Çok kritek hata yaptım oyuncu değiştirme hakkım kalmamıştı fierro sakatlandı son 30 dakika 10 kişi oynadık o ara maçın hakimiyetini GS 'ye verdik
Çok kritek hata yaptım oyuncu değiştirme hakkım kalmamıştı fierro sakatlandı son 30 dakika 10 kişi oynadık o ara maçın hakimiyetini GS 'ye verdik
Galatasaray ın kupadan elenmesi garip olmuş
aynı gerçek hayattaki gibi olmuş fener habire takviye yapıyo cimboma yetişmek içinşaka bi yana iki takımda çok iyi gidiyo ama şampiyonluk cimbomun
burak abi transferlerinde gerçekten çok iyi ama onlar anca seneye meyve verir
![]()
Liderliği kaptırmamız kötü oldu![]()
Sercanı rotasyon amaçlı aldım ama formayı hemen stoch'dan kaptı , fierro 2 sezon sonra gol rekorları kırar şuan kuyt orada işi götürüyor. arouca ise bu yıl için aldım fena değil , iki takımda çok zorlu bir periyota giriyor bu hafta'dan itibaren , en az hata yapan ligi götürür.
Arouca transferine anlam veremedim ama liderliği ele almışız vermeyelim bundan sonra.![]()
Hocam bizim kadro şuan yeterli oyuncular milli takıma falan gitti ondan bir kaç maçtır iyi değiliz 14 hafta var daha , şampiyonluk 2 takım içinde daha erken .
freiyi alternatif olsun diye aldım , kanatlarda emrele amrabat çok iyi sene sonu amrabatı satıp yerine gökhan töreyi alıcam yerli sorunu olmaz o yüzden .
Alırız hocam daha çok maç var hatta daha arenaya gelecek fb![]()
gökhan töreyi alırsan ztn süper iş yaparsın bide sağlam bi stoper patlattın mı tmmdır malum rakipte fierro var adam tehlike![]()
Şampiyon Fenerbahçe olacakmış gibi bir ön sezim var, umarım haklı çıkarım ; )
Sene sonu mutlaka şampiyon olmamız lazım , ankette bizi destekleyen bu kadar Galatasaraylıyı üzmek olmaz![]()
Hocam Galatasaray'ın dizilişi koyabilcek misin kabul edersen 1-2 önerim olcak.
Her iki takımıda başarılar öncelikleGerçketen çok çekişmeli ve gerçekçi bir kariyer oluyor yalnız her ikinizdede bir sıkıntı var çok sakatlık yaşıyo maçlarda futbolcular bunun sorunu acaba antrenman programımı? Bunu minimuma indirirseniz avrupada daha iyi yerlere gidebilirsiniz diye düşünüyorum.
Kariyer gerçekten iyi ama size bir tavsiyem var çok kuru kuru gidiyor kariyer.Şöyle diğer kariyerlerden örnek veriyim sizde bilirsiniz zaten şöyle birşey yapın bence;Klüpten haberler yapın gazete sayfasına yazı falan klüpten haberler diye transfer spekülasyonları yaratın rekabet edin bunlar basına düşsün sizde paylaşın haber olarak renklendirin yani tavsiyem bu TeşekkürlerKariyere lafım yok ama bunları yaparsanız çok çok güzel olur tavsiyelerimi dikkate alacağınızı düşünüyorum teşekkürler tekrar
![]()
![]()
Akşam oyuna girince koyarım hocam . Tavsiyelere falan açığız önerilerini bekliyorum koyunca.
Hocam antremandan çok , sık maç yapmaktan kaynaklanıyor bu sakatlıklar. Şu türkiye kupasında 2 günde bir maç oluyor o arada sakatlanmadık adam kalmıyor takımda .
Hocam dediğin şeyler renkli güzel şeyler .
Ama ortak kariyerde yapması biraz daha zor gibi zaten aynı saatlerde girip oynarken bile bazen denk gelmiyor insan birde onlarla uğraşmak zor olur ama mantıklı yani görsellik olur biraz kariyer detavsiyen de gayet güzel ,bunu bir konuşalım romelon hocamla bakarız
![]()
Amrabatta şuan çok formda değeri de 12 milyon euro oldu satasımda gelmiyor
Ama önümüzdeki sene yabancı sıkıntısı olduğu için büyük olasılıkla alıcam töreyi 35 milyona el sıkıştık devre arası ama fazla geldi sene sonu daha ucuza kapatırız inşallah
Defansa da sene sonu yapıcam güzel bir takviye fierro'nun çok büyük bir tehlike çıkaracağını sanmıyorum![]()
Dediğin gibi tehlike çok büyük 2 Yıl sonra onu durdurabilecek bir stoper olmayacak
Ön sezini yanıltmıyacaz inş ,
Ben sakatlıkdan çok fazla çekmedim açıkçası oyunun başında Egemen 3 ay sakatlandı o ara Serdar kesimal'ı kazandık , yani bizim için hayırlı olduAntrenmanlara gelince , çok özen gösteriyorum , hatta yönetim tesisleri büyütüyor ,
Hocam ortak kariyerin en büyük zaafı saatler bazen uymuyor , ikimizde online olunca malum hemen oyuna dalıyoruz , zevklide geçiyor açıkçası , dediklerini kesinlikle dikkate alıcaz , teşekkürler
Liderliği kaptırmak kötü olmuş. Ama sonunda şampiyon olucaz