Gökhan Töre yok , istek profil var mı ?
Gökhan Töre yok , istek profil var mı ?
Carson'un profiline bakmak isteyenler İngiltere liginden bakabilirler...
volkan demirel var mı
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Neden Trabzonun bütün kadro görünüyorda Beşiktaş'ın flan görünmüyor onu anlamadım.
FM Gazetesi
beyler taktığınız şeye bakın2 hafta sonra full çıkıyor zaten
belki Trabzonspor'un Hollanda'dan bi takımla pilot kulüp anlaşması vs. vardır bilemicem
![]()
Affiliated Clubs'a bağlı olarak açılıyor kadrolar sadece. Trabzon'un Hollanda Liginden MVV ile, Orduspor'un da Fiorentina ile bağlantısı var. O sayede sadece bu iki takımın full kadrosunu görebiliyoruz demoda.
volkan yok mudur![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Var hacı ya eklemişlerdir ilk sayfalara bi bak...
tesekkurler...
bişey sorabilir miyim. bazı arkadaşların verdiği profillerde türkçe kısımlar var. eski yamalardan falan mı, yoksa başka bir durumdan mı ?
sercanı yayınlayacak yok mu öğleden beri bekliyorum
tribundergi.com'dan alıntıdır merak eden arkadaşlar için aşağı yukarı böyledir sanırım.
![]()
Bence bitiriciliği tam oturmuş.
Vay hızı düşürülmüş Dia hızlıysa Sercandan tebrik edicem![]()
Son Heung-Min adlı oyuncu yeni bir Fm efsanesi olabilir.
Tolga Ciğerci'nin profilini ekler misiniz ? Birde Milli takım tercihi ne yönde ?
Bayern Münih'te de Emre Can var, bana Mehmet Ekici'nin ilk çıktığı zamanları hatırlattı profili. p.a. ne durumdadır bilemem ama iyi bir ortasaha oyuncusu olabilecek potansiyeli gördüm![]()