...
Hocam sana zahmet müsait bir zamanda önemli transfer hedefelrinide koyar mısın ?
Pek hedef olacağını sanmıyorum yine bonservisi elinde oyunculara yönelmeyi düşünüyorum. 500 bin € olan oyuncuyu istediğimde 8 milyon €, 1 m € değerinde adamı istediğimde 12 m € fiyat biçiyolar : ) Oyunda bu problemi bir türlü düzeltmediler durum böyle olunca düşük bütçeyle bonservisli transfer yapmamız çok zor.
...
Arkadaşım baştan sona okudum tek nefeste süper bir kariyer ..helal olsun gerçekten. Senden bir isteğim var acaba saveni paylaşırmısın ?
Baktım dişime göre oyuncular bulamadım pek, bir kaç sağlam regen var boşta getirebilirsek iyi olacak.
Hmm Teşekkürler : )
Teşekkürler,
Buyur: https://hotfile.com/dl/181606213/759...bledon.fm.html
...
Yeni Sezon Transferlerimiz Tamamlandı, Gelenler-Gidenler Kadromuz ve Bazı Oyuncularımız
Transferler
Kadro
Kaptanımız
En Kaliteli Oyuncumuz
Potansiyeli En İyi Oyuncumuz
En Genç Oyuncumuz
Kadro Değerlendirmesi
Premier Lige çok genç bir kadroyla merhaba diyoruz. Transfere fazla para harcamadık eldeki mevcut kaynakları şimdilik içeride tutarak ileride kullanmak adına kenarda bıraktık. Bonservisi elinde olan oyuncuları kadroya katarak eksikleri gidermeye çalıştık. Kadromuzun yaş ortalaması 21.5 , Genç ve geleceği parlak bir kadro ama lig için yetersiz bu yüzden amacımız Ligde kalmak olacak, Ligde kalmanın, ertesi sene ligde olmanın bedeli 54 milyon € olduğunu düşünürsek bizim için çok önemli bir gelişme olacağı mümkün. Hedef Ligde Kalmak, Yola Devam : )
...
Regenlerin çok iyi 2 sene sonra onlardan iyi para kazanırsın
Zamanım Taktik ve Antrenman alanından daha çok Oyuncu arama-tarama faaliyetleriyle geçiyor. Scoutlar, sözleşmeler, amatörler, uzaktakiler, yakındakiler, hızlılar, yetenekliler vs : ) Tabi mesele sadece oyuncuyu bulmak, kadroya katmakla da bitmiyor. Oyuncuyla ilgilenmeli takım ve bireysel antrenmanlar eşliğinde gelişimine katkıda bulunmak gerek. Örneğin geçen sezon başında Reading alt yapısında bulup keşfettiğim ve takıma kattığım Vincent Jordan, Sarı halka içine aldığım profili geçen sezon ki hali Kırmızı halka içine aldığım profili şuan ki hali.
Sürüm yüzünden değil daha önce başka bir kayıtlı oyunu webden yükleyip açmayı denemediğim için cevabını tam olarak veremeyecem ne yazık ki. Ama sürüm olmadığı kesin. Çünkü veritabanımız hala 13.0.0. Regenlerimiz iyi, geliştirerek takıma katkılarını daha da arttırmak amacım. Daha önce 3-4 defa kupada Premier Lig takımlarına karşı hep mağlup olmuştuk bakalım bizi ne bekliyor : )
...
Stadyum Kapasitesi 5539 , Satılan Kombine 4324
Yönetim boşuna yeni stad yaptırmıyor : )
1.Hafta
Lige kendi evimizde beraberlikle başlıyoruz, puan kazanmak her zaman iyidir : ) Haftaya Manchester City deplasmanındayız.
...
Saveyi paylaştıgın için teşekkür ederim ama bende kayıtlı oyun yüklenemedi dedi benim fm orjinal ve sürüm 13.1.3 sürümler yüzünden olabilir mi ? Bu arada regenler çok iyi iş yapacaktır umarım 2 - 3 sene sonra onlardan iyi para gelir klüp için bu sene kümede kalmaya çalış zor olucaktır ..![]()
![]()
Jordan harika tek eksik yanı çeviklik sıkıntısı var o yönünü geliştirisen sıradışı bir oyuncu olur , tabi benim fikrim.
...
Lig Kupası
3.Hafta
4.Hafta
Premier Lig'de Puan Durumu
Lig Kupasında Charlton karşısında iyi bir oyunla galip gelerek 3. tura yükseldik. Akabinde Ligde çıktığımız 3. maçta Sunderland karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve 4. hafta Norwich'e konuk olduk. Kontradan bulduğumuz pozisyonları iyi bir şekilde sonuçlandırdığımız karşılaşmayı 3-1 kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.
...
5.Hafta
Maalesef Wolwes karşısında sahada varlık gösteremedik ve mağlup olduk. Kötü bir maç oldu bizim açımızdan.
...
6.Hafta
7.Hafta
Stoke deplasmanında oyunu dengede götürürken yediğimiz kırmızı kart maçın kaderini etkiledi belki de sürpriz çıkaracağımız maçtan eli boş döndük, Aston Villa'yı konuk ettiğimiz maçta yine kendi ayağımıza sıkan taraf olduk, kendi kalemize attığımız gol 2 puana mal oldu. Çok zorlu bir fikstür önümüzde var ; Tottenham, Everton, Chelsea, Manu ve Newcaslte. Tahminen bu maçlardan çıkacağımız 0 puan ile : ) Lig daha da zor bir hal alacaktır.
...
Umarım bu sezon ligde kalırsın hocam gelecek sezona çok sağlam girceğinden eminim![]()
...
...
Abi süpersin her zamanki gibi ....
...
Abi bence şuanda skorlar normal norvichide yendik zaten ligde kalmaya bak puan topla belki sürpriz olur orta sıralarda bitiririzBirde finansını merak ediyorum koyarsan sevinirim
![]()
...
Lig Kupası 3. Tur
Lig kupası 3. Turunda karşılaştığımız West Brom karşısına forma şansı bulamayan oyuncularla genç oyuncular ağırlıklı bir kadro ile çıktık. Fena oynamadık ama elenmekten de kurtulamadık. Yedek oyunculardan bazıları ilk 11 için göz kırptı. Genç oyuncuların daha çok çalışması gerekecek.
...
hahahah çok güzelmiş başarılar inşallah bu sene ilk 15 deyiz![]()
Chelsea n'olmuş öyleMorinho'ya baksen fena yardırıyor
![]()
@zeck17
İnşallah : )
@romelon
Bu hafta Chelsea ile oynuyoruz adamlar zor zaman yaşıyor biz de tam zamanında onlara deplasmana gidiyoruz, al sana ilaç, fenalardayız : )
@entolik
Onlar sadece dans etmek için oynamaya geliyor ama 33-34 oldular mı sahada oynatmak için getiriyorum, rahatız : )
...
PL'de kalacağına inanıyorum.Her zaman olduğu gibi yine doğru hamle yapıyorsun.