Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

9 24.32%
  • Berabere biter

6 16.22%
  • Galatasaray kazanır

22 59.46%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 243 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray | STSL 20. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Resim koyarak olmaz o iş, pozisyonu izlemek lazım normal akışında. Muslera'ya ufak bir elle teması olduğu gerçek ama pozisyonu izlediysen Edu olduğu yerde sıçrıyor, yana dönüyor Muslera'ya dokunuyor.
    O müdahale hiçbir şekilde kaleciyi engellemiyor, kaldı ki top kontrolü Muslera da değil, onu engelleyecek etken yok ortada. Kararın yanlış olduğunu düşünüyorum, devamında gol olur muydu bilemem, çünkü bana Umut düdüğü duyduğu için önemsememiş gibi göründü.
    Kaleciye havada yapılan her müdahale fauldur.

[YOUTUBE="5mwK0ubXaeQ"]Bursaspor v Galatasaray[/YOUTUBE]

Bende bunu koydum, izleyin tekrar tekrar ondan sonra karar verin, o müdahalenin Muslera'ya herhangi bir kısıtlaması var mı yok mu... Kalecinin dokunulmazlığı vardır, evet ama top kontrolündeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="5mwK0ubXaeQ"]Bursaspor v Galatasaray[/YOUTUBE]

Bende bunu koydum, izleyin tekrar tekrar ondan sonra karar verin, o müdahalenin Muslera'ya herhangi bir kısıtlaması var mı yok mu... Kalecinin dokunulmazlığı vardır, evet ama top kontrolündeyse.
    Top kontrolündeyse diye bir şey yok. 'topa hamle sırasında temas yapılırsa' diye geçiyor kuralda gördüğünüz gibi. Topsuz alan faulleri diye bir şey olmazdı senin dediğin şey olsaydı. Kural üretmeyin arkadaslar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açık, net faul var burada. Pozisyonu izlerseniz de farkedeceksiniz Muslera az da olsa etkileniyor. İlk başta bende gol oldugunu düşünmüştüm fakat kaleciye dokunmak tamamen yasak o bölgede. Kalecinin topu alabilitesi var ve sen adamı az da olsa itiyorsun. Karar doğru bence ki zaten düdükten sonra da Umut pek kaale almıyor vuruşu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Top kontrolü olması gerekmez ki, topun kontrolünü sağlamak için çıkıyor işte topa ,temas var sağlayamıyor dengesini.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Altıpas
    Kalecilerin, bu alan içinde dokunulmazlığı vardır. Yani bu alan içinde kaleciye, topa hamle sırasında temas yapılırsa, kalecinin dahil olduğu takım lehine serbest vuruşa hükmedilir.
    Topa hamle diyor bakın,top kaleci kontrolündeyse falan demiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Önünde Serdar Aziz var, topa vuran Serdar Aziz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Önünde Serdar Aziz var, topa vuran Serdar Aziz.
    Muslera topa doğru hamle yapıyor o an yanlıslıkla parmağı deyse bir Bursalı'nın yine faul vermek zorunda. Kurallar öyle diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben gerekli açıklamayı yaptım gerisi sizlerin düşüncesine kalmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Serdar Aziz vursun kafayı, kaleciyi kısıtlıyor Edu. O zaman şöyle yapalım. 9 Kişi her maç kalecileri rehin alsın bir oyuncu golü atsın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence pozisyonda faul yok fakat düdük olmasaymış GS'li oyuncular belki çıkarırlardı topu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/gol-faule-takildi-3 abi faul tartışmaya gerek yok değil kaleci normal pozisyonda adam kafa topuna çıksa gene faul ki bide kalecini dokunulmazlığı var

http://www.gundembursa.com/haber/355...l-icin-ne-dedi
    birde şöyle birşey var fırat aydınus serdara faul çalmış :S

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Serdar Aziz'in öyle bir açıklaması yok.

''Hakem Edu'nun faul yaptığını söyledi'' dedi.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...asina-sasirdim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır Serdar'a değil siyahi oyuncuya çaldı hatta gösteriyor eliyle Serdar'a çalmadığı diğer oyuncuyu işaret ederek. Bilip bilmeden konuşmayın
    Futbolcu Bilgileri

Serdar da maç sonu röportajında söyledi, kendisine çalındığını zannetmiş, Fırat Aydınus Edu'nun faulü yaptığını belirtmiş. Zaten Edu'yu işaret ederek izahatını yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o zaman bu site eyyamcı kusura bakmayın

Serdar Aziz, 59. dakikada attığı golün hakem Fırat Aydınus tarafından iptal edilmesiyle ilgili ise, “Golü attım, şaşırdım açıkçası, hakem faul yaptığımı söyledi. Tam tersi Muslera’nın bana, kafama müdahalesi var.” şeklinde konuştu

Bu şekilde kısaltmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu şu pozisyonda da nasıl faul var diyorsunuz aklım almıyor. Bir pozisyon bu kadar açık ve net olamaz. Nizami bir gol var ortada. İnanılır gibi değil bunun tartışılması.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yahu şu pozisyonda da nasıl faul var diyorsunuz aklım almıyor. Bir pozisyon bu kadar açık ve net olamaz. Nizami bir gol var ortada. İnanılır gibi değil bunun tartışılması.
    Abi kurallar denen bir şey var,kurala göre de faul var. 100 kere koyalım mı kuralı ?

Kurallar açık ve net,altıpas üzerinde kalecinin topa doğru yaptığı hamle sırasında rakip oyuncudan en ufak bir müdahale gelirse tartışmasız fauldür.Edu'nun da ha bilerek ha bilmeyerek dengesini sağlamak amaçlı Muslera'nın beline dokunmasını gören hakem ''tereddüt'' bile etmeden anında çaldı düdüğünü.Demek ki FIFA'nın kesin talimatı var bu konuyla ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abi kurallar denen bir şey var,kurala göre de faul var. 100 kere koyalım mı kuralı ?

Kurallar açık ve net,altıpas üzerinde kalecinin topa doğru yaptığı hamle sırasında rakip oyuncudan en ufak bir müdahale gelirse tartışmasız fauldür.Edu'nun da ha bilerek ha bilmeyerek dengesini sağlamak amaçlı Muslera'nın beline dokunmasını gören hakem ''tereddüt'' bile etmeden anında çaldı düdüğünü.Demek ki FIFA'nın kesin talimatı var bu konuyla ilgili.
    Pozisyonun altpas alanında olması bile şüpheli. Her neyse.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut'un attığı gol ile Serdar'ın attığı gol aynı ikisinde de hakemin hatalı kararı ile oyunu durdurması söz konusu. Elmander'e faul yapıldığını penaltının verilmediğini hatta kırmızı kart gerektiğini söyleyenleri gördüm twitterda falan, o pozisyonda da faul falan yok üstelik dışarda.

Hakem önce bizi doğrayarak başladı maça, saçma sapan fauller çaldı. Bursasporlu oyunculara kart verebileceği pozisyonları es geçti. Sonrasında ise tam tersi şekilde Bursaspor'un hakkını yemeye başladı. Hakem sadece Bursaspor'un hakkını yemiş, puanını gasp etmiş diyenler herhalde ilk yarım saati pas geçtiler. Dün genel olarak rezildi Fırat Aydınus.

Hakemden bağımsız konuşursak da biz kötüydük Bursaspor iyiydi. Riera'nın üzerine iyi oynadılar, otoban oldu sol kanadımız. Muslera olmasa 1 puan alamazdık.
    Last edited by uAburak89 : 03.Şubat.2013 at 15:17 Reason: Eksik kelime.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hakemi faln boşverin bu takım maç seçiyor başka açıklaması yok.Çıkarsın çatır çatır topunu oynarsın hakem hatasından puan kaybedersin hakeme kizarsın.Ama bizim ikinci yarı kaleye bulan 1 şutumuz var.Bu ne yahu bu nedir yani.Ceza sahası dışından şut denemiyoruz hiç.Yav sen vur belki kaleciden seker karambol olur atarız.Saga pas at,sola pas at geriye dön.Ee şut çekmeden %80 topa sahip olsak ne olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hasan Gülayan: Böyle olmaz ulan, böyle olmaz…
    Hasan Gülayan: Böyle olmaz lan, sana diyorum…

2 kere Bursasporlu yönetici laflarını tekrarladı. Engin önce bu laflara aldırış etmedi, otobüse yöneldi. Fakat ısrarla taciz devam edince arkasını döndü ve kendisine söylenip söylenmediğini kontrol etti.

Hasan Gülayan: Bakma ulan, ne bakıyorsun. Sana diyorum böyle olmaz…
    Engin Baytar: “ Ne olmaz ya, ne olmaz. Ne diyorsun, söyle.
    Bu sırada Bursasporlu yöneticinin sözlü tacizi devam edince Engin sinirleniyor…
    Hasan Gülayan: Gel ulan buraya…Gel, böyle olmaz diyorum işte…
    Bu sırada araya G.Saray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak giriyor ve olası bir tatsızlığın önüne geçiyor. Engin ise G.Saray takım otobüsüne bindiriliyor.
    Abdurrahim Albayrak araya girip Engin’e laf atan Bursasporlu yönetici Hasan Gülayan’ın bu laftaki derdini anlamaya çalışıyor. Yanına gidiyor…
    Abdurrahim Albayrak: “ Ne oldu? Neden futbolcuya laf atıyorsun”
    Hasan Gülayan: Atarım kardeşim. Allah Allah…
    Abdurrahim Albayrak: Böyle oluyor mu yani…Bizim futbolcumuza sataşıyorsun. Adam, otobüsüne gidiyor, maç bitmiş.
    Abdurrahim Albayrak: Ne yanlışı var, ne oldu şimdi…
    Hasan Gülayan: Sahada 50 tane yanlışı var. Böyle olmaz
    Abdurrahim Albayrak: Biz sizi böyle mi misafir ediyoruz. Spora dostluk katalım diyoruz. Böyle yöneticiler yüzünden ortalık geriliyor…

Hasan Gülayan: Böyle olmaz kardeşim. İsyan ediyorum…
    Abdurrahim Albayrak: “ Sen G.Saray futbolcusuna sataşamazsın. Üstelik Bursaspor gibi bir kulübün yöneticisisin.
    Hasan Gülayan: Sataşırım bırak.

Hasan Gülayan yanıtları ile Artık G.Saray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak’ın da sabrını taşırıyor…
    Araya protokol çıkışında bulunan isimler ve diğer yöneticiler girmeye çalışıp, Albayrak’ı sakinleştirmeye çalışıyorlar…
    Abdurrahim Albayrak: Sen G.Saray futbolcusuna yönetici olarak sataşamazsın, laf atamazsın. Benim gibi adamı bile çıldırttın ya…
    Araya girenlerin de etkisi ile Abdurrahim Albayrak ile G.Saray antrenörü Hasan Şaş takım otobüsüne geçiyor…

Fakat Hasan Gülayan Bursaspor takım otobüsü gitmesine karşın, G.Saray takım otobüsünün önünden ayrılmıyor.

Bu kez 10 dakika sonra antrenör Ümit Davala, takım otobüsünün önünde yaşlı bir Bursalı vatandaşın resim çektirme isteğini kıramıyor. Otobüsten aşağı iniyor. Ve Bursasporlu yönetici Hasan Gülayan yine başlıyor…
    Bu kez hedefte G.Saray antrenörü Ümit Davala ile resim çektiren taraftarı hedef alıyor

Hasan Gülayan: ““Yok öyle fotoğraf. Ayıp be. Sende Bursalısın bizde. İstanbul’a git o zaman peşinden. Orada çektir o zaman”
    Ümit Davala sakin olmaya çalışıyor. Sürekli sözlü taciz devam ediyor…
    Davala, en sonunda takım otobüsünün yanında bulunan polislere sesleniyor:
    Ümit Davala: “ Alkollü adamı ne tutuyorsunuz burada”
    Polis: “Yönetici Ümit Bey o…”
    Ümit Davala: Yönetici olsa ne fark eder kardeşim. Alkollü adamı tutuyorsunuz burada. Hani alkol alanlar stada gelmeyecekti. Adam bir saattir laf atıyor.

Ümit çekmiş ayarı. İnceee çook iincee

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

böyle olmayan neymiş anlamadım ben
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin'in oyununa kızmış Hasan reyiz

''Hasan Gülayan: Sahada 50 tane yanlışı var. Böyle olmaz''

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biri de çıkıp dememiş ki, ' Aga, tamam haklısın da, böyle olmazsa nasıl olur? Anlat hele. '
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beyler böyle olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Olur böyle şeyler dicem de bu böyle olmaz abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizde çok sakat var vol.2

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyle olmaz, böyle olur diyip çakacaksın yumruğu aslında.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri