haftasonunun gecmesini merakla bekliyoruz..
haftasonunun gecmesini merakla bekliyoruz..
Hocam benim hakkımda ne düşünüyorsunuz , profilim nasıl oldu koyar mısınız ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Haftasonunu bekliyoruz![]()
...
İdman Yurdu Değerlendirmesi
İdman Yurdundaki genç oyuncularımız gelişimlerine kaldığı yerden devam ediyor, Ligin ilk yarısında fena sayılmayacak bir performans ortaya koyarak yollarına devam ediyorlar. As kadromuzda bulunan Sevgin ve Raşit Akgün bundan böyle daha fazla forma şansı bulmak adına İdman Yurdunda mücadele edecek. İdman Yurdundan ise ligin ilk yarısında göstermiş olduğu 5 gol ve 3 asistlik performansıyla Ali Bayraktar As takıma yükseldi.
Ve son olarak Ligin ikinci yarısında İdman Yurdu yeni bir hocayla yoluna devam edecek, Sizce Kim ? : )
...
Ziraat Türkiye Kupasında Grubumuz
Oldukça zor bir gruba düştük, hedefimiz yok, amacımız ligde forma şansı bulamayan veya az bulan oyuncuları bu maçlarda oynatarak oyuncuların formunu yükseltmek olacak.
...
Bu takima kaydimizi nerden yaptiriyordukyine unuttuk bu sene
Bide basarilar adas, herkes kendini takip etmek icin konuya ugruyor.
En iyi adamin kim ? Bide kadroda keske olmasaydi dedigin.
Klas oyuncu işte : )
Maalesef bir kaç ay önce kayıtlar kapandı Adaş.
Bütün oyuncular iyi ki var 2 farklı takım yönetme imkanı oluyor gerçi birini şimdilik Yılmaz Vural yönetse de : ) En iyi adamım değil de şuan performans olarak en iyileri tartışmazsız Murat Özdemir ve Mehmet Neşet Uzan. Onların katkıları yüksek oldu. Keza Mahmut Uçar da öyle.
...
Yılmaz Vural bizi döve döve zirveye uçurur.Kupada iyi gidiyoruz sayılır.
Canım FEDA olsun sana !
...
Hobaa Yılmaz Hoca .. Aynen döve döve zirveye gideceğiz![]()
Takım gayet iyi durumda.Ben ne alemdeyim hocam eğitim filan aldırsan takımın abilerinden." Kaan Küçükyılmaz"
...
hocam yeni macları bekliyoruz![]()
...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ben hala sezona iyi devam ediyorumgollerimi dahada sıralamak isterim asist niye yapamıyorum anlamıs degilim
![]()
Gör beni Abdullah Hocam! Sadece Hasan Ali yok bu memlekette![]()
Neyse yaa fena değiliz![]()
İyiyiz iyi. Toparlandı bizim takımda.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Yılmaz Hoca yenilmemeyi gayet iyi öğretti bize![]()
yeni macları bekliyoruz![]()
İbrahim 2 takımında ligdeki durumlarını paylaşabilir misin ?
ben yine gol atmısım süperim ben yainsallah ortasahanın vazgecilmez elemanı olacagım hocamın gözüne girmek icin herseyi yapıyorum
![]()
Hocam benim profili yayınlaya bilir misin , üzerimde kaç milyon euro yazıyor merak ettim![]()
Son maçlarda çıktığım maçların hiçbirinde 7'nin altına inmedik artık as oynatılmak istiyoruz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
...
İstikrarlı performansıma devam ediyorum inş seneye bir üst takımda oynarım![]()