Hocam bence güzel kura çekmişiz o gruptan çıkarsak kimse bizi durduramaz fakat şansımız bitmiş gibi duruyor o zaman uefayı istiyoruz senden![]()
Hocam bence güzel kura çekmişiz o gruptan çıkarsak kimse bizi durduramaz fakat şansımız bitmiş gibi duruyor o zaman uefayı istiyoruz senden![]()
Yücel Uzun Basın Açıklaması
Çok zor bir gruba düşmemize rağmen gerçekten çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum verdikleri bu onur mücadelesinden ötürü.Artık yolumuza UEFA da devam edeceğiz ve ben inanıyorum ki bu cocuklar bu kupayı kaldıracaklar.Geçen sene Şampiyonlar Liginde gruplardan sonra bahtsız bir kura çekerek çok iyi kadro kurmuş Arsenal ile eşleşmiş ve elenmiştik.Bidiğimiz gibi UEFA da şampiyonlar ligine nazaran daha dengimiz ekipler var.Ve artık bu taraftarın avrupada kupa görmesini istiyorum 15 yıl aradan sonra...Elele verip Finale doğru gideceğiz.Şansımız da yanımızda olursa sene sonunda kupayı ülkemize getireceğiz.
Lig 20. Hafta
Galatasaray - Beşiktaş
20. hafta itibariyle puan durumu
![]()
Arsenal zor rakip ama sen geçersin.![]()
Bugün oynamasan Finalde oynardın yada tam finale gidiyorum derken gelirdi karşına, bence en iyi zamanda çıkmış karşına, eğer onlarda şampiyonlar liginden 3. gelmişse, yenememen için bir sebep yok
Sadece biraz taktiksel analiz yapman lazım. Arsenal düşmüşse moralleri düşüktür evinde maçın kontrolünü elinde tutmaya çalış,evinde kazanırsan deplasmanda gol vermemeye çalış, evinde kazandığın taktirde evlerinde yükleneceklerdir 5 defans çık 1 Sw olsun iyi bir Sw oyuncun yoksa Dc oynat ama X yani stoper olarak oynayan bir oyuncun olsun, sol ve sağdaki oyuncuların Full Back - Defence oynasın.
Kontra atak oyna, maçın uzun bir bölümünde maçın temposunu arttırmaya çalış, düşürürsen kontrolü arsenal alır, arttırırsan kontra atakta gol bulabilirsin ve arsenal için işler zora girer, eğer evinde 1-0 kazanıp deplasmanda 1-0 öne geçersen arsenalın 3 gol atması gerekir en az çünkü 2 golde avarajla çıkarsın.
Orta sahanı iyi kullanan bir oyuncuya emanet et, hızlı ve ofansif olmalı bir anda maçın skorunu değiştirecek pas atabilmeli, tabi forvettede bitirici tek forvet yeterli olacaktır. Uzak mesafelerde Emre Çolak'ı kullanabilirsin, maçın skorunu değiştirecek şutlar atabilir, tabi sende biraz eğitim verirsen maça kadar biraz gelişmede gösterebilir.
Kafamda zaten tek forvetli kontra taktiği vardım.tempo yüksek olacak zaten ben de öyle düşünmüştüm ama 5 dc yerine +1 dmc koymayı düşünmüştüm...dc denerim madem...
emre çolak oynayamaz hocam çok daha iyileri var elimde=) zaten maça başlamak üzereyim=))
sağolasın tavsiyeler için=)
Avrupa Fatihi geliyor geliyorönümüz açık deplasmanda 3 atmışız artık tur gerekir
DK-20
Uploaded with ImageShack.us
Zenit'i rahat geçersin diye düşünüyorum![]()
Hocam dedim dedim inanmadın ?![]()
Hahahhaha hocam ne yaptın ilk maçlarda garantilediğin için kendi sahana taraftar da gelmiyordur artık![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."