Devre arası transfer dönemi bitti. Hiç bir oyuncu almadım kadro uyumunu bozmamak için
Sonuçlar harika. STSL hayırlı olsun![]()
TariboWest
Son maçlarda otomatiğe bağlamışsın eziyorsun bir bir (: ligde şuanki konumun ne ?
...
Teşekkür ederim
Takımdaki oyuncu sayısı ve kadro uyumunu çok iyi yakaladılar ve taktiğe de iyice alıştılar o yüzden seri galibiyetler geldi. Beşiktaş harici yenilgi almadım yenilmek isterim yanlış anlaşılmasın diye olmuyor ama yapabilceğim bir şey yokŞampiyonluğu garantiledim. Gece forum 00.15 gibi kapanıyor ama ben 2 ye kadar oynadım. SS ler şimdi gelcek
![]()
Bu maçta zorlandık. Son dakikalardaki kondisyon düşüklüğü ve bir iki futbolcumun sakatlanmasından sonra tamamen savunma yaptık ve deplasmandan galibiyetle ayrılmayı bildik
Kendi evimizde çok rahat götürdük maçı ama son anlarda hep forvetlerim sakatlandı. iyi ki uzun süreli sakatlıklar değildi.Keane in sakatlığından çok korktum çünkü takımın gol yükünü o çekiyor. Zaten az bi kadrom var o sezon sonuna kadar taşır umarım beni
Şampiyonluk yarışındaki rakibimizi deplasmanda yeniyoruz. Ligin ilk yarısında kendi evimizde berabere kalmıştık. Deplasmanda zorlanacağımızı biliyordum. Kalecim iyi iş çıkardı. Bir gol atıp maçı aldıkKarşıyaka nın puan kaybetmesi halinde şampiyonluğumuzu ilan etceğiz
![]()
Artık hedefleri de büyütürsün. STSL de de başarılı olursun umarım...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yönetimden Şampiyonluk hediyesi
Şampiyon olduğumuzu öğrenince hemen yönetimi toplantıya davet ettim. Bir kaç istekde bulundum ve sağ olsun yönetimim en çok istediğim şeylerden birini yaptı. Bize yeni bir stadyum yapacağının sözünü verdi. 2016 da yeni stadyumumuza kavuşacağız. Kapasitesi belki şimdiki stadyumdan çok iyi olmasa da kaliteli bir stadyumumuz olur
![]()
Tebrik ederim Stad jestide güzel olmuş. Bundan sonra iş transfere yatacak. Yabancı oyuncu alırken titiz ol çünkü sonradan elden çıkarmak çok zor oluyor. Başarılar.
...
yenilmen için yağmur duasına çıkacağım birazdan![]()
Yönetim stadın finansmanı için bankadan 3.6M sterlinlik bir kredi çekmiş. 2029 a kadar ödeyeceğiz. 2029 a kadar üstümüzde bir borç olacak![]()
![]()
Dualarım yakınlaşıyor sana haberin olsun![]()