Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 62.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Gaziantepspor kazanır

4 16.67%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 266 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Nesil
    2006

Aykut Kocaman ilk kez güzel bir hamle yaptı, Recep Niyaz'ı oyuna alarak en azından takımda onu görmüş olduk ve Recep içinde antremanda ki isteğini artıracak bir hamle oldu.

Maçın olayı Aziz Başkan'ın 30 bin kadını susturması oldu. Şaka bir yana Alex konusunda son noktayı koydu, her futbolcunun aynı saygıyı hak ettiğini ve destek gerektiğini gösterdi. Sorunu gazetelerde değil, aile içinde çözüme götürmeye çalışdı.

Kuyt formda olamdığı bir maçda da gol attı, bu iyiye işaret aradığımız golcüyü bulabildik. Her dakika maç içinde olabileceğini gösterdi.

Fenerbahçe'li futbolcular bu gün sanırsam gelen eleştirilere istekleri ile yanıt verdi. Topal, Selçuk ve Hasan Ali adeta zirveye çıkan bir oyun gösterdi. Mert ise bu gün ben bu kaleyi korurum dedi.

Krasiç, Fenerbahçe tarihinde gelmiş en iyi bileklere sahip oyuncu, Ortega gibi. Büyük bir kazanç ve Moskova maçı öncesi çok güzel oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadinlar da erkekler gibi baslasin turk sporu bos stadlarda oynamaya devam etsin , evet aziz baskan bunu istiyoruz sen kendi evinin onunu supurme , sorumluluk alma ki feyz almasinlar , stadlar eski bos haline donsun , dunyanin gozune girmis bu uygulama da sen , ben , o , sustugumuz icin rafa kalksin.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kuyt böyle giderse benim gözümde avrupada yilin transferidir adam kac mac oynadi 1 mac bile bos gecmedi helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe belki güzel top oynamadı ama dikine gitmeye çalıştı devamlı bunu özlemiştim özellikle krasicin bindirmeleri yıllaerdır özlediğimiz bir şeydi

sadri şener hep ele çarpınca napsın adam kolunumu kesip atsın diyordu bence abartılacak bir şey değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Universal View Post

Krasiç, Fenerbahçe tarihinde gelmiş en iyi bileklere sahip oyuncu, Ortega gibi. Büyük bir kazanç ve Moskova maçı öncesi çok güzel oldu.

krasici beğendim daha da iyi olacaktır.ama ortega bambaşkaydı çok daha önünde bence krasic in.
    özellikle bilek konusunda
    daha öncekileri pek bilemiyorum ama okocha vardı birde.
    biraz fazla bir iddalı bi cümle olmuş yani

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

krasic akilli oynuyor.. iyi oyuncu oldugu hemen belli oluyor top ayagina gelir gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    krasici beğendim daha da iyi olacaktır.ama ortega bambaşkaydı çok daha önünde bence krasic in.
    okocha varken 5, ortega varken 11 yasindaydin eger verdigin yas dogruysa. dogustan iyi bir gozlemci olmalisin.

krasic bu sezonun en flas ismi olur bence, biraz daha ayakta durabilmeli yalniz. cok fazla yerde kaliyor. cok faydali olacak kesinlikle.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    O kadar eski günleri hatırlayamayız; ama Ortega gibisi bir daha görmemiz çok zor. Krasiç şuan ona en yakın isim ve çok iyi kullanmalıyız. Stoch'da formunu tutturusa sağlı sollu iyi sallarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aykut Kocaman Alexli takımla Alexsiz takım arasındaki fark sorusuna "Hiç umrumda değil" dedi şimdi. Vay arkadaş Aykut Kocaman'a ne olmuş böyle be.

Aykut Kocaman: Benim bakış açıma göre Başkan'ın müdahale etmeye çalışması çok hazin bir durum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Amma dert olmuş bazılarına başkanımızın konuşması ya Takdir ettim çok güzel konuşma yaptı, sahadaki oyunculara sahip çıkın dedi ve sanırım Aykut hocamızla ilgili de bir şeyler söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aykut Kocaman Alexli takımla Alexsiz takım arasındaki fark sorusuna "Hiç umrumda değil" dedi şimdi. Vay arkadaş Aykut Kocaman'a ne olmuş böyle be.

Aykut Kocaman: Benim bakış açıma göre Başkan'ın müdahale etmeye çalışması çok hazin bir durum.
    bu basinin sabri tasirmasindan kaynakli, alexle ilgili degil. cok guzel demis, herseye burunlarini sokmasinlar. takim galip gelmis, hala alex soruluyor. aykut kocamanin bile sabri tasiyorsa dusun yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maç öncesi hatırladığım kadarıyla

Muhabir Hocam alexin olmayışı taktiksel m yönetimsel mi
    A.K. Taktiksel derken
    Muhabir yani s.moskovaya mı sakladınız
    A.K. yok hayır tamamen alexin kafasının karışık olması ile gelişen bi durum

maç sonu "umrumda değil"

alexin böyle silinmesini istemezdim ama sanırım fenerbahçenin iyiliği için silinecek

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    okocha varken 5, ortega varken 11 yasindaydin eger verdigin yas dogruysa. dogustan iyi bir gozlemci olmalisin.

krasic bu sezonun en flas ismi olur bence, biraz daha ayakta durabilmeli yalniz. cok fazla yerde kaliyor. cok faydali olacak kesinlikle.

yaşım 2 yaş ufak profilde, 2 şer yaş koy.
    yine onların dönemi için ufağım haklısın ama o dönemin bütün maçları videoları kayıt altında duruyor malum.
    kalkıp ta bir rıdvan ın veya lefter in oyunculuğunu değerlendirmekten daha kolay isimler.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kadinlar da erkekler gibi baslasin turk sporu bos stadlarda oynamaya devam etsin , evet aziz baskan bunu istiyoruz sen kendi evinin onunu supurme , sorumluluk alma ki feyz almasinlar , stadlar eski bos haline donsun , dunyanin gozune girmis bu uygulama da sen , ben , o , sustugumuz icin rafa kalksin.
    Umarım en kısa zamanda dönerler bu büyük yanlıştan. Bir takım eğer ceza alıyorsa bu "gerçek" bir ceza olmalı. Çığlık çığlığa Tarkan konserinde gibi bağıran binlerce kadın... Yetmiyor erkeklerden gördüklerinin aynısını tekrar ediyorlar. Sahaya atlamak nedir yahu? Nasıl bir gerizekalılıktır? Oraya atladın, koştun gözün tavana mı baktı afedersin? Fenerbahçe sevgisi, futbolcu sevgisi o sevdiği takıma ceza aldıracak şimdi...

Maça gelince, Mert ve Gökhan Gönül harikaydılar bugün. Fenerbahçe maçı kazandı ama bu iki oyuncunun hatasız oyunu sayesinde skoru tuttular. Hücum hattı gerçekten çok iyi Fenerbahçe'nin, her takıma karşı çok rahat gol bulabilecek isimlere sahipler. Ama bir maçta yıldız kalecin oluyorsa, çok pozisyon verdin demektir, iyi savunma yapamadın demektir. Spartak Moskova maçında Egemen'i kenara alabilir Aykut Kocaman. Geçen sene birlikte başarılı maçlar çıkaran Bekir-Yobo savunmasının daha sağlam duracağına eminim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hiç umrumda degil dedikten sonra içime oturdu yemin ediyorum.Adamı göndermek ayrı böyle küfür eder gibi cümleler kurmak ayrı.Kendinden igrendiricek böyle şeyler yaparak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Amma dert olmuş bazılarına başkanımızın konuşması ya Takdir ettim çok güzel konuşma yaptı, sahadaki oyunculara sahip çıkın dedi ve sanırım Aykut hocamızla ilgili de bir şeyler söyledi.
    Ülke futbolu rezil oluyorda o yüzden Dünya'nın neresinde görülür böyle bir olay yahu Allah akıl fikir versin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım yayında.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ülke futbolu rezil oluyorda o yüzden Dünya'nın neresinde görülür böyle bir olay yahu Allah akıl fikir versin.
    Rezil olma kısmını biraz daha açar mısın, rezilliğin ne yönden olduğunu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aziz yıldırım resmen alexin fişini çekti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım'da kızmış baya Alex'e.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç içerisinde anons yapmak serbest mi kafasına göre ? Buna benzer bir şey yine olmuştu Saraçoğlu'nda, Bursaspor'un şampiyon olduğu sene, anonsçu tribünleri gaza getirmeye çalışıyordu tezahürat yapsınlar diye, o zaman da aklıma takılmıştı bu durum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Kendi görüşünü mü dikte etti ? Ötekilerinin hakkını yemeyin dedi. Ne zamandan beri öteki oyuncularında hakkını yemeyin onları da destekleyin demek faşizm oldu. Şahıslara olan nefretinizi onlara çamur atarak atmaya çalışmayın !
    ötekilerin hakkının yenmesi işin masalı.
    taraftarın böyle tepki koyması cok normal.
    gündem bu konu, üstüne alex nerede diye sormasında ne var taraftarın,
    eğer rahatsızsa ve alex in takımda yada kadroda olmasını düşünüyorsa
    aziz yıldırım da aldı mikrofonu fırçaladı resmen taraftarı bu görüşünüzü kabul etmiyorum yapmayacaksınız dedi.
    bunu bunu yapın dedi.
    taraftar protesto yapmak istiyorsa protesto yapar.
    tuncay şanlı zico tezahüratlarıyla az inlemedi o stad.
    alex i unutturacak futbol oynatırsın o taraftarın sesi çıkmaz o zaman.

kimseye nefretim yok ben geçen sene aziz yıldırım için çağlayanda kaç kez biber gazı plastik mermi yedim
    yalnız bu iş böyle devam ederse ve bu korkak futbola aykut kocaman ın hatalarına rağmen bu kadar arkasında durursa taraftarı aykut kocaman için karşısına alırsa aziz yıldırım'ın da yeri sallanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hoca spekülasyonlar mı umrumda değil dedi yoksa Alex mi ? dinlemedim ondan soruyorum ama ilkiyse sıkınt yok. başkan dedi zaten pazartesi çözeceğiz. 2 proje ne acaba ? biri kongre üyeliği de diğeri ne ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Rezil olma kısmını biraz daha açar mısın, rezilliğin ne yönden olduğunu?
    Profesyonel futbol liginde oynuyorsun başkan sahaya inip anons yapıp müdahale yapıyor o derece düştük mü yazık vallaha yazık. Rezil olma kısmı da bu , Avrupa'dan biri izlese şu olayı gülüp , eğlenir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu alex neymiş arkadaş bu ne öfke adama karşı ne oluyoruz yahuuuu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

her fenerbahce maci olay oluyor, ne klupmusuz biz boyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'in profiline girilip conversation yapılması lazım. Önce 2. seçenek daha sonra 3. seçeneğe basınca mutlu olur sanıyorum
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Profesyonel futbol liginde oynuyorsun başkan sahaya inip anons yapıp müdahale yapıyor o derece düştük mü yazık vallaha yazık. Rezil olma kısmı da bu , Avrupa'dan biri izlese şu olayı gülüp , eğlenir.
    Bakış açısı tabi, ben de gurur duydum başkanımla sahada alın teri akıtan 11 oyuncusuna ve bu kadar baskı gören teknik direktörüne sahip çıktığı için; her başkan yapmaz malum

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri