Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sezon Sonu Hangi Takım Şampiyon Olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 46.67%
  • Galatasaray

24 53.33%
Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 514 sonuç

Konu: Ezeli Rekabet Ebedi Dostluk / Galatasaray & Fenerbahçe Ortak Kariyer

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Çok kritek hata yaptım oyuncu değiştirme hakkım kalmamıştı fierro sakatlandı son 30 dakika 10 kişi oynadık o ara maçın hakimiyetini GS 'ye verdik

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

TSL 19 .Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

TSL 19 .Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Türkiye Kupası 6 .Hafta

Kupa'nın en önemli favorisi olduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray ın kupadan elenmesi garip olmuş

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    iyi oldu hocam bir yandan çok sakatlık oluyor .

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yooo çok gerçekçi olmuş 3 kulvarda yanlızca biz devam edebiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe Transfer Geçmişi

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

TSL 20. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

TSL 20 .Hafta

Şimdi onlar düşünsün , sonunda lideriz,

aynı gerçek hayattaki gibi olmuş fener habire takviye yapıyo cimboma yetişmek için şaka bi yana iki takımda çok iyi gidiyo ama şampiyonluk cimbomun burak abi transferlerinde gerçekten çok iyi ama onlar anca seneye meyve verir

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Kerim Frei 10 Milyon Euro Karşılığın da Galatasaray'da !!

frei transferi çok iyi olmuş ama keşke sercanı kaptırmasaydık fenere malum yerli sıkıntısı var oyunda

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Liderliği kaptırmamız kötü oldu

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by alekxi3599 View Post
    aynı gerçek hayattaki gibi olmuş fener habire takviye yapıyo cimboma yetişmek için şaka bi yana iki takımda çok iyi gidiyo ama şampiyonluk cimbomun burak abi transferlerinde gerçekten çok iyi ama onlar anca seneye meyve verir

Sercanı rotasyon amaçlı aldım ama formayı hemen stoch'dan kaptı , fierro 2 sezon sonra gol rekorları kırar şuan kuyt orada işi götürüyor. arouca ise bu yıl için aldım fena değil , iki takımda çok zorlu bir periyota giriyor bu hafta'dan itibaren , en az hata yapan ligi götürür.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Daha dur bu daha başlangıç

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Arouca transferine anlam veremedim ama liderliği ele almışız vermeyelim bundan sonra.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hocam bizim kadro şuan yeterli oyuncular milli takıma falan gitti ondan bir kaç maçtır iyi değiliz 14 hafta var daha , şampiyonluk 2 takım içinde daha erken .

frei transferi çok iyi olmuş ama keşke sercanı kaptırmasaydık fenere malum yerli sıkıntısı var oyunda
    freiyi alternatif olsun diye aldım , kanatlarda emrele amrabat çok iyi sene sonu amrabatı satıp yerine gökhan töreyi alıcam yerli sorunu olmaz o yüzden .

Alırız hocam daha çok maç var hatta daha arenaya gelecek fb

gökhan töreyi alırsan ztn süper iş yaparsın bide sağlam bi stoper patlattın mı tmmdır malum rakipte fierro var adam tehlike

Şampiyon Fenerbahçe olacakmış gibi bir ön sezim var, umarım haklı çıkarım ; )

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    daha çok zaman var belli olmaz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Sene sonu mutlaka şampiyon olmamız lazım , ankette bizi destekleyen bu kadar Galatasaraylıyı üzmek olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam Galatasaray'ın dizilişi koyabilcek misin kabul edersen 1-2 önerim olcak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Her iki takımıda başarılar öncelikle Gerçketen çok çekişmeli ve gerçekçi bir kariyer oluyor yalnız her ikinizdede bir sıkıntı var çok sakatlık yaşıyo maçlarda futbolcular bunun sorunu acaba antrenman programımı? Bunu minimuma indirirseniz avrupada daha iyi yerlere gidebilirsiniz diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kariyer gerçekten iyi ama size bir tavsiyem var çok kuru kuru gidiyor kariyer.Şöyle diğer kariyerlerden örnek veriyim sizde bilirsiniz zaten şöyle birşey yapın bence;Klüpten haberler yapın gazete sayfasına yazı falan klüpten haberler diye transfer spekülasyonları yaratın rekabet edin bunlar basına düşsün sizde paylaşın haber olarak renklendirin yani tavsiyem bu Teşekkürler Kariyere lafım yok ama bunları yaparsanız çok çok güzel olur tavsiyelerimi dikkate alacağınızı düşünüyorum teşekkürler tekrar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Hocam Galatasaray'ın dizilişi koyabilcek misin kabul edersen 1-2 önerim olcak.
    Akşam oyuna girince koyarım hocam . Tavsiyelere falan açığız önerilerini bekliyorum koyunca.

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Her iki takımıda başarılar öncelikle Gerçketen çok çekişmeli ve gerçekçi bir kariyer oluyor yalnız her ikinizdede bir sıkıntı var çok sakatlık yaşıyo maçlarda futbolcular bunun sorunu acaba antrenman programımı? Bunu minimuma indirirseniz avrupada daha iyi yerlere gidebilirsiniz diye düşünüyorum.
    Hocam antremandan çok , sık maç yapmaktan kaynaklanıyor bu sakatlıklar. Şu türkiye kupasında 2 günde bir maç oluyor o arada sakatlanmadık adam kalmıyor takımda .

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Kariyer gerçekten iyi ama size bir tavsiyem var çok kuru kuru gidiyor kariyer.Şöyle diğer kariyerlerden örnek veriyim sizde bilirsiniz zaten şöyle birşey yapın bence;Klüpten haberler yapın gazete sayfasına yazı falan klüpten haberler diye transfer spekülasyonları yaratın rekabet edin bunlar basına düşsün sizde paylaşın haber olarak renklendirin yani tavsiyem bu Teşekkürler Kariyere lafım yok ama bunları yaparsanız çok çok güzel olur tavsiyelerimi dikkate alacağınızı düşünüyorum teşekkürler tekrar
    Hocam dediğin şeyler renkli güzel şeyler .
    Ama ortak kariyerde yapması biraz daha zor gibi zaten aynı saatlerde girip oynarken bile bazen denk gelmiyor insan birde onlarla uğraşmak zor olur ama mantıklı yani görsellik olur biraz kariyer de tavsiyen de gayet güzel ,bunu bir konuşalım romelon hocamla bakarız

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

gökhan töreyi alırsan ztn süper iş yaparsın bide sağlam bi stoper patlattın mı tmmdır malum rakipte fierro var adam tehlike
    Amrabatta şuan çok formda değeri de 12 milyon euro oldu satasımda gelmiyor
    Ama önümüzdeki sene yabancı sıkıntısı olduğu için büyük olasılıkla alıcam töreyi 35 milyona el sıkıştık devre arası ama fazla geldi sene sonu daha ucuza kapatırız inşallah
    Defansa da sene sonu yapıcam güzel bir takviye fierro'nun çok büyük bir tehlike çıkaracağını sanmıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Dediğin gibi tehlike çok büyük 2 Yıl sonra onu durdurabilecek bir stoper olmayacak

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Ön sezini yanıltmıyacaz inş ,

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Ben sakatlıkdan çok fazla çekmedim açıkçası oyunun başında Egemen 3 ay sakatlandı o ara Serdar kesimal'ı kazandık , yani bizim için hayırlı oldu Antrenmanlara gelince , çok özen gösteriyorum , hatta yönetim tesisleri büyütüyor ,

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Hocam ortak kariyerin en büyük zaafı saatler bazen uymuyor , ikimizde online olunca malum hemen oyuna dalıyoruz , zevklide geçiyor açıkçası , dediklerini kesinlikle dikkate alıcaz , teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Sene sonu mutlaka şampiyon olmamız lazım , ankette bizi destekleyen bu kadar Galatasaraylıyı üzmek olmaz

Ankette sen onların hepsinin GS 'li olduğunu mu sanıyon TS ve Bjk 'de sana oy veriyor :
    D

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

TSL 21. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Liderliği kaptırmak kötü olmuş. Ama sonunda şampiyon olucaz

Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon