Manchester United için Rossi'nin sözleşmesinde küçük bir geri alma bedeli var diye biliyorum. Manchester United forvet mevkiisinde sorun yaşamıyor ama Manchester United'da alabilirdi. Bahsettiğim rakam en fazla 10 Milyon Euro civarlarında olmalıydı.
Manchester United için Rossi'nin sözleşmesinde küçük bir geri alma bedeli var diye biliyorum. Manchester United forvet mevkiisinde sorun yaşamıyor ama Manchester United'da alabilirdi. Bahsettiğim rakam en fazla 10 Milyon Euro civarlarında olmalıydı.
Barça, Rossi'ye imzayı attırıyor
Barça, transferin gözde isimlerinden Villarrealli Giuseppe Rossi transferini bugün açıklayabilir.
La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona, transferde ilk adımı Villarreal'den Giuseppe Rossi ile anlaşarak atıyor. Bordo mavililerin transferi bugün resmi olarak duyurması bekleniyor.
Villarreal daha önce yaptığı açıklamalarda, 2007'de Manchester United'dan gelen oyuncuyu 30 milyon avrodan daha az bir ücrete satmayacaklarını açıklamıştı. Oyuncunun menajeri Federico Pastorello dün verdiği demeçte oyuncu ile Barça arsında müzakere olduğunu doğrulamıştı.
Katalan gazetesi SPORT'un haberine göre, Sarı Denizaltıya 30 milyon avro ödemeyi kabul eden Barcelona, oyuncu ile beş yıllık ya da 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Rossi'yi "orta sınıf" kategorisine sokan bordo mavililerin yıllık 3 milyon avro ödemesi bekleniyor. Ancak oyuncunun perfrormansı ve elde edilen başarılarla bu ücret artabilecek. Primler göz önüne alınmadığında bile Rossi ücretini ikiye katlamış olacak.
Rossi açısından para önemli bir etken, ama her şey demek de değil. Daha önce Rusya'dan da benzer bir teklif alan 24 yaşındaki oyuncu, kariyerinin bu noktasında sportif olarak kendini geliştirebileceği bir takıma gitmek istediği için olumsuz yanıt vermişti.
Barcelona'nın Rossi karşılığında Bojan Krkic'i verme ihtimali de bulunuyor.
Bu sezon Villarreal forması ile tüm turnuvalarda 56 maça çıkan İtalyan oyuncu 32 gol atma başarısı gösterdi.
Rossi'nin beklenen yıllık ücretine bak birde bizim ülkede bu parayı alanlara bak vay be bizdeki oyuncular daha da yıldızmış.
Vergiler haricinde elinde kalacak para da yıllık 1.6m euro...
Barcelona futbol takımının kaptanı Carles Puyol'un yarın sol dizinden ameliyat olacağı açıklandı.
Barcelona futbol takımının kaptanı Carles Puyol'un yarın sol dizinden ameliyat olacağı açıklandı.
Kulübünden yapılan açıklamada, 33 yaşındaki savunma oyuncusunun, İspanya'nın ABD ve Venezuela ile gelecek ay yapacağı hazırlık maçlarında forma giyemeyeceği bildirildi. Puyol, sakatlığı nedeniyle takımının, sezonun ikinci yarısında oynadığı maçların büyük bölümünde forma giyememişti.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sevilla, Barcelona'dan kiralık olarak kadrosunda bulunan Martin Caceres'i transfer etti.
31 Mayıs 2011 Salı - 16:25
Sporx.com dış haberler
İspanya La Liga takımlarından Sevilla, sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak gelen Martin Caceres'in bonservisini aldı.
Bonservisi Barcelona'da olmasına rağmen geçtiğimiz sezon Juventus'da kiralık olarak oynayan, sezon başında da Sevilla'ya kiralık olarak gelen Uruguaylı defans oyuncusu 3 milyon avro karşılığında transfer edildi.
Sevilla formasıyla 25 maça çıkarak başarılı bir performans sergileyen Caceres ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncu Villarreal'den Barcelona'ya 16 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.
İspanya La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanan Barcelona'da transferin en güçlü üç adayı; Cesc Fabregas, Alexis Sanchez ve Giuseppe Rossi olarak değerlendiriliyor.
31 Mayıs 2011 Salı - 11:39İspanya La Liga'da ve Avrupa'da son yıllarda sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Barcelona'da transfer çalışmaları sürüyor.
Sporx.com dış haberler
Genellikle altyapıdan futbolcu çıkaran ve transfere çok fazla para harcamayan Katalan devi, gelecek sezonda çok daha iddialı kadro ile geleceğinin sinyallerini veriyor.
İspanyol basınında çıkan haberlere göre; uzun süredir Arsenal'in İspanyol orta sahası Cesc Fabregas, Udinese'nin Şilili golcüsü Alexis Sanchez ve Villarreal'den Giuseppe Rossi transferi için büyük uğraş veren Barcelona yetkililerinin, bu transferlerde sona yaklaştığı kaydedildi.
Özellikle Cesc Fabregas transferine bir türlü çözüm getiremeyen Barcelona yöneticileri, bu sefer 50 milyon avroya bu trasnferi bitirmenin hesaplarını yapıyor. Takımın İspanyol oyuncuları Xavi, Iniesta, Pique ve Puyol da Fabregas'ın artık Barça'ya transfer olma vaktinin geldiğini kaydederek bu transferin gerçekleşmesi için zemin yokluyor.
Barcelona'nın listesinde yer alan bir diğer önemli isim ise 2010 Dünya Kupası'nda fırtına gibi esen Udinese'nin Şilili yıldızı Alexis Sanchez. Sürati ve tekniği ile dikkat çeken 22 yaşındaki başarılı oyuncunun transferindeki engel ise yüksek maliyeti ve dev kulüplerin listesinde yer alması olarak değerlendiriliyor. Udinese'nin 25 milyon avroluk teklife sıcak bakması halinde bu transfer sonlanabilir. Sanchez'i Barcelona'nın yanısıra, Chelsea, Manchester City, Juventus ve Inter de takip ediyor.
Barça'nın son rüyası ise, teknik adam Pep Guardiola'nın ısrarla istediği Villarreal'in İtalyan golcüsü Giuseppe Rossi olduğu biliniyor. 24 yaşındaki oyuncunun transferi için uzun bir süredir girişimlerini sürdüren Katalan devi Barcelona'nın bu transferi bitirme noktasına getirdiği ve 40 milyon avroya 'Sarı Denizaltı'ları ikna edeceği basında yer alan haberler arasında...
Tarihinin en görkemli dönemli yıllarını geçiren Barcelona'nın istediği transferleri gerçekleştirmesi haline, nasıl bir takım olacağı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.
Katar'dan Guardiola'ya yıllık 36 milyon avro!
Adı Chelsea, Inter ve Roma kulüpleri ile anılan İspanyol teknik adama Orta Doğu'dan uzun süre dillerden düşmeyecek çılgın bir teklif geldi.
Katar Futbol Federasyonu, son dört senelik periyotta Katalan ekibiyle tam 10 kupa kazanarak büyük bir başarıya imza atan Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya senelik 36 milyon avroluk bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.
Marca'nın haberine Camp Nou ekibiyle mukavalesini bir sene daha uzatan Guardiola'nın bir sonraki durağı Katar olabilir. İsmi Inter ve bazı Premier Lig ekipleriyle beraber anılan genç teknik adama 2013 yılında Katar Milli Takımı'nın başına geçmesi için reddedilmesi zor bir teklifte bulunuldu.
Ülke futbolunu bir üst seviyeye taşıyacak en uygun kişinin İspanyol teknik adam olduğunu düşünen Sheikh Hamad Bin Khalifa Bin Ahmad Al Thani, başarılı çalıştırıcıyı Katar'a getirmek üzere büyük bir meblayı gözden çıkardı.
Daha önce 2003-05 seneleri arasında Katar'ın Al Ahly Doha kulübünü çalıştıran Guardiola, kısa sürede ülkenin sevilen simaları arasına girmeyi başarmıştı.
Ben olsam giderim![]()
Hey Maşallah
Sanki Avrupa Şampiyonlar Ligini Katar'dan Bir Takım Kazanacak![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
arap petrolü bol bulunca...
Vallahi giderdim ne yapacam futbolu felan. 1 yılda 36 milyon euro 4-5 yıl kalsa köşeyi döner![]()
Arkama biLe bakmadan giderim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gerçekse düşünmesi bile hata direk bavulunu hazırlasın .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
36 milyon avro mu ! Ben olsam direk Barça'dan istifa edip Katar'a giderdim :P İlk sezon başarılı yaparsan mevlada artar.Hayatın kurtulur
Daha önce sadece Barcelona alt yapısında görev yapmış sanıyordum Guardiola'yı.Bir de sözleşme uzatma konusunda pek istekli değildi bir aralar.Uzattı mı en son ne oldu? Belki bu yüzden bu kadar istekli değildir.36 iyi para valla.Zaten Barcelona ile kazanabileceği her şeyi kazandı.Bundan sonrası salt ego tatmini.Ben de kesinlikle giderdim.Daha önce 2003-05 seneleri arasında Katar'ın Al Ahly Doha kulübünü çalıştıran Guardiola, kısa sürede ülkenin sevilen simaları arasına girmeyi başarmıştı.
So what?
Saike
Benim eğer böyle bir teknik adam olabilseydim asla gitmezdim. Benim kendimce bazı hedeflerim vard. Guardiola'yı kendi yerime koyarsam ülke ülke dolaşırdım ve o ülkenin birincil derecedeki kupalarının hepsini kazanarak başka bir ülkeye geçerdim.
millet açlıktan ölüyo bu nasıl vicdan nasıl bir yaşam tarzı
Kariyerini düşünüyorsa yada aklında sadece futbol varsa gitmez. Para için böyle şeylere gerek yok bence. Katar'daki futbol nerdee Türkiye'de ki futbol nerde. Helede İspanya'daki futbol nerde![]()
Barcelona'da yapacak bir şey kalmadı artık. KAtar ile bir yıllık anlaşma yapsın parayı indirsin. 10 milyonunu Barcelona'ya vermek üzere Barcelona ile de bir anlaşma yapsın 1 sene sonunda Barcelona'ya geri dönsün.![]()
Adam butun kupalari aldi daha ne yapsin? Katar'a gitsin mis..![]()
Katar'ın istediği 4 yıl orda kalması sanırım. 36*4 vermek istiyorlar.
Yahu katarda biri kör biri topal kim var topçuda boşu boşuna o kadar para veriyorsunuz adama elinde malzeme yoksa usta nabacak orada...
Katar'da da yasamaz milli mac donemi gider adamlari yardimcisi secer, basarisiz olup 1 sene bile kalsa deli para kazanir![]()
Böyle enayiler varken hayat çok kolay.Bu fırsat ele geçmez bir daha hemen gitmeli bence.Sanki bu başarının sebebi kendisiymiş gibi Barcadan ayrılmak istiyor rahat rahat git dünyanın parasını kazan işte..
Böyle bir teklifi duyup, idrak ettikten sonra evet demek için saniyenin milyonda biri kadar dahi düşünülmez.![]()
Bunlar çıldırmış mı olmalı ? Daha da ötesi..