Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 53.85%
  • Berabere biter

4 15.38%
  • Bursaspor kazanır

8 30.77%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 226 arası toplam 226 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Aziz Yıldırım'ın tehditleri, asıp kesmeleri:

“Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faülleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İşte Aziz Yıldırım'ın tehditleri, asıp kesmeleri:

“Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faülleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor."

kaynak nedir ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

herkes farklı bir şey söylüyor. kafasına göre yorumluyor söylenenleri. federasyon mederasyon anlamam alayınızı bitiririm nere, bu nere...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe - Bursaspor maçının devre arasında yaşanılan olaylar ve sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarındaki sözleri hakem raporuna aynen yansıdı.

Bursaspor Menajeri Süha Sidal maç sonrası bir iddia ortaya atmış ve Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarında karşılaşmanın hakemlerini tehdit ettiğini ve "‘Ben TFF dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim" dediğini idda etmişti.

Sidal'ın bu iddiasının hemen ardından, Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaparak bu iddiayı yalanlamıştı.

Maçın hakemi Tolga Özkalfa'nın Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'na ulaşan raporunda Aziz Yıldırım'ın şu sözleri sarfettiği yazıldı:

"Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faulleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor”

Bir federasyon yetkilisi Hürriyet'e Aziz Yıldırım'ın hakem raporunda yer alan sözlerinin "SERZENİŞ" olarak nitelendirilebiliceğini, tehdit unsuru içermediğini söyledi.

Aynı yetkili, hakem raporunda, "SİZİN CEZANIZI BEN VERECEĞİM" ifadesinin bulunmadığını söyledi. Ama bir hatırlatmada da bulundu:
    - Henüz gözlemci raporları bize ulaşmadı. O raporlarda ne yazdığını tam olarak bilmiyorum. Belki de o ifadeler onların raporunda vardır.

Bu arada Hürriyet'in ulaştığı bir başka federasyon görevlisi de medyada yer alan sözlerin raporlara yansıdığını ifade etti.

İşte o yetkilinin sözleri:
    HÜRRİYET: Tolga Özkalfa'nın raporunda, Aziz Yıldırım'ın sözleriyle ilgili bir bölüm var mı?
    YETKİLİ: Evet var.
    HÜRRİYET: Ne dediğini yazıyor raporda?
    YETKİLİ: Medya da okuduklarınızın hemen hemen aynını.
    HÜRRİYET: Bir kaç cümlesini okumak mümkün mü?
    YETKİLİ: Kusura bakmayın bunu yapamam. Ama o sözler raporda yer alıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22787245.asp

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şimdi böyle bir haber var. Aşağıda isim verilmeyen yetkili ile ilgili kısım ne komik, ne alçaltıcı geldi bana. Hem isim yok, hem ucu açık. "Medyada okuduklarınızın hemen hemen aynını" ne demek? hangi okuduklarımız şimdi yukardakiler mi? yoksa dün ki bursaspor yetkilisinin söyledikleri mi? Böyle habercilik olmaz.

Bunun dışında Aziz Başkan hakemin raporuna göre yukarıdaki cümleleri söylemiş,fazlaca abartılacak cümleler değil bunlar. Yalan hiç değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim hakaret olmayan sözleri için 3 maç ceza almıştı.Başkan için de sanırım bunun karşılığı denk gelen bir ceza gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şayet doğruysa , "Bundan sonra affetmem" ne demek ?

45 gün ceza alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

6 ay ceza da alabilir o sorun değil. Bir reaksiyon verilmesi gerekiyordu ve verildi. Bunu tüm takımlar için söylüyorum sadece Fenerbahçe maçları için değil. Rezalet hakem yönetimlerinden sonra çıkıp MHK Başkanı "hakemimizden çok memnunum,güzel bir maç yönetti." diye açıklamalar yapıp duruyor.Göz var nasıl iyi yönetiyor bu hakemler maçları. MHK işini yapmazsa kulüpler de bundan şikayetçi olur öyle veya böyle. Yeter artık,Türk Futbolu Avrupa'da çıkışa geçmiş yıllar sonra herşey lehimize ilerliyor ama ligdeki hakemlerin haline bak. Bu kadar vizyonsuzluk olamaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız hakemler bu yıl inanılmaz kötüler. Eyyamsız biçen maç yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yalnız yazan oldu da kaçırdım mı bilmiyorum da. Her kötü sonuçta hurra Aykut Kocaman'a yüklenen kesim iyi sonuçlarda da Aykut Hoca'yı tebrik etsin , etmeli bi zahmet. Son maçlarda ki oyun ortada bu kendi kendine oluşan bir şey değil. Hocanın katkısını göz ardı etmemek gerek. 17/18'e oyuncuların bireysel çabaları diyen hocaya rağmen diyenleride gördük zamanında gerçi ondan bazen diyorum Aykut Kocaman ağzıyla kuş tutsa yaranamıcak galiba Fenerbahçe taraftarına
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yazdım Furkan merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@furkan58

Skor taraftarlığı yapmayın Geçen hafta maç bitince lig bitti artık diyordun ?

Tabi bu işin şaka kısmı, Geçen haftaki mağlubiyetten sonra Hocayı destekleyen çoğu kişide aynı görüş hakimdi. Ben ligin ilk yarısında oynadığımız futbol anlayışı ile şimdiki futbol anlayışımız arasında pek fark görmüyorum. Tek fark oyuncu tercihlerimizde, sahada daha çok hücumcu ile yer almamız ve %100 Emre Belözoğlu etkisi. Abartmıyorum Meireles + Topal + Cristian = Emre.

Sahadaki isimler değişti, İstek fazlalaştı ve her hafta zaman daralıyor diye diken üstünde oynuyoruz ama 2 galibiyet alınca nasıl süper olmuyorsak 2 mağlubiyette de berbat olmadık. Aynı sistem ve oyun anlayışı ile aynı çizgide devam ediyoruz, tek fark biraz daha istek ve arzuyla dediğim gibi yolun sonu yaklaşıyor.

Özellikle maçlara düşük konsantrasyonla başlama problemimiz devam ediyor. Maç başladı gol yedik "Şanssızlık, Talihsizlik, Üzerimizde nazar var" vs. deyilip geçiliyor ki bu yanlış. Şanssız ve Talihsizlik elbet olur ama 1 defa olur 2 defa olur. Biz kaçıncı defa geriye düştük ben sayamadım bu normal bir şey değil. Takımımızın oyuna ağırlığını koyması için illa geriye düşmesi gerekmiyor. Bunlar hala negatif olan kısımlar, Diğer taraftan 3 kulvarda devam ediyoruz, sezonun ilk yarısına nazaran daha çok istiyoruz, mücadele ediyoruz ve en önemlisi bu kadar eleştirilen Aykut Kocaman bu mücadele içinde üç kupayı da kazanabilir. Onun mücadele ettiğini görmek de taraftara umut kaynağı oluyor, O kaynağı dün akşam tribünlerde görmek mümkündü.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Meireles için iyi ki o Bate maçında kırmızı kartı gördü demek istiyorum, sanırsam teknik heyetten sağlam bir azar yemiş olsa gerek ki işi ciddiye almaya başladı. Ahh ligin ilk yarısı nerelerdeydin demek istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Fenerbahçemizin Bursaspor’u 4-1 yendiği maçın sonrasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında gerek görsel, gerekse sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım’ın akreditasyon yetkilisine haiz bir şekilde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakemlere hakaret ettiği ve üstüne yürüdüğü şeklindeki beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Başkanımızın,"müsabakanın adaletli yönetilmesine" ve "üst üste kasdi faüllerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına" yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki Kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. Fenerbahçe’nin maruz kaldığı sonuca etkili "hakem kararları" karşısında Fenerbahçe Başkanının demokratik haklarını kullanmasının saldırı olarak nitelendirilmesi ise manidardır.

Rakiplerimiz lehine verilen penaltılar, nizami olmayan goller, hakemlere rapor yazdırmamaya yönelik tehditler, ve oyuncularımıza yönelik her türlü karalama ve linç kampanyası basında ve görsel medyada yer bulmazken; Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı hakkında vakit geçirilmeden başlatılan bu kampanyanın bir tek nedeni vardır ki, o da Fenerbahçe’nin "haklı galibiyetinin bazı kesimlerde yarattığı rahatsızlıktır".

Bununla birlikte "tuttukları takımların hakem hatalarından dolayı mağduriyetlerini" açıklama cüretini gösteren resmi görevliler hakkında haber yapmaktan imtina edenlerin, konu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu zaman takındıkları tavır tüm kamuoyunun malumudur.Hakemlerimizin gerek uluslararası, gerekse ulusal yarışmalarda sergiledikleri performans ortada olup, bu performanslara yönelik hakaret içermeyen demokratik tavır ve söylemler bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Ve yaratılmaya çalışılan "Aziz Yıldırım’ın ceza almasına yönelik" bu karalama kampanyasına girişenler karşılarında tüm Fenerbahçe camiasını bulacaktır.Bunu kamuoyu yakın tarihte her olayda görmüş ve yaşamıştır.

Bununla birlikte kendi menajerlik görev değişikliklerinin kamuoyundaki konuşulan perde arkası tartışmalarını , görev yaptığı ve yapacağı iki takım arasındaki müsabakalarda yaşandığı iddia edilen spekülasyonları,özellikle Adanaspor kulübümüzün mağduriyetine yönelik bir takım dedikoduları açıklamak ve kamuyonu bilgilendirmek görevleri dururken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında haddini aşan birtakım menajer sıfatlı kişilerin beyan ve açıklamaları tarafımızdan ibret ve dikkatle takip edilmektedir.

Herkesce bilinmelidir ki Fenerbahçe Kulubü Başkanının asli görevi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Bu minvalde dahi, sağduyu ve üçüncü kişilerin "kişilik hakları" konusunda her türlü özeni gösteren Sayın Aziz Yıldırım’ın, kendisinden sadır olmayan eylem ve söylemleri kabul etmesi mümkün olmamakla birlikte bu isnatta bulunanlar hakkında ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Kasımpaşa Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamada Kasımpaşa hakkında dolaylı olarak ve ima etmek suretiyle asılsız itham ve isnatlarda bulunduğunu öne sürdü.

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden "Kamuoyuna Duyuru" başlığı ile yapılan duyuruda, Fenerbahçe-Bursaspor maçının devre arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Sayın Bursaspor Kulübü Menajeri’nin iddialarına cevap verilirken, Kasımpaşa A.Ş. hakkında dolaylı olarak ve ima etmek suretiyle asılsız itham ve isnatlarda bulunulmuştur. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Kasımpaşa Spor A.Ş.’ye yönelik olarak gerçekleştirilen bu asılsız itham ve iftiraya karşı Kasımpaşa A.Ş. olarak cevabımız aynen şu şekildedir: 'Doğrular idare, acizler şikayet ve NAMUSTAN YOKSUN OLANLAR İFTİRA EDERLER...' (Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi, Şubat 201 3, Başyazı)"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çünkü Galatasaray'ın başkanı koridorlarda gezip hakemlere saydırmıyor.

galatasaray baskanlari zaten temiz kalpli sessiz sakin adamlar bu zamana kadar olay cikardiklari görülmemistir tabi bu isin espirisi ayni seyi bursaspor baskanida defalarca yapti peki ozamanlar bu süha denen sahis nerelerdeydi kendi baskaninin yaptiklarindan haberi yokmuydu.. amacim yildirimi savunmak degil ama fenerbahcenin üzerine oyunlar oynaniyor galibiyete gölge düsürülmeye calisildi apacik.. sanki yildirim koridora inmeseydi fenerbahce bursayi evinde yenemyecekmiydi.. milleti kiskirttiklari yeter artik herkes isine baksin bursa menajeri kimki mactan sonra fenere atip tutuyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben başkanımızı savunmadım zaten.Galatasaray hakkında bu tarz söylemlere gidilmemesinin nedeni Ünal Aysal'ın ne olursa olsun saha içine karışmaması.Olay bundan ibaret,yaptığınız eleştiride haklı olabilirsiniz ancak başka takımlarla kıyaslamanın bir faydası yok.Oyunlara gelince ligde ki 18 takımın yöneticileri de kendilerine oyunlar oynandığını düşünüyor.Aziz Yıldırım'da yapmasın böyle şeyler,milletin ağzına laf vermesin.Çıksın maç sonu insan gibi açıklama yapsın veya iş işten geçtikten sonra değilde milletin ağzına laf vermeden siteden açıklama yapsın.Fenerbahçe'nin en büyük düşmanı Aziz Yıldırım'dır,Aziz Yıldırım'ın davranışlarıdır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri