Tribünlerde "Burası Türkiye burdan çıkış yok" tezahuratları. Hey Allah'ım![]()
Tribünlerde "Burası Türkiye burdan çıkış yok" tezahuratları. Hey Allah'ım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Off Hamit Offilerde olsa hep bunlari ceker
Nuri iyi oldu ya selcuk yada Nuri girecekti zaten
Selçuk varken Nuri ... pehh.. yazık oluyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Adil hoca lazım, adaletli hoca lazım. Yoksa bizden bir cacık olmaz.
Yapmayin bee olsun artik.
Ah be Sercan!Abdullah hoca da ceketini çıkardı , terlemiş olsa gerek.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ahhh ulan ahhh
Al su 2ci forveti oyuna Avci kaybetecek birsey kalmadi
Yav hakkaten Selçuk,Gökhan ve Burak bu takımda nasıl yer bulamaz anlamıyorum.Özellikle Selçuk'un yerinde olsam bundan sonra oynatsa bile bir kırgınlığım olur.Şu Tunay ne yaptı şu dakikaya kadar oyunda?Niye oynuyor hala anlamıyorum.Valla soğuyorum milli takımdan böyle şeyler görünce.
topu dikerek kontra atak yapıldığınıda ilk defa görüyorum bu arada burak girdi sercan çıktı
Burak girdi penalti aliriz![]()
Heh ya girdi Burak. Şimdi Burak'la 1 penaltı kazanırız felan ne olay olur![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
snijdeer o frikiki burnuyla mı kullandı banamı öyle geldi![]()
Soyle bi sag caprazdan ceza sahasina girerken kendini yere biraksa penalti kazansak![]()
Maçın kader anı Emre-Nuri değişikliği bence. Orta sahada üstünlük kurmuşken, oyun bizim hakimiyetimizde giderken sabotaj gibi bir değişiklik oldu. O dakikadan beri gelmeye başladı Hollanda.
Robben şov yapıyor.
Nuri kim ? Tunay kim ? Oynuyor mu bu arkadaşlar ?
Hamit'i bu maçtan sonra oynatmayabilir. Adam bitti ya bildiğin bitti. Hoca hiç mi izlemezsin, görmezsin bu adam hazır değil ? Daha çok yorulacağı bölgeye koyarsın. Van Persie aynı golü ligde atmış hiç mi takip etmezsin ?
Selçuk İnan'ı koy Barca'da oynar Milli Takım'a yetmiyor vay be!
Biz, maça bu 11 ile çıkarak teslim olduk zaten. Ne umuyorduk çoğumuz; ama ne bulduk. Tunay Torun ve Sercan bu maçta oynatılmamalıydı. Hamit, sağ bekte başlamamalıydı. Yazık etti Abdullah Hoca.
mevlüt giricekmiş helal olsun abdullah avcıma
Bu Hollandada sacmalamaya basladi, gol atariz biz bunlara 1-1 olur mac.
İlk 11 de Tunay'ın Mehmet'in olduğu milli takımda Selçuk İnan 1 dk bile süre alamıyorsa kimse alınmasın ama bu resmen vatan hainliğidir,kendi mezarını kazmaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
maçı kapattım biri ne olur açıklasın bu nurinin bizim takımda ne işi var yavsırf real madrid etiketiyle oynuyor artık abdullah avcının oyunu okumada ciddi eksiklikleri var
şimdiden tolga-hasan ali-ömer-ve semihi tebrik ederim adamlar ellerinden geleni ortaya koydular
arda bildiğin laubali oynuyo o topuk pası atmaya çalışmakta neydi ya o kadar getirmiş topu bu arada ömeri alan büyük iş yapar keşke biz alsak semihle uyumlarıda iyi gibi![]()
Hoca: Nuri nerdesin.. Nuri: Orta saha hocam Hoca: peki Nuri.
Ağlasak mı , gülsek mi ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
selçuk un yerinde olsam abdullah avcı varken milli takıma gitmem
Abdullah Avcı'da hiç futboldan anlamıyor !!
![]()
çok gülüyorum bu forumda.
eto'o bitmiş.
2-0 oldu adamların adını ilk defa duyduğumuz oyuncusu ardanın yapamadığını yaptı
Rakiplerde bize gülüyor Ahmet abi '''' .
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp