Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."

ne adamsın emre ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Keşke Zokora yanında kayıt zihazıyla çıksaymış maça belki ispatlaması kolay olurdu.
    Tolga Zengin eldiveni içinde getirseymiş keşke.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adamsın Emre
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi ilk kelime gerçekten belli oluyo sen de söyle ağız şekli falan aynı ama ikinci kelime anlaşılmıyor.Zokora da söyledi demiş adam niye yalan söylesin.Hiçbir şey yokken demiyorum ki bunu bunu yapmış diye.
    Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
    Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.

Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
    Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    "Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."

ne adamsın emre ya
    nerede bu açıklama ben hiç göremedim. adam saha içinde birbirimize küfür ettik o da benim anama etti diyor, sonra sarıldık ve olay kapandı diyor. zokoranın çıkığ böyle konuşması art niyetlidir diye de ekliyor. ama burada emrenin yaptığını yanlış karşılarız zokoranın yaptığına 3 maymunu oynarız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben size olayın aslını anlatayım.
    Zokora pozisyon esnasında hatim indirip zikir çekerken, Emre durduk yere ona yaklaştı ve ne dediyse dedi, Yoksa Zokora Emre'ye küfür edecek, düz geçecek Emre'de ona karşılık verecek ? yok böyle bir şey, tamamen Emre'nin ortada bir şey yokken durduk yere kaynaklanan bir durum.

Ha bide geçenlerde Volkan eldivenin içinde çakıyla çıkmıştı, Acaba haftaya Arena'da kazansak maçı unutup neyi konuşacaz çok merak ediyorum ?

Alex bize büyük yaptı, sahaya muska falan attı, hmm nasıl olur ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Fenerbahçe için bir değerdir. Emre için kullandığınız laflara dikkat edin. Bu adam ülkesine sizin etmediğiniz kadar hizmet etmiştir. Daha Türkiye avrupa nedir bilmezken İtalya'ya gidip 5 numaralı formasıyla İnter'de oynamıştır. Milli takıma sayısız maç hizmet etmiştir.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:33 Reason: tartışma yaratacak kısım silindi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Emre Belözoğlu: Ağzımdan bir söz çıkmış olabilir ama birbirimizden özür diledik. Maçın ardından Zokora açıklama yaptıysa art niyetlidir.Zokorada bana küfür etti.
    Emre küfürden dolayı özür dilemiş gibi, ırkçılık denildiğin farkında değil gibi söylemiş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
    Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.

Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
    Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.

Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    emre gerçekten öyle birşey dediyse suarez gibi 8 maç ceza almalı.
    8 mi?
    Bence sınır dışı edilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Disiplin Talimatı 44/1 maddesi: Irk, din, dil, etnik köken ayrımcılığı yapan, insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç ceza verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özrü kabahatinden büyük adamın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Disiplin Talimatı 44/1 maddesi: Irk, din, dil, etnik köken ayrımcılığı yapan, insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç ceza verilir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İkisine de 3er maç cezayı versinler o zaman
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre malzeme çıkarttı herkese. 1 hafta Emre'yi tartışırız. Futbolumuzu gölgeleyeceklerya HİÇ sorun değil.

Takım içine yansımamalı bu olay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Özrü kabahatinden büyük adamın.
    ya abicim öyle özür dilemem diye bir sözü yok. adam oda benim anama küfretti diyor saha içinde sarıldık bitti bu olay diyor. siz hala neyi tartışıyorsunuz. Emre ceza alacaksa Zokora da almalı o zaman.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmi birak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.[/COLOR][/B]
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:34 Reason: sakıncalı kısım silindi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İkisine de 3er maç cezayı versinler o zaman
    İkisine neden 3 maç veriyorlar?Küfür her maçta tonlarca oluyor ama hakem bir kart göstermezse bir etkisi olmuyor ama Irkçılık her maç olmuyor.Oluncada kart aranmadan cezası veriliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Alıştığımız gibi her derbiden sonra adam gibi maçı değerlendiren 1-2 yorum var. Kaptan'ın yazısını zevkle okudum.

Fenerbahçe maça daha üstün ve pas yapmayı isteyen bir takım olarak başladı,bu düzende Christian biraz pas yeteneğini gösterdi ve gününde olduğunda neler yapabileceğini öğretmiş oldu.Bu paslı oyunda stoperlerin oyun kurma zaafları ortaya çıktı,gününde olmasa bile Serdar Kesimal orayı düzenleyebilirdi bence. Özellikle orta alandaki 2 isim,Emre ve Christian topu ileri taşımaya istekli davranınca defans ile orta alan arasında büyük boşluklar oluştu,oradaki pas hatalarını Trabzonspor değerlendiremedi. Atamayana atarlar kuralının işlemesi ile Fenerbahçe üstünlüğü eline aldı , buradan sonrasını izlemedim bile.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmi birak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.
    İkisine neden 3 maç veriyorlar?Küfür her maçta tonlarca oluyor ama hakem bir kart göstermezse bir etkisi olmuyor ama Irkçılık her maç olmuyor.Oluncada kart aranmadan cezası veriliyor.
    bence anasına sövmek ırkçı söylemde bulunmasından daha kötü.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmi birak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.
    Zokora'dan maç içinde özür dilemiş ve olay tatlıya bağlanmış. Kendi diyor bunu. Çıkıp Zokora'nın bana böyle böyle dedi demesinin amacı nedir? O an bir sinirle yapmıştır olabilir. Bilerek söylememiştir. Yani Zenci olayını bilerek neden söylesin. Senelerdir ırkçılık diye bir kavram yok Türkiye'de. Tebrikler onu da başardınız.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:35 Reason: alıntı editlendi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ya abicim öyle özür dilemem diye bir sözü yok. adam oda benim anama küfretti diyor saha içinde sarıldık bitti bu olay diyor. siz hala neyi tartışıyorsunuz. Emre ceza alacaksa Zokora da almalı o zaman.

Abi şimdi anaya küfrediyosa sen de onun anasına küfrediceksin Senin anana küfreden adama niye ırkçılık yaparsın ? Hele bunu bir Türk'ün yapmasını hiç anlamıyorum.Bunu yapan Emre diye demiyorum.Geçmişimize,dinimize bir bakalım.Böyle şeyler çok tuhaf geliyor bana.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Emre'nin açıklamalarını kesintisiz koyabilecek olan var mı? Emre ırkçı bir ifade kullandığını mı kabul etmiş, yoksa küfrettiğini mi?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bence anasına sövmek ırkçı söylemde bulunmasından daha kötü.
    Saçma bir cevap olmuş Muhammet.Sanki ilk kez küfür oluyormuş gibi konuşmayın ya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Abi şimdi anaya küfrediyosa sen de onun anasına küfrediceksin Senin anana küfreden adama niye ırkçılık yaparsın ? Hele bunu bir Türk'ün yapmasını hiç anlamıyorum.Bunu yapan Emre diye demiyorum.Geçmişimize,dinimize bir bakalım.Böyle şeyler çok tuhaf geliyor bana.
    ben yapılan harekete doğru demedim ki Zokora'nın da yaptığı en az onun kadar kötü diyorum. Emre'yi eleştiriyorsanız Zokora'yı da eleştirin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bana da gerçekten Türk birisinin ırkçı laflar söylemesi çok şaşırtıcı geliyor. Tamam Emre sinirlerine hakim olamıyor aniden küfür ediyor. Refkleks haline gelmiş artık ama ırkçı bi laf nasıl oluyor da istemsiz olarak söylenebiliyor.

Zokora'nın küfür ettiğini görmedik. Görsek onu da eleştiririz. Örneğin Engin, Ayhan, Baros küfür ettiğinde ben sinir oluyorum. Takım veya isim ayırt etmiyoruz yani.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Emre'nin açıklamalarını kesintisiz koyabilecek olan var mı? Emre ırkçı bir ifade kullandığını mı kabul etmiş, yoksa küfrettiğini mi?

http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cevap-verdi

Ben de izlemedim izleyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim yorumumla senin yazdığın şeyin ne alakası var Mami?

"Saha dışına yansımaması lazımdı. Pişman değilim ben de" gibisinden bir yorum yapmış o yüzden dedim ben özrü kabahatinden büyük diye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Saçma bir cevap olmuş Muhammet.Sanki ilk kez küfür oluyormuş gibi konuşmayın ya.
    anasına küfür etmek normal olmuş ülkede. abi valla senin bu mesajın saçma olmuş. ohh o anasına küfür etsin her zaman oluyor diye geçelim ama diğeri daha ne dediği tam belli değil farz-ı misal ırkçı bir söz söylesin yerden yere vuralım. ne güzel ülke yahu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?
    Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.

Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
    Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.

Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.

Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri