Ve Maç Başlıyor
Ve Maç Başlıyor
Oha Gol Attık Kone Dk 4
Allahım Neler Oluyor Goll Janga Dk 9
Skor 0-2
Yuh Taçtan Gol Yedik
Dk 14 Skor 1-2
28 Yedik 2-2
çok Saçma Sapan Goller Yedik Ama Ya
Bi Tane Daha 50 Metreden Yedik 3-2
Dk54 4-2
Milan Kendine Geldi
Hem Kırmızı Yediler Hem Gol Attılar
5-2
Bu Maç Ayrıca Bizim şu Ana Kadar Oynadığımız En Gollü Maç Olarak Tarihe Geçti
şimdi Kupa Mesaisi Var
Devam ediyoruz
Polonia Varşova 2,50
Beraberlik 3,00
Paok 2,63
Resmen Favoriyiz![]()
Ve Maç Başladı
Fena Oynamıyoruz Ama Yedik Dk 46 0-1
Bruno Kırmızı Gördü Dk 63
0-2 Dk 73 Macera Bitti Bizim Için. Puan Alabileceğimiz Tek Takımı Evimizde Yenemedik
Kone 3 Hafta Yok... Uefa Maçı öncesi Olmadı Bu
Siyah Inciyi Izleyen Var. Devre Arası Için Bir Oyuncuyla Görüşüyoruz. Anlaşablirsek Siyah Inciyi Satabiliriz
Defansla Anlaşamadık Tunus A Gitti. Siyah Inciyle Kankayız![]()
Maçta Sakatlanan Sadlok 4 Hafta Yok
Maça tedirgin başladık. ilerde bi türlü çoğalamıyor ve zaman gittikçe azalıyordu. İkinci yarıda Isaac ve özellikle Cissokho oyuna girince oyun leyhimize döndü. Cissokho sağ kanattan yaptığı iki asistle yıldızlaşırken galibiyeti getiren isim oldu
Cissokho
FA Cup çeyrek final 1. ayağında ki rakibimiz az önce ligde karşılaştığımız ekip oldu
Legia ve Wisla yok bu sene almak istiyoruz kupayı
Alt yapı tesislerimizin inşası bitti ve teslim edildi artık orta seviye bir altyapı tesisimiz var
Bir türlü istikrarı yakalayamadık iyi oyunda. 1-0 geriye düştükten sonra 15. dk da Escobar ın şutu direğe takıldı.Sonrasında 2 yi yedik. İkinci yarıyla birlikte Kone ve Bruno oyuna gidirnce oyun leyhimize döndü ama skor bi türlü gelmedi. Sonra giren Isaac da kaleciyi geçemeyince yine malup olduk
Artık gençleri takıma monte etmeye çalışacağız lig içinq
Hocam kariyer çok karışık ya her dakika başı birşeyler ekliyon neye bakcamı şaşıyorum![]()
Şimdi biraz ara
İlk hoca kovuldu
Ruch takımının hocası. Takımın 6. olması beklenirken başarısız sonuçlarla 13, sırada ve kovuldu
Ne ilginç ki aynı hoca ya Polanya milli takımı emanet ettilerumarız başarılı olur
Türkiye nin başına da Hiddink in yerine Şenol hoca geldi başarılar dileriz
Kalite olarak üstün olduğumuz ligin yeni ekiplerinden biri olan takıma karşı kolay bir maç olmasını bekliyorduk nitekim öyle de oldu. Benim belirtmek istediğim bazı noktalar var.
Bu maçta uzun bir süredir gol atamayan Isaac in 2 gol atması sezon başında aldığımız 10 numaranın sonradan girdiği halde ilk defa 10 numara gibi oynaması ve bu maçla birlikte ilk defa forma bulan forvetimizin iyi bir koşu yaparak penaltı kazandırması
İşte penaltı kazandıran genç forvetimiz
Bu da Siyah İnci nin yerine talip genç defansımız 11 başladı
Hiç bir maçta bu kadar çok gol pozisyonuna girdiğimizi hatırlamıyorum. Tabiri caizse tek kale maç vardı sahada ama rakip bulduğu tek pozisyonu gole çevirdi
Keşke becerebilsemde başta Isaac olmak üzere gol kaçıran oyuncularımızın komik hallerini bi gösterebilseydim