13.HAFTA
Güzel futbolla 3 puana uzanan taraf olduk..Eksiklere rağmen ortaya konan futbol tatmin ediciydi
13.HAFTA
Güzel futbolla 3 puana uzanan taraf olduk..Eksiklere rağmen ortaya konan futbol tatmin ediciydi
Sporting senin çıkış maçın, galibiyet serisi haline getir durumu.![]()
Canım FEDA olsun sana !
14.HAFTA
2-0 dan 2-2 ye geldi.Öne geçtikten sonra maçın berabere bitmesinden bıktım artık..
Ah bu son dakika golleri yok mu, deli eder insanı.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Biz üzerimize düşeni yaptık .Ama bayern tottenham a yenilince bize uefa yolu gözültü !! Geçen senenin şampiyonu olarak bakalım bu sene avrupa liginde neler yapabilecez .
Uefa senin için daha iyi olur. Maddi acıdan iyi olmaz belki ama müzene bir kupa daha katabilirsin![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hXzjL...feature=colike
Takımımı Man. Utd. Karşısındaki futbolundan dolayı kutluyorum.Müthiş maçtı
Evinde harika maçlar çıkartıyosun fakat deplasmanlardaki gereksiz puan kayıpları yüzünden Barça'nın gerisinde kalıyorsun bence.Bunu da aşarsan ligde kimse tutamaz seni![]()
ligde puna durumu nasıl?
Gençler hezimete uğradı ama turu geçtik4-0 olunca tur gitti dedim ama turu geçmeyi başardık
Llronte yine sakatlandı 4 hafta yok..Kalecimiz İraizoz sakatlandı 2 ay yok..Javı martinez de uzun süredir sakat bakalım ne olacka halimiz
17.HAFTA
Çok fazla sakat oyuncumuz vardı.Iker muniain de cezalıydı onun yerine genç oyuncu saul u oynattım..Golünü attı takımı coşturdu..Bu kadar eksiğe rağmen aldığımız galibiyet oldukça değerli..
1-0 öne geçtik ama skoru koruyamadık..Kral kupasınada yavaş yavaş veda ediyoruz sanırım ..
18.HAFTA
Deplasmanda aldığımız bu galibiyet yüzleri güldürdü.Toparlanmak için galibiyer serimizi devam ettirmek zorundayız
Ne kadan mükemmel futbol oynadık anlatamam ...Yarı finale yükseldik.Rakip bir diğer madrid takımı Real Madrid ..
bu sene llorente'den hayır yok anlaşılan.
20.HAFTA
Kötü oynamıza rağmen 1 puan aldık.Rakip bir de penaltı kaçırdı.Daha doğrusu Ruffier kurtardı
Kulüp ile olan sözleşmemizi 5 sene uzattık
Ruffier'in performansıdan memnunmusun ?
Kral kupasından elendik ..Darısı diğer kupalara![]()
21.HAFTA
Real bize çaka çaka bir hal oldu![]()