2013-2014 Transferlerimiz
Kadro ve İlk 11
Profilini istediğiniz oyuncu varsa istemeniz yeterli.
2013-2014 Transferlerimiz
Kadro ve İlk 11
Profilini istediğiniz oyuncu varsa istemeniz yeterli.
TariboWest
Bu arada 2 sezon önce seçmelerde beğenip kadroya kattığımız Ayhan Şerifoğlu 2 sezonda büyük gelişim gösterdi ve nerdeyse Süper Lig'de oynayabilecek kıvama geldi. Fakat Şampiyonlar Ligi'ni kaldıramayacağını düşünerek pilot takımımız İBB'ye yolladım. Seneye ilk 11'de kullanmayı düşünüyorum.
TariboWest
TFF Süper Kupa
4 te 4
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Artık hedefimiz Avrupa Süper Kupası. Birazdan Manchester City ile oynayacağız. Onu da koyup yarın devam edeceğim...
TariboWest
Kagawa <3 bomba tranfer olmuş hocam.
Süper kupa güzel.![]()
Avrupa Süper Kupa
5 te 5
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Kupaya doymuyoruz. Geçen sezon Lig, Kupa, Şampiyonlar Ligi; sezon başında da Türkiye Süper Kupası ve Avrupa Süper Kupası. Eğer Dünya Kulüpler Şampiyonu da olabilirsek Barcelona'yı geçip uzaylı takım olma yolunda ilerliyoruz.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu !
Bu gecelik bu kadar... İyi geceler
TariboWest
Transferler güzel olmuş, takımın kalitesine uygun.Süper Kupa'da başarılar.
Edit: Derken Süper Kupa şampiyonluğunu gören ilk kişi oluyorum herhalde mesaj attıktan sonra lak diye kafamın tepesine çıktığı içinTebrik ederim müthiş bir başarı
![]()
5'de 5 Harikasın abi.![]()
Üstad müthiş.Sonunda avrupa'da başarı gelmiş.Dayanamıyorum gs ile açacağım ilerleyen günlerde![]()
kagawa harika transfer, yalnız tek sorun bir yıl güzel oynayınca yeni sözleşme istiyor ve kapıyı yıllık 7.5 M € dan açıyor, duruma göre sözleşme ayarlanır şimdi avrupayı tekrar sarsma zamanı
Hocam kaldırıcak kupa kalmadı![]()
Teşekkürler. Dünya Kulüpler Şampiyonluğu kaldı sadece.
Sağol kardeşim.
Diyorum sana aç diye her zaman.
Kagawa eğer öyle birşey yaparsa net bir şekilde söylüyorum gider.Oraya başka bir isim düşünürüz.
TariboWest
Dünya Kulüpler Şampiyonluğu var. Avrupa Ligi var.Bir de şu anda birşey başarmış değiliz. Avrupa sıralamasında zirveye çıkmalıyız. Zengin kulüpler kistesinde zirveye çıkmalıyız. Ligimizin kalitesini arttırmamız lazım. Yeni bir stadyum yaptırmak istiyorum. Yani daha çok iş var.
![]()
TariboWest
Benden sonra başladın ama bana farkı attınKariyerimi kapattığım içim artık burdayım
![]()
Hocam çok iyi gidiyorsun, 2.sezonda ŞL büyük başarı. Fakat yeni stad yaptırmak çok zor iş. 9 yıl Fenerde kaldım 9 kere Şampiyon oldum, 3 kere ŞL aldım, bir kere finalde elendim, 6 Türkiye Kupası aldım, kulübü en zenginler listesinde 4. sıraya yükselttim fakat ne yaptıysam yeni stad yaptıramadım.
Bir de sanırsam 12.0.4 oynuyorsun bunda Şampiyonluklar geçmişine işlemiyor o da kötü bir durum benim 9 şampiyonluk güme gitmişti yaniHer sene de playoff çok sıkmaya başlıyor. Ama çok başarılısın ben en erken ŞL 4.sezon almıştım. Kulübü en zenginler listesinde yükseltmek için her sene transfer gelirini giderden düşük tut, iyi oyuncuları sapta oynat ve sat bence.
İyi bakalım.
Şu anda Stoch'un değeri 10.5 m €Oyuncuların değerleri arttı. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ni alırsam yabancı oyuncuların hepsini satıp genç bir takım kuracağım. Böylece finans da yükselmiş olacak. Gençler gelişimini sürdürecek ve takımda kalite yine yükselmiş olacak. Onu yaptıktan sonra gençleri toplamaya başlayacağım. Yani futbolcu fabrikası olacağız. Böylece finans da artacak. O stadı yaptıracağım.
![]()
TariboWest
Abi helal olsun valla şampiyonlar Liginde bile dalga geçe geçe oynuyorsun süper bir başarı![]()
Tebrik ederim müthiş bir başarı. Volkan'ı sat bence artık o yaşta değeri o kadar yükselmişken. Kaleni emanet edebileceğin Sinan var sonuçta yedekte.
Yardırmışsın hocam4. sezonda sana tavsiye Volkan'ı gönder hem maaştan kurtulursun hemde 30 yaşında bir adamı iyi paraya satmış olursun kapatabilirsen bide Cenk'e bak
STSL 10. Hafta
STSL 11. Hafta
STSL 12. Hafta
STSL 13. Hafta
STSL 14. Hafta
STSL 15. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç
Puan Durumu
Tesisleşmeye devam ediyoruz. Yönetim genç tesislerin geliştirilmesinin tamamlandığını duyurdu. Eğer antreman ve genç tesislerinin gelişimine bir kez daha izin verirse yönetim en iyi antreman ve genç tesislerine sahip olacağız.
TariboWest
Dünya Kulüpler Şampiyonası Yarı Final
Şanslıydık diyebilirim. Top hakimiyetini elimize geçiremediğimiz için çok zorlandık. Özellikle Fierro'yu tutmakta zorlandık. Cidden çok iyiydi, beğendim. Bu arada Fierro'yu listeye ekledim. Sene sonunda Fenerbahçe'de görebiliriz.
Son kupamıza ve rekora hazırız. Finaldeki rakibimiz Boca Juniours !
TariboWest
Bundan sonra Türk futbolundaki gelişmeleri, transferleri ve ilginç olayları paylaşmaya çalışacağım.
Sezon başında Hamit Altıntop Beşiktaş'a transfer olmuştu.
Türk Futbolunun son dönemdeki en önemli transferlerinden biri gerçekleşti. Burak Yılmaz devre arasında 13 m € bonservis bedeliyle Atl. Madrid'e transfer oldu.
Shakhtar'ın başına Fatih Terim geçti. Şu anda Şampiyonlar Ligi 1. turundalar. Bakalım nereye kadar gidecekler ?
Efsane futbolcumuz Alex futbolu bıraktı ve yardımcı antrenörlüğe soyundu.
Ayrıca Beşiktaş Carvalhal'ın görevine son verdi. Yerine Sinisa Mihajlovic getirildi. Geçen sezon Fatih Terim'in yerine Galatasaray'ın başına Gullit geçmişti. Mustafa Denizli de emekli oldu.
TariboWest