bende versiyon olarak 13.02b görülüyor, silip yeniden kurmuştum sabah Steam'den.
beta de mi bu?
bende versiyon olarak 13.02b görülüyor, silip yeniden kurmuştum sabah Steam'den.
beta de mi bu?
Kendi işimi gittim kendim gördüm. Aldım geldim![]()
FM Gazetesi
Sanırım Reinstall diyerek yükleyeceğiz betanın üzerine.
FM Gazetesi
Valla ben betayı sildim, zaten doğru dürüst oynamamıştım. Kargo gelsin, temiz temiz kurarım. Betayı sevmemiş, ısınamamıştım, bütün izlerini silmek istedim.![]()
DR'dan mı aldınız yoksa Yurt İçi Kargodan' mı ?
ben de dışarı çıkmıştım. gitmişken aldım geldim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Oyun hangi şubede onu bilmiyorum neyse gelmesini beklerim![]()
Saat sekize kadar açıkmış kargo. Yani daha doğrusu bizim buradaki öyle. Diğer yerleri bilmiyorum.
FM Gazetesi
Bende d&r 'dan aldım hala beta görünüyor oyun
Oyunu Playstore'dan satın aldım, şuan yüklüyorum.
...
ben şimdi betadan fule update başladım 648.6 mb update görünüyor şuan iniyor sizdedemi aynı oldu.
Merhaba arkadaşlar,
Steam'dan full olması için oyun 380mb'lık bir dosya indirimi yaptı. Versiyon sizlerde de 13.1.1 mi gözüküyor ?
380 mb'lık dosya güncelleme dosyası. Şu an son güncel hali 13.1
14:03 Gönderi Araçtan İndirildi
17:28 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede
İş şubede de bitiyor,vizeler öncesi 1 gün bile değerliyken ve cuma gecesi gibi hoş,boş bir gecedeyken;adamlar 2 de şubesine gelen kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar,erkenden şubeyi kapatıyorlar.Yarın da muhtemelen sabahın köründe gelirler ve 1 kere zile basıp giderler.
Oyun resmi oLarak fuLL sürüm oLmuş ama herşey haLa BETA. Her maç 354534212,454 tane direk oLmaya devam ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
playsotoreden aldım steamdan indirmeye başlıcam
İlk defa orjinal ürün alıyorum Türkçe olduğu için![]()
Bu sene kesinlikle FM'ciler bölünecek. Kimisi 2013 öncesi, kimisi 2013 sonrası olarak ayrılacak. Ya da bilmiyorum ben daha alışamadım. İlk başlarda çok güzel geldi ama sanki karmaşıklaşmış gibi. Önceki arayüz çok daha sade ve kolaydı.
FM Gazetesi
Geçen yılki performans tutmadı. Oyunum kargo şirketinde gözüküyor; ama bütün gün evde olamama rağmen elime ulaşmadı. Acaba cumartesi hizmet açık mı?
Yurtiçi kargo ise saat 14'e kadar açık. O saate kadar geldi geldi...
FM Gazetesi
Benimde daha oyun gelmedi. Yarında 14.00'e kadar gelmezse yurt içi kargoya gidip kendim alabilir miyim ?
şubeye giderseniz direk teslim alabilirsiniz şubede sizin evinizie en yakın olan şubedir genelde
yada yurtiçi kargonun internet siteisnden evinize yakın şubenin telini alabilir şubeye teldende sorabilirsiniz
Kargom yeni geldi.. Bu saatte gelen kargoyu da ilk kez görüyorum.. Ancak Preparing to İnstall FM 2013 kısmında çok bekledi, sizde de öyle oldu mu?
şubeyi aradım adıma kargo gelmemiş nasıl olacak ?