Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 456 sonuç

Konu: TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Final four hedefleri vardı Top 16'yı 8. bitirdiler.Lige de 2 sezondur Çeyrek Finalde havlu atıyorlar.Bo geldiğinde herkes bütün kupaları bekliyordu büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.Karşıyaka'ya en güzel cevabı sahada vereceğimizi düşünüyorum ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray-Efes finali olur, sonrasına karışmam. Halef-selef mücadelesi güzel olacak ama. Her iki koç da eski takımına karşı kupa mücadelesi verecek.

Bizim gofletciler .... neyse şu obradoviç gelse de rahatlasak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Ksk-Gs maçlarına rakip seyirci alınmasını yasaklardım, 2 maçtada büyük olaylar çıkar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seyircisizmis zaten

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

G.Saray 37-29 Pınar Karşıyaka

İlk yarı sonucu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

G.Saray 52-45 Pınar Karşıyaka

3.çeyrek sonucu.Haydi son çeyrek kaldı,saldır Yenilmez Armada !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

20. maçımızı da kazandık. İçeride hiç yenilmedik bu sezon ve bu istatistik devam ederse şampiyonluk gelecek.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yenilmez Armada yine yeni yeniden kazanmaya devam ediyor.Karşıyaka'yı rahat bir şekilde yenmeyi başardık seride 1-0 öne geçtik.Serinin 2. maçı Pazartesi günü yine sahamızda oynanacak.Seriyi 2-0'da yaparız biz önemli olan İzmir'de oynanacak maçlar.Karşıyaka büyük takımlara evinde maç vermedi hiç.Şüphesiz uzun süredir yenilmeyen takımımız için en zorlu maç olacak İzmir'de oynanacak maç.İnşAllah kalan 3 maçı da alıp 4-0'la finale yükseliriz bu takım şampiyonluğu hakediyor fazlasıyla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Yenilmez Armada !

Galatasaray MP 70-54 Pınar Karşıyaka

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Artık şampiyonluk vakti geldi bence.O potansiyelde var.İnşallah şampiyon olacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rahat maç oldu.Ara ara KSK farkı kapasada kontrol elimizdeydi.Ama 2 takımda dün vasattı.Biz kaptığımız toplar sonucunda hızlı hücumları hiç kullanamadık.Maçın ilk periyotundaki fark maçı getirdi aslında.2.maçta toparlanmalıyız.

Dün salon hayal kırıklığıydı.Ergin Ataman'ında dediği gibi 23 yıllık kupa hasreti çeken taraftarın salonu hınca hınç doldurması gerekiyordu.P.tesi'de salondayım inşallah dolar.Ama hiç sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1. ÇEYREK : 15 - 17
    2. ÇEYREK : 19 - 9 (34 - 26)

İlk yarıyı 8 sayı önde kapadık.Saldır Yenilmez Armada !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

21/21 yaptik bugun kotu oynadik ama kazanmasini bildik 2-0 oldu bu is bitti bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray Medical Park 64 - Pınar Karşıyaka 59 // Seride durum GS lehine 2-0 oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Süpürmeye yaklaştık burdan sonra bırakmayız finalde de efes le yine başa baş oynarız şampiyonluk yakın meşaleyi yakın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı kaçırdım ama biraz bakındım ne olmuş ne bitmiş diye, 2 defa farkı açıp sonrasında ortak etmişiz rakibi, en sonunda bitirici darbeyi Gordon blok koyarak yapmış, içimin yağları eridi resmen, rakibimiz olduklarında küfür ederek kutluyorlardı, şimdi çok büyük avantajımız var bakalım ne tür holiganlıklar göreceğiz İzmir'de.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

https://twitter.com/erginataman/stat...08557891465216

İnşallah bu maçta Aslanlar gibi çıkar yeneriz ve finale kalırız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3. maç başlamak üzere, bitecek gibi de görünmüyor. Her türlü fair play dışı hareket gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce biten maçta Karşıyaka'yı 69-68 yendik. Maç boyunca hep gerideydik , son saniyede skor 68-68 iken faul oldu. Birini atıp diğerini bilerek kaçırdı Muratcan ve kazandık

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Az önce biten maçta Karşıyaka'yı 69-68 yendik. Maç boyunca hep gerideydik , son saniyede skor 68-68 iken faul oldu. Birini atıp diğerini bilerek kaçırdı Muratcan ve kazandık
    Ben de maçı takip ediyordum internetten ara sıra; ama sonradan unuttum bakmayı, sonucu da öğrenemedim. Şimdi öğreniyorum skoru. Değişik takımız vesselam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç çok iyiydi, Chelsea maçını bırakıp BJK maçını izleyerek çok doğru bir karar vermişim. BJK harika bir şekilde geri geldi. Özellikle maçta sadece son saniyede öne geçmeleri de bayağı ilginç oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lofton kızdığı zaman el üstü, orta saha felan dinlemeden sallıyor üçlükleri. Lofton kızıp, arka arkaya 3 tane üçlük sallamasa maçı kazanamayacaktık. Hakemler yine farkı 2 sayıya düşürdüğümüzde saçma sapan teknik fauller, ile farkı çift hane getirse de kazandık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tofas-Gs maçının ilk yarısı 28-30 bitti.

1 oynadım Domercant ocagıma incir ağacı dikecek. Gerçekten ligin en iyi 3 şutorü arasına rahat girer.Üstüne Tofas'ın saçma sapan basarısız üçlükleri eklenince 10 sayıya kadar cıkan fark eridi gitti üstüne geriye düstüler.

Sezon başından beri usak sportif in çoğu maçına gittim ama bu efes maçında oynadıkları gibi oynadıklarını hic gormemistim. Gercekten seviyeyi inanılmaz yukselttiler. Böyle giderse anca eurolig keser

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Obradovic , Bjelica'yı yaptığı yanlış atış tercihi sonrası soyunma odasına yollamış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Obradovic , Bjelica'yı yaptığı yanlış atış tercihi sonrası soyunma odasına yollamış.
    ben de yazicaktim onu buraya ama sebebini tam anlayamadim. bjelica da saskindi, obra apar topar gonderdi disariya. onemsiz biseydir umarim. yalniz bi kac mactir cok kotu, sut secimleri yanlis cogu zaman. cok ozguvenli atiyor bi de, ama yuzdesi dustu epey.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yanlış tercihten değil, yazamıyorum da şimdi. Bjelica sinirlenip tam Obra'nın yanında Bo'ya söylemiş o kelimeyi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben bir an tokatlayacak sandım acayip sinirlendi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş İntegral Forex: 85 - Uşak Sportif: 80

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz, 23 sayıyla oynayan Mehmet Yağmur olurken onu; 14 sayıyla Chris Lofton takip etti.

Bir ara 20 civarı farkla gerideydik ve maçı 40 saniye kala ilk kez öne geçerek kazanmayı bildik. Tebrikler Beşiktaş!

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri