Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

10 50.00%
  • Berabere biter

1 5.00%
  • Fenerbahçe kazanır

9 45.00%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 226 arası toplam 226 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

peki o zaman soruyorum arkadaşlara sorunu kim çözecek?
    nasıl çözecek?
    ne zaman çözecek?
    sorumlu kim?

Oyuncular kendine gelmeden bu sorun çözülmez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Kasımpaşa'da...oynadığı futbol ortada...
    Fenerbahçe'de 50'den fazla maça çıktı. Hangi maç iyi oynadı da hoca harcamış olsun. Geçiniz.

Oynadığımız futbolun istisna maçlar dışında kötü olduğunu düşünürsek, oyuncular hiç kendinde değildi bu zamana kadar. Bence sorun transfer politikası ve Teknik Direktör de.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Fenerbahçe'de 50'den fazla maça çıktı. Hangi maç iyi oynadı da hoca harcamış olsun. Geçiniz.
    Daum döneminde iyi oynamadı mı ? Daum'la aykut arasındaki fark nedir biliyormusun ....Daum...Elindeki oyuncuyla sonuna kadar faydalanır...Aykut elindeki oyuncuyu küstürür....Ayrıca daumun her zaman gol atmak için planları vardı...orta saha oyuncuları uzun pas yapardı...ve bunu cok iyi yapardı...her oyuncunun fiziği cok iyiydi..bu uzar gider....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahtan Fenerbahçe'yi izliyoruz da Daum'un Fenerbahçesinin 6-7 maç üst üste kazanamadığı dönemleri de hatırlıyoruz.

Perşembe yenilirsek hoca gider zaten. Gidince de bugünleri değil 17'de 16 yapılan sezonu ve müthiş futbolu hatırlarız. Bu böyle sürer gider...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Allahtan Fenerbahçe'yi izliyoruz da Daum'un Fenerbahçesinin 6-7 maç üst üste kazanamadığı dönemleri de hatırlıyoruz.

Perşembe yenilirsek hoca gider zaten. Gidince de bugünleri değil 17'de 16 yapılan sezonu ve müthiş futbolu hatırlarız. Bu böyle sürer gider...
    Daum zamanında bu kadar kötü futbol oynadığımızı nadir maç hatırlıyorum yenilse bile mücadele vardı..bu kadar ruhsuz değillerdi...

Metin Diyadin gelsin....Bu takımın başına futbol izleyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Adamın verdiği mücadele de dalga konusu olmaya başladı ya, bu malzemeyi verenler utansın ne diyim..

"İyi bu maçta da yenildik darısı diğer maça. İnşallah yeniliriz" diyen "Fenerbahçeliler" görüyorum sağda solda, ben utanıyorum..

çabuk unutunuz 6 temmuzdaki basın toplantısı o açıklamar için insan sabreder biraz

Nesil
    2006

Daum döneminde bile dakika 85de geri olduğumuz maçı kazanıyorduk, bunu başarabilen hırslı oyuncular ve yapı vardı takımda. Alex'i zaten bu tarz maçlar sonunda sevdik yaptıkları ile. Oyuna çok iyi müdahale ediyordu Daum.

Gelin görün Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım birlikte ayrılacaklar, ne istifa bekleyin ne başka bir şey. Aziz Yıldırım bırakmadan bu takım düzelmeyecek. 6. Haftada ümidi bitmiş bir takım var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Adamın verdiği mücadele de dalga konusu olmaya başladı ya, bu malzemeyi verenler utansın ne diyim..

"İyi bu maçta da yenildik darısı diğer maça. İnşallah yeniliriz" diyen "Fenerbahçeliler" görüyorum sağda solda, ben utanıyorum..

Onu dedirtenler utansın bence.Birçok Fenerli "M'Gladbach yensin de Aykut istifa etsin" diye düşünüyor.Kim ister takımı kaybetsin ? Ama takımının iyiliği için istiyor bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

takım bir geçiş süreci yaşıyor. Dingin yavaş bir futbola alışan fenerbahçe bundan kurtulamıyor. Bu sene bunu bitirmeyi deniyor hoca ve muhtemelen bu yüzden kovulacak.

Ayrıca Daum'un ilk döneminde geriden gelip kazanıyorduk falan çok koşuyorduk. İkinci dönemi bundan farklı değildi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    peki o zaman soruyorum arkadaşlara sorunu kim çözecek?
    nasıl çözecek?
    ne zaman çözecek?
    sorumlu kim?
    Sorumlu Başkan.

Senelerdir kulübü taraftarın fedakarlık göstererek ceplerinden ödediği paralarla ayakta tutuyor. Kafasına göre hoca getirip kafasına göre hoca kovuyor. FM oynamaya başlayan yeni çocuklar gibi kulübün tonla parasını transfere dökebiliyor. (Güiza 14 milyon €) Bizlere bu kulübe istikrarlı, vizyon sahibi ve dinamik bir hoca getirmeyi düşünüyoruz deyip ertesi gün Aragones'i getirebiliyor. İşin yönetici kısmından kopup her şeye karışan kısmı oluyor.

Geçen sene takımın başına gelen felaketin baş sorumlusu da kendisi. Eğri oturup doğru konuşmak gerek. Biz bazı gerçekleri görmemize rağmen ne kulübün adını ne de onun adını ezdirdik, sahip çıktık ve bu destek en azından onun özgürlüğünü sağladı. Başkanın bu saatten sonra bu kulübe verebileceği hiç bir şey yok. Onun için mevcut sorunu ne yönetim çözebilir ne de teknik heyet. Aziz Yıldırım'ın da Aykut Kocaman'ın yönetim tarzı eski futbol anlayışına dayanıyor (1960-1980 dönemlerinde başkanlar soyunma odalarının, antrenman tesislerinin mudavimi olur, hocalar takım öne geçince 11 kişi geri çekilir skor korurdu vs.) Her iki isimde yeniye ayak uyduramadığı için başarısız oluyor, boşuna dememişler eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Herkes bir suçlu arıyor Katil kim?! Yine mi uşak!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her yerde Fenerbahçe herkes ve her kurumdan üstündür dese de görünen yıllardır şu ki; Aziz Yıldırım > Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Zico döneminde Fenerbahçe 1-0 geriye düşse de ben maçı dinlerken ya da izlerken "şimdi devre bitmeden 1 gol atarlar,sonra ikinci devrede 2-3 farklı alırlar maçı" diyordum.ama işin açığı şu anda FB geriye düştüğü anda bu maç tamamdır diyorum. aykut kocaman bir maç sonrasında basın toplantısında kendi oyun anlayışlarından bahsederken "biz kendi savunmamızın önünde pas yapacağız ve rakibi üstümüze çekeceğiz,rakip savunma arkasına attıgımız toplarla gol arayacağız"" demişti. yani fenerbahçe baya bildiğin yavaş tempoda pas yaparak kontra oynamaya alıştırılıyor 2 senedir. hal böyleyken sezon başından beri 5-6 gol atması da normal bir durum. aykut kocaman kalmalı bence fakat mutlaka oyun sistemini fenerbahçeye yakışır hale getirmeli.ama bahsettiği oyun sisteminden vazgeçmeyecekse asla fayda sağlayamaz bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri