Şimdi ön sipariş verirsem bana key yollarlar mı ?
Şimdi ön sipariş verirsem bana key yollarlar mı ?
Sistem bu sene bu şekil.
Türkiye Kupası 1. Turu'nda, profesyonel takımı bulunmayan şehirlerimizden 32 Bölgesel Amatör Lig Takımı ve Spor Toto 3. Lig'den 54 profesyonel takım yer alıyor.Takımlar rakipleriyle tek maç eleme usulüne göre karşılaşacak.
2. Tur'da; 1. Tur'dan gelecek 43 takımın yanı sıra Spor Toto 2. Lig'den 34, PTT 1. Lig'den 18 ve Spor Toto Süper Lig'den Avrupa'ya giden takımlarımızın dışındaki 13 takımızla birlikte toplam 108 takım 3. Tur'a çıkabilme mücadelesi verecek. 2. Tur da, yine tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu turdan itibaren 3, 4 ve 5. Turlarda seri başı sistemi uygulanacak.
3. Tur'da 2. Tur'un kazanan 54 takımı bir üst tura çıkabilmek için ter dökecek. Bu turda da tek maç eleme usulü geçerli olacak.
4. Tur'a çıkan 27 takıma, bu turda, Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil eden Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımları katılacaktır.
5. Tur'da 16 takım tek maç eleme usulüyle karşılaşacak.
6. Tur'da kalan 8 takım 4'erli 2 grupta yer alacaklar ve çifte devreli lig usulüne göre mücadele edecek.
7. Tur, yani yarı finalde Play-Off gruplarından gelen 4 takım, çapraz yöntemle eşleştirilecek ve çift maç eleme yöntemiyle karşılaşacak. Bu iki karşılaşmanın kazananları, finalde Türkiye Kupası için mücadele verecek. Final karşılaşmasının tarafsız sahada oynanacak.
Kaynak: tff
...
Kimsenin hevesini kırmak istemem ama ben dünden beri kadro yapamıyorum, mevkiler çok kötü olmuş, mevkilerin düzeltileceği bir yamaya çok ihtiyaç duyuyorum, yani deli oldum resmen, fm 2012 ile oynamaya devam ediyorum okadar kötü durum yani.
Ayrıca bu arayüz bence berbat olmuş yani heryerde açılan penceler saçma sapan bilgi menüleri hayır bunları görmek istemeyene kapatma olanağıda verilmemiş. Bence serinin en kötü arayüzü, bilsem almazdım desem yeri var.
Beyler , FB için bi sol bek önere bilir misiniz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şimdi ön sipariş verdim key ne zaman gelir bilmiyorum hadi hayırlısı![]()
Bende verdim siparişi...
Gol oldu top ağları deldi![]()
Eğer D&R dan verdiyseniz, müşteri hizmetlerine key istediğinize dair bi mail atın derim. Ben ve iki arkadaşıma mail atmadan göndermediler. Diğer firmaları bilmiyorum...
Oluyor öyle evet, bende de iki kere oldu. Muhtemelen bug... = )
Meydan okuma bölümünde yenilmezleri oynadım. Son maça kadar yenilmedim ama son maçtan bi kaç gün sonra Kaybettiniz yazdı. Kazandın mı kazanmadım mı anlamadım ?
Bank Asya'ya bu oyunda da önem vermemişler..Bizim şimşek Erçağ ile hantal Gökhan Kabanın hız ve hızlanmaları aynıAyrıca bir tane oyuncu koymuşlar ADSye allah razı olsun çok iyi özellikleri var ama öyle bir futbolcumuz yok normalde
Her top fileyi deliyo , tüm goller kanattan orta ile oluyo..Bunlar cidden büyük sorun bence..
Nerede konuşulduğunu hatırlamıyorum ama araştırdım.
Topun kale filelerini geçip Metin Oktay'a selam çakmasınının farkındalar
SI Games sorundan haberdar arkadaşlar. Hatayı araştırıyorlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
BETA'yı şimdi yükledim ve incelemeye başladım, daha oyuna geçmedim ama Tercihler arasında, renkleri renk körlüğüne uygun olarak ayarla diye bir şey gördüm, okuduğumdan anladığımsa olay, bu bence ince bir düşünce olmuş ve çok hoş olmuş, böyle bir şeyi düşüneceklerini sanmıyordum, zaman zaman sıkıntı oluyordu çünkü![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi aradım D&R'ı key gelir ama ne zaman bilmiyorum mailinizi kontrol edin dedi.
Merak ettiğim bir konu var, STEAM'den alınan oyunlar Türkiye'den alınmış olarak gözükmüyor diyorlar, doğru mu? Ona göre satın alacağım da.
Fenerbahçe ile Şampiyonlar liginde devam ediyoruz yolumuza ManU ile eşleştik.İlk maçı oynadım evimde idi 2-0 kazandım
Aslında 1-1 bitmişti ama Crash Dump yedim maalesef ve yeniden oynamak zorunda kaldım.
Bu arada Fenerbahçe ile kariyer yapanlara ya da yapacaklara tavsiyem, Fellipe Soutto çok çok sağlam bir oyuncu.Defansif yönü de iyi, ofansif'i de ortasaha'yı çok rahatlatıyor.
4-3-3 oynatıyorsanız eğerMeireles--F Soutto
Topal (Baroni)
Çok sağlam oluyor.Sorumluluk alan bir genç kendisi..![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Geison diye bir arkadaş var çok ucuza alınıyor, o arkadaş oyunda yeni bir todorov olur demedi demeyin...
Enfes maç oldu ve paylaşmak istedim.27. dakikada skor 2-2 olan bir maçtı
Turu geçtik, Sow 3 gol attı maşallah.10 gol ile Şampiyonlar Ligi gol kralı kendisi![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Arkadaşlar bende oyunda çok bariz bir şekilde netlik sorunu var. Şu şekilde açıklayayım, önceki sayfalarda bir arkadaşın koyduğu görüntüyle hemen altında benim çektiğim ekran görüntüsünü kıyaslarsanız farkı rahat bir şekilde anlayacaksınız.
Nasıl halledebilirim bu sorunu ?
Emenike'nin profilini paylasacak kimse yok mu?
cok sagol kardesim![]()