Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sivasspor'un ilk golü ofsayt gibi geldi bana ligtv.com.tr'de izlediğim görüntüye göre ama çok ufak bir fark var tespiti imkansız gibi bi şey, aynı kanıda olan var mı benimle yoksa bende mi sorun var
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...mo-10849#video
Screw you guys, I'm goin' home
@Spy.94
o poisyon ofsayt bende gördümde üstünde durmaya gerek yok 70 metreden gelen topta yan hakem o an göremez onu
Sadece Kadıköy'de ki Sivas , Elazığ , Karabük ve Antalya maçlarını kazansan +11puanın olucaktı 5 puan farkla lider olucaktın. Sadece Kadıköyde ki maçlar bir de. Altın tepsiyle gelen fırsatları teptik hep.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sow ne olursa olsun forvet oynamalı kenarda oynadığı zaman oyun içinde eriyor
o değil şimdi bizim aykut kocaman kafasını duvarlara vuruyordur hasan ali yi 18 e almamakla yedek te olsaydı maçın kaderi değişirdi resmen
Neden? Bence kimse oyuncu tercihlerine bir şey diyemez. Bu takım tek kale oynamadı mı? 90 dakika yarı sahada geçti maç. Maçı fener yense denilecekti ki " Vay be bir Webo'yu aldık, Ziegler'i aldık ve direk asist ve gol attılar" bunu demeyecek miydi herkes? Olay başka olay.
FM Gazetesi
Oynanan oyuna kızmak haksızlık olur. 90 dakika tek kale oynanıyor oyun ve 3 şut 2 gol yiyorsun. Elazığ maçıda aynı şekilde. Sorun yaratıcı oyuncu eksikliği ve defanstaki problem bana kalırsa.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Meireles'in çok da yaratıcı olduğunu düşünmüyorum.İyi bir takım oyuncusu.Bu takımda Sow ve Emre dışında yaratıcı futbolcu eksikliği var,Webo bile bu kadroda süper yaratıcı olarak gözüktü çünkü bütün takım düz oyunculardan oluşuyor.Alex'li,Andre Santos'lu,Niang'li,Emre'li ve Lugano'lu kadroda yaratıcılık sorunu yoktu nitekim sonuç alabiliyordu kadro.
Hasan Ali Kaldrım ilk 18'de yok muydu? Sakat ya da cazalı mı ? Ziegler gelir gelmez forma giymiş.
aziz yildirim devre arasinda yine soyunma odasina inmis
Oyuncuların kafasında sorun var.
Volkan bugün hatayı yapmasa oyun başka yerlere gidebilirdi
Abi o golün kafayla ne alakası var, resmen Volkan yetişemedi topu tutmak için, herif korkarak oynuyo yerde birşey var mı diye kontrol etmeden yatmıyor resmen. 2. golü de Onur Kıvrak, Tolga Zengin olsa yermiydi sence. Bekir de savunmada tek görevini yerine getirmeyip hem adama top aldırdı hem de şut çektirdi.
abi volkan hantal bir kaleci bunu herkes biliyor volkan hantal olmasına rağmen yaptığı kurtarışlara bakarsak o an kafasında kuguluyor pozisyonu yani normalde top gelmeden yatar o topu kurtarmak için ama kafa olarak hazır olmadığı için yedi (bende hantal bir kaleciyim ordan biliyorum ne kadar halı sahada oynasakta)
Yani öyle bir hale geldiki fener Messi bile gelse sanki bir şeyler eksik gibi. Bu kadro nasıl maç alamıyor çok ilginç.
FM Gazetesi
1- Takımın bir değil 2 stopere ihtiyacı var dediğimizde 4 tane stoper var yeter diyenler şimdi ne düşünüyor?
2- Volkan sakatlığın hala etkisinde çok hatalı gol yiyor dediğimizde adamın morali bozuk sağlık olarak bir sorunu yok diyenler şimdi ne düşünüyor?
3- Kuyt takıma zarar veriyor el fireni dediğimizde koşuyor diyenler şimdi ne düşünüyor?
4- takımın antremanları ve antrenörleri çok kötü dediğimizde çok kaliteli kondisyon antrenörü var, 90 dk oynuyorlar diyenler şimdi ne düşünüyor? FB tempo yapmaya çalıştığı zaman böyle 60 dk dan sonrasını göremez.
Raul Meireles'e verilen 10 milyona yazık adam 50 dk bile dayanamıyor, 4 milyonluk oynuyor.
Cristian, Kuyt (penaltıdan dolayı söylemiyorum), Volkan sürekli kötü oynamalarına ve hata yapmalarına rağmen hala sahadalar. Kenarda gencecik patlamaya hazır çocuklar varken niye denenmezler. Bu tür mücadelelerde gençler riske edilmez demeyin tecrübelileri görüyoruz. Takımın yarısından fazlasının 60'dan sonra koşacak hali kalmadı. Açıkçası mücadeleyi çok beğendim kaybedeceksek bile böyle kaybedelim ama doğru kararlar alarak. Hasan Ali ÖLSE mezardan çıkıp gelse ve oyuna girse Caner'den daha iyi oynar, hala bu seçimi mantıklıymış gibi göstermeye çalışanlar var anlamak mümkün değil. FB şampiyonluğu resmen kaybetmiştir, bar, gençleri kazanalım ve seneye takımdaki gereksiz oyuncuları kovalım.
Bu arada Volkan hakkında düşündüğüm birşey var, Volkan ameliyat olmak istemediğinde herkes takım için fedakarlık yaptığını düşündü ama tam aksine kendisini düşündüğü için ameliyat olmadı. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor, ameliyat olsa tüm sezonu kaçıracak ve teklif alamayacaktı, FB de ucuz bir kontrata kapatacaktı. Ama top oynarsam hem teklif alırım hem de FB bana fazla para verir düşüncesiyle ameliyat olmadı.
Kötü değişikler maçı verdi resmen,Caner çok kötü oynadı,Kuyt'ın çıkması gerekirken Webo çıktı,Emre Topuz değişikliği yanlıştı Topuz'un yerine Salih olmalıydı o isim.