West Brom 1 - 2 M.United
Tottenham 1 - 0 Fulham
Liverpool 2 - 1 Bolton
Sunderland 3 - 0 Blackburn
West Ham 2 - 0 Wolves
Stoke City 2 - 0 Everton
M.City 1 - 0 Blackpool
Birmingham 0 - 3 Arsenal
Chelsea 3 - 3 Aston Villa
Wigan 0 - 1 Newcastle
West Brom 1 - 2 M.United
Tottenham 1 - 0 Fulham
Liverpool 2 - 1 Bolton
Sunderland 3 - 0 Blackburn
West Ham 2 - 0 Wolves
Stoke City 2 - 0 Everton
M.City 1 - 0 Blackpool
Birmingham 0 - 3 Arsenal
Chelsea 3 - 3 Aston Villa
Wigan 0 - 1 Newcastle
Last edited by Lim10 : 03.Ocak.2011 at 14:24
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
chelsea maçı 3-3 bitti yahu.![]()
Chelsea çöktü gidiyor.
Ben tabloyu hazırlarken 2-1diNeyse düzenledim.
Ancelotti'ye yol görünmeye başladı ufaktan.Takım resmen tepe taklak gidiyor.21. hafta itibariyle Sunderland, Bolton, Stoke, Blackpool gibi takımlar beklediğimden daha iyi durumdalar.Fulham, Aston Villa, Everton ve West Ham'da hayal kırıklığına uğradım.Özellikle Everton ve Aston Villa'nın en kötü ilk 8'de yer almasını umardım.Sezon başı James Milner'in City'e transferi yüzünden O'Neill gibi bir hocayı gönderen Villa başkanı şuan ne hissediyordur acaba.Arsenal ve City 30. haftaya gelindiğinde puan farkını 2-4 arasında tutabilirlerse şanslarını devam ettirebilirler.Benim favorim şuan Manu.19 maçta hala namağlup gidiyorlar.Bu akşam Wigan'ı mağlup edebilirsek çok çok önemli bir 3 puan alacağız.Umarım kazanırız.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
Wigan 0-1 Newcastle United Samet abi dediğin çıktı
Chelsea'ye ne oldu ya öyle.
So what?
Saike
ManU bu lig için fazla büyük.
Man.U devam etsin böyle namağlup bitirecek![]()
![]()
Blackburn Rovers Ronaldinho için resmi teklif yaptı
gremio ya gitmiyecek mi? ben kesin olarak anlastilar saniyordum.. bence ingiltereye gitmez.
Milan kesin yollarimizi ayiracagiz demisti gectigimiz günlerde
Edin Dzeko 27 milyon sterlin karşılığında Man City'ye transfer oldu..
Manchester United evinde Stoke City i 2-1 yendi.Manchester United son maçlarda pek bir durgun pozisyona girmekte de sıkıntı çektiler.Bu arada sağ bek Rafael gün geçtikçe daha iyi olur müthiş bir bilek ve soğukkanlılığı var.Maicon ve Daniel Alves'in Milli takımında olması şansızlık ama yakındır Brezilya Milli Takımında ara ara görev almaya başlar.
Blackpool 1 - 2 Birmingham
Man Utd 2 - 1 Stoke City
Fulham 3 - 0 West Brom
Arsenal 0 - 0 Man City
Wolves 1 - 0 Chelsea
Aston Villa 0 - 1 Sunderland
Newcastle 5 - 0 West Ham
Blackburn 3 - 1 Liverpool
Bolton 1 - 1 Wigan
Everton 2 - 1 Tottenham
Kovun artık şu Roy Hudson'ı !
Aston Villa,Liverpool,West Ham,Everton hiç yakıştıkları yerlerde değiller.Özellikle Aston Villa küme düşme hattında..Bu sene Bolton çok iyi gidiyor açıkcası bu sene UEFA'ya giderler diye düşünüyorum.Angelotti'de kovulmadığım için şanslıyım demişti en son ama kovulacak gibi 1-2 hafta daha yenilirlerse.
ancelotti'nin çok az kredisi kaldı gerçekten. yarım sezon daha şans vermeleri gerekiyor bana göre. ballack,joe cole gibi oyuncuların yerini dolduramadı chelsea.
pahalı transfer değil, az ve ucuz transfer yapacağız diye takımı buralara getirdiLER. tek suç ancelotti'de değil.
devre arası bir tane forvet, bir ön libero, 2 tane hücum bek lazım bana göre.
malouda,kalou,ramires ile olacak işler değil. daha kaliteli oyuncuları hakediyor bu takım.
hücum bek demişim, özürhücum kanat oyuncuları lazım.
![]()
Roy Hodgson kovulmus pazar günü Man utd macinda Kenny Daglish takimin basinda olacakmis.
arsenal-leeds united fa cup maçı 1-1 sona erdi. harika ötesi bir maçtı. özellikle leeds 1-0 öne geçtikten sonra maç muhteşemdi.
son dakikalarda fabregas'ın penaltısı skoru belirledi. bir daha ki maç Elland Road' da.
17:00 Sheffıeld- Aston Vılla maçı var. kaçırmamanızı tavsiye ederim.NTVSPOR'DA
gerrard'ın kartı haklıydı
ASton Villa Darren Bent icin 18 milyon pound teklif etmis görüsmeler sürüyormus
Wolves 0 - 3 Liverpool
Arsenal 3 - 0 Wigan
Newcastle 1 - 1 Tottenham
Man. Utd. 5 - 0 Birmingham
Everton 2 - 2 West Ham
Fulham 2 - 0 Stoke City
Blackpool 1 - 2 Sunderland
Aston Villa 1 - 0 M.City
Blackburn 2 - 0 West Brom
Bolton 22:00 Chelsea
Kranjcar'ı kaybedemem" 28 Ocak 2011 15:24 | NTVSpor.net
Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, Werder Bremen'in Niko Kranjcar için teklif yaptığını ancak onu satmayı düşünmediklerini söyledi.
![]()
Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Niko Kranjcar'a Werder Bremen de talip oldu. İngiliz kulübüne teklif yapan Alman devi ret cevabı aldı.
Bu konuda açıklamalarda bulunan Tottenham menajeri Harry Redknapp "Bremen bize Kranjcar için teklifte bulundu. Çok iyi para da verdiler ancak henüz onu kaybetmek istemiyorum. O gerçekten fantastik bir oyuncu. Bence o da gidip Almanya'da futbol oynamak istemiyordur" şeklinde konuştu.
Tottenham'ın Pienaar'ı transfer etmesi üzerine forma giyme şansı azalan Kranjcar'ın oynayabileceği bir takıma gitmek istediği iddia ediliyor.
Liverpool Torres için 40 milyon sterlinlik Chelsea'nin teklifini reddeti.
Aslanım Saha! 1-0 öndeyiz Çelsi karşısında.
Coleman'ın ceza sahası içinde kaptırdığı top Çelsi kontraatağına dönüştü ve Kalou cezayı kesince durum 1-1 oldu ve maçın skorunu belirledi Kalou.Stamford Bridge'e taşındı mücadele.