sercan ve burak ın profillerini paylaşırmısınız lütfen
sercan ve burak ın profillerini paylaşırmısınız lütfen
Overall'ler 20 üzerinden olduğu sürece bu tartışmalar hep yapılacaktır bu niye 17 bu niye 18 diye,böyle şeylere çok takılmamak lazım.Ama bir oyuncuda birden fazla hata yapılıyorsa ve bunlar o oyuncunun karakteristik özellikleriyse onu düzeltmek lazım.Mesela dia-sercan hız kıyaslaması yapılıyor kimin 17-18 olduğu çok önemli değil bence.Ama dribbling farklı şey,sen sercana da dia'ya yakın bir dribbling özelliği yazarsan yada iyi bir finishing yazarsan olmaz.Araştırıcı arkadaşların mental özelliklere çok önem vermesi gerektiğini düşünüyorum bu sayede o 1-2 puanlık farkların önemi nispeten azalacak ve mental yönü iyi olan fark yaratacaktır.
Dennis Bergkamp´isimli üyeden Alıntı
Şu Muhammed'i gördükten sonra yaşıtlarını ipe dizen Recep Niyaz'ın ve A takımda sırıtmadan top oynayan Gökay İravul'un profillerini çok merak ediyorum.
bende merak ediyorum ama bence recep niyazla ve gökay gercekci olur .zaten biz bizimkiler daha yuksek olsun istemiyoruz sadece bi denge olsun biri 13 olan özellige 13 verirken digeri 17 vermesin
sinan bolat cok iyi olmus
Tolga Ciğerci süper olmuş Wolfsburg'tan getirmek lazım full sürümde.
kardeş 1.sayfada vardı profili ordan gördüm inidirmedim ben. evet senin gibi şikayet eden bi kaç kişi daha vardı
Zaten oyle veriliyor.
Ama maalesef tek bir ozellige takilmis durumda insanlar. Muhammed'in teknigi 19 olabilir. Bu sorun olmamalidir. Teknigi 19 olup, digerleri 5 olan bir oyuncu, butun ozellikleri 10 olan bir oyuncudan daha kotu bir oyuncudur.
Hatta soyle diyeyim. Teknigi 19, diger butun ozellikleri 5 olan bir oyuncu, 1 CA'lik oyuncudur. Yani FM tanimiyla gelmis gecmis en kotu futbolcularin arasindadir.
Butun ozellikleri 10 olan oyuncu da, 80 CA'lik oyuncudur. Yani asagi yukari bizim A2 liginin yildizi olacak kapasitede bir oyuncudur.
Muhammed'in tekniğine takılanlar diğer özelliklerine bakmıyor heralde. O fiziği gelişmediği sürece zaten A takımda barınamaz.
Görkem açtığın ligde yoktur her ligde farklı oyuncular çıkıyor TR'den...
Tolga iyi diyorsunuz bir koysanız da görsek![]()
Paylaşılan profillerde Türk takımlarındaki oyunculara bakınca 4 büyüklerin aşırı zorlanacağını düşünüyorum oyunda![]()
Acaba Gökhan Töre'nin profili varmıdır ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Almanya ligide yok demoda ama İngiltere açarsanız olma ihtimali var...
Gökhan Töre yok , istek profil var mı ?
Carson'un profiline bakmak isteyenler İngiltere liginden bakabilirler...
volkan demirel var mı
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Neden Trabzonun bütün kadro görünüyorda Beşiktaş'ın flan görünmüyor onu anlamadım.
FM Gazetesi
beyler taktığınız şeye bakın2 hafta sonra full çıkıyor zaten
belki Trabzonspor'un Hollanda'dan bi takımla pilot kulüp anlaşması vs. vardır bilemicem
![]()
Affiliated Clubs'a bağlı olarak açılıyor kadrolar sadece. Trabzon'un Hollanda Liginden MVV ile, Orduspor'un da Fiorentina ile bağlantısı var. O sayede sadece bu iki takımın full kadrosunu görebiliyoruz demoda.
volkan yok mudur![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Var hacı ya eklemişlerdir ilk sayfalara bi bak...
tesekkurler...