Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 574 sonuç

Konu: Türkiye'ye Bir Büyük Daha Kazandırmak! [Kayserispor - 8. Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2013-2014 Transferlerimiz

Kadro ve İlk 11

Profilini istediğiniz oyuncu varsa istemeniz yeterli.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu arada 2 sezon önce seçmelerde beğenip kadroya kattığımız Ayhan Şerifoğlu 2 sezonda büyük gelişim gösterdi ve nerdeyse Süper Lig'de oynayabilecek kıvama geldi. Fakat Şampiyonlar Ligi'ni kaldıramayacağını düşünerek pilot takımımız İBB'ye yolladım. Seneye ilk 11'de kullanmayı düşünüyorum.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF Süper Kupa

4 te 4

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Artık hedefimiz Avrupa Süper Kupası. Birazdan Manchester City ile oynayacağız. Onu da koyup yarın devam edeceğim...
    TariboWest

Kagawa <3 bomba tranfer olmuş hocam.

Süper kupa güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Kagawa <3 bomba tranfer olmuş hocam.

Süper kupa güzel.
    Kagawa'nın bizi seçmesi güzel oldu. İnşallah sol tarafta iyi bir performans sergileyebilir.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Avrupa Süper Kupa

5 te 5

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

Kupaya doymuyoruz. Geçen sezon Lig, Kupa, Şampiyonlar Ligi; sezon başında da Türkiye Süper Kupası ve Avrupa Süper Kupası. Eğer Dünya Kulüpler Şampiyonu da olabilirsek Barcelona'yı geçip uzaylı takım olma yolunda ilerliyoruz.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu !

Bu gecelik bu kadar... İyi geceler
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel olmuş, takımın kalitesine uygun. Süper Kupa'da başarılar.

Edit: Derken Süper Kupa şampiyonluğunu gören ilk kişi oluyorum herhalde mesaj attıktan sonra lak diye kafamın tepesine çıktığı için Tebrik ederim müthiş bir başarı

5'de 5 Harikasın abi.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Üstad müthiş.Sonunda avrupa'da başarı gelmiş.Dayanamıyorum gs ile açacağım ilerleyen günlerde

kagawa harika transfer, yalnız tek sorun bir yıl güzel oynayınca yeni sözleşme istiyor ve kapıyı yıllık 7.5 M € dan açıyor, duruma göre sözleşme ayarlanır şimdi avrupayı tekrar sarsma zamanı

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hocam kaldırıcak kupa kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Transferler güzel olmuş, takımın kalitesine uygun. Süper Kupa'da başarılar.

Edit: Derken Süper Kupa şampiyonluğunu gören ilk kişi oluyorum herhalde mesaj attıktan sonra lak diye kafamın tepesine çıktığı için Tebrik ederim müthiş bir başarı
    Teşekkürler. Dünya Kulüpler Şampiyonluğu kaldı sadece.
    Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    5'de 5 Harikasın abi.
    Sağol kardeşim.
    Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Üstad müthiş.Sonunda avrupa'da başarı gelmiş.Dayanamıyorum gs ile açacağım ilerleyen günlerde
    Diyorum sana aç diye her zaman.
    Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    kagawa harika transfer, yalnız tek sorun bir yıl güzel oynayınca yeni sözleşme istiyor ve kapıyı yıllık 7.5 M € dan açıyor, duruma göre sözleşme ayarlanır şimdi avrupayı tekrar sarsma zamanı
    Kagawa eğer öyle birşey yaparsa net bir şekilde söylüyorum gider. Oraya başka bir isim düşünürüz.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    Quote Originally Posted by vFor View Post
    Hocam kaldırıcak kupa kalmadı
    Dünya Kulüpler Şampiyonluğu var. Avrupa Ligi var. Bir de şu anda birşey başarmış değiliz. Avrupa sıralamasında zirveye çıkmalıyız. Zengin kulüpler kistesinde zirveye çıkmalıyız. Ligimizin kalitesini arttırmamız lazım. Yeni bir stadyum yaptırmak istiyorum. Yani daha çok iş var.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Benden sonra başladın ama bana farkı attın Kariyerimi kapattığım içim artık burdayım

Hocam çok iyi gidiyorsun, 2.sezonda ŞL büyük başarı. Fakat yeni stad yaptırmak çok zor iş. 9 yıl Fenerde kaldım 9 kere Şampiyon oldum, 3 kere ŞL aldım, bir kere finalde elendim, 6 Türkiye Kupası aldım, kulübü en zenginler listesinde 4. sıraya yükselttim fakat ne yaptıysam yeni stad yaptıramadım.
    Bir de sanırsam 12.0.4 oynuyorsun bunda Şampiyonluklar geçmişine işlemiyor o da kötü bir durum benim 9 şampiyonluk güme gitmişti yani Her sene de playoff çok sıkmaya başlıyor. Ama çok başarılısın ben en erken ŞL 4.sezon almıştım. Kulübü en zenginler listesinde yükseltmek için her sene transfer gelirini giderden düşük tut, iyi oyuncuları sapta oynat ve sat bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Benden sonra başladın ama bana farkı attın Kariyerimi kapattığım içim artık burdayım
    İyi bakalım.
    Quote Originally Posted by mehmetv View Post
    Hocam çok iyi gidiyorsun, 2.sezonda ŞL büyük başarı. Fakat yeni stad yaptırmak çok zor iş. 9 yıl Fenerde kaldım 9 kere Şampiyon oldum, 3 kere ŞL aldım, bir kere finalde elendim, 6 Türkiye Kupası aldım, kulübü en zenginler listesinde 4. sıraya yükselttim fakat ne yaptıysam yeni stad yaptıramadım.
    Bir de sanırsam 12.0.4 oynuyorsun bunda Şampiyonluklar geçmişine işlemiyor o da kötü bir durum benim 9 şampiyonluk güme gitmişti yani Her sene de playoff çok sıkmaya başlıyor. Ama çok başarılısın ben en erken ŞL 4.sezon almıştım. Kulübü en zenginler listesinde yükseltmek için her sene transfer gelirini giderden düşük tut, iyi oyuncuları sapta oynat ve sat bence.
    Şu anda Stoch'un değeri 10.5 m € Oyuncuların değerleri arttı. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ni alırsam yabancı oyuncuların hepsini satıp genç bir takım kuracağım. Böylece finans da yükselmiş olacak. Gençler gelişimini sürdürecek ve takımda kalite yine yükselmiş olacak. Onu yaptıktan sonra gençleri toplamaya başlayacağım. Yani futbolcu fabrikası olacağız. Böylece finans da artacak. O stadı yaptıracağım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 1-2-3-4-5. Hafta

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maç

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi helal olsun valla şampiyonlar Liginde bile dalga geçe geçe oynuyorsun süper bir başarı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi helal olsun valla şampiyonlar Liginde bile dalga geçe geçe oynuyorsun süper bir başarı
    Geçen sezonki kadroyu bozmadığım için muhteşem performansımız bu sezon da devam ediyor. Oyuncular artık birbirlerini çok iyi tanıyor. Bunun da getirisi inşallah bir şampiyonlar ligi şampiyonluğu daha olur.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Tebrik ederim müthiş bir başarı. Volkan'ı sat bence artık o yaşta değeri o kadar yükselmişken. Kaleni emanet edebileceğin Sinan var sonuçta yedekte.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Tebrik ederim müthiş bir başarı. Volkan'ı sat bence artık o yaşta değeri o kadar yükselmişken. Kaleni emanet edebileceğin Sinan var sonuçta yedekte.
    Buna katılıyorum. 3.Sezondan sonra Sinan Bolat ve Onur Kıvrak Volkan'ın önüne geçiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Buna katılıyorum. 3.Sezondan sonra Sinan Bolat ve Onur Kıvrak Volkan'ın önüne geçiyor.
    Volkan takımın sembolü yahu. Yaşı geçiyor fakat hala zirvede. Onur Kivrak ile ilgili girişimler var. Alabilirsem satarım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 6-7-8-9. Hafta

Puan Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maç

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. Maç

Puan Durumu

TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yardırmışsın hocam 4. sezonda sana tavsiye Volkan'ı gönder hem maaştan kurtulursun hemde 30 yaşında bir adamı iyi paraya satmış olursun kapatabilirsen bide Cenk'e bak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Yardırmışsın hocam 4. sezonda sana tavsiye Volkan'ı gönder hem maaştan kurtulursun hemde 30 yaşında bir adamı iyi paraya satmış olursun kapatabilirsen bide Cenk'e bak
    Volkan'ı göndermek içimden gelmiyor ama kariyerine kaliteli bir Avrupa takımı da eklesin istiyorum. Galiba sezon sonu göndereceğim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 10. Hafta

STSL 11. Hafta

STSL 12. Hafta

STSL 13. Hafta

STSL 14. Hafta

STSL 15. Hafta

Puan Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maç

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç

Puan Durumu

Tesisleşmeye devam ediyoruz. Yönetim genç tesislerin geliştirilmesinin tamamlandığını duyurdu. Eğer antreman ve genç tesislerinin gelişimine bir kez daha izin verirse yönetim en iyi antreman ve genç tesislerine sahip olacağız.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dünya Kulüpler Şampiyonası Yarı Final

Şanslıydık diyebilirim. Top hakimiyetini elimize geçiremediğimiz için çok zorlandık. Özellikle Fierro'yu tutmakta zorlandık. Cidden çok iyiydi, beğendim. Bu arada Fierro'yu listeye ekledim. Sene sonunda Fenerbahçe'de görebiliriz.

Son kupamıza ve rekora hazırız. Finaldeki rakibimiz Boca Juniours !
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dünya Kulüpler Şampiyonası Finali

Veeee 6 da 6

Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve şimdi de Dünya Kulüpler Şampiyonası !

ŞAMPİYON FENERBAHÇE !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 16. Hafta

STSL 17. Hafta

STSL Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri

Rakip Milan

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bundan sonra Türk futbolundaki gelişmeleri, transferleri ve ilginç olayları paylaşmaya çalışacağım.

Sezon başında Hamit Altıntop Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Türk Futbolunun son dönemdeki en önemli transferlerinden biri gerçekleşti. Burak Yılmaz devre arasında 13 m € bonservis bedeliyle Atl. Madrid'e transfer oldu.

Shakhtar'ın başına Fatih Terim geçti. Şu anda Şampiyonlar Ligi 1. turundalar. Bakalım nereye kadar gidecekler ?

Efsane futbolcumuz Alex futbolu bıraktı ve yardımcı antrenörlüğe soyundu.

Ayrıca Beşiktaş Carvalhal'ın görevine son verdi. Yerine Sinisa Mihajlovic getirildi. Geçen sezon Fatih Terim'in yerine Galatasaray'ın başına Gullit geçmişti. Mustafa Denizli de emekli oldu.
    TariboWest

Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri