Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı

Herşeyi kabul edebilirim ama bugün bana kimse kötü oynadın diyemez 1 değil 2 değil kaç top direkten döndü vuruyoruz direkten dönüyor vuruyoruz kaleci çıkarıyor bu kadar şanssızlık olmaz Çeyrek Finalde elendik İ.B.B'den nefret ediyorum. 90+3'de bitmesi gereken maçı 90+7'de bitiren hakem için söylenecek tek bir kelime bulamıyorum 90+6 da Kornerden gol yiyoruz yazıklar olsun er ya da geç bu kupayı kaldıracağız ... 2 sezon önce Yarı Finalde geçen sene finalde bu sene çeyrek finalde kupaya veda ediyoruz Taraftarlarımız üzülmesin biz büyük bir kulubüz bu günler çabuk unutulur.

Mokoena'ya İtalyadan Teklif var.

Altuntaş Süpriz Galibiyetten dolayı gururlu!
    Maç başında bastıran kar yağışına rağmen bugün Kadıköy Alfaro'nun golleri ile ısındı.

[YOUTUBE="1QTsA12uRaw"]Fenerbahçe 1-3 Altay[/YOUTUBE]

Last edited by grozny : 18.Aralık.2011 at 22:32

Kaybettik. Alfaro çok güzel bir oyun çıkardı.Defansta saçma sapan hatalar yapsakta bugün Trabzon kazanmayı hak etti.

[YOUTUBE="K9Jy12G1OSc"]Kouassi Harika Bir GoL[/YOUTUBE]

Adam sormazlar mı kardeşim sen 2 sezondur neredeydin diye? Evet yanlış görmediniz 2 sezondur yatan Cafercan bugün 3 gol attı Laundrup un Sezonu kapatmasıyla şans bulan cafer harika işler yapıyor.

Süper Starımız Mokoena 1 Ay Yok , Mokoena 2 L.Moskova maçında da yok. Emre Can Kouassi ye daha çok iş düşüyor.Eskiden Mokoena sakatlandığı zaman takımın maestrosu Laundrup Sezonu kapattı için bizi zor günler bekliyor.

Cafercan'ın 3 Süper Golünü görmek isterseniz yükleyebilirim.

Last edited by grozny : 19.Aralık.2011 at 04:06

İlk 11'i kurmakta çok zorlandık.Cafercan Uefa listesinde yok.I.Fatic Cezalı,Mokoena,Savaş ve Laundrup Sakat.Kosovic Almatov ve Doğukan Pala ilk Onbirde

İzmir Sokağa Döküldü Sabaha kadar Galibiyeti Kutladı.

İzmir izmir olalı böyle karşılaşma görmedi sayın seyirciler.Dakika henüz 1 Kosovic orta şut karışımı şutu kimseye dokunmuyor çaprazdan harika bir gol.Dakika 28 Emre Can Hatalı yükseldi hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi durum 1-1.Dakika 31 Alfaro Ceza Sahasının Dışından Kusursuz vurdu ve gol hemen 1 dk sonra yakaladığımız kontra atakta Alfaro afetmiyor ve 3-1 yapıyor skoru inanılır gibi değil 3 dakika önce maç 1-1'di şimdi 3-1 Sahneye Almatov çıkıyor Dakika 41 genç Özbek durumu 4-1e taşıyor.Karadağlı Kosovic süper bir gol atıyor artık Altay çok Rahat hemen arkasından yediğimiz gol ile durum 5-2 oluyor.Emiiiliano Alfaro bugün harikasın dakika 60 ve gol bugün bilet alıp maça gelen 12 bin hayatlarında unutamayacakları bir maç izliyor.Durum 6-2.Dakika 58-59-60 peş peşe goller Dakika 71 Almatov cezasahasında düşürüldü ve hekem penaltı noktasını gösterdi topun başında Kosovic var durum 72 oldu sevinçten ne yazağımı şaşırdım nasıl bir maç bu Kosovic ve Alfaro bugün Hat trick yapıyor şaşkınız.Özellikle Kosovic'in kira sözleşmesi bitiyor opsiyon hakkımız var normalde kullanmayacaktım ama bugün bu çocuk neler yaptı sizinle gurur duyuyorum harikasınız ...

İşte Goller
    [YOUTUBE="pkfH4bBel6o"]Altay 7-2 L.Moskova[/YOUTUBE]

Last edited by grozny : 19.Aralık.2011 at 13:30

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İbb macı fena ama moskova macı daha fena olmus..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Bu Skoru hiç beklemiyordum Kazanmamız bile süpriz olacak bir maçta Tarihi Fark Attık

Golleri yükledim keyifli seyirler dilerim ...

Gökhan Töre Cezalı,Mokoena,Savaş ve Laundrup Sakat.

9 kişi kalan rakibimizi 2-0 ile geçiyoruz maç fazlası ile 2.liğe kadar yükseliyoruz.

Uruguay'lı Alfaro'nun tek golü ile rakibimizi devirdik.

Sıradaki Rakip Tottenham

Kariyerimi takip edenler için bugün maç yapmıyorum ve detay bilgi vereceğim.Artık sizde benim kadar bilgi sahibi olacaksınız.

Kadromuz

Kaleciler

İhsan Poyraz Recep Biler L.Ojeda

Savunma Hattı (DC/DL/DR)

İ.Toraman V.Zaitsev Murat Akça I.Fatic Semih Kaya Doğukan Pala S.Karimov

Orta Alan(DM/DMC/MC/MR/ML/AMC/AMR/AML)

Tshepo Mokoena Gökhan Töre Emre Can Cafercan Aksu
    M.Laudrup L.Kouassi T.Ayasse Hüseyin Çimşir Fatih Güner N.Kosovic

Forvet (FC/ST)

E.Alfaro Savaş Alemdar A.Almatov M.Ateş

Kiralık Gidenler

Efe Yıldırım (DC)
    T.Krecek (DRLC)
    S.Özdamar (DR)
    A.Sawadogo (DL)
    Can Dadan (GK)

Gelecek Transferler

S.Msomi (DC) J.Colmeneresgene (DC) Roberto Valenzuela(AML/ST)

Mevkilere göre uygun oyuncular

Taktik ile ilgili veriler

Yardımcı bizden fazla maaş alıyor Boş kağıda imza atarsan böyle olur

Takımın enleri

Finans

Güven

Avrupa Ligi Verileri

Süper Lig Verileri

Almatov un attığı goller ile yeniyoruz bugün aslında hattrick yapıcaktı acaba golü neden karşı oyuncuya yazdı merak ediyorum kısacası Altay sakatlıklar ile boğuşurken süper bir galibiyet aldı.

Şansızdık bugün İlk Yarı dünyaları kaçırdık.

İyi Oynadık ama Kaybettik Oyuncularımı kutluyorum 90 dakika boyunca bitmek bilmeyen bir mücadele örneği sergilediler duran toptan gol yedik ...

Takımımla gurur duyuyorum deplasman golü faktörü ile yenildik.Söylenecek fazla bir şey yok.

Sizce Gökhan Töre'yi satmalı mıyım Çünkü çok huysuzlanmaya başladı Galatasaray 7m dolara yakın bir bonservis önerdi.

N.Kosovic 650 bin dolara satın alma opsiyonu bizde sizce Transfer edilmeli mi 3 sezon sonra Türk statüsüne kavuşacak ...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Gökhan'ı sat bence.
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence de sat.Eğer satmazsan formuna bida ulaşamıyo mutsuz oyuncu ve daha az bir miktara gidiyo.

UEFA dönüşü lig yaramadı.Kaybettik.

Savaş iyileşir iyileşmez sahaya çıktı harika bir performans gösterdi 2 gol 2 asist yaparak taraftara sakatlığından sonra merhaba dedi.Alfaro sakatlanarak oyunu terk etti yerine giren Özbek Almatov 2 gol attı.

Alfaronon Sakatlığında forma şansı bulan Almatov 1 gol 1 asist yaptı ve R.Betis tarafından izlenmeye başladı.

Gökhan Töre'ye Teklifler nakit 7.5 m $ verenleri kabul ettik.

Son Deplasman maçımız.

Son deplasmanımızda Beşiktaş'ı 3-0 ile geçiyoruz.Bugün Savaş Alemdar 1 gol 2 Asist yaptı.Sivok Almatov'u sakatladı ve Kırmızı Kart gördü.Beşiktaş Teknik Direktörü Hector Cuper kovuldu.

İşte Goller

[YOUTUBE="rLaHDQWioKo"]Beşiktaş 0-3 Altay[/YOUTUBE]

Ligi Mersin Galibiyeti ile neticelendiriyoruz.Son Hafta Buca-Beşiktaş maçı gerçekten 2 takım içinde çok önemliydi Beşiktaş kazanırsa Play off a kalıcaktı Buca ise Kümede kalmak için puan almalıydı maç 1-1 bitti Buca kümede kaldı neredeyse tüm sezon düşme hattında olan Buca bir mucizeye imza attı.

Lig bitti play off maçları oynayacağız bu sezon hedefimiz orta sıralar ve düşme korkusu yaşamamaktı hedefimizin çok üstündeyiz rahat oynayacağız Fenerbahçe zaten şampiyon gibi çok puan farkı var.

Play off maçlarını yarın canlı anlatım ile paylaşacağım. İyi geceler

Play Off Maçlarımız İlk maç Deplasmanda Fenerbahçe ile oynuyoruz.

Dakika 16: Savaş Alemdar ve GooooooooL

Dakika:25 Fenerbahçe eşitliği sağlıyor çok kötü bir gol yedik bariz kaleci hatası.

Dakika 28 Gökhan Töre Ceza sahasında nefis hareketler ile 3 kişiyi çalımladı etti ama ne yazık ki golü bulamadı.

Dakika 40 İbrahim Toraman Sarı Kart gördü.

Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri