"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."
ne adamsın emre ya
![]()
"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."
ne adamsın emre ya
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adamsın Emre![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.
Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
nerede bu açıklama ben hiç göremedim. adam saha içinde birbirimize küfür ettik o da benim anama etti diyor, sonra sarıldık ve olay kapandı diyor. zokoranın çıkığ böyle konuşması art niyetlidir diye de ekliyor. ama burada emrenin yaptığını yanlış karşılarız zokoranın yaptığına 3 maymunu oynarız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben size olayın aslını anlatayım.
Zokora pozisyon esnasında hatim indirip zikir çekerken, Emre durduk yere ona yaklaştı ve ne dediyse dedi, Yoksa Zokora Emre'ye küfür edecek, düz geçecek Emre'de ona karşılık verecek ? yok böyle bir şey, tamamen Emre'nin ortada bir şey yokken durduk yere kaynaklanan bir durum.
Ha bide geçenlerde Volkan eldivenin içinde çakıyla çıkmıştı, Acaba haftaya Arena'da kazansak maçı unutup neyi konuşacaz çok merak ediyorum ?
Alex bize büyük yaptı, sahaya muska falan attı, hmm nasıl olur ?
...
Emre Fenerbahçe için bir değerdir. Emre için kullandığınız laflara dikkat edin. Bu adam ülkesine sizin etmediğiniz kadar hizmet etmiştir. Daha Türkiye avrupa nedir bilmezken İtalya'ya gidip 5 numaralı formasıyla İnter'de oynamıştır. Milli takıma sayısız maç hizmet etmiştir.
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:33 Reason: tartışma yaratacak kısım silindi
Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?
Disiplin Talimatı 44/1 maddesi: Irk, din, dil, etnik köken ayrımcılığı yapan, insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç ceza verilir.
Özrü kabahatinden büyük adamın.
Disiplin Talimatı 44/1 maddesi: Irk, din, dil, etnik köken ayrımcılığı yapan, insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç ceza verilir
İkisine de 3er maç cezayı versinler o zaman
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emre malzeme çıkarttı herkese. 1 hafta Emre'yi tartışırız.Futbolumuzu gölgeleyeceklerya HİÇ sorun değil.
Takım içine yansımamalı bu olay.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kendiside zaten kabul etti, Zokoraya art niyetli demis. Boyle biseyi baskasi ona soylese, Turklugune hakaret etse mesela saklarmibirak artik Emre bu isleri, katara felan git. Iyice nefret etmeye basladi herkes senden, kendi oynadigin takimin taraftarlarida dahil.[/COLOR][/B]
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:34 Reason: sakıncalı kısım silindi
Alıştığımız gibi her derbiden sonra adam gibi maçı değerlendiren 1-2 yorum var. Kaptan'ın yazısını zevkle okudum.
Fenerbahçe maça daha üstün ve pas yapmayı isteyen bir takım olarak başladı,bu düzende Christian biraz pas yeteneğini gösterdi ve gününde olduğunda neler yapabileceğini öğretmiş oldu.Bu paslı oyunda stoperlerin oyun kurma zaafları ortaya çıktı,gününde olmasa bile Serdar Kesimal orayı düzenleyebilirdi bence. Özellikle orta alandaki 2 isim,Emre ve Christian topu ileri taşımaya istekli davranınca defans ile orta alan arasında büyük boşluklar oluştu,oradaki pas hatalarını Trabzonspor değerlendiremedi. Atamayana atarlar kuralının işlemesi ile Fenerbahçe üstünlüğü eline aldı , buradan sonrasını izlemedim bile.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Zokora'dan maç içinde özür dilemiş ve olay tatlıya bağlanmış. Kendi diyor bunu. Çıkıp Zokora'nın bana böyle böyle dedi demesinin amacı nedir? O an bir sinirle yapmıştır olabilir. Bilerek söylememiştir. Yani Zenci olayını bilerek neden söylesin. Senelerdir ırkçılık diye bir kavram yok Türkiye'de. Tebrikler onu da başardınız.
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:35 Reason: alıntı editlendi
Emre'nin açıklamalarını kesintisiz koyabilecek olan var mı? Emre ırkçı bir ifade kullandığını mı kabul etmiş, yoksa küfrettiğini mi?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bana da gerçekten Türk birisinin ırkçı laflar söylemesi çok şaşırtıcı geliyor. Tamam Emre sinirlerine hakim olamıyor aniden küfür ediyor. Refkleks haline gelmiş artık ama ırkçı bi laf nasıl oluyor da istemsiz olarak söylenebiliyor.
Zokora'nın küfür ettiğini görmedik. Görsek onu da eleştiririz. Örneğin Engin, Ayhan, Baros küfür ettiğinde ben sinir oluyorum. Takım veya isim ayırt etmiyoruz yani.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cevap-verdi
Ben de izlemedim izleyelim![]()
Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.
Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.
Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.
Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı