yerli oyuncularin da kalitesi artarsa kasimpasa SL icin sansini arttirir. avrupadan 2-3 kaliteli yerli oyuncuyla daha anlasirlarsa bu adamlar tutulmazlar. nokta atisi transferler yapiyorlar.
yerli oyuncularin da kalitesi artarsa kasimpasa SL icin sansini arttirir. avrupadan 2-3 kaliteli yerli oyuncuyla daha anlasirlarsa bu adamlar tutulmazlar. nokta atisi transferler yapiyorlar.
Yabancı sınırını kaldırırsa Galatasaray değil Kasımpaşa kaldıracak heralde![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Uzun yıllardır beşiktaş'ın kapısından girmedi bu adamlar. O oyuncular döneminde ve o oyuncuları alan yöneticiler demirören ve adalı ikilisydi. Bir de züfikaroğlu. Paşa'nın yönetiminde bulunan şahıslar sadece kongre üyesi.
Yani sorumun cevabı senin verdiğin cevap değil.
tunay torun 700 bin euroya kasımpaşa'ya gitmiş.
(/s)
Yine Hangi Sürprizi Yapmış Edasıyla Girdiğim Sayfada Tunay'ı Kadrosuna Katmak Sürpriz Olmadı Benim İçin
Aslında 2008'den Sonra Patlama Yapması Bekleniyordu Ama O Işığı Şuana Kadar Göremedik Bakalım Paşa Patlatabilecek mi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kasımpaşa, Stuttgart'ta oynayan milli futbolcu Tunay Torun ile anlaşmaya vardı.
FM Gazetesi
Tamam güzel transfer de biri çıkıp soracak mı bu degirmenin suyu nereden geliyor diye ?
Kasımpaşanın girdilerini çıktılarını yani parayı takip etseler acaba nerelere ulaşacak.
Açıkcası midem bulanıyor kasımpaşa'da transfer diye haber gorunce
alpaslan ve tunay transferleri kasimpasa icin cok iyi.. bitik yabancilari getireceklerine potansiyalli avrupadan gurbetci gencleri getirsinler hem milli takimada katkilari olur.
genç ve potansiyelsiz gurbetçi sevdası abdullah avcı'yla birlikte bitti sanıyordum. potansiyelli adamı almanya bize bırakmaz. anca nuri gibi çok milliyetçi olacak da...
Oğuzhan Özyakup buna en iyi örnek. Bildiğim kadarıyla 250 bin Euro'ya alınmıştı. Oğuzhan Türkiye'de oynasaydı kapısı 10 milyon'dan açılırdı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
alpaslan öztürk ü kiralamış kasımpaşa satın alma opsiyonu da var
DeMarkeSports'un haberine göre Eren Derdiyok Kasımpaşa'da![]()
1 yıllığına kiralıkmış bu arada.
Hoffenheim açıklamış zaten,kesin olarak Kasımpaşa'da Eren Derdiyok.
Vallaha kıskandım billaha kıskandım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir iki yerde Fernandes haberi var.
Vay arkadaş, ne ara yapmışlar bu transferi.
Abi Eren Derdiyok mu ohaağlayacağım
![]()
Yuh ya yuh, adalet mi arkadaş bu ya. Helal olsun Paşa'ya. Muhteşem bir kadroları var. Keşke Avrupa'ya gidebilselerdi.
Kasımpaşa son 2 senedir yapıyor böyle süpriz tranferler. Daha bekliyorum bu tarz hareketler bu sene paşadan.
FM Gazetesi
Para var, huzur var.Yöneticileri zengin adamların. Onlar yapmayacak da, kim yapacak bu transferleri? Bu arada, kiralık değil; 3 yıllık anlaşılmış diye biliyorum ben. Ayrıca Fernandes'i de alacaklarmış.
iyi guzel transferler yapiyorlarda sota ile olmaz o kadro baska bi hocada olsun ucurur... + pasanin forvet eksiklligi yok bence savunma gobek ile ortasaha gobekde SIKINTI var.
Yoneticilerin zenginlikleri büyük bir avantaj ama bir diger avantajları Istanbul takımı olmaları Anadolu takımı olsa bu kadar transfer olacağını sanmıyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kasımpaşa flaş isimleri kadrosuna katıyor da bu kaçıncı forvet transferi? Biraz daha dengeli bir transfer politikası onlar için daha iyi olur bence.
So what?
Saike