Sayfa 8 / 31 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tolunay Hoca hollanda kampında taraftarlarla sohbet ederken demiş çok iyi bir forvet allacaz demiş süleyman hurma bir isim buldu ama ben istemedim demiş hurmanın önerdiği isimde gerçekten çok iyi bir oyuncu avrupanın en iyi liginden birinde oynuyor onu istememiş heralde istedi bundan daha iyi bir oyuncu daha iyisinide nasıl alacak bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim forumdan mehmet topuzun fenere gideceğini söyleneyen üye çok klas bir forvet geliyor diyor ama ismini öğrenemedim snaırım bu sene gol sıkıntısı çekmeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ben bu Kayserinin transfer politikasını anlayamadım lig bitmeden forvet alıcaz dediler lig bitti transfer başladı 10 tane oyuncu aldılar ancak yine de ilk dediklerini , ilk hedeflerini yapamadılar en çok forvet almak istemelerine rağmen dünyanın en iyiyleriyle mi görüşüyoalr nedir kimse gelmedi henüz ...

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bizim forumdan mehmet topuzun fenere gideceğini söyleneyen üye çok klas bir forvet geliyor diyor ama ismini öğrenemedim snaırım bu sene gol sıkıntısı çekmeyiz
    forum üyelerine itibar edilmemeli bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yok bu arkadaş güvenilir biri forvetin bu kadar gecikmesinin nedenide bundan olayı zaten alabileceğimiz en iyi adamı alamaya çalışıyor yönetim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Premier Lig'den Kayseri'ye!

Kayserispor, İngiltere'nin Birmingham takımından, Almanya genç milli takımında da forma giyen Semih Aydilek'i renklerine bağladı. Hollanda'da kamp yapan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, İngiltere Premier Lig takımlarından Birmingham'da forma giyen 20 yaşındaki Semih Aydilek ile anlaştıklarını belirtti.
    Genç oyuncunun Almanya genç milli takımında da oynadığını ve daha sonra Almanya'dan İngiltere'ye transfer olduğunu ifade eden Hurma, genç yetenekleri takıma kazandırmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
    Kayserispor'un birçok genç yetenekle kadrosunu güçlendirerek geleceğe yatırım yaptığını vurgulayan Hurma, yabancı santrfor arayışlarını sürdürdüklerini bildirdi. Sarı-kırmızılı ekip ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Semih Aydilek, Hollanda kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.
    Kayserispor gibi güçlü bir takıma katıldığı için mutlu olduğunu belirten genç oyuncu, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

21.07.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun kayseriye yeni transfer , iki kere okudum haberi de göremedim nerde oynuyor bu çocuk , mevkiisi ne yani ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Hayırlı olsun kayseriye yeni transfer , iki kere okudum haberi de göremedim nerde oynuyor bu çocuk , mevkiisi ne yani ?
    Forvet oynuyor kendisi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Forvet mevkiinde 189 cm boyunda almanya u20de oynuyor

Nesil
    2006

Tevfik Köse'de zamanında geldi, ama; yararlı olamadı. Umarım Kayserispor bu oyuncudan verim alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Forvet transferine az bir zmana kaldı sanırım aldığım bilgilere göre Portolu Ernesto Fariasla bir görüşemiz olmuş ama kendisi kayseriye gelmek istememiş Süleyman Hurma Laziolu Makinwayla anlaşmış ancak Tolunay Kafkas bu transferi istememiş ama yinede alternatif olarak bekletiliyomuş.Şuan İngiltere Liginde oynayan bir oyuncuyla görüşmeler sürüyormuş ama kim olduğunu öğrenemedim gelirse ses getirecek bir transfermiş ciddi bir şekilde forvet transferinin bu kadar gecikmesinin sebebi yönetim bu sene iyi bir forvet istiyomuş onun için gecikmiş ama bu önümüzdeki ahfataya bu transfer bitecek gibi görünüyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İşte Yeni GOLcümüz

p

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ligin tozunu attırır Şota..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gökhan'ı verelim Kayserispor'a alırken verdiğimiz ücreti versinler yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takıma moral vermek içn kampa gelmiş şota Tolunayın Trabzondan arkadaşı zaten ama alsak fena olmazdı gençlerin yanında tecrübe

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kayseri Ariza Makukula ile anlaşmış sanırım.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kayseri adina fena transfer degil

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Makukula Kayserispor'da
    Kayserispor, Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'da kiralık olarak forma giyen Ariza Makukula ile anlaştı.

Kayserispor, Portekizli forvet Ariza Makukula'yı kadrosuna kattı. Dün Ankara'da Gençlerbirliği-Kayserispor maçını tribünden takip eden Kongo asıllı santrfor, karşılaşma sonrası takımla birlikte Kayseri'ye döndü.

DHA'nın haberine göre, 1.93 boyundaki oyuncunun yarın sözleşme imzalaması, böylelikle Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın pivot santrfor ihtiyacının giderilmesi bekleniyor.

28 yaşındaki futbolcunun, lisans işlemlerinin yetiştirilmesi durumunda pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçında sahada olabileceği bildirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Makukula çok iyi transfer...

Kongo asıllı Portekizli futbolcu.Portekiz milli takımı formasınıda giymiş bir forvet...

Kayserispor'un oynadığı sistim için biçilmiş kaftan.Hem havadan hem yerden işi yapabilen bir isim.Nokta atışı yaptı Kayserispor...

------------Makukula-----------

Cangele----------------Troisi/Gökhan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

iyi transfer Makukula...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süleyman Hurma'da sıkı bir FM'ci sanırım

İyi transfer yapmış kayseri...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

cardozoyuda getirmesinler yanına....çok iyi transfer portekiz milli takımındada oynamış bi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tolunay hoca inşallah bu sene başarılı olur..Yine 0-0 ile başladılar bakalım Ariza ile gol yolundaki problemi çözebilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok şaşırdım gerçekten , çok iyi transfer ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FM'ye göre çok iyi bir forvet. Biraz çevikliği düşük ama o boya normaldir heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Forvetimiz geldi sonunda iyi bir transfer yaptık inşallah gol sıkıntımızı gideririz bu transferle fmdeki gibi oynasa süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hem Benfica'da hem Portekiz Milli takımında giydiği numaralara bakılırsa doğuştan Kayseriliymiş Makukula...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sergio_Aguero'yu yormayayım ben koyayım

Hayırlı olsun..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hem Benfica'da hem Portekiz Milli takımında giydiği numaralara bakılırsa doğuştan Kayseriliymiş Makukula...
    o zaman açıklama yaparsa şaşırmayalım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Provic gibi olmasın da

Sayfa 8 / 31 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri