Zenci taktiğini bende deniyorum beyler,amacımız bu şahsın yaptığı şikeyi ispatlamak.![]()
Zenci taktiğini bende deniyorum beyler,amacımız bu şahsın yaptığı şikeyi ispatlamak.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Zenci taktiği tutar![]()
Beşiktaş'ı 1-0 yendim lan zenci taktiğiyle.
Var bi bug ama çözemedim.![]()
Yenersin tabi boşuna uğraşmadık o taktiklebüyük takımlara çok tutuyor bu taktik özellikle Beşiktaş'a
![]()
GS ile 3-3 beraberede kaldım,Ligde kaldık fakat Sakarya başaramadı.![]()
Sakarya ben yokken başaramazben varken neler yaptığı ortada
![]()
Kaan artist artist konuşma![]()
Hocam şu zenci taktiğini banada göndersene herkes bu taktiği konuşuyor![]()
http://www.mediafire.com/?59shjlz660oneed
Buyrun beyler taktikgeri dönüşlerinizi bekliyorum...
İyi transferler yapıyorlar valla adı sanı duyulmamış sağlam adamlar![]()
Lig Sona Erdi İşte Oynadığımız Maçlar ve Puan Durumu :
11.liğimizi aylarca koruduk ve ligi 11. bitirdikplay-off'ta ise Trabzonspor büyük sürpriz yaptı...Beşiktaş Play-offlara 7 puan fark önde girmesine rağmen şampiyonluk grubunu 2. sırada bitirdi...Trabzonspor'u tebrik ediyorum müthiş bir savaş verdiler ver 3 İstanbul ekibini yıkıp şampiyon oldular...İstatistikleri daha sonra paylaşacağım...
Kupa Yarı Final Maçımız :
Müthiş bir maçtı uzatmaya giden maça son noktayı Ekigho koydu ve bizi finale taşıdı...Finalde rakibimiz ligden düşen Gençlerbirliği...
Ekigho şovuna devam eder merak etme sen kupa sakaryada diyebiliriz
Ligide iyi yerde bitirmişin 11. lik iyi seneye ilk 8 olsun hedefimiz iyişallah avrupadada boy gösteririz yalnız takıma 2-3 tane çok kaliteli yabancı alman lazım kupa gelirse
Last edited by AndreLuizBahia3 : 30.Ekim.2011 at 17:07 Reason: Yazım hatası
Kupayı kazanıp mutlaka Avrupa'ya gitmelisin abiBank Asya'ya düşen Gençlerbirliği gitmesin Avrupa'ya
![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Türkiye Kupası 2. Kez Müzemizde ! Sakaryaspor UEFA Avrupa Ligi'nde !
Yine inananların kaybetmeyeceğini gösterdik...Henüz 41. dakika da 4 sakat verdik ama yılmadık yakşladık 50 dakika 10 kişi oynadık ve buna rağmen maçı 3-2 kazanmayı bildik...Ekigho attığı 2 golle kupayı kazanmamızda büyük rol oynadı...
Ekigho şova devam...
Artık UEFA dayız senden mükemmel transferler bekliyoruz
Teşekkürler kardeşim zor valla ben yine yönetimden para beklemiyorumserbest transfere yöneleceğiz büyük ihtimal ama bakalım bi €1M falan verse yönetim iyi olur...
Derken yönetim bütçemizi açıkladı...Yeni sezonda hedefimiz en kötü ligde ilk 8'e girmek...€1.4M veriyor yönetim 2 sezondur para alamıyorduk bu çok iyi oldu...En az 2-3 Zenci düşünüyorum takıma...
Ben 4. olup UEFA'ya gittim,Top Half Finish'ten 3 milyon € geldi.![]()
1.4 Milyon'a yaklaşık 100 zenci alabiliriz![]()
Sakaryaspor 2013-2014 Transfer Dönemi
Hleb
Böylesine kaliteli bir oyuncuyu almamız muazzam oldu...Ona güvenimiz tam en az 2 sezon bizi idare edecektir...Bedelsiz alındı...
Amauri
Forvette Shelton ve Ekigho sakatlanınca sıkıntı yaşıyorduk Amauri transferi nokta atış oldu bizim için...Bedelsiz alındı...
Tomic
Pontdame'yi satmamızdan sonra yeni bir kaleciye ihtiyacımız vardı...Tomic'i Karabükspor'dan €150K'ya transfer ettik...
Cafercan Aksu
Geçen seride Sakaryasporumla oynarken vazgeçilmez ismimdi yine öyle olacak...Bedelsiz alındı...
Azar Karadas
Hem stoper hem de forvet oynayan oyuncuları her zaman severimetkili silahım olacak...Bedelsiz alındı...
Taha Yalçıner
Alternatif olarak aldık iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum...Bedelsiz alındı...
Alex Bergantinos
DM/MC için gayet iyi bir profili var bu yüzden tercihim oldu...Bedelsiz alındı...
Jan Rajnoch
Stoperde birazda olsun sıkıntımız vardı...Kaliteli bir transfer yaptık...Bedelsiz alındı...
Güven Varol
Her yerde oynayan bir isim...İşimizi görecektir...Bedelsiz alındı...
Bedelsiz Alındı kontenjanından da ne oyuncular alınmış yahu
Aynen pek para harcamadık ama çok maaş gitti![]()
Eee zenci almamışız hiç?![]()
Piyasada zenci kalmamış maalesef![]()
Gayet başarılı transferler olduğunu düşünüyorum forvet düşünüyorsan 1 tane daha Erçağ Evirgen iyi bir oyuncu,Savunma hattı için Erdem Özgenç çok iyi olur..
Hocam güzel transferler yapmışız Amauri,Hleb falan forma satışları patlamıştır.Kafandaki ilk 11'i merak ediyorum.
Teşekkürler dostum kadromuz çok geniş oldu belki 1-2 transfer daha yapabilirim sağ bek alabiliriz özellikle...Kafamdaki ilk 11'i henüz belirleyemedim 1-2 transfer daha yaparsam o zaman soru işaret kalmayacak aklımda çok iyi bir kadro çıkartıcam ortaya![]()