Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 25.58%
  • Berabere

11 25.58%
  • Fenerbahçe

21 48.84%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 256 sonuç

Konu: [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Cenk'i eleştirmek doğru değil. Hangi kaleci olursa olsun orada topa Alex'in vuracağını düşünür, kaleye de uzak bir mesafe, kendine de güveniyor Cenk. Alex'in orta açacağını düşündüğü için, savunmada daha fazla takım arkadaşının olmasını istediği için 2 kişilik baraj istemiştir. Kaçımızın aklına geldi acaba o an Baroni'nin serbest vuruşu kullanacağı, kaleyi bulacağı hatta gol olacağı?
    oradan Baroni nin vuracağına adım gibi emindim. kaleye yakın ve düz gören pozisyonlarda Baroni vuruyor zaten. hatta İBB ye de atmıştı geçenlerde bir tane.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sadece ceza sahası içinde kaçırdığımız golleri sayalım da en iyisi fenerbahçe tehlike yaratamadı diyen herkese toptan bir cevap olsun.

2 tane Alex kaçırdı
    1 tane Henri kaçırdı
    1 tane GG kaçırdı
    1 tane Özer kaçırdı...Benim hatırladığım ceza sahası içi ve karşı karşıya 5 tane pozisyon var bizim tarafımızda gollerin haricinde.Ve ben hala nasıl pozisyon bulamadığımızı anlayamıyorum. Caner'in uzaktan vurduğunu falan da saymıyorum.

@Barahir kardeşim tekrar söylüyorum formsuzluktan bahsetmiyorum ve sana göre yoktur bana göre vardır.Dikkate almazsın olur biter.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Maçın hakkı %51 fener %49bjknin hakkıydı.
    Golü yiyediğimiz dakikaya kadar pas akışını tam yapamadık simao süper attı ordan 10 tane vursa en az 5ini atar o adam.Golden sonra pas akışını çok iyi yaptık cris geçen seneye göre çok iyi oynuyor emre ile pas akışını iyi yaptılar.
    Mehmet tam bir felaketti.Cenki tebrik etmek lazım canerin topu alexın karsı karsıyası bienvenunun pozisyonu iyi toplar çıkardı.
    Taraftarın sahayı basmasıda gerçekten güzeldi maçı izlerken bi an heyecanlandım
    Gecen hafta 60 metreden de atan özer bugunde altıpasdan da atamayan özer çok ilginç nasıl bir tekniği vardır.
    Gs deplasmanına kadar yenilmeyiz.İnşallah gs yenerde bizi sonraki deplasmanda ts ile yapcaz seri bozulmus olur es kaza yenerler bizi sora dillerinden kurtulamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel manada takımın oyunundan şahsen memnunum. Ancak bir iki ufak detay 3 puanın kayıp gitmesine neden oldu.

İlk yarı ve ikinci yarının başlangıç kısımlarının haricinde Fenerbahçe'nin daha etkili olduğu, pozisyonlar yakaladığı bir maç izledik. Beşiktaş'ın Simao'yla bulduğu golde oyuncularımızın fazla yapabilecek birşeyi yok, çünkü çok iyi vurdu, top çıkarılamayacak noktaya gitti. Beşiktaş bu golden sonra oyunu geride kabullenip, hızlı kanat oyuncularıyla ilerde etkili olmaya çalışsa da bunu başarabildikleri söylenemez. Fenerbahçe ise yakaladığı fırsatları iyi değerlendiremedi. Caner'in çalışkanlığı, Alex'in takipçiliği ile beraberliği sağlasak da Almeida'dan talihsiz bir gol yedik. Quaresma'yı Bekir'in karşılaması, Almeida'nın kafasında Ziegler'in topu çıkarma çabasıyla Volkan'ı engellemesi nedeniyle topu ağlarımızda gördük. Bence o pozisyonda Ziegler Volkan'ın önünde olmasaydı, Volkan o topu çıkarırdı. Tabi burda Ziegler'i suçlamıyorum, çünkü o da pozisyonu savuşturmak için çabalıyordu.

Aykut hocanın oyuncu değişikliklerine kadar yine iyi oyunumuza devam etsek de yapılan değişiklikler bizi biraz geriye götürdü. Çünkü solda çok iyi işler yapan Caner oyundan çıktı. Sağ kanatta Mehmet aksıyordu. Bildiğimiz Mehmet değildi. Çünkü hem maç eksiği var hem de Gökhan henüz ritmini bulmadı. Normalde Mehmet-Gökhan ikilisi makine düzeninde çalışan bir ikili. Bir pozisyonda Gökhan'ın Mehmet'e hadi bindirme yap dercesine kızması sağ kanadımızın o bilinen düzeninde olmadığının göstergesiydi. Bence Aykut hoca Stoch'u alacaksa bile Mehmet'in yerine almalıydı. Stoch'u sağda değerlendirebilirdi. Olmadı Caner sağa geçebilirdi. Bence hocamız bu değişikliklerde hatalıydı. Ama Aykut hoca 3 Temmuz'dan sonraki süreçte piyasada hiçbir yönetici yokken sancağı eline aldı ve taraftarın isyanını tüm Türkiye'yle paylaştı, liderlik yaptı. O davranıştan sonra benim gözünde devleşti. Ve isterse bu sezonu 10. sırada tamamlayalım, isterse inanılmaz hatalar yapsın; yine de bu takımda uzun yıllar kalmalıdır.

Cristian'ın muhteşem golünden sonra takımımızın 3. golü araması maça ne kadar motive olduklarını gösteriyor. Aslında 3. golü de bulabilirdik ama Özer zor olanı başardı.

Bu akşam takımımızda sadece Niang olsa bu maçı kazanırdık diye düşünüyorum. Daha defansta Lugano'yu vs. saymıyorum bile. Bekir'i severim, iyidir hoştur ancak Fenerbahçe'de sadece alternatif olabilecek bir oyuncu. Serdar'ın artık takıma dönmesi gerekiyor. Devre arasında da kaliteli bir forvet alarak Henry, Semih'e rekabet için daha fazla çalışmaları gereken ortam oluşturabiliriz. Böylece bu oyunculardan da daha fazla yararlanırız.

İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Özer'in son dakikada kaçırdığı pozisyonda sanki Stoch koluyla aldı önüne.Açıkcası pozisyon kaçınca hem geriye düşmediğimiz için,hem de tartışmaların maçın önüne geçmesine neden olmadığı için sevindim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

2. golde barajı 2 kişiden kuran Cenk % 100 hatalıydı Maç gayet keyifliydi,hakem de maçta çok kritik hatalar yapmadı. İki takımdan herhangi biri maçı daha çok hak etti de diyemeyiz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Genç oyuncular, hata yaparak öğrenecekler bazı şeyleri de. Serdar Aziz'de geçen hafta Trabzonspor'a 1 puan hediye etmişti misal. İkisinin de başlıca dezavantajı kendilerine aşırı güven duymaları.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Genç oyuncular, hata yaparak öğrenecekler bazı şeyleri de. Serdar Aziz'de geçen hafta Trabzonspor'a 1 puan hediye etmişti misal. İkisinin de başlıca dezavantajı kendilerine aşırı güven duymaları.

hocam bence o pozisyon penaltı değildi ama söylediklerinde haklısın genç oyuncular hata yaparak öğrenir bu her insan içinde geçerli
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Maç çok güzeldi son dakikalarda geçen seneki 2-3 lük maç gibi olacak sandım 2 pozisyon bulduk değerlendiremedik 1.de karambol Alexinde olduğu poziyon 2.Özer bomboş onu atsa süper olacaktı.Son 5 dakika gene çeviriyorduk maçı.

Maçın hakkı beraberlikti 2 takıma teşekkürler.

Seyircimiz gene harikaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aykut hocanın Caner'i oyundan alması bizim adımıza iyi oldu.Çünkü çok etkiliydi gerçekten.Gol onun sayesinde geldi zaten.Bir de bence eğer frikik olmasaydı Fenerbahçe gol atamazdı bize.Çünkü 2.golden sonra Fenerbahçe ilk yarıdaki gibi etkili olamadı.Bir tek Alex'in Semih ile iyi anlaşıp bulduğu pozisyon var hatırladığım.Diğer bölümlerde oyun bizim kontrolümüzdeydi.Özer'in pozisyonu ise yediğimiz golün şaşkınlığından dolayıydı.Maçı kazanabilirdi Fenerbahçe o pozisyon sayesinde.Allah'tan Özer berbat vurdu.5 dakikada elimizdeki maçı kaybetmek çok daha kötü olurdu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağkanatı savunmakta çok zorlandık. Bunu hoca göremedi. Büyük bir eksisi.

Quaresma sağda olduğu için hiç geriye yardıma gelmedi ve Hilbert tek geldi. Zaman zaman Aurelio,Ernst hatta Veli bile geldi oraya.

Sol kanatı savunurken ise Simao her posizyonda geriye gelip İsmail'e yardım etti ve F.Bahçe oradan hiç gelemedi. Tabii bunda Gökhan ve Mehmet'in kötü oyunlarının da katkısı vardı.

Veli'yi sağa koyup Quaresma'yı ortaya çekse sağ kanattan da o kadar atak yemezdik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Bu maçı kazanmadık; ama kazanmış kadar seviniyorum, sanırsam rakibimi mağlup etmiş kadar üzdük ve yıktık.

Benim bu maçtan tek isteğim vardı oynanırken yenilmemek ünvanı korumak ve başardık. Ama şu gerçek ki biz takım olarak mücadele ediyoruz; ama form düşüklüğü ve golcü eksikliği var, defansımız akıl almaz işler yapıyor, forvet zaten yok.

Querasma ilk kez geldiğinden beri bu kadar beğenmişimdir, gerektiğinde neler yapabileceğini çok iyi gösterdi, her takım onun gibi bir oyuncu ister.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100911

800 kaçak herşeyi mahvetti!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi İnönü Stadı'nın turnikeleri kilitlenmiş ve bu yüzden yüzlerce Fenerbahçeli elinde biletiyle dışarıda kalmıştı!

Maçın başlamasıyla birlikte hala içeri giremeyen taraftarlar, demir kapılara yüklenmiş ve Lig TV'nin panaromik stüdyosuna da zarar vererek saha içine girmiş, buradan tribüne geçmişti.

Peki turnikeler niye bozulmuştu? Turnikeler bozulmasa bu olaylar çıkmayacak, Fenerbahçeli taraftarlar maçı rahatça izleyecekti.

Bu sorunun yanıtını Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç buldu. Güvenç, İnönü Stadı güvenliklerinden aldığı biletleri Lig TV'nin canlı yayınında izleyicilere gösterdi.

Alınan bilgiye göre 800 kadar Fenerbahçe taraftarı, ellerindeki başka maçlara ait biletleri turnikeden okutup kaçak şekilde içeri girmeye çalışmış ve turnikelerin kilitlenmesine neden olmuştu. Maça kaçak girmeye çalışan bu taraftarlar, elinde gerçek bilet olan Fenerbahçelilerin de hakkını gasp etmişti adeta...

İşte herşeyi mahfeden o biletler ve yaşananlar..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100911

800 kaçak herşeyi mahvetti!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi İnönü Stadı'nın turnikeleri kilitlenmiş ve bu yüzden yüzlerce Fenerbahçeli elinde biletiyle dışarıda kalmıştı!

Maçın başlamasıyla birlikte hala içeri giremeyen taraftarlar, demir kapılara yüklenmiş ve Lig TV'nin panaromik stüdyosuna da zarar vererek saha içine girmiş, buradan tribüne geçmişti.

Peki turnikeler niye bozulmuştu? Turnikeler bozulmasa bu olaylar çıkmayacak, Fenerbahçeli taraftarlar maçı rahatça izleyecekti.

Bu sorunun yanıtını Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç buldu. Güvenç, İnönü Stadı güvenliklerinden aldığı biletleri Lig TV'nin canlı yayınında izleyicilere gösterdi.

Alınan bilgiye göre 800 kadar Fenerbahçe taraftarı, ellerindeki başka maçlara ait biletleri turnikeden okutup kaçak şekilde içeri girmeye çalışmış ve turnikelerin kilitlenmesine neden olmuştu. Maça kaçak girmeye çalışan bu taraftarlar, elinde gerçek bilet olan Fenerbahçelilerin de hakkını gasp etmişti adeta...

