oynamiyor ama milli takimdadada iyi oynuyor bana gore. herkes kendi yorumunu yapmakda ozgur taraftarciliga kacmadan.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    valla sabriyide gokhani goruyoruz milli takimlarda gokhan begendigim oyuncu ama benim gorusum bu arkadasim kendi takiminda cok iyi oynuyor milli takimda o istenilen gokhani oynuyamiyor sabride galatasarayda cok iyi oynamiyor ama milli takimdadada iyi oynuyor bana gore. herkes kendi yorumunu yapmakda ozgur taraftarciliga kacmadan.

Şu Sabri konusunu da anlamış değilim.Maçtan önce bir arkadaşımla Sabri konusunu tartıştığımız için oturdum dikkatle ne yaptığının istatistiğini tuttum ve sonuç 13 dakikada 8 hatalı pas 4 diğer oyuncumuzun çabasıyla ayağına alabildiği pas 3 top kaybı ve sadece 4 başarılı pastı.Daha sonra arkadaşım tamam bırak dedi saymadım.İyi oynayan Sabri buysa ve bu Sabri Türkiye'nin en çok oyuncu çıkardığı alternatifin en bol olduğu orta sahada oynatılıyorsa vay haline.

Gökhan zaten çoğu milli maç döneminde sakat oluyor ne yazık ki 5 sezondur sadece 27 milli maça çıkabildi bunların ortalama 10 u hazırlık maçı olsa yaklaşık olarak 15 resmi maç oynamış demektir.Bu 15 maçta da taş çatlasın 5-6 maçında kötü oynamıştır.Bunlardan biride dün akşamki maçtı.Yani Gökhan'ı milli takımda oynamıyor diye eleştirmek için fazla bir argüman yok.

Görüşünüze de saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum farklı görüşteki iki futbol düşkünü insan medeni bir şekilde seviyeyi düşürmeden futbol tartışıyor diye bakıyorum olaya

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası bende Gökhan'ı iyi buluyorum.
    Ama şöyle bişey var rakibi presi ile yıpratıyor ve ben herşeyi geçtim o hırsı armaya olan saygısı ayrı bir güzel.
    Bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum baksak Gökhan özellik olarak daha iyi olabilir ancak o hırsı bile yeter Sabri'nin.
    En azından saygı duyulması gerekir dalgaya vurulmak yerine

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Açıkcası yapılan doğru sende diyosun koşuyor
    Bu yüzden orada oynuyor hızı ile rakibe hata yaptırıyor.
    Zaten sırf bunları yapıyor diye bir oyuncu Milli takımın göbek tandemine konuluyorsa o takım bitmiştir. 2012 hayalleri falan maç kadrosu açıklandığında sona ermişti benim için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri'nin oynadığı yer yanlış ama kimse Sabri için Milli Takım düzeyinde değil diyemez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok arkadaş Sabri felan hikaye. Yenisi geliyor mu alt yapıdan? Gelmiyor. Bizim Türkiye'nin darphanenin para bastığı gibi oyuncu çıkarması lazım. Alt yapıda kafalarına futbolun gerekli elementlerinin işlenmesi lazım. Yoksa bir arpa boyu yol katedemeyiz.

2002 sonrası bizde büyük turnuvalara katılmak değil oralarda 2002'deki gibi kaydadeğer başarılar yakalamak önemli hale gelir olmuştu. Ardından kaçırılan 2 büyük organizasyonla bu çıta aşağı düştü ve Sadece büyük turnuvalara katılmak bizi tatmin eder oldu. 2008 ile bu çıta yükselir gibi olsada şuan gelinen noktada play-offlara bile kalmak artık başarı sayılı hale geldi. Takımlarımız hem kulüp hem milli takım bazında eskiden olduğu gibi şerefli mağlubiyet dönemine giriyor gibi geliyo artık bana. Milli takım en uyduruk takımlara karşı bile zorlanıp maç kazanımıyor. Milletin 7-8 attığı takımlara biz son dakika golleriyle yeniyoruz. Bu iş böyle gitmez. Daha bunlar bence iyi günlerimiz. Şu şike soruşturması sonucunda Türk futbolu son yıllarda hiç inmediği kadar yerlere inecek hatta bence yerlerde sürünecek. Takımlar maddi anlamda gerileyip kaliteli oyuncular getiremeyecek. Bu durumdan çıkmanın tek yolu Alt yapıdan kendi oyuncunu çıkarıp başarılı olmak ve prestijini yeniden kazanmak olacak. Başka yol yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

nurisahin05 Nuri Şahin

Bugün benim agzimdan yazilan Haberin tamami yalandir! Hocamla hicbir sorunum yok, olmazda! Milli forma benim icin gururdur!
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nurinin hocasi ile sorunu yok ama sole birsey var mourinho ozel istek uzerine nurinin milli takima gitmesini istemedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Sinan , Ömer ve İsmail'in iyi oyunlarından sonra aklıma şu olay geldi ;

--------------Sinan Bolat----------------
    GG---S.Kesimal----Ö.Toprak---Köybaşı
    ----------Topal------Necip---------
    --------------Nuri Şahin------------
    --G.Töre-------------------A.Turan--
    ---------------Mevlüt------------

İlerde böyle bir kadroyu oturtabilirsek nasıl olur ?

