Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Menajer ve Takımı Daha Başarılı Buluyorsunuz ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • CeNTeR_TR > | Samsunspor

10 52.63%
  • LaigLeNoiR > | Giresunspor - Manisaspor

2 10.53%
  • Trabzonspor > | Trabzonspor |

7 36.84%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 219 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye'de Büyük Yarış| Samsunspor - Giresunspor - Trabzonspor | v.2

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizim tartışmalarımız zaten birbirimizi sevdiğimiz için. Gırgır şamata maksatlı birbirimize takılıyoruz ama haklısın bazen bu ikisi işin dozunu kaçırıyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Wolly View Post
    Şu kariyerde bile tartışma çıkıyor ya bu derece ben diyecek laf bulamıyorum. Zevkle okuyorum kariyeri ama nedense sürekli gereksiz yere tartışıyor insanlar. Köken olarak Trabzonluyum ama Samsun nüfusuna kayıtlıyım ve iki şehri de çok seviyorum. Nedense karadeniz de yaşayan insanlar böyle tartışma yapmaya bayılıyorlar birçok kez karşılaştım bu durumla. Ankara da üniversite okuyorum sırf karadenizli diye samimi olup arkadaşım olan insanlar var bir kez olsun şehir muhabbeti yapmadık. Burada da yok samsun büyüktür yok trabzon şöyledir diye laf yapılıyor. Ne güzel 3 kişi birleşip kariyer yapıyorsunuz boşverin böyle şeyleri sevgili arkadaşlarım. Samsun da Trabzon da Ordu da Rize de ve diğer tüm karadeniz şehirleri de bu ülkenin en güzel yerlerindendir takmayın geri kalanını kafanıza.
    İşin dozu bazne kaçabiliyor ama inan kötü niyetle yapılmış tartışmalar değil.Zaten tartıştığım arkadaşta Trabzonludur. Ben hiç şehirleeri kıyaslamam.Takımları kıyasladım ama lafı döndürüp oraya getirdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Wolly View Post
    Şu kariyerde bile tartışma çıkıyor ya bu derece ben diyecek laf bulamıyorum. Zevkle okuyorum kariyeri ama nedense sürekli gereksiz yere tartışıyor insanlar. Köken olarak Trabzonluyum ama Samsun nüfusuna kayıtlıyım ve iki şehri de çok seviyorum. Nedense karadeniz de yaşayan insanlar böyle tartışma yapmaya bayılıyorlar birçok kez karşılaştım bu durumla. Ankara da üniversite okuyorum sırf karadenizli diye samimi olup arkadaşım olan insanlar var bir kez olsun şehir muhabbeti yapmadık. Burada da yok samsun büyüktür yok trabzon şöyledir diye laf yapılıyor. Ne güzel 3 kişi birleşip kariyer yapıyorsunuz boşverin böyle şeyleri sevgili arkadaşlarım. Samsun da Trabzon da Ordu da Rize de ve diğer tüm karadeniz şehirleri de bu ülkenin en güzel yerlerindendir takmayın geri kalanını kafanıza.
    Bizim tartışmalarımız tamamen birbirimizi iyice sinirlendirmek için Yoksa aramızda ciddi manada bir gerginlik yok , Hatta düşündüğünüz gerginliğin birkaç misli yüksek dozda samimiyet var O yüzden sıkıntı yaratacak bir konu yok yani.Musti'nin de dediği gibi bazen doz aşılıyor ama bazen bilerek oluyor bazende hakkatten gitmesi gereken yön o oluyor çünkü bu Mustafa hiç doğruları kabul etmeyen bir insan
    Last edited by Trabzonspor : 24.Aralık.2011 at 20:29
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bana doğruları mantıklı bir çercevede açıkladın da ben mi inanmadım birader?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Öncelikli olarak mesajımı neden editliyosun ?

Editliyosan altına sebebini yazman gerekir , Hadi onu geçtim ne vardı o mesajda ?

2.Olarak olum Trabzonluların sıkıntısı burda işte doğru sadece size göre doğru o yüzden sana her türlü çerçeveden de anlatsam anlayaman

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Doz yerine doş yazmışsında onu düzelttim.noktasına virgülüne ellemedim kafanı yorma.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Senin yaptığın bir işe kafamı yormam için senin yapacağın işin kalitesinin biraz üst seviye olması gerekir.

O yüzden kafa yormak yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tartışma; bu ortak kariyerin olmazsa olmazı haline geldi zaten kimse art niyet aramıyor art niyet olsa ortak kariyer yapmazlar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu kariyere bir nokta koyuldu. Bilginiz olsun

En büyük Giresun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri