toparlayayim yabancilardan herkes atti muslera hariçti oda atti sonunda![]()
kalemci : peki puanlar esit oldu diyelim ikisinin arasinda oynadiklari averaja bakmicaklarmi normal lig ve playoffta dahil ?
toparlayayim yabancilardan herkes atti muslera hariçti oda atti sonunda![]()
kalemci : peki puanlar esit oldu diyelim ikisinin arasinda oynadiklari averaja bakmicaklarmi normal lig ve playoffta dahil ?
Puanlarının eşit olma şansı yok.
Galatasaray 38,5 puan
Fenerbahçe 34 puan
Trabzonspor 28 puan
Beşiktaş 27,5 puan
Şu an play-off öncesi puan durumu bu.
Fenerbahçe'nin toplayacağı olası +4 puan Galatasaray'ı, +5 ve üzeri Fenerbahçe'yi şampiyon yapar.
4,5 puan almayı başarabilirse o zaman ikili averaj vesaire devreye girer![]()
Normal sezonun Şampiyon olan takımını kutluyorum.Hepsi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar.Her takım gibi arada sorunlar yaşamadık mı? Tabi ki yaşadık ama bunlardan gerek İmparatorumuz gerekse başkanımız sayesinde çabuk kurtulduk.Bu sene şampiyon olmayı her takımdan daha fazla hakettiğimizi düşünüyorum.He bir aksilik olurda olamazlarsa da her zaman takımın arkasındayız.Üzülürüz,belki bazı oyunculara sinirleniriz ama birkaç gün sonra yine takımımızı desteklemeye devam ederiz.Yeter ki sahada bize mücadele ettiklerini göstersinler.Umarım Play-off'ta bir aksilik yaşamaz ve şampiyon oluruz.
Mehmet Demirkol: "Küme düşmek üzere olan takımla dalga geçen kim biliyor musunuz? Semih'in ayağını kırmaya çalışan Yiğit adlı arkadaş!"
Football is simple,but Football Manager is not
muslera penaltıdan gol atmış![]()
volkan babacan'ın yazdıklarını gördükten sonra , meslek arkadaşıyla dalga geçmeye çalıştığı için önceden ona bir oh olsun diyorum , iyi olmuş diyorum
ancak bir yandan da , "halısahada bile" fark açıldıgında kaleciye penaltı attırılmaz , bunu biraz futbol oynamış herkes bilir , takımın penaltıcısının kalecisi olmasıyla çok farklı şeyler.
bence yakışık kalmadı , kendi takımım yapsaydı utanırdım , ayrıca volkan babacan'dan da utanıyorum