Bizim tartışmalarımız zaten birbirimizi sevdiğimiz için. Gırgır şamata maksatlı birbirimize takılıyoruz ama haklısın bazen bu ikisi işin dozunu kaçırıyor![]()
Bizim tartışmalarımız zaten birbirimizi sevdiğimiz için. Gırgır şamata maksatlı birbirimize takılıyoruz ama haklısın bazen bu ikisi işin dozunu kaçırıyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bizim tartışmalarımız tamamen birbirimizi iyice sinirlendirmek için
Yoksa aramızda ciddi manada bir gerginlik yok , Hatta düşündüğünüz gerginliğin birkaç misli yüksek dozda samimiyet var
O yüzden sıkıntı yaratacak bir konu yok yani.Musti'nin de dediği gibi bazen doz aşılıyor ama bazen bilerek oluyor bazende hakkatten gitmesi gereken yön o oluyor çünkü bu Mustafa hiç doğruları kabul etmeyen bir insan
![]()
Last edited by Trabzonspor : 24.Aralık.2011 at 20:29
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bana doğruları mantıklı bir çercevede açıkladın da ben mi inanmadım birader?
Öncelikli olarak mesajımı neden editliyosun ?
Editliyosan altına sebebini yazman gerekir , Hadi onu geçtim ne vardı o mesajda ?
2.Olarak olum Trabzonluların sıkıntısı burda işte doğru sadece size göre doğru o yüzden sana her türlü çerçeveden de anlatsam anlayaman![]()
Doz yerine doş yazmışsında onu düzelttim.noktasına virgülüne ellemedim kafanı yorma.
Senin yaptığın bir işe kafamı yormam için senin yapacağın işin kalitesinin biraz üst seviye olması gerekir.
O yüzden kafa yormak yok.
tartışma; bu ortak kariyerin olmazsa olmazı haline geldizaten kimse art niyet aramıyor
art niyet olsa ortak kariyer yapmazlar
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu kariyere bir nokta koyuldu. Bilginiz olsun
En büyük Giresun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"