bizim ilk 11 boyle.
Muslera eboue semih dany balta hamit selçuk engin emre elmander umut
bizim ilk 11 boyle.
Muslera eboue semih dany balta hamit selçuk engin emre elmander umut
Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Topuz; Krasic, Stoch, Kuyt; Sow
şöyle bir kadro ile çıksalar eyvah eyvah.
Football is simple,but Football Manager is not
galatasaray ın ortasaha oyuncuları bize göre daha iyi pas ve top hakimyetinden dolayı ortasahanın çok koşan ve pres yapan oyunculardan olması gerekiyordu
caner hamlesi %100 doğru bana göre solda.
Krasic 2 3 hafta önce gelmiş olsa belki 11 başlardı henüz çok yeni olduğu için ona birşey diyemeyiz.
Kuyt-Sow tercihinde ise Kuyt tek santraforda daha başarılı ve pres gücü daha yüksek olduğundan tercih etmiştir.
selcuk sahin in olmadığı her kadro bana iyi geliyor yada
ben anlamıyorum arkadaş bu kadronun nesi iyi. Sahada Alex'ten başka yaratıcı fenerbahçe oyuncusu var mı? Kanatlarımız dümdüz oyuncular,cristian toptan kaçıyor,topal'ı sayma bile. Yahu çok mu zor en azından stoch'u oynatmak ya da sadece krasic'i. Zaten orhan stoperden bozma bek,önüne hücumcu bir oyuncu koyamıyor musun. 9 Kişi kapanıp 2 kişi hücumda bekletince mantıklı bir taktik mi yapmış oluyosun?
İstersek yenelim ama Vaslui maçında da bu kadro ile çıktı ilk yarı 1-1'le zor gittik soyunma odasına. Galatasaray vaslui'den çok çok üstün takım...Düz mantıkla bakınca bizi yenerler. Yenemezlerse de futbol olarak ezerler. En azından sahada şu 11'imiz varken.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok ateşli iki tarafında yırtınacağı bir maç beklemiyorum.
Önce Fenerbahçe topa sahip başlar gibi görünür.Elmander ve onun pres konusunda Türk versiyonu Umut ile insanüstü bir pres yapar Galatasaray.Fenerbahçe defanstan bir adım öne atarsa topu avantajı eline geçirir.Onun dışında hata yapma oranımız yüksek defanstan çıkarken.İstediğimiz gibi bir kadro çıkmış olsa bizim hücum hattımızı daha üstün görüyorum ( misal ; Krasic , Kuyt , Stoch , Sow gibi ) ama bu hücum hattıyla biraz daha oturaklı açık bekleyen bir takım görüntüsü veririz.Öne geçeriz sonra Galatasaray bizi ezer 3-5 gol kaçar bir tane atarlar uzar diye düşünüyorum.Yani skor tahminim , 1-1.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yalnız 12 numaraya birisi söylesin Fenerbahçe'yi eleştiren,Aykut Kocaman'ı yerden yere vuran yine kendi taraftarıİsyan eden onlar anlamadım o mesajın gitmesi gereken yer neresi
![]()
Aykut Kocaman'ı eleştirmek için kadro seçimine gerek yok ki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Durduk yere Aykut Kocaman'a saydıranlar da saydıranlar, neden? Kadro tahmini yüzünden ki gördük o kadro olmadığını da.
Bilinçli olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadro olayı değil mesele sadece, başka olaylarda da kasıtlı Aykut Kocaman'ın yıpratıldığını düşünüyorum.
Kovduk Aykut Kocaman'ı gelen şampiyon mu yapacak? Kim kovulan hocanın yerine geldiğinde takımı şampiyon yapmış?
"YÜCE ATATÜRK"
şuanki ortasahamız ile üstünlük kuramıyoruz galatasaraya karşı bu bi gerçek.eldeki malzemeden bu çıkıyor.
transferde hata yapıldı.
o bölgede bizim box to box oyuncumuz cristian baroni olarak gözüküyor.galatasaray ın selcuk inan arada devamlılık hırs oyun zekası açısından çok büyük fark var.
caner topuz gibi fiziği mücadelesi yüksek oyuncularla ortasahayı dengede tutmak istiyor napsın.aksi halde stoch sow da sahada olsa ortasaha direnci çok düşecek.
ben de aykut hocayı çok eleştiriyorum bu kadro da kötünün iyisi durumda.
Alex gününde olursa melo suz ortaalanda boşluk verecek galatasaray rakip ve yarı alanında çok fırsat bulacaktır.Bakınız son bursa kupa finali
Sabri 18'de yokmuş.
Doğru düzgün kadro seçsin, sürekli aynı hataları yapmasın yeter arkadaş. Aykut Kocaman benim çocukluk idolümdür ama gözüme perde çekilmedi. Vaslui'yi bile oyun olarak sürklase edemeyen 11'i galatasaray karşısına çıkarıyor. Kadrosundaki en değerli 5 oyuncudan 3'ü yedek.
Kör olmaya gerek yok yaptığı hataları görmek için. Ya da şampiyon olup olmamak değil mesele. Geçen sene arena'da kazandığımız maçta aynı sistemle oynamadı mı bu adam? siz hiç o kadar ezildiğimizi görmüş müydünüz daha önce,ben 95'den beri izliyorum fenerbahçe'yi inanın hiç görmedim.
Aykut hoca bu kafayla giderse tekrar göreceğimden eminim ama.
İstediğimiz zor bir şey değil kadronu etkin kullanmasını bil yeter. Futbol acizi misin arkadaş ya yeter be.
Koskoca fenerbahçe'nin 11'ine bakıyorsun 1buçuk tane yaratıcı oyuncu var. Kulübeye dön bak en az 3 tane komik bu![]()
Kadrolara bakarsak Alex'e önlem alırsak iş bitecek gibi.Eğer Alex boş kalırsa sonuç bizim için kötü olabilir.Melo'nun maç eksiği falan var ama keşke 18'e alsaydık Melo'yu.
Galatasaray'da 4 Fenerbahçe'de ise 3 yabancı oyuncu ilk 11'de.İşi biraz da yerli kalitesi belirleyecek.Stoch varken Caner'in oynaması bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.Bizde ise orta sahada Alex'i tutmada bir sorun olabilir diye korkuyorum.Engin ve Emre değişimli oynayacaktır göbekte ve kanatta.Umarım Alex sorun çıkarmaz.
İşimiz gene Alexe kaldı alex iyiyse alıp götürücez
evet guzel fotograflar var twitterde vs paylastilar taraftarlar iç içeymis su ana kadar bir SIKINTI olmamis.
Taraftarlar karışık oturacakmış.
Tarihte bir ilk olur![]()
İftarıda yaptık bir ağırlık çöktü.İzlenmezki kardeşim şimdide böyle derbi![]()
aykut kocaman cikarabilecegi en kötü kadroyu cikarmis artik gittikce antipatiklesiyor benim gözümde..
Bu kadar dostluk ortamında sarmıyor.![]()
hadi krasic yeni geldi felan anliyoruzda sow ile stoch'u oynat bi zahmet artik.. nedir bu inat anlamiyorum arkadas..
YEDEKLER
Ufuk
Gökhan
Aydın
Rieira
Yekta
Amrabat
Necati
YEDEKLER
Mert
Krasic
Stoch
Selçuk
Semih
Recep
Sow
2. yarı baslarken Stoch yada Krasic'ten birisi mutlaka oyuna girecektir.