Dakika 68 .Semih'de Atıldı
Başarılı güzel bir sezon olmuş. Tebrik ederim. Kupa da 1 adam bütün dengeleri değiştirmiş. Gelecek sezon takımdan beklentiler yüksek![]()
hocam öncelikle tebrikler
ayrıca bu sorunu kariyerine bakan herkese soruyorum cidden hiçbir yerde bulamadım windows 8 de steam çalışıyor mu yada nasıl çalışıyor hafta sonu yurt dışına çıkacağım ve acil çözmem lazım ???![]()
Teşekkürler hocam , Gs'de gerçekten fark yaratan yıldızlar var ŞL'de de şanssız elendiler Real'i eleyip Barça'ya elendiler , seneye daha iyi bir kadro olacak inş.
Teşekkürler ,
Windows 8 daha kullanmadım hocam sen bunu istersen şurada sor mutlaka forum yöneticileri biliyordur.
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1357
Pinto Sestak ve Batalla döktürmüş bu sezon
TEbrikler hocam gayet başarılı bir ilk sene bence, hersene üstüne koydukça dahada güzel olacak
Şampiyonlar ligi biletini almak harika olmuş. Bir sonraki sezon Galatasaray'ın canını daha fazla yakacağına inanıyorum.
Şampiyonlar ligi bileti hakikaten iyi Başarılar .![]()
Bu performanslarından sonra yeni stadımızda ŞL maçlarını hakettiler
Teşekkürler hocam , transferlerde de mali açıdan iyi yatırımlar yaptık , yeni stda için bi tane yıldız arıyorum onuda hallettik mi yeni sezona hazırız
Kesinlikle harika oldu ŞL Bileti ve artık Bizim 'de Arenamız var ve orada Şl oynayıcaz , ve 3 büyükler biraz tırsarak gelecekler Bursa'ya![]()
Görüyorum SS'leri görüyorum![]()
![]()
![]()
sol kanat içe kat eden olarak kesinlikle dudu yu almalısın ben onunla şampiyonlar ligini aldım çok güzel oynuyor ve gelişiyor birde bernard var ama çok para istiyorlar ben ondan fazla verim alamadım bu arada başarılar transferleri bekliyoruz
Yok yok bence Neymar ı al![]()
Birde yanlış hatırlamıyorsam weiss in sözleşmesi bitiyordu ama yeni güncellemeyle noldu bilmiyorum