Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bizim ilk 11 boyle.

Muslera eboue semih dany balta hamit selçuk engin emre elmander umut

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray XI : Muslera Eboue Dany Semih Hakan Hamit Selçuk Emre Engin Umut Elmander
    Haluk Yürekli de doğruladı, kadro budur. Daha iyisi olamazdı herhalde. Amrabat, Necati gidişata göre maça dahil olurlar herhalde.

Bence gayet dengeli bir maç olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Topuz; Krasic, Stoch, Kuyt; Sow

şöyle bir kadro ile çıksalar eyvah eyvah.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Topuz; Krasic, Stoch, Kuyt; Sow

şöyle bir kadro ile çıksalar eyvah eyvah.
    oyle bir kadro olursa bizim sol kanat otoban olur tabi krasic eski krasic"mi bilmiyorum csk"da iyiydi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Dünya'nın en korkak teknik direktörüne sahibiz. Ligin en etkili kanatları bizde,fransa'da çok başarılı olmuş forvet bizde amaa hepsi yedek. Yedek takımımızı daum'a versen şampiyonluğa oynatır arkadaş!
    galatasaray ın ortasaha oyuncuları bize göre daha iyi pas ve top hakimyetinden dolayı ortasahanın çok koşan ve pres yapan oyunculardan olması gerekiyordu
    caner hamlesi %100 doğru bana göre solda.
    Krasic 2 3 hafta önce gelmiş olsa belki 11 başlardı henüz çok yeni olduğu için ona birşey diyemeyiz.
    Kuyt-Sow tercihinde ise Kuyt tek santraforda daha başarılı ve pres gücü daha yüksek olduğundan tercih etmiştir.
    selcuk sahin in olmadığı her kadro bana iyi geliyor yada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben anlamıyorum arkadaş bu kadronun nesi iyi. Sahada Alex'ten başka yaratıcı fenerbahçe oyuncusu var mı? Kanatlarımız dümdüz oyuncular,cristian toptan kaçıyor,topal'ı sayma bile. Yahu çok mu zor en azından stoch'u oynatmak ya da sadece krasic'i. Zaten orhan stoperden bozma bek,önüne hücumcu bir oyuncu koyamıyor musun. 9 Kişi kapanıp 2 kişi hücumda bekletince mantıklı bir taktik mi yapmış oluyosun?

İstersek yenelim ama Vaslui maçında da bu kadro ile çıktı ilk yarı 1-1'le zor gittik soyunma odasına. Galatasaray vaslui'den çok çok üstün takım...Düz mantıkla bakınca bizi yenerler. Yenemezlerse de futbol olarak ezerler. En azından sahada şu 11'imiz varken.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    galatasaray ın ortasaha oyuncuları bize göre daha iyi pas ve top hakimyetinden dolayı ortasahanın çok koşan ve pres yapan oyunculardan olması gerekiyordu
    caner hamlesi %100 doğru bana göre solda.
    Krasic 2 3 hafta önce gelmiş olsa belki 11 başlardı henüz çok yeni olduğu için ona birşey diyemeyiz.
    Kuyt-Sow tercihinde ise Kuyt tek santraforda daha başarılı ve pres gücü daha yüksek olduğundan tercih etmiştir.
    selcuk sahin in olmadığı her kadro bana iyi geliyor yada
    Sen fenerbahçe isen,sen kadronu yapacaksın rakiplerin "ya onların şu mevkisi iyi,ona önlem alayım" diyecek. Geçen sene arena'daki maçta da aynı şeyi denemişti,futbol olarak ezmediler mi bizi?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok ateşli iki tarafında yırtınacağı bir maç beklemiyorum.

Önce Fenerbahçe topa sahip başlar gibi görünür.Elmander ve onun pres konusunda Türk versiyonu Umut ile insanüstü bir pres yapar Galatasaray.Fenerbahçe defanstan bir adım öne atarsa topu avantajı eline geçirir.Onun dışında hata yapma oranımız yüksek defanstan çıkarken.İstediğimiz gibi bir kadro çıkmış olsa bizim hücum hattımızı daha üstün görüyorum ( misal ; Krasic , Kuyt , Stoch , Sow gibi ) ama bu hücum hattıyla biraz daha oturaklı açık bekleyen bir takım görüntüsü veririz.Öne geçeriz sonra Galatasaray bizi ezer 3-5 gol kaçar bir tane atarlar uzar diye düşünüyorum.Yani skor tahminim , 1-1.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız 12 numaraya birisi söylesin Fenerbahçe'yi eleştiren,Aykut Kocaman'ı yerden yere vuran yine kendi taraftarıİsyan eden onlar anlamadım o mesajın gitmesi gereken yer neresi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yalnız 12 numaraya birisi söylesin Fenerbahçe'yi eleştiren,Aykut Kocaman'ı yerden yere vuran yine kendi taraftarıİsyan eden onlar anlamadım o mesajın gitmesi gereken yer neresi
    Onlar Fenerbahçe taraftarının yanlış bilgi verilerek Aykut Hoca'ya sitem etmeye yönlendirilmesinden bahsediyor sanırım.Yani sizlik bir şey yok.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aykut Kocaman'ı eleştirmek için kadro seçimine gerek yok ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Durduk yere Aykut Kocaman'a saydıranlar da saydıranlar, neden? Kadro tahmini yüzünden ki gördük o kadro olmadığını da.