Daha bunun yedeğinde Ersan Gülümler , Serdar Azizler , Furkan Özçallar , Hasan Aliler , Orhan Gülleler , Cenk Tosunlar ve nicelerinin olacağını düşünürsek..?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim kafamdaki ideal 11 şu şekilde,kalede ve forvet bölgesinde kim formdaysa o oynar.

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Hamit'in bu saatten sonra toparlayabileceğini düşünmüyorum şahsen. Ya da aklımda illa gençlere yönelmek olduğundan görmezden geliyorum kendisini. Ama bir yerde bunu denemek lazım artık. Miyadını doldurmuş oyuncularla olmuyor bunu anladık yani. Euro 2008'de Allah'a emanet birşeyler yaptık ve o da sondu. Devir değişti. Gençleri hazırlamamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi biz kimi desteklememiz lazim kupada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Simdi biz kimi desteklememiz lazim kupada
    Gönlünden ne geçiyorsa abi takıl kafana göre

Ben İrlandayı Desteklicem Bizi İçimizdeki İrlandalılar Mahvetti, Bari İrlandayı Destekleyelim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onur(Sinan)
    GG(Sabri)_Ö.Toprak_X(Egemen,Serdar Aziz , Kesimal , Böyle Devamederse S.Kaya)_Hasan Ali (Ö.Çek)
    G.Töre(X)_Nuri_X(Hamit , S.İnan , Topal , Necip )_Arda(X)
    ___Burak___X(?)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben Hollandaya devam diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Gönlünden ne geçiyorsa abi takıl kafana göre
    Valla benim gonlumden Almanya geciyor, baska bayrak altindada olsa Mesutun o turnuvanin en iyi oyuncusu olmasini istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Hamit'in bu saatten sonra toparlayabileceğini düşünmüyorum şahsen. Ya da aklımda illa gençlere yönelmek olduğundan görmezden geliyorum kendisini. Ama bir yerde bunu denemek lazım artık. Miyadını doldurmuş oyuncularla olmuyor bunu anladık yani. Euro 2008'de Allah'a emanet birşeyler yaptık ve o da sondu. Devir değişti. Gençleri hazırlamamız lazım.
    Kim formdaysa o alınsın diye düşünüyorum ben zaten.Genç,yaşlı fark etmez.Eğer Hamit formdaysa,bu takımın orta sahasında Hamit oynamalıdır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Volkan bu takımın birinci kalecisi. Adamı bir kaç maçla böyle silmek acimasizca.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Arkadaşlar şöyle bir durum var Volkan ve Emre Belezoğlu bu takımın gediklileri haline geldi ama yaşları 30 ve 31 oldu bu oyuncular büyük bir ihtimalle euro 2016 fransa elemelerinde olmayacaklar bunları düşünerek hazırlık maçlarından başlayarak bu milli formayı hakkıyla taşıyacak oyuncular bulmamız gerekir ezbere iş yapıyoruz her defasında ve sonucunu euro 2012 yi kaybederek alıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Volkan bu takımın birinci kalecisi. Adamı bir kaç maçla böyle silmek acimasizca.
    Eğer Volkan Fenerbahçe'de formda değilse,alternatifler çok.Mesela dün akşam Sinan çok iyi performans gösterdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eğer Volkan Fenerbahçe'de formda değilse,alternatifler çok.Mesela dün akşam Sinan çok iyi performans gösterdi.
    ona elbette lafım yok. hatta ilk maçta formayı tolga daha çok hak ediyordu bana göre. benim karşı çıktığım milli takım kalesi sinan ve tolga nın olmalı tarzı yorumlar. yoksa seninde dediğin gibi; volkan formsuzsa tabii oynatmayacaksın..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bugün Sinan , Ömer ve İsmail'in iyi oyunlarından sonra aklıma şu olay geldi ;

--------------Sinan Bolat----------------
    GG---S.Kesimal----Ö.Toprak---Köybaşı
    ----------Topal------Necip---------
    --------------Nuri Şahin------------
    --G.Töre-------------------A.Turan--
    ---------------Mevlüt------------

İlerde böyle bir kadroyu oturtabilirsek nasıl olur ?

Daha bunun yedeğinde Ersan Gülümler , Serdar Azizler , Furkan Özçallar , Hasan Aliler , Orhan Gülleler , Cenk Tosunlar ve nicelerinin olacağını düşünürsek..?
    Oldukça iyi kadro gibi duruyor

Sayfa 8 / 41 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri