Bursa maçı dışında puan kaybı yaşamayız bence![]()
Bursa maçı dışında puan kaybı yaşamayız bence![]()
Gol yedik
![]()
maçalar güzel. eskişehir maçı dağıtmışız.başarılar
Gs alır goturur maclardan belli oluo zaten
darısı fener maçlarına inşallah![]()
Arkadaşlar Sizlere Kötü Bir Haberim Var çağrının Pc'si çöktü Save Dosyasını Kurtarmaya çalışıyoruz Ama Büyük Ihtimalle Kurtamayıcıcaz üzgünüz.
Eğer Saveyi Kurtaramazsak Pcsini Yaptıktan Sonra Tekrar Sizlerle Olucağız Allaha Emanet Olun Iyi Geceler![]()
Güzel haberi ben vereyim o zaman. Save dosyalarını kurtardım. Son 2 maçı tekrar oynayacağım sadece. Fazla bir kaybımız yokGüvenli moddayım şuan pc'yi kurtarmaya uğraşıyorum. Herkese iyi geceler
Bu kadarmı ilgisizsiniz arkadaşlar ?
yeniden maçları oynamanızı bekliyoruz hocam ve iyi ki kurtarmışsınız save dosyasını
Yeni maçları bekliyoruz.Galatasaray iyi gidiyor da Fenerbahçe neler yapıyor onu da bekliyorum![]()
sizi bekliyoruz yayınlayın ki bizde devam edelim
ADANA DEMİRSPOR
çağrı gel benim pc'yi veriyim sana böyle bi kariyere canım feda, ama elmander'i görmek istiyo taraftar.
Yarına kadar inş. pcsi yapılcak çağrının akşama doğru yayınlara başlamayı ümit ediyoruz.
Arkadaşlar 20dkya Başlıyoruz 2 Saate Güncellemeler Geliyor
İyi dilekleriniz için sağolun beylerbaşlıyoruz..
![]()
Malum 2 maçı yeniden oynamamız gerekti, biz de bize yakışır bir futbol oynadık ve şovumuzu kaçıranlar için tekrarladık![]()
![]()
Şampiyonlar Liginde 2. Hafta Maçımız...
Ligde ve Avrupada aldığımız güzel galibiyetler sonrası taraftarlarımızda üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya başladı. İşte bir kaç görüntü Galatasaray-Eskişehirspor maç öncesi ve maç esnasında alınan karelerden..
Eskişehirspor maçına, Şampiyonlar Liginde yorulan As takım oyuncuları yerine yedekleri sürdük. Baros'un bir de penaltı kaçırdığı karşılaşmayı 4-0 gibi net bir skorla kazandık. Yola devam ettik.
![]()
İlk 7 Haftada oluşan puan tablosu;
Bayern Münih maçından önce son prova ! Zorlu Kayseri deplasmanı..
![]()
Renktaşlar puanları bölüştü
![]()
Fenerin maçlarını göremedik daha
ADANA DEMİRSPOR
hiç paylaşmak istemiyorum ama mecburum birazdan geliyor...
Almanya'da gurbetçi taraftarlarımız için hatırı sayılı bir galibiyet. Bayern Münih'e futbol nasıl oynanır öğrettik. Maçın adamı 1 gol 1 asist ile Selçuk İnan oldu.
![]()
YORUM SİZİN BEN ARTIK KONUŞMUYORUM.NE YAPSAK FAYDA OLMUYOR BU FENER FENER DEĞİL GİDİŞATI HİÇ BEĞENMİYORUM..