Bilinçli olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadro olayı değil mesele sadece, başka olaylarda da kasıtlı Aykut Kocaman'ın yıpratıldığını düşünüyorum.

Kovduk Aykut Kocaman'ı gelen şampiyon mu yapacak? Kim kovulan hocanın yerine geldiğinde takımı şampiyon yapmış?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sen fenerbahçe isen,sen kadronu yapacaksın rakiplerin "ya onların şu mevkisi iyi,ona önlem alayım" diyecek. Geçen sene arena'daki maçta da aynı şeyi denemişti,futbol olarak ezmediler mi bizi?
    şuanki ortasahamız ile üstünlük kuramıyoruz galatasaraya karşı bu bi gerçek.eldeki malzemeden bu çıkıyor.
    transferde hata yapıldı.
    o bölgede bizim box to box oyuncumuz cristian baroni olarak gözüküyor.galatasaray ın selcuk inan arada devamlılık hırs oyun zekası açısından çok büyük fark var.
    caner topuz gibi fiziği mücadelesi yüksek oyuncularla ortasahayı dengede tutmak istiyor napsın.aksi halde stoch sow da sahada olsa ortasaha direnci çok düşecek.
    ben de aykut hocayı çok eleştiriyorum bu kadro da kötünün iyisi durumda.
    Alex gününde olursa melo suz ortaalanda boşluk verecek galatasaray rakip ve yarı alanında çok fırsat bulacaktır.Bakınız son bursa kupa finali

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aykut Kocaman'ı eleştirmek için kadro seçimine gerek yok ki.
    Gerek yok da bir fırsat olmuyor mu eleştirmek için sonuçta bu akşam çıkaracağı kadronun beğenilmemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabri 18'de yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Doğru düzgün kadro seçsin, sürekli aynı hataları yapmasın yeter arkadaş. Aykut Kocaman benim çocukluk idolümdür ama gözüme perde çekilmedi. Vaslui'yi bile oyun olarak sürklase edemeyen 11'i galatasaray karşısına çıkarıyor. Kadrosundaki en değerli 5 oyuncudan 3'ü yedek.

Kör olmaya gerek yok yaptığı hataları görmek için. Ya da şampiyon olup olmamak değil mesele. Geçen sene arena'da kazandığımız maçta aynı sistemle oynamadı mı bu adam? siz hiç o kadar ezildiğimizi görmüş müydünüz daha önce,ben 95'den beri izliyorum fenerbahçe'yi inanın hiç görmedim.

Aykut hoca bu kafayla giderse tekrar göreceğimden eminim ama.

İstediğimiz zor bir şey değil kadronu etkin kullanmasını bil yeter. Futbol acizi misin arkadaş ya yeter be.

Koskoca fenerbahçe'nin 11'ine bakıyorsun 1buçuk tane yaratıcı oyuncu var. Kulübeye dön bak en az 3 tane komik bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadrolara bakarsak Alex'e önlem alırsak iş bitecek gibi.Eğer Alex boş kalırsa sonuç bizim için kötü olabilir.Melo'nun maç eksiği falan var ama keşke 18'e alsaydık Melo'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasaray'da 4 Fenerbahçe'de ise 3 yabancı oyuncu ilk 11'de.İşi biraz da yerli kalitesi belirleyecek.Stoch varken Caner'in oynaması bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.Bizde ise orta sahada Alex'i tutmada bir sorun olabilir diye korkuyorum.Engin ve Emre değişimli oynayacaktır göbekte ve kanatta.Umarım Alex sorun çıkarmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İşimiz gene Alexe kaldı alex iyiyse alıp götürücez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet guzel fotograflar var twitterde vs paylastilar taraftarlar iç içeymis su ana kadar bir SIKINTI olmamis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taraftarlar karışık oturacakmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Tarihte bir ilk olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İftarıda yaptık bir ağırlık çöktü.İzlenmezki kardeşim şimdide böyle derbi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aykut kocaman cikarabilecegi en kötü kadroyu cikarmis artik gittikce antipatiklesiyor benim gözümde..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar dostluk ortamında sarmıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hadi krasic yeni geldi felan anliyoruzda sow ile stoch'u oynat bi zahmet artik.. nedir bu inat anlamiyorum arkadas..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

YEDEKLER
    Ufuk
    Gökhan
    Aydın
    Rieira
    Yekta
    Amrabat
    Necati

YEDEKLER
    Mert
    Krasic
    Stoch
    Selçuk
    Semih
    Recep
    Sow

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    hadi krasic yeni geldi felan anliyoruzda sow ile stoch'u oynat bi zahmet artik.. nedir bu inat anlamiyorum arkadas..
    Süper kupa öncelikli değil, oyuncularımızı da dinlendirmemiz gerekiyor anlamına gelen bir açıklama yaptı ATV'ye.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2. yarı baslarken Stoch yada Krasic'ten birisi mutlaka oyuna girecektir.

Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri