Spor Toto Süper Lig 33. Hafta
1 puan almak da iyidir. Şansımız daha fazla geçen haftalara göre, son hafta Bursaspor ile oynayacağız.
Spor Toto Süper Lig 33. Hafta Puan Durumu
Biraz karışık ama 3 puanı aldığımız takdirde kesinlikle play-off oynuyoruz. Diğer ihtimallerde altımızdaki üç takımın puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Sivasspor Gaziantepspor ile, Orduspor Ligin 17. sırasındaki Kasımpaşa ile oynuyormuş. Sivasspor büyük bir sürpriz yaratmazsa yenilecektir diye düşünüyorum, fakat Orduspor mutlaka kazanacaktır. 1 puan da bize yetmez Orduspor'un kazanması halinde, çünkü kendileri iki maçta da bizi yenmeyi başardılar. Yani 3 puanı alamazsak büyük ihtimalle, Avrupa hayalimizi kupaya taşıyacağız.
Spor Toto Süper Lig 34. Hafta
Maçı domine ettik, 4 CCC ile oynadık ama kornerden gelen bir gol ile play-off hayalimiz bitti. Geçen sezon olduğu gibi, yine ikili averaj yüzünden play-off'a katılamıyoruz... Türkiye Kupası'nı kazanamazsak istifamı veriyorum.
2012/2013 Sezonu Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
Türkiye Kupası Final Maçı
İşte bu!!Şampiyona top oynatmadık adeta. Maçtan önce oyuncularıma güveniyordum ve oyuncularım bu güveni boşa çıkarmadılar. Avrupa Ligi'ne gidiyoruz gelecek sezon. Bu sezonki hedefimizi gerçekleştirdik. Gelecek sezonki hedefimiz gruplara kalarak başarılı sonuçlar elde etmek.
Yeni Durağımız SC Internacional!
Kayserispor'dan kovulmam üzerine iş arayışlarına girdim. Dortmund, Werder Bremen gibi takımlara yaptığım başvuru kabul edilmedi. Brezilya Ligi'nin orta sıralarında bulunan Internacional takımından teklif geldi, ben de önce kulüpteki oyunculara ve finansa baktım. Bu takımın finansı Kayserispor'dan biraz daha iyi ve oyuncuları yaşlı da olsalar çok yetenekli görünüyorlar. Bu sebeple Internacional takımını seçtim.
SC Internacional 1909 yılında kurulmuş, profesyonel statüde, Brezilya 1. Ligi'nde oynayan bir takımdır. Amerika kıtasında büyük bir şöhrete sahiptir.
Bu sezonki hedefimiz, takım içinde uyumu sağlamak olacak.
Brezilya Serie A 14. Hafta
Maçı biz hak etmiştik aslında. 86'da oyuna aldığım Jô, 90+1'de golünü atarak beni sevindirmişti; fakat son saniyede yapılan penaltı sonucu 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Bu sene böyle geçecek artık. İlk 4'e girersek Copa Libertadores'e doğrudan katılacağız. Hedefimiz ilk 5 içerisinde olarak Libertadores'e katılmak.
Brezilya Serie A 15. Hafta
Maça iki takım da oyun açısından eşit başladı ve maç boyunca bu eşitlik devam etti. 9. dakikada gelen frikik golüyle az da olsun hırslandık ve ataklarımızı sıklaştırdık. Ama sol bekimiz Kleber'den öylesine bir gol geldi ki... Rakibin şutu üst direkten dönerek ceza sahasının dışına çıktı, o topu oyuncumuz Kleber uzaklaştırmak isterken nasıl olduysa artık, topa yerden düzgün ve sert bir vuruşla golü kendi kalesine attı. Ne yapalım, Fm'de oluyor arada bir böyle şeyler; yapacak bir şey yok.
Herkese Mutlu Yıllar Diliyorum.![]()
Kayserispor maceranın son bulmasına çok üzüldüm.
Yine ateşten gömlek giymişsin, bol şans...
Yeni maceralar iyi oluyor Palmeiras'ı yenmen güzel olmuş![]()
Kayserispor Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi 3-1 yenmiş. Ben olmasam...![]()