Milan'ın ölüsü guruptan çıkamyı başarmış.
Milan'ın ölüsü guruptan çıkamyı başarmış.
Rüyamda Galatasaray - B.Münih ve Real Madrid - PSG eşleşiyordu.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Rüyaların tersi çıkar derler, yırttık gibi.![]()
Kura hayırlı olsun. Bizim için kolay, tüm takımlar baz alındığında zor ve eğlenceli eşleşmeler oldu.
Manchester Real'i elerse şaşırmam.
[YOUTUBE="7ML92S9-REg"]UEFA Champions League Round of 16 draw 2012/2013[/YOUTUBE]
Manu - Madrid maçını hangi kanal verecek belli oldumu
smartspor verecek
almanlar bilincli sekilde bizi favori gosteriyorlar. bu cok tehlikeli bir oyun, almanlarin her zaman yaptigi sey. dikkatli olmak lazim. turun zor oldugu bilincini korumaliyiz, yoksa gafil avlaniriz. terim gerekli ciddiyet ve onemi vericektir kuskusuz, oyle umuyoruz.
bu arada yarinki madrid-manu maci yerine valencia-psg maciyla idare edicez bu hafta maalesef. mac bu gece 21.45te ntvde.
çok saçma bir şey olmuş burak'ın olması daha mantıklı ve messiye büyük saygısızlık direkt kupanın yanına koymaları gerek en yakın o sonuçta
Celtic Juve maçını veren kanal yok de mi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.foxdeportes.com/video/cha...-us_FOX_Sports
Real-Manu eşleşmelerinden en güzel 10 gol.
Juve'nin Celtic karşısında pek zorlanacağını düşünüyorum ancak Valencia - PSG maçı iyi olacaktır. İnşallah Valencia turlar.
Juventus-Celtic maçı varken neden Valencia-PSG maçını yayınlıyor ki NTV ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Deplasman olmasına rağmen, Thiago Silva ve Thiago Motta'nın olmamasına rağmen kazanacağımızı düşünüyorum. Celtic - Juventus maçından daha keyifli, daha çekişmeli geçer.
Canım FEDA olsun sana !
2. yarı Giovinco ve Anelka, Pogba ikilisinden biri girer maçı koparırız.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aralıkta netten PSG ve Fener'in şampiyonluguna 3 tl atmıstım 180 tl veriyor.Gönlümüz PSG ile.
![]()
Harika bir verkaç ve gol geldi. İşte bu !
Canım FEDA olsun sana !
Pastore gol attı, harika oldu bu. Çok sevindim. Bu iş burada biter artık, maçı çeviremezler.
Canım FEDA olsun sana !
Valencia çok kötü.Kendi evinde bu kadar kötü beklemiyordum.PSG akıllı olursa 4 fark felan yapar.
PSG adını şimdiden yazdırdı sahada kendinden emin oynuyorlar. Valencia için pek ümit göremiyorum.
2-0 Öndeyiz. Tur bizim.