İşte herşeyi mahfeden o biletler ve yaşananlar..
    Bundan hiçbir şey anlamadım.
    Kaçak bileti okuttuğun için sistem bozulmaz ki? Hata verir, giremezsin, yoğunluk olur. Demir kapıları öyle kırıp da geçemezsin.

Diğer noktaların güvenliği polis sağlayamıyor mu? Beşiktaş daha önce bunun için önlem almadı mı? Kullanılan malzeme kırılgan mıydı?Saha içine girmelerine neden izin verildi, başka bir kapıdan alınacakları duyurulamaz mıydı? İki tarafın da ihmali yok mu hiç?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Caner harika oynadı resmen

Quaresmayı durduramadık bir o kanatta bir bu kanatta çok zorladı takımı bende kazanmamamıza rağmen kazanmış kadar sevindim.

Yenilmezlik serimiz bozulmadı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Harika oynayan Caner'i çıkarmak yanlış oldu. Stoch iyi bir oyuncu; ama Caner çıkmayı hak etmiyordu, yerine sinirlerine hakim olmayan akıl almaz paslar vererek oyunun yönünü gereksiz yere değiştiren Emre oyundan alınabilinirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uzun zamandır böyle güzel derbi izlememiştik. Beraberlik degil ama son dakika golü yemek kötü oldu.

Maça gelince Son iki Maça Carvalhal iki ön libero ile çıkması maç içinde ki oyuna yansıdı. Rakip yarı saha da daha iyi pas yapıyoruz, daha iyi ataklar buluyoruz. Cenk'in harika oynadıgı maçta son dakikada yaptıgı amatörce hata puan kaybetmemize neden oldu.Son 2 maçta Veli'yi çok begendim. Çok istekli ve yetenekli. Carvalhal'ın onu çıkarması hataydı. Ernst - Necip degişikligi yapmalıydı. Ernst 60. dakikadan sonra oyundan düştü. Simao geçen maçlara göre çok istekliydi. Quaresma'nın geriye dönmemesinden dolayı Fenerbahçe sag tarafı daha rahat kullandı. Mustafa'nın birazcıkdaha pişmesi lazım. İyice oturdukdan sonra Beşiktaş ve Türkiye milli takıma uzun süredir aradıgı forveti bulabilir. Umarım artık carvalhal 2 ön liberodan vazgeçmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe gelse bizi ezse takır takır top oynayıp yense gitse bu kadar üzülmezdim. Bana kalırsa şans Fenerbahçe'nin yanındaydı. Son paslarda biraz daha etkili olabilsek çok daha farklı bir maç izlerdik. Gerçi maçın kırılma anları da yok değil. Mustafa'nın pozisyonu 5 santim sola gitse 2-0 olacak maç ve belki de farka koşacağız. Şans faktörü çok önemli futbolda bu gece bunu gördük.

Yüzüp yüzüp kuyruğuna kadar gelip saçma sapan bir faulle ve biraz da Cenk'in hatasıyla galibiyeti kaçırmak kötü oldu. Hele ki pozisyon öncesine Aurelio'ya faul olduğu halde devamında gol yediğimizi düşünürsek daha bi' üzücü.

Her iki takımı da mücadelesinden ötürü tebrik etmek gerek. Canın sağolsun KARTALIM diyorum. Böyle oynayalım sonuç zaten gelecek. huGOALmeidamız da döndü , tamamdır..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Fener iyi oynadı ,Aykut kötü maç yönetti,Fener e 1-forvet , 1-ön libero, 1 s-toper şart

herkes Cenk e yükleniyor ama ya Ziegler in yaptığı , adamını bıraktı Volkan ı tuttu ...

G.G ,Cristian,Topuz,Bienvenü nün bu kadar etkisiz ve kötü olduğu maçta Beşiktaş bu kadar kendi sahasında kalıyor ve pozisyon veriyorsa diyecek bişey yok Beşiktaş taraftarı Q7 yi niye alkışladı onuda anlamadım
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ekim.2011 at 16:22

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Fener iyi oynadı ,Aykut kötü maç yönetti,Fener e 1-forvet , 1-ön libero, 1 s-toper şart
    Lazimdir dogru ama boyle bir ortamda nasil transfer yapabilirsin ki. Onunu gormen mumkun degil, hala ne olacagi belli degil. Yaz aylarinda olanlar unutuldu galiba. Hersey hali altina supuruldu hersey normalmis gibi. Elde olanla mucadele etmek zorundayiz. Durum netlesmeden hicbir hamle yapamayiz. Acikcasi takimin suanki formundan memnunum, cunku bu gelisen olaylardan sonra gercekten FB de oynamak isteyenlerle yolumuza devam ediyoruz, bu takim ruhunu daha da pekistiriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cristian mı kötüydü bana kalırsa maçın en iyilerindendi. golü saymıyorum. oyun kurucu gibi oynadı.. top dağıtma işlemini hep o yaptı. özellikle havadan kanatlara uzunca attığı toplar genellikle adrese teslimdi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Cristian mı kötüydü bana kalırsa maçın en iyilerindendi. golü saymıyorum. oyun kurucu gibi oynadı.. top dağıtma işlemini hep o yaptı. özellikle havadan kanatlara uzunca attığı toplar genellikle adrese teslimdi..

Valla bi ar sadece cristian ı seyrattik ve çıldırdık daha ne diyeyim adam ne etliye ne sütlüye karışıyor o kadar iyi top dağıtıyor madem niye alex orta sahaya kadar gelip top çıkarıyor?Selçuk bile daha iyidir bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş derbileri genellikle gollü ve zevkli geçer yine öyle bir maç oldu. Açıkcası maçı kaybedeceğimizi düşünüyordum bu kadar favori olarak falan gitmemiz böyle düşündürmüştü beni ama yine iyi oynadık Caner bugün aştı kendini çok iyi oynadı, GG'nin gününde olmaması sıkıntıya soktu bizi zaten sezonda 1 kez böyle oynar GG o da BJK maçına denk geldi.

Artık şu kornerleri Ziegler'e pas olarak çıkarmayalım rakipler gerizekalı değil Ziegler'e hemen baskı yapıyorlar geri dönmek zorunda kalıyor Ziegler.
    Last edited by eng1n : 28.Ekim.2011 at 13:46

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç harikaydı iki takımda çok iyi oynadı maçın hakkı beraberlikti. Ben taraftarın sahayı basma olayına değineceğim çok saçma ve egolarını tatmin etmek için çıkarttıkları bir rezillikti. Bu arada ceza nasıl olur bilemiyorum tarihi esere zarar verme ve biletsiz maç izleme vardı.

Bu arada maçtaki goller harikaydı bir maçta bu kadar iyi gollerin bir arada olması çok zor fakat bir derbide bunları yaşamak çok hoş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalarda, bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da kırıldığı tespit edildi

Misafir tribünün üstündeki ağlar, tribünün yan tarafını kapatan fiberglass, tuvaletler ve 1 adet ahşap müze kapısı da paramparça durumda

Yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorlar da paramparça (Lig TV)

Bu mu taraftarlık ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalarda, bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da kırıldığı tespit edildi

Misafir tribünün üstündeki ağlar, tribünün yan tarafını kapatan fiberglass, tuvaletler ve 1 adet ahşap müze kapısı da paramparça durumda

Yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorlar da paramparça (Lig TV)

Bu mu taraftarlık ?
    Taraftarlığı konuşmayalım istersen ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Taraftarlığı konuşmayalım istersen ?
    Niye ? Haklı olduğu için mi ? Yoksa tabii ki budur tartışmaya gerek bile yok dediğiniz için mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Niye ? Haklı olduğu için mi ? Yoksa tabii ki budur tartışmaya gerek bile yok dediğiniz için mi ?
    Haklı ?

Tek taraflı,tartışmayı başlamadan bitiren birinin haklı olduğunu nasıl kabul edeyim ? O taraftarlar normal kapı varken niye oradan girdiler ?

Taraftarlığı tarif etmeye çalışanın tuttuğu takımı biliyor musun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Bu mu taraftarlık ?
    Bunu yapanların taraftarlıklarından çok insanlıkları tartışılmalı kanımca,takım ayrımı fark etmeksizin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Taraftarı geçen yaz başlayan ve devam eden süreçte Türkiye gördü.